!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
φιλε εχεις καλη προβλεψη!!!Μετά το χθεσινό κάζο,έπαιξα ένα δελτίο με 3 αγώνες και 1,5€
324 Χ
325 1
327 Χ
να γραφεις στο θρεντ πιο συχνα!!!
φιλε εχεις καλη προβλεψη!!!Μετά το χθεσινό κάζο,έπαιξα ένα δελτίο με 3 αγώνες και 1,5€
324 Χ
325 1
327 Χ
φιλε εχεις καλη προβλεψη!!!
να γραφεις στο θρεντ πιο συχνα!!!
σημερα ησουν ατυχος...Αν είναι καλή η πρόβλεψη θα δείξει στο τέλος.Μέχρις στιγμής πιάνω μόνο το ένα από τα τρία,αλλά θέλει άλλα 30 λεπτά να τελειώσουν οι αγώνες
A re malaka fvnta ama perasei lanoyw tameio phgew kata ta alla p-s-k kai gamv toyw koybadewΑνανέωση: Δευτέρα 10/5 12.30μμ
Καλημέρα. Για σήμερα έχω στο μυαλό μου ένα συστηματάκι που αποτελείται από δύο στάνταρ, και τέσσερα ζητούμενα. Συνολικά έξι παιχνίδια δηλαδή όπου θα ζητάω πεντάδες.
Τα στάνταρ μου είναι η Ελσίνκι και η Χέρκουλες. Η πρώτη είναι σαφώς ανώτερη της νεοφώτιστης Ούλου και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα.
Η Χέρκουλες μόνο με νίκη θα συνεχίσει να έχει ελπίδες ανόδου και μέσα στην δυνατή έδρα της είναι σε θέση να κερδίσει τη χαλαρή και ψιλοαδιάφορη Κόρδοβα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κόρδοβα είναι πολύ κακή μακριά από την έδρα της ενώ μέσα στο «Χοσέ Ρίκο Περέθ» έχει μόνο μία νίκη σε 12 παιχνίδια.
Πάμε τώρα στα ζητούμενα. Ξεκινάω με Σουηδία και το τυπικά διπλό της Γκέτεμποργκ. Λέω τυπικά διότι οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα (Ούλεβι). Πρόκειται λοιπόν για τοπικό ντέρμπι. Το αφεντικό της πόλης όμως, ήταν, είναι και θα είναι η Γκέτεμποργκ.
Δεύτερο ζητούμενό μου είναι η Χέλσινμποργκ. Η ομάδα του Κάρλσον πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα. Η Γκέφλε για τα δεδομένα της τα πηγαίνει καλά. Εντός έδρας όμως έχει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς, ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Τρίτο μου ζητούμενο είναι το διπλό της Νόρκεπινγκ. Φιλοξενείται από τη Βάσμπι η οποία είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και πρόκειται για μια ομάδα που δέχεται εύκολα το τέρμα. Στο φινάλε, όταν παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο μια απόδοση της τάξεως του 1.95…
Τέταρτο και τελευταίο ζητούμενο είναι ο άσσος της Λανούς. Η ομάδα παλεύει για μια θέση στο Σουνταμερικάνα και θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε διότι την τελευταία αγωνιστική παίζει έξω με την Ιντεπεντιέντε. Η Σαν Λορέντζο έχει ξεμείνει τελείως από στόχους και έχει τέσσερις σερί ήττες στο «Σιουδάδ Ντε Λανούς».
Αυτό λοιπόν είναι το συστηματάκι που προτείνω για σήμερα. Θα παίξουμε λίγα και θα πάμε για αρκετά…
Ο Οπάπ όχι ακόμα...μαγκες εχουν βγει οι αποδωσεις για μουντιαλ;;;
το μουντιαλ ρε φιλε με προβληματιζε παντα το π-σ-κ λιγα εχει...
Πολλές φορές δίνει και καλύτερες αποδόσεις ο Οπάπ από τους άλλους σε ειδικά στοιχήματα...μπραβο ρε γαττε πιστευω και οπαπ πανω κατω τα ιδια να ειναι