You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
ο λατινος γκουεβαρ που εχει παει κινα και χτυπαγε τα γκονγκ μαλλον!!!!!!!!!!!!!1 γιαυτο και η υπερφισηκη εμπνευση στο στοιχημα !!!
οχι χχαααχααχαα
οποιος το βρει τι ειναι αυτο το ονομα πραγματικα του αξιζει 100Ευρο
Η gonguevar ειναι ενα μυθικο αγαλματιδιο πανθηρας που μεταμορφωνοταν απο αγαλμα σε ζωντανος φρουρος με μια μαγικη λεξη
ολοκληρη ιστορια παλι και δεν εχω ορεξη να την πω ολη
γυναικα πανθηρας ειναι το ονομα μου.....
......
μην ακουσω αστεια..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
οχι χχαααχααχαα
Η gonguevar ειναι ενα μυθικο αγαλματιδιο πανθηρας που μεταμορφωνοταν απο αγαλμα σε ζωντανος φρουρος με μια μαγικη λεξη.
Φερ' τα 100 ευρώ
θα στα δινα αν ηταν πανω απο το ποστ μου και οχι απο κατω...Η gonguevar ειναι ενα μυθικο αγαλματιδιο πανθηρας που μεταμορφωνοταν απο αγαλμα σε ζωντανος φρουρος με μια μαγικη λεξη.
Φερ' τα 100 ευρώ
τοσο κοντα παντως τοσο κοντα..
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμ βλεπεις αδερφε στατιστικα το πηρα χαμπαρι οτι εχει να κανει με υπερφυσικηοχι χχαααχααχαα
Η gonguevar ειναι ενα μυθικο αγαλματιδιο πανθηρας που μεταμορφωνοταν απο αγαλμα σε ζωντανος φρουρος με μια μαγικη λεξη
ολοκληρη ιστορια παλι και δεν εχω ορεξη να την πω ολη
γυναικα πανθηρας ειναι το ονομα μου.....
......
μην ακουσω αστεια..
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
και μιας και εχω τα κεφια μου σημερα θελω να καταλαβεται την πιο βασικη αρχη στο στοιχημα !!!!! ο αντιπαλος στο στοιχημα δεν ειναι η αντιπαλη ομαδα απο αυτην που πονταρετε αλλα η μπανκα της εταιριας στοιχηματος εναντιον της δικιας σου μπανκας !!!! ο αντιπαλος ειναι η εταιρια στοιχηματος !!!! οπος και οι αντιπαλοι της εταιριας ειναι οι πεχτες του στοιχηματος οι ομαδες ειναι το μεσο με το οποιο η εταιρια εργαζεται οποτε προτα πρεπει να καταλαβεις πως εργαζεται και λειτουργη η εταιρια στοιχηματος μεσο τον αποδοςεον που δινει και τον αποτελεσματον που ερχονται και μετα με της ομαδες !!!! !!!!!! ποτε σε κερδιζει η εταιρια ??? οταν σου παρει την μπανκα !!!! και δεν εχεις να συνεχισεις χανοντας και της πιθανοτητες και τα λευτα και τα στανταρ στατιστηκα σου γιατη πρεπει να ξανααρχισεις απο την αρχη@@@!!!!! οποτε ξεκινας με προγραμα και το προτο πραγμα που φιλας ειναι η ΜΠΑΝΚΑ ΣΟΥ~~~~~~~~~!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟ !!! θα αρχισεται να τα περνετε τα εβρα καλα και παντελονατα!! και μετα θελη να το χεις το στοιχημα συν πειρα συν μεταφυσικη κτλ!!
