Λοιπόν,καταρχήν εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία
Πολλά είναι τα ματσάκια που μου έκαναν κλικ,αλλά ακόμα δεν καταστάλαξα ποια από αυτά θα συμπεριλάβω στις επιλογές μου για φόρτωμα...
έχουμε και λέμε...
Γερμανία
Βερντερ-Νυρεμβέργη...άσος καλό και το όβερ αλλά αφού βρήκα τον ασο στο 1.40 θα τον προτιμήσω από το 1.45 του όβερ,τραγική εκτός έδρας η Νυρεμβέργη!!!
Χέρτα-Μπίλεφελντ...άσος,μετά την 3άρα μέσα στη Στουτγκάρδη και με την ψυχολογία στα ύψη δεν βλέπω να γκελάρει απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Bundesliga παρά το γεγονός ότι η Χέρτα είναι επιρρεπής στα σταβοπατήματα!
Ντούισμπουργκ-Στουτγκάρδη...όβερ και 2 θα το πάρει η Στουτγκάρδη,η Ντούισμπουργκ τραγική ακόμα και στην έδρα της και μη σας ξεγελάει το 3-3 απέναντι στην αλλοπρόσαλη Ντόρτμουντ(ας είναι καλά ο αντικαταστάτης του Weidenfeller που είναι 3 φορές πιο επικίνδυνος από τον Χαλκιά και τον Μορέτο)
Χάνσα-Αϊντραχτ...όβερ!!!
Κοττμπους-Ντόρτμουντ...άν δεν είχε τις απουσίες στην άμυνα η μεγάλη μου αγάπη(Ντόρτμουντ)κυρίως αυτή του Βάϊντελφελερ και του Ντέντε,θα το κυνηγούσα με μανία το διπλό(τρομακτίκη παράδοση μέσα στην κότμπους με 4 νίκες σε 4 μάτς :o)αλλά με τα σημερινά δεδομένα βλέπω όβερ!!!
Αγγλία
Μάντσεστερ-Αρσεναλ 1 με ρίσκο...πολύ φόρτωμα έχει πέσει παιδιά...μακάρι να έχεις δίκιο γάτε...
Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι μέσα σε 8 μέρες έχουν παίξει 3 αγωνιστικές...
ξεχώρισα κάποια,αλλά...
Ιπσουιτς-Μπλάκμπουλ 1
Γκρίσμπι-Νταγκ&Ρεντ.1
Χερεφορντ-Τσέστερφιλντ1
στα υπόλοιπα....
Ναϊμέγκεν-Εξέλσιορ 1
Βιλεμ-αϊντχόβεν 2
Χέρακλες-Χέρενφεεν 2
Κρούζ Αζούλ-Βέρακρουζ 1
αξίζουν το ρίσκο....
Λε Μαν-Λυών 2 παρόλο που παίζει C/L η Λυών νοιώθει καυτή την ανάσα της Μπορντώ και τη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη!!!
Γιούβε-Ρόμα Χ
Μέτς-Βαλνσιέν 2
Σοσό-Καέν 1
Τί μ'έπιασε σήμερα να γράψω τέτοιο κατεβατό.... :oδεν ξέρω...λέτε να φταίει το χιόνι???
Εσύ φταίς...