Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
να σου πώ που κάνεις λάθος???
ο φίλος πόνταρε 30 ευρώ για να πάρει 480.πού όμως τα πόνταρε???
στο να πάρει η πορτογαλία την πρόκριση στα πέναλτυ...χέσε μάη μου sorry yγια την έκφραση
δλδ σε τρία γεγονότα. χ ο αγώνας, χ η παράταση, και νίκη στα πέναλτυ μιας ομάδας
αν τα ποντάριζε δηλαδή μόνο στο χ στον κανονικό αγώνα και έπερνε καθαρά 70 θα τον χαλούσε???
άσχετα που δεν ήρθε...
κατάλαβες το λάθος???η πλεονεξία φίλε μου...η πλεονεξία...
Ναι φιλε μου, συμφωνω απολυτως και αν δεις το παραδειγνα μου με τους Αμερικανικους αγωνες, αν ειχα παιξει τα δυο σημεια απλα, θα ειχα κερδισει, αλλα επαιξα το δευτερο αγωνα Χ ημιχρονο-2 τελικο, ρισκαροντας και φθ=υσικα τον ηπια πανηγυρικα...
ΑΠο την αλλη ειναι φορες που μου καθονται τετοια συστηματα και βγαζω αρκετα καλα κερδη που μου δινουν αβαντα...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ναι φιλε μου, συμφωνω απολυτως και αν δεις το παραδειγνα μου με τους Αμερικανικους αγωνες, αν ειχα παιξει τα δυο σημεια απλα, θα ειχα κερδισει, αλλα επαιξα το δευτερο αγωνα Χ ημιχρονο-2 τελικο, ρισκαροντας και φθ=υσικα τον ηπια πανηγυρικα...
ΑΠο την αλλη ειναι φορες που μου καθονται τετοια συστηματα και βγαζω αρκετα καλα κερδη που μου δινουν αβαντα...
κάπου τα λές σωστά αλλά κάπου πάλι τα χαλάς
επειδή πιστεύω είσαι παρορμητικός σε συνδιασμό με ρισκαδόρος κάτσε και σκέψου στην τελική αν είσαι χαμένος από όλη την φάση ή κερδισμένος(σε βάθος χρόνου φυσικά)
αν κερδίζεις καλά κάνεις και συνέχισε αλλά βασίζεις το παιχνίδι σου σε μεγάλο ποσοστό στην τύχη...
και ως γνωστόν δεν έχουν όλοι την ίδια τύχη για να παίξουν κάτι τέτοια στοιχήματα...
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την λογική μου... :think: :think: :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κάπου τα λές σωστά αλλά κάπου πάλι τα χαλάς
επειδή πιστεύω είσαι παρορμητικός σε συνδιασμό με ρισκαδόρος κάτσε και σκέψου στην τελική αν είσαι χαμένος από όλη την φάση ή κερδισμένος(σε βάθος χρόνου φυσικά)
αν κερδίζεις καλά κάνεις και συνέχισε αλλά βασίζεις το παιχνίδι σου σε μεγάλο ποσοστό στην τύχη...
και ως γνωστόν δεν έχουν όλοι την ίδια τύχη για να παίξουν κάτι τέτοια στοιχήματα...
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την λογική μου... :think: :think: :think:
Σωστα τα λες, τυχη θελει γενικως,  ομως εχω βγαλει συμπερασμα οτι οι μεγαλες μου χασουρες εχουν ερθει απο μεγαλα πονταρισματα σε σχετικα "σιγουρα" και μικρα πονταρισματα, εκει την εχω πατησει αγρια και γω, αλλα οταν λεω μικρα εννοω κατι 2,25 και 2,5 και πιο μικρα πονταρισματα καθοναται σε πολυ μεγαλες αποδοσεις...
Παντως θεωρω πολυ σημαντικο γεγονος να μπορεις να αλιευεις τις δυσαναλογες αποδοσεις και αυτο κανω και να ξερεις οτι αυτο το στυλ, σου δινει καλα κερδη, αρκει να μπορεις να παιξεις και σωστα αυτα τα γεγονοτα και με καλυψη, ωστε αν παιξεις περισοοετρα απο δυο γεγονοτα μαζι, ακι μονο ενα να πιασεις, να σε καλυπτει συνολικως, κατι το οποιο δυστυχως πολλοι αγνουμε και τηα παταμε στο τελος...
Τεος το εχω ξαναπει, οτι οποιος και με οποιονδηποτε τροπο κερδιζει, μπραβο του, αρκει να μπορει να εχει βαθος στο χρονο η οποιαδηποτε τακτικη ή τακτικες που χρησιμοποιει..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
20 λεπτακια να κραταγαν ακομα ρε πουστη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παντως πρεπει να'χει δωθει εντολη να μη βγαινουν καρτες...χθες εγινε η σφαγη του δραμαλη και βγηκαν 2 κιτρινες μονο :2funny:
ετοιμο το'χω το παρολι για τους 8 με κατω απο 4,5 και κατω απο 5,5 ;)

Επισκέπτης
Στοιχηματικα στο Mundial  
Κερδιζω - 14 (23.7%)
Χανω - 34 (57.6%)
Στα ιδια ειμαι - 11 (18.6%)

Aφού δεν το κατέχετε μην πετάτε τα λεφτά σας,δώστε τα σε εμένα!!! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom