Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια,δεν ξερω για σας,αλλα εγω παντως εκλαψα με τις διπλες ευκαιριες που εχωσα.Και καλα η Πορτο την παιζω 1Χ 0-3 ηρθε,λες ενταξει.Οι μαλακογαλοι της Γκενιον?Που πατε ρε αχρηστοι?Να παιξεται μπαλα?Ταβλι το κανατε,ακου 3-4.
Τελως παντων,αυτα ειναι πονο.Για σημερα εγω θα στανταρω την Μπεσικτας,και θα ζητησω πενταδες.
Οσερ,Σοσο,Μονς,Τορκι,Χερτα και ΑΕΛαρααααααα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε μπας και παμε σε καμια Margo απο βδομαδα. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπόν,καταρχήν εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία :rockon:
Πολλά είναι τα ματσάκια που μου έκαναν κλικ,αλλά ακόμα δεν καταστάλαξα ποια από αυτά θα συμπεριλάβω στις επιλογές μου για φόρτωμα... :think:έχουμε και λέμε...

Γερμανία

Βερντερ-Νυρεμβέργη...άσος καλό και το όβερ αλλά αφού βρήκα τον ασο στο 1.40 θα τον προτιμήσω από το 1.45 του όβερ,τραγική εκτός έδρας η Νυρεμβέργη!!!

Χέρτα-Μπίλεφελντ...άσος,μετά την 3άρα μέσα στη Στουτγκάρδη και με την ψυχολογία στα ύψη δεν βλέπω να γκελάρει απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Bundesliga παρά το γεγονός ότι η Χέρτα είναι επιρρεπής στα σταβοπατήματα!

Ντούισμπουργκ-Στουτγκάρδη...όβερ και 2 θα το πάρει η Στουτγκάρδη,η Ντούισμπουργκ τραγική ακόμα και στην έδρα της και μη σας ξεγελάει το 3-3 απέναντι στην αλλοπρόσαλη Ντόρτμουντ(ας είναι καλά ο αντικαταστάτης του Weidenfeller που είναι 3 φορές πιο επικίνδυνος από τον Χαλκιά και τον Μορέτο) :idiot:

Χάνσα-Αϊντραχτ...όβερ!!!

Κοττμπους-Ντόρτμουντ...άν δεν είχε τις απουσίες στην άμυνα η μεγάλη μου αγάπη(Ντόρτμουντ)κυρίως αυτή του Βάϊντελφελερ και του Ντέντε,θα το κυνηγούσα με μανία το διπλό(τρομακτίκη παράδοση μέσα στην κότμπους με 4 νίκες σε 4 μάτς :o)αλλά με τα σημερινά δεδομένα βλέπω όβερ!!!

Αγγλία

Μάντσεστερ-Αρσεναλ 1 με ρίσκο...πολύ φόρτωμα έχει πέσει παιδιά...μακάρι να έχεις δίκιο γάτε...

Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι μέσα σε 8 μέρες έχουν παίξει 3 αγωνιστικές... :think:ξεχώρισα κάποια,αλλά...
Ιπσουιτς-Μπλάκμπουλ 1
Γκρίσμπι-Νταγκ&Ρεντ.1
Χερεφορντ-Τσέστερφιλντ1

στα υπόλοιπα....
Ναϊμέγκεν-Εξέλσιορ 1
Βιλεμ-αϊντχόβεν    2
Χέρακλες-Χέρενφεεν 2
Κρούζ Αζούλ-Βέρακρουζ 1
αξίζουν το ρίσκο....

Λε Μαν-Λυών 2 παρόλο που παίζει C/L η Λυών νοιώθει καυτή την ανάσα της Μπορντώ και τη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη!!!
Γιούβε-Ρόμα Χ
Μέτς-Βαλνσιέν 2
Σοσό-Καέν   1

Τί μ'έπιασε σήμερα να γράψω τέτοιο κατεβατό.... :oδεν ξέρω...λέτε να φταίει το χιόνι??? :think: :2funny:

[quote
author=gatto link=topic=367.msg395495#msg395495 date=1203166481]
Πες μωρή κότα προγνωστικά και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες! :toilet:
[/quote]
Εσύ φταίς... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπόν,καταρχήν εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία :rockon:
Πολλά είναι τα ματσάκια που μου έκαναν κλικ,αλλά ακόμα δεν καταστάλαξα ποια από αυτά θα συμπεριλάβω στις επιλογές μου για φόρτωμα... :think:έχουμε και λέμε...

Γερμανία

Βερντερ-Νυρεμβέργη...άσος καλό και το όβερ αλλά αφού βρήκα τον ασο στο 1.40 θα τον προτιμήσω από το 1.45 του όβερ,τραγική εκτός έδρας η Νυρεμβέργη!!!

Χέρτα-Μπίλεφελντ...άσος,μετά την 3άρα μέσα στη Στουτγκάρδη και με την ψυχολογία στα ύψη δεν βλέπω να γκελάρει απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Bundesliga παρά το γεγονός ότι η Χέρτα είναι επιρρεπής στα σταβοπατήματα!

Ντούισμπουργκ-Στουτγκάρδη...όβερ και 2 θα το πάρει η Στουτγκάρδη,η Ντούισμπουργκ τραγική ακόμα και στην έδρα της και μη σας ξεγελάει το 3-3 απέναντι στην αλλοπρόσαλη Ντόρτμουντ(ας είναι καλά ο αντικαταστάτης του Weidenfeller που είναι 3 φορές πιο επικίνδυνος από τον Χαλκιά και τον Μορέτο) :idiot:

Χάνσα-Αϊντραχτ...όβερ!!!

Κοττμπους-Ντόρτμουντ...άν δεν είχε τις απουσίες στην άμυνα η μεγάλη μου αγάπη(Ντόρτμουντ)κυρίως αυτή του Βάϊντελφελερ και του Ντέντε,θα το κυνηγούσα με μανία το διπλό(τρομακτίκη παράδοση μέσα στην κότμπους με 4 νίκες σε 4 μάτς :o)αλλά με τα σημερινά δεδομένα βλέπω όβερ!!!

Αγγλία

Μάντσεστερ-Αρσεναλ 1 με ρίσκο...πολύ φόρτωμα έχει πέσει παιδιά...μακάρι να έχεις δίκιο γάτε...

Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι μέσα σε 8 μέρες έχουν παίξει 3 αγωνιστικές... :think:ξεχώρισα κάποια,αλλά...
Ιπσουιτς-Μπλάκμπουλ 1
Γκρίσμπι-Νταγκ&Ρεντ.1
Χερεφορντ-Τσέστερφιλντ1

στα υπόλοιπα....
Ναϊμέγκεν-Εξέλσιορ 1
Βιλεμ-αϊντχόβεν    2
Χέρακλες-Χέρενφεεν 2
Κρούζ Αζούλ-Βέρακρουζ 1
αξίζουν το ρίσκο....

Λε Μαν-Λυών 2 παρόλο που παίζει C/L η Λυών νοιώθει καυτή την ανάσα της Μπορντώ και τη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη!!!
Γιούβε-Ρόμα Χ
Μέτς-Βαλνσιέν 2
Σοσό-Καέν  1

Τί μ'έπιασε σήμερα να γράψω τέτοιο κατεβατό.... :oδεν ξέρω...λέτε να φταίει το χιόνι??? :think: :2funny:
Εσύ φταίς... :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα είναι γκουρού ο άνθρωπος.... :rockon: :thumbsup: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι τσίμπησα μια 400αρα χθές και είμαι πολύ άνετος το ΣΚ!
:sleeping:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ ρε παπάρα..???που σου έλεγα προχτες για το Αμβούργο κι εσύ φώναζες για τη Μπάγερν??? :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΟΥΥΥΣΣΤΤΤΤΤ :thefinge:
Είσαι και ψευτάκος... :bottom:
Την Αιντχόφεν την ψιλοφοβάμαι για γκέλα...με την Χέρενφεν από τύχη πήρε την ισοπαλία!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Είσαι και ψευτάκος... :bottom:
Την Αιντχόφεν την ψιλοφοβάμαι για γκέλα...με την Χέρενφεν από τύχη πήρε την ισοπαλία!
Μια μου επιλογή θα είναι η Βέρντερ και σκέφτομαι να τη συνδυάσω ή με την Χέρτα ή με τη Ναϊμέγκεν :think:

Τη Μάντσεστερ μάλλον θα τη βάλω σε ζητούμενα μαζί με Στουτγκάρδη,Σοσό και Βαλενσιέν...!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ συναγωνιστές έπαιξα στον ΟΠΑΠ
ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ    ΟΒΕΡ  (1.70)
ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ - ΜΟΝΤΕΝΑ    1    (1.70)
ΘΕΛΤΑ  -  ΠΟΛΙ ΕΧΙΔΟ      1    (1.55)
ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ    1    (1.60)

απόδοση τετράδας 7.16

καλή τύχη σε όλους!

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκεσ καλισπερα.σημερα εχο 5.νταντι,ιπσουιτσ,μιλτον,θελτα και φορεστ γριν

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μια μου επιλογή θα είναι η Βέρντερ και σκέφτομαι να τη συνδυάσω ή με την Χέρτα ή με τη Ναϊμέγκεν :think:

Τη Μάντσεστερ μάλλον θα τη βάλω σε ζητούμενα μαζί με Στουτγκάρδη,Σοσό και Βαλενσιέν...!!!
Mας γκάστρωσες μωρή Χέρτα... >:(αλλά έστω και στις καθυστερήσεις μ'έστειλες ταμείο :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπράβο ταυρούλη!Ωραίο ξεκίνημα...και εμένα μου έβγαλε την πίστη η Λάρισα αλλά τελικά τα κατάφερε!Έχω τσιμπήσει ήδη και το Χ-1 της Ίπσουιτς... :dancing:
Πάμε τώρα γερά με Μάντσεστερ! :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

τελικα τις πιο σοβαρες τις εχει η μαντεστερ.επαιξα μια ψιλη κατα.
αυτη η σοσο , βλεπω να μας στελνει ολους.ολοι στη γαλλια αυτη δινουν.

η λιβερπουλ παλι τα καταφερε, το γυρισε το ματς.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Πάρτι η γιουν στο Ολντ Τράφορντ, 2-0 στο 20 κ το φοβήθηκα ο μάλαξ... :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάρτυ με ούζα!3-0! :rockon: :rockon: :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δενμπορω να αποφασισω ποιος ειναι χειροτερος:ο χαλκιας ή ο λεμαν;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Χαλκιάς, να προτιμάμε πάντα τα ελληνικά προιόντα :2funny:.
Η Γιουν με Νανι, Αντερσον, Ρονάλντο κ Ρουνει είναι μαγεία :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom