You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
O Bull φταίει!!! Εδειξε ασέβεια στον gatto και μας τιμώρησε!!!!!
Επισκέπτης
δυσκολο,παιζει αντεπιθεσεις οπως στον πρωτο αγωνα αλλα κ η ρομα ταμπουρι.τουρλουμπουκι παιζουν,πρωτα να μην φανε γκολ κ οτι βγει.Η Γιουβέντους θα το πάρει ή άδικα χολοσκάω????
παντως κερδιζουμε.
Επισκέπτης
Το κάρφωσε η Γιουβε!!!!Η Γιουβέντους θα το πάρει ή άδικα χολοσκάω????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άλλη φορά να του πεις να προσέχει πως μου μιλάει ο μπαγλαμάς!O Bull φταίει!!! Εδειξε ασέβεια στον gatto και μας τιμώρησε!!!!!
Επισκέπτης
ρε συγγαυρε μηπως ζητας πολλα ????Πιάσαμε την Γιούβε......θα μας κάτσει τώρα και Σαραγόσα????
ο μεγαλεξανδρος εκανε το θαυμα του αλλα η σαραγοσα ειναι πιο δυσκολη.
Επισκέπτης
Eσύ το παράκανες, μόνο καμιά 20αρα παρθένα δεν ζήτησες ακόμα!Πιάσαμε την Γιούβε......θα μας κάτσει τώρα και Σαραγόσα????
Επισκέπτης
0-1 η μπαρτσα με τιερι α"ρ"νι.
ρε συγγαυρε μηπως ζητας πολλα ????
ο μεγαλεξανδρος εκανε το θαυμα του αλλα η σαραγοσα ειναι πιο δυσκολη.
Τα άλλα τα μονά στο κουπόνι τα τσάκωσα, αυτό θα μου ξεφύγει??Eσύ το παράκανες, μόνο καμιά 20αρα παρθένα δεν ζήτησες ακόμα!
Για να δούμε....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Eσύ ρε παπαρίδη μαζί με τον ταράτσα με γλωσσοτρώγατε και κόντεψα να πνιγώ απ'τα κοψίδια..???Άλλη φορά να του πεις να προσέχει πως μου μιλάει ο μπαγλαμάς!
ούτε να φάει με την ησυχία του δεν μπορεί ένας άνθρωπος τη σήμερον ημέρα... εγώ ρε ταράτσα φταίω, που πήγα να τον συνετίσω...δεν του έφτανε το 1 γκολάκι,ήθελε άνετη νίκη ο μπαγλαμάς
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε μπάζο αμάσητα πήγες να τα φας τα κοψίδια πάλι?Eσύ ρε παπαρίδη μαζί με τον ταράτσα με γλωσσοτρώγατε και κόντεψα να πνιγώ απ'τα κοψίδια..???
ούτε να φάει με την ησυχία του δεν μπορεί ένας άνθρωπος τη σήμερον ημέρα... εγώ ρε ταράτσα φταίω, που πήγα να τον συνετίσω...δεν του έφτανε το 1 γκολάκι,ήθελε άνετη νίκη ο μπαγλαμάς
Έτσι θέλω...άνετες νίκες ερασιτέχνη!
Επισκέπτης
ρε τι ξυλικι ειναι αυτο που ριχνει η θαραγοθα σε καθε παιχνιδι της ?
ευτυχως ριχνει κ η μπαρτσα σημερα κ βλεπουμε κ εναν αγωνα της προκοπης,οχι σαν του θρυλου!
παντως δυσκολο για προβλεψη το παιχνιδι,ακομη κ στο live. ;)
ευτυχως ριχνει κ η μπαρτσα σημερα κ βλεπουμε κ εναν αγωνα της προκοπης,οχι σαν του θρυλου!
παντως δυσκολο για προβλεψη το παιχνιδι,ακομη κ στο live. ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εγώ όμως καθάρισα από τις 18.00 μικρή λουλού και μετά το ρίξα στο φαγοπότι by the way τα κοψίδια ήταν λουκουμάκι έσυ τους πέτυχες τους ξυρούς καρπούς...???Ρε μπάζο αμάσητα πήγες να τα φας τα κοψίδια πάλι?
Έτσι θέλω...άνετες νίκες ερασιτέχνη!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και μαζί με τα κοψίδια έφαγες και όλα τα Γαλλικά "τυράκια"!Άντε τράβα να μελετήσεις λίγο και μην με προκαλείς γιατί θα σε καταστρέψω αύριο...Εγώ όμως καθάρισα από τις 18.00 μικρή λουλού και μετά το ρίξα στο φαγοπότι by the way τα κοψίδια ήταν λουκουμάκι έσυ τους πέτυχες τους ξυρούς καρπούς...???
Επισκέπτης
πεναλτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Επισκέπτης
1-2 η μπαρτσααααααααααααααααααααα με ρονυ! (αυτα γινονται οταν χανει ο μαλακας ο μιλιτο το πεναλτυ στο 43')
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
τι εννοείς θα με καταστρέψεις..??? μήπως θες να κοντράρω την ομαδούλα σου κόντρα στην Ξάνθη??? λέω μια και μιλάς για καταστροφές :-*Και μαζί με τα κοψίδια έφαγες και όλα τα Γαλλικά "τυράκια"!Άντε τράβα να μελετήσεις λίγο και μην με προκαλείς γιατί θα σε καταστρέψω αύριο...
Υ.Γ. θυμάσαι το όνομα αυτού του καινούργιου επιθετικού που πήρε η Ξάνθη..??όχι τον Ρατζίνσκι,τον άλλο τον ''μαλλιά''
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
τι εννοείς θα με καταστρέψεις..??? μήπως θες να κοντράρω την ομαδούλα σου κόντρα στην Ξάνθη??? λέω μια και μιλάς για καταστροφές :-*
Υ.Γ. θυμάσαι το όνομα αυτού του καινούργιου επιθετικού που πήρε η Ξάνθη..??όχι τον Ρατζίνσκι,τον άλλο τον ''μαλλιά''
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K