σημερινα προγνωστικα λογω κεφιου
Λαχτι- Χονκα
εδω τα πραγματα ειναι καπως παραξενα
η χονκα σπανια κανει ισοπαλιες ενω η λαχτι ειναι μαστερ
η χονκα ειναι 2η στο πρωταθλημα με αγωνα λιγοτερο απο την ελσινκι και θελει οπωσδηποτε νικη να συνεχισει το κυνηγι
η χονκα εχει κανει 2 νικες και μια ισσοπαλια εκτος η λαχτι μονο μια ισοπαλια εντος και μονο ηττες
το 1.91 της χονκα στο stanjames μου φαινεται value bet και θα το τιμησω
θα τολμησω να το βαλω και ημιχρονο τελικο
και να μην σκοραρει η λαχτι(μονο 1 γκολ σε 5 παιχνιδια στην εδρα της)
Κουοπιο -Ταμπερε
λοιπον βαθμολογικα το παιχνιδι ειναι σαν ντερμπι
βαση παραδοσης η ταμπερε εχει σχεδον 3 πλες νικες απο την κουοπιο
θα το βαλω οβερ και 2
αν το βλεπετε τολμηρο στο 2,60 βαλτε το Χ-2
δεν βλεπω την κουοπιο σημερα να κερδιζει
η ταμπερε εχει 3νικες εκτος και μια ισσοπαλια και την παραδοση και καλυτερη ομαδα
η κουοπιο τρωει αρκετα γκολ μεσα στην εδρα της
Χακα - Ιντερ τουρκου
το παιχνιδι ειναι δυσθεωρητο
μου αρεσει η χακα αλλα...
η ιντερ εχει 3 ισσοπαλιες εκτος και η χακα αν και γηπεδουχος με καλη συγκομιδη δεν γεμισε το ματι....
καπου θα σπασει
μου αρεσει το γκολ/γκολ και Χ
πιστευω και οι δυο θα σκοραρουν με 2 κατα φυσην επιθετικες ομαδες αλλα δεν ξερω αν καποια θα νικησει
νομιζω οτι θα κατσει Χ
Βασμπι - Λουντσκιλ
η προτελευταια βασμπι μαλλον θελει να κοψει βαθμους απο την την 5η του πρωταθληματος αλλα δεν νομιζω οτι μπορει
η αμυνα της βασμπι ειναι για τα κλαματα και εχει σε 6 παιχνιδια εντος εδρας κατα μεσο ορο 2,5 γκολ
η λουντσκιλ με αγωνα λιγοτερο εχει δυνατοτητες αλλα συνηθως κανει ισσοπαλιες εκτος
δεν θα χαριστει στην βασμπι
το 1.90 το θεωρω value bet και ειναι για μενα το πιο δυνατο σημειο για να πονταρουμε σημερα
οπως και το οβερ
αυτα και καλο μας κουβα αδερφια
Λαχτι- Χονκα
εδω τα πραγματα ειναι καπως παραξενα
η χονκα σπανια κανει ισοπαλιες ενω η λαχτι ειναι μαστερ
η χονκα ειναι 2η στο πρωταθλημα με αγωνα λιγοτερο απο την ελσινκι και θελει οπωσδηποτε νικη να συνεχισει το κυνηγι
η χονκα εχει κανει 2 νικες και μια ισσοπαλια εκτος η λαχτι μονο μια ισοπαλια εντος και μονο ηττες
το 1.91 της χονκα στο stanjames μου φαινεται value bet και θα το τιμησω
θα τολμησω να το βαλω και ημιχρονο τελικο
και να μην σκοραρει η λαχτι(μονο 1 γκολ σε 5 παιχνιδια στην εδρα της)
Κουοπιο -Ταμπερε
λοιπον βαθμολογικα το παιχνιδι ειναι σαν ντερμπι
βαση παραδοσης η ταμπερε εχει σχεδον 3 πλες νικες απο την κουοπιο
θα το βαλω οβερ και 2
αν το βλεπετε τολμηρο στο 2,60 βαλτε το Χ-2
δεν βλεπω την κουοπιο σημερα να κερδιζει
η ταμπερε εχει 3νικες εκτος και μια ισσοπαλια και την παραδοση και καλυτερη ομαδα
η κουοπιο τρωει αρκετα γκολ μεσα στην εδρα της
Χακα - Ιντερ τουρκου
το παιχνιδι ειναι δυσθεωρητο
μου αρεσει η χακα αλλα...
η ιντερ εχει 3 ισσοπαλιες εκτος και η χακα αν και γηπεδουχος με καλη συγκομιδη δεν γεμισε το ματι....
