Επισκέπτης
Κάτι ξέρεις εσύ για καλές οικογένειες που είναι υπόδειγμα για την κοινωνία!Κούγιας-Βατίδου...
Κάτι ξέρεις εσύ για καλές οικογένειες που είναι υπόδειγμα για την κοινωνία!Κούγιας-Βατίδου...
Μπορεί να γουστάρω πολύ ένα ματς,να έχω τις πληροφορίες μου και ο Οπάπ να μου το δίνει σε δυάδα!Για να μην ρισκάρω να το συνδυάσω με άλλο ματς χρησιμοποιώ αυτό το κόλπο...
Φένλοοοοοοοοοοο
Mην μου λες τέτοια και το φόρτωσα!!!Που έμαθες ότι μπορεί να μη γίνει το ματς της Γαλατά αδερφέ???να μην το ρίξω αν είναι έτσι να βρω κάτι άλλο για τη δεύτερη δυαδα...
Λέγανε ότι έχει 30 εκατοστά χιόνι το γήπεδο και θα γίνει έλεγχος!Ψάξτο λίγο!Που έμαθες ότι μπορεί να μη γίνει το ματς της Γαλατά αδερφέ???να μην το ρίξω αν είναι έτσι να βρω κάτι άλλο για τη δεύτερη δυαδα...
και η έμπολι...από μπομπίτσες σκίζουμε σήμερα προς το παρών ;)Λέγανε ότι έχει 30 εκατοστά χιόνι το γήπεδο και θα γίνει έλεγχος!Ψάξτο λίγο!
Λάουτερν!
και η έμπολι...από μπομπίτσες σκίζουμε σήμερα προς το παρών ;)
Και η φένλο που είπες 0-2
Το είχα σημειώσει αρχικά αλλά το σκέφτομαι...στα αποδυτήρια της Βαλένθια επικρατεί μπάχαλο...δεν θα το φόρτωνα πάντως...ίσως για ζητούμενο λόγω και της κούρασης της Χετάφε!Τη Βαλένθια τη βλέπεις να περνάει από Χετάφε..??
Τη μπουμπούνισα,μονό αποδεκτό στο 2,60Το είχα σημειώσει αρχικά αλλά το σκέφτομαι...στα αποδυτήρια της Βαλένθια επικρατεί μπάχαλο...δεν θα το φόρτωνα πάντως...ίσως για ζητούμενο λόγω και της κούρασης της Χετάφε!
Θα στο φτιάξω...Eίναι ευκαιρία να πλησιάσει την Λυων μετά την χθεσινή γκέλα αλλά και η Μονακό είναι σκληρό καρύδι, μάλλον για αντερ το βλέπω!
αντερ και Χ 0-0 ή 1-1 σκορ αν και τελευταία αυτός ο Καβενάγκι της Μπορντό μαζό μετον Γουέντελ τον Βραζιλιάνο κάνουν παπάπδεςEίναι ευκαιρία να πλησιάσει την Λυων μετά την χθεσινή γκέλα αλλά και η Μονακό είναι σκληρό καρύδι, μάλλον για αντερ το βλέπω!