Ανανέωση: Κυριακή 9/5 09.45πμ
Καλημέρα. Σε αντίθεση με χθες όπου είχαμε να κάνουμε με ένα ωραιότατο πρόγραμμα, το σημερινό δεν παρουσιάζει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον. Στην πρέμιερ για παράδειγμα, τελειώνει το πρωτάθλημα και τα πάντα έχουν κριθεί. Μένει μόνο να πιστοποιηθεί η κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι, κάτι το οποίο θα γίνει σίγουρα και εύκολα…
Στη Β Γερμανίας το μόνο που μένει να δούμε είναι για το αν θα υποβιβαστεί η Χάνσα ή η Φρανκφούρτη. Από τη στιγμή όμως που η τελευταία υποδέχεται την υποβιβασμένη Κόμπλεντζ, δεν τίθεται καν θέμα…
Στην Πορτογαλία έχουμε επίσης την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Και εδώ όμως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον.
Στο Καμπιονάτο διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική. Θα έλεγα ότι παρά το γεγονός πως μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, ουσιαστικά όμως σχεδόν τα πάντα και εδώ έχουν κριθεί. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Παλέρμο θα καταφέρει να κερδίσει τη Σαμπντόρια και να της κλέψει έτσι την τέταρτη θέση του Champions League.
Μια από τα ίδια και στην Αυστρία, αλλά και στην Τουρκία καθώς το μόνο παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον είναι το Ανκαραγκούτσου – Φενέρ. Η τελευταία θέλει τη νίκη για να πάρει τον τίτλο και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση μετά το κύπελλο να χάσει και το πρωτάθλημα…
Με λίγα λόγια δεν …μας έκατσε καλά η φάση αφού πέσαμε σε ένα σωρό αδιάφορα παιχνίδια και εγώ σε τέτοια δεν ποντάρω. Θα την βγάλουμε …σπαρτιάτικα λοιπόν με τις επιλογές που ήδη έχω βάλει από χθες το βράδυ στις Κάρτες Σαβ/κου.
Επειδή όμως σήμερα με …τρώει το χέρι μου λέω να παίξω ένα συστηματάκι και να κυνηγήσω τίποτα δυνατά σπασίματα. Αναφέρω ενδεικτικά 3-4 παιχνίδια.
239. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ
Η Μπίλεφελντ έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και ίσως σε αυτό το αδιάφορο παιχνίδι να βρει τρόπο για να …λύσει ένα μέρος από αυτά.
251. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ
Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλο μίσος που προέρχεται κυρίως από κοινωνικοπολιτικές αντιθέσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να χαριστεί η Λιβόρνο και οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό είναι της πλάκας.
257. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΕΝΑ
Ναι, το ξέρουμε όλοι ότι η Φιορεντίνα είναι καλύτερη. Μιλάμε όμως για ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Τοσκάνης και δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
260. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ
Αν μου βρει κάποιος έναν καλό λόγο για να ποντάρω στη Νέουσταντ η οποία είναι αδιάφορη και που ασχολείται μόνο με τον τελικό του κυπέλλου, τότε ναι, θα πάω να ποντάρω τον άσσο του 1.45…
Φίλες και φίλοι το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι δυστυχώς για πολλά πολλά. Προτείνω σύνεση και εγκράτεια λοιπόν…
Υ.Γ.1: Οι επιλογές που έχω κάνει από τη Σκανδιναβία βασίζονται κυρίως στη δυναμικότητα των ομάδων. Στην Αργεντινή αντιθέτως, βασίζονται στις απουσίες των ομάδων.
Υ.Γ.2: Εάν και εφόσον γίνει επιτέλους το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός βλέπω πιο πιθανή την επικράτηση του ΠΑΟΚ, κυρίως λόγω καυτής έδρας. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο μόνο κακές δεν είναι.