καπου θα σπασει
μου αρεσει το γκολ/γκολ και Χ
πιστευω και οι δυο θα σκοραρουν με 2 κατα φυσην επιθετικες ομαδες αλλα δεν ξερω αν καποια θα νικησει
νομιζω οτι θα κατσει Χ
Βασμπι - Λουντσκιλ
η προτελευταια βασμπι μαλλον θελει να κοψει βαθμους απο την την 5η του πρωταθληματος αλλα δεν νομιζω οτι μπορει
η αμυνα της βασμπι ειναι για τα κλαματα και εχει σε 6 παιχνιδια εντος εδρας κατα μεσο ορο 2,5 γκολ
η λουντσκιλ με αγωνα λιγοτερο εχει δυνατοτητες αλλα συνηθως κανει ισσοπαλιες εκτος
δεν θα χαριστει στην βασμπι
το 1.90 το θεωρω value bet και ειναι για μενα το πιο δυνατο σημειο για να πονταρουμε σημερα
οπως και το οβερ
αυτα και καλο μας κουβα αδερφια
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα λογικά είναι όπως τα λέει πάνω κάτω και ο gonguevar!
Τάμπερε 2(Χ) και 2/2 ,Χόνκα Χ/2 , Χάκα 1(Χ) goal/goal ,Λιουνγκσκίλε 2!!!
Επισημαίνω όμως ότι προσωπικά σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα το ποντάρισμα μου θα είναι στο 1/10 σε σχέση με τα πονταρίσματα που έκανα τις προηγούμενες μέρες που είχε Μουντιάλ...
Τάμπερε 2(Χ) και 2/2 ,Χόνκα Χ/2 , Χάκα 1(Χ) goal/goal ,Λιουνγκσκίλε 2!!!
Επισημαίνω όμως ότι προσωπικά σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα το ποντάρισμα μου θα είναι στο 1/10 σε σχέση με τα πονταρίσματα που έκανα τις προηγούμενες μέρες που είχε Μουντιάλ...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
για το μουντιαλ τι βλεπουμε;;;;
το χταπόδι έδειξε Γερμανία! χώστε στο Χ2
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αν δεν κάτσει...το βλέπω στην σχάρα με ουζάκι!το χταπόδι έδειξε Γερμανία! χώστε στο Χ2
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εινε πολυ νορις ακομα περιμεντε μιν πονταρετε απο τορα για την παρασκευη εσκασε το προτο νεο ο ελλανο τελος για την βραζιλια ταυτησε στην προπονηση σημερα και δεν πεζει στο υπολοιπο μουντιαλ φαφουτη το βραδυ και παρακολουθαμε τησ αυξομιοσεις στης αποδοσεις
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το χταπόδι έδειξε Γερμανία! χώστε στο Χ2
ρε μαλακες μην το τραβα το πολυχρωμο της σημαιας τον οκταπους??
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Η Φινλανδια ειναι καπως, μαγκες...Όλα σχεδόν έρχονται ανάποδα gonguevar!Κάτι ήξερα που έλεγα για χαμηλό ποντάρισμα...ΟΥΣΤ τσουρούκια...Μουντιάλ και πάλι Μουντιάλ!
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Απο ποια θαλασσα τον εχουν βουτηξει τον οκταπους???ρε μαλακες μην το τραβα το πολυχρωμο της σημαιας τον οκταπους??
ΔΕ μας το εχουν πει αυτο, Ατλαντικου ειναι ή Βορειας θαλασσας???
περιμενεπαντως ειναι κωλοπαιχνιδα...
σκεφτομαι να φορτωσω γερα τους ισπανους(1,5) να εξασφαλισω τις διακοπες μου
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
μαγκες το οβερ της Αργεντινης που το επαιξα απο προχθες με 2.21, ειδατε ποσο εχει φτασει?? 2.12 μαξιμουμ στη φεαρ... οι κιτρινιαρηδες το εχουν λιγο πανω απο 2.00...
θελω τη γνωμη σας...
θελω τη γνωμη σας...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
όπως παίζουν οι ομάδες γκολ-γκολ και over είναι το λογικό και πολύ πιθανό...μαγκες το οβερ της Αργεντινης που το επαιξα απο προχθες με 2.21, ειδατε ποσο εχει φτασει?? 2.12 μαξιμουμ στη φεαρ... οι κιτρινιαρηδες το εχουν λιγο πανω απο 2.00...
θελω τη γνωμη σας...
αλλά και όχι τελειωμένο να βάλεις πάνω από όσα μπορείς...
αφού το έχεις ποντάρει ήδη ...περιμένεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K