Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η Γιουβέντους θα το πάρει ή άδικα χολοσκάω????

Επισκέπτης
O Bull φταίει!!! Εδειξε ασέβεια στον gatto και μας τιμώρησε!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πιάσαμε την Γιούβε......θα μας κάτσει τώρα και Σαραγόσα????

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε συγγαυρε μηπως ζητας πολλα ???? :P :P :P

ο μεγαλεξανδρος εκανε το θαυμα του αλλα η σαραγοσα ειναι πιο δυσκολη.
Eσύ το παράκανες, μόνο καμιά 20αρα παρθένα δεν ζήτησες ακόμα!
Τα άλλα τα μονά στο κουπόνι τα τσάκωσα, αυτό θα μου ξεφύγει??  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Για να δούμε....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Άλλη φορά να του πεις να προσέχει πως μου μιλάει ο μπαγλαμάς! :2funny:
Eσύ ρε παπαρίδη μαζί με τον ταράτσα με γλωσσοτρώγατε και κόντεψα να πνιγώ απ'τα κοψίδια..??? :2funny: :2funny: :2funny:
ούτε να φάει με την ησυχία του δεν μπορεί ένας άνθρωπος τη σήμερον ημέρα... :birdman: εγώ ρε ταράτσα φταίω, :headbang:που πήγα να τον συνετίσω...δεν του έφτανε το 1 γκολάκι,ήθελε άνετη νίκη ο μπαγλαμάς :thefinge:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
1-1 η Θαραγόθα... :dancing:...ας λένε cretan,γράψ'τους στη μουνάρα σου :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Eσύ ρε παπαρίδη μαζί με τον ταράτσα με γλωσσοτρώγατε και κόντεψα να πνιγώ απ'τα κοψίδια..??? :2funny: :2funny: :2funny:
ούτε να φάει με την ησυχία του δεν μπορεί ένας άνθρωπος τη σήμερον ημέρα... :birdman: εγώ ρε ταράτσα φταίω, :headbang:που πήγα να τον συνετίσω...δεν του έφτανε το 1 γκολάκι,ήθελε άνετη νίκη ο μπαγλαμάς :thefinge:
Ρε μπάζο αμάσητα πήγες να τα φας τα κοψίδια πάλι? :birdman:
Έτσι θέλω...άνετες νίκες ερασιτέχνη! :2funny:

Επισκέπτης
ρε τι ξυλικι ειναι αυτο που ριχνει η θαραγοθα σε καθε παιχνιδι της ?
ευτυχως ριχνει κ η μπαρτσα σημερα κ βλεπουμε κ εναν αγωνα της προκοπης,οχι σαν του θρυλου!

παντως δυσκολο για προβλεψη το παιχνιδι,ακομη κ στο live. ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μπάζο αμάσητα πήγες να τα φας τα κοψίδια πάλι? :birdman:
Έτσι θέλω...άνετες νίκες ερασιτέχνη! :2funny:
Εγώ όμως καθάρισα από τις 18.00 μικρή λουλού :cool2: και μετά το ρίξα στο φαγοπότι :thefinge: by the way τα κοψίδια ήταν λουκουμάκι :boobies: έσυ τους πέτυχες τους ξυρούς καρπούς...??? :P :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ όμως καθάρισα από τις 18.00 μικρή λουλού :cool2: και μετά το ρίξα στο φαγοπότι :thefinge: by the way τα κοψίδια ήταν λουκουμάκι :boobies: έσυ τους πέτυχες τους ξυρούς καρπούς...??? :P :2funny:
Και μαζί με τα κοψίδια έφαγες και όλα τα Γαλλικά "τυράκια"!Άντε τράβα να μελετήσεις λίγο και μην με προκαλείς γιατί θα σε καταστρέψω αύριο... :priest:

Επισκέπτης
1-2 η μπαρτσααααααααααααααααααααα με ρονυ! (αυτα γινονται οταν χανει ο μαλακας ο μιλιτο το πεναλτυ στο 43')

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Και μαζί με τα κοψίδια έφαγες και όλα τα Γαλλικά "τυράκια"!Άντε τράβα να μελετήσεις λίγο και μην με προκαλείς γιατί θα σε καταστρέψω αύριο... :priest:
τι εννοείς θα με καταστρέψεις..??? :think:μήπως θες να κοντράρω την ομαδούλα σου κόντρα στην Ξάνθη??? :grin:λέω μια και μιλάς για καταστροφές :-*

Υ.Γ. θυμάσαι το όνομα αυτού του καινούργιου επιθετικού που πήρε η Ξάνθη..??όχι τον Ρατζίνσκι,τον άλλο τον ''μαλλιά'' :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τι εννοείς θα με καταστρέψεις..??? :think:μήπως θες να κοντράρω την ομαδούλα σου κόντρα στην Ξάνθη??? :grin:λέω μια και μιλάς για καταστροφές :-*

Υ.Γ. θυμάσαι το όνομα αυτού του καινούργιου επιθετικού που πήρε η Ξάνθη..??όχι τον Ρατζίνσκι,τον άλλο τον ''μαλλιά'' :2funny:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom