Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Mπράβο αγόρι μου... αν κάτσουν και τα άλλα 2 στο συστηματάκι,την τίναξα την μπάνκαΠάρτυ με ούζα!3-0!
Mπράβο αγόρι μου... αν κάτσουν και τα άλλα 2 στο συστηματάκι,την τίναξα την μπάνκαΠάρτυ με ούζα!3-0!
Τι έγινε? υμνούμε τον γκουρού?Mπράβο αγόρι μου... αν κάτσουν και τα άλλα 2 στο συστηματάκι,την τίναξα την μπάνκα
Γάτος με πέταλα είναι...όχι απλά γκουρούΤι έγινε? υμνούμε τον γκουρού?
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...συνήθως στέλνει pm αλλά σήμερα δεν κρατήθηκε και το έκανε δημοσίως!Τι έγινε? υμνούμε τον γκουρού?
XAXXAXAXAXXAXAXXAXAXAAAAAAAAAΔεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...συνήθως στέλνει pm αλλά σήμερα δεν κρατήθηκε και το έκανε δημοσίως!
Γάτε..πιάσε το λυβανιστήριΠιάνω Μαντσεστερ
Πίανω αντερ την Μίλαν μεχρι στιγμης
ήθελα γκολ απο Ραπιντ και έβαλε 2 στο 81 και 82
ένα αντερ περιμένω απο Λιλ και πάμε ταμείο λέμε!!!
Εγώ την περιμένω στον άσσο...με ένα 2-0 είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!Γάτε..πιάσε το λυβανιστήρι
Αν δεν κάτσει αντερ η Λιλ θα τα σκίσω τα πτυχία μου
1-0 στα χασομέρια για να ιδρώσεις ρε παπαρίδη κάρφωσε 4 παστέλια η μάντσεστερ και μου το παίζεις άνετοςΕγώ την περιμένω στον άσσο...με ένα 2-0 είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
Δεν το παίζω...1-0 στα χασομέρια για να ιδρώσεις ρε παπαρίδη κάρφωσε 4 παστέλια η μάντσεστερ και μου το παίζεις άνετος
μπορέλιιιι όλα είναι αντερ κοντρόλ θα πελεκ'θώ στα φαϊ και στο τσίπουρο πάλι ο τζέςΔεν το παίζω...
Να σου καούν τα κοψίδια ρε!
Καρλαιλ - 2
Λ.Οριεντ - 2
Σαουθεντ - 1
Νταρλινγκτον - Χ
Πιτερμπορο - 1
Κειμπριτζ - Χ2 (πληρωμενο,οχι 2πλη ευκαιρια)
Τορκι - 1
Σπορτινγκ Χιχον - 1
Εσπανιολ - Γκολ/Γκολ
Ολα μονά - 25€/bet!
Ρε gatto πες τους να ηρεμήσουν στην Λιλ 2-0 είναι φτάνει!!!Εγώ την περιμένω στον άσσο...με ένα 2-0 είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
3-0 ειναι φιλε.Ρε gatto πες τους να ηρεμήσουν στην Λιλ 2-0 είναι φτάνει!!!