Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
με πήρε τηλέφωνο το μαξιλάρι μου φίλε πάω για νανάκια
τα λέμε αύριο πάλι ;)
με πήρε τηλέφωνο το μαξιλάρι μου φίλε πάω για νανάκια
Την Μπρέντα την παίζεις διπλό και την ΝτεΓκρααφστσαπ άσσο???Καλημερα.Αφου η Μονς και η Οσερ δεν μας αφησαν να παρουμε τα αναμενομενα λεω να πεξω 4αρια σημερα
Τα Διπλα της Βαλενθια,Γαλατα,Βαζελου,Μπρεντα
Ασσακια του Αρη,Βιγιαρεαλ,Αλμερια,Σιενα,Γκρονιγκεν και ΝτεΓκρααφστσαπ
Αντε,τα λεμε παλι στον κουβα
Πρώτα γέμισα τις τσέπες μου και μετά το στομάχι μου αλλά εσύ έσκασες από τη ζήλεια σου,γιατί την έβγαλες με ξηροκάρπιΣυνεχίζουμε...άλλοι με γεμάτες τσέπες και άλλοι με γεμάτο στομάχι!
Ερασιτέχνη,που να ξέρεις εσύ από αυτά τα κόλπα...Την Μπρέντα την παίζεις διπλό και την ΝτεΓκρααφστσαπ άσσο???
Μεταξύ τους παίζουν...
Αυτό το κόλπο βρε άσχετε το κάνεις π.χ στο ένα δελτίο με τον άσσο και στο άλλο με Χ2!!!Ερασιτέχνη,που να ξέρεις εσύ από αυτά τα κόλπα...
Αυτό το κόλπο βρε άσχετε το κάνεις π.χ στο ένα δελτίο με τον άσσο και στο άλλο με Χ2!!!
Και εγώ σπάνια το χρησιμοποιώ αυτό το κόλπο αλλά καταλαβαίνω κάποιους που παίζουν χοντρά πακέτα στον Οπάπ και το κάνουν...Έτσι γίνεται π.χ η τριάδα...δυάδα!ούτε έτσι δεν πρέπει να γίνεται αυτό. αν είναι να το κάνεις αυτό, καλύτερα μην το παίξεις καθόλου
Και εγώ σπάνια το χρησιμοποιώ αυτό το κόλπο αλλά καταλαβαίνω κάποιους που παίζουν χοντρά πακέτα στον Οπάπ και το κάνουν...Έτσι γίνεται π.χ η τριάδα...δυάδα!
Μπορεί να γουστάρω πολύ ένα ματς,να έχω τις πληροφορίες μου και ο Οπάπ να μου το δίνει σε δυάδα!Για να μην ρισκάρω να το συνδυάσω με άλλο ματς χρησιμοποιώ αυτό το κόλπο...μα σ' αυτήν την περίπτωση, το ένα δελτίο είναι χαμένο σίγουρα. κι αν είναι να χώσεις χοντρό πακέτο, γιατί να βάλεις και τόσο αμφίβολο παιχνίδι? δεν καταλαβαίνω τη λογική
Μπα...έχεις και πληροφορίες πράκτορα...????Μπορεί να γουστάρω πολύ ένα ματς,να έχω τις πληροφορίες μου και ο Οπάπ να μου το δίνει σε δυάδα!Για να μην ρισκάρω να το συνδυάσω με άλλο ματς χρησιμοποιώ αυτό το κόλπο...
Φένλοοοοοοοοοοο
Η Μπριζ σε πούλησε!!! Βγήκε το χ στο ημίχρονο αλλά διπλό τελικο!!!Πράκτορας του Κρόκους...
Την πρώτη σου δυάδα την σκεφτόμουν κι εγώ ρε αδελφέ... ;)
Μπορεί να με γλωσσοφάγατε! ;)Η Μπριζ σε πούλησε!!! Βγήκε το χ στο ημίχρονο αλλά διπλό τελικο!!!
Τη σκεφτόσουν γατούλη μου...??? μην τη σκέφτεσαι πολύ όμως μιας και δεν την έπαιξες και μου τη γκαντεμιάσειςΠράκτορας του Κρόκους...
Την πρώτη σου δυάδα την σκεφτόμουν κι εγώ ρε αδελφέ... ;)
Το ματς της Γαλατά μπορεί να μην γίνει!
Στο χωριό μου λένε...της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχεςΜπορεί να με γλωσσοφάγατε! ;)
Έτσι είναι με τα ειδικά στοιχήματα...έχουν πολύ ρίσκο αλλά πληρώνουν καλά!
Πάντως το περίμενα για under το ματσάκι αυτό!
Και εμείς την Λίλ χθές αλλά μαςΜπορεί να με γλωσσοφάγατε! ;)
Έτσι είναι με τα ειδικά στοιχήματα...έχουν πολύ ρίσκο αλλά πληρώνουν καλά!
Πάντως το περίμενα για under το ματσάκι αυτό!
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειεςΚαι εμείς την Λίλ χθές αλλά μας
Κάτι ξέρεις εσύ για καλές οικογένειες που είναι υπόδειγμα για την κοινωνία!Κούγιας-Βατίδου...Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες