Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
φορτωμα γερο στη νικη γαυρου στο 3,10

χ για σαμπντορια,φιορεντινα και μιλαν

νικη για τοτεναμ

αντερ για αστον βιλα.

αντερ για σαντερλαντ.

μου αρεσει και το αντερ της τσελσι στο 2,9+

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Ανανέωση:  Κυριακή  9/5  09.45πμ

Καλημέρα. Σε αντίθεση με χθες όπου είχαμε να κάνουμε με ένα ωραιότατο πρόγραμμα, το σημερινό δεν παρουσιάζει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον. Στην πρέμιερ για παράδειγμα, τελειώνει το πρωτάθλημα και τα πάντα έχουν κριθεί. Μένει μόνο να πιστοποιηθεί η κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι, κάτι το οποίο θα γίνει σίγουρα και εύκολα…

Στη Β Γερμανίας το μόνο που μένει να δούμε είναι για το αν θα υποβιβαστεί η Χάνσα ή η Φρανκφούρτη. Από τη στιγμή όμως που η τελευταία υποδέχεται την υποβιβασμένη Κόμπλεντζ, δεν τίθεται καν θέμα…

Στην Πορτογαλία έχουμε επίσης την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Και εδώ όμως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Στο Καμπιονάτο διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική. Θα έλεγα ότι παρά το γεγονός πως μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, ουσιαστικά όμως σχεδόν τα πάντα και εδώ έχουν κριθεί. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Παλέρμο θα καταφέρει να κερδίσει τη Σαμπντόρια και να της κλέψει έτσι την τέταρτη θέση του Champions League.

Μια από τα ίδια και στην Αυστρία, αλλά και στην Τουρκία καθώς το μόνο παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον είναι το Ανκαραγκούτσου – Φενέρ. Η τελευταία θέλει τη νίκη για να πάρει τον τίτλο και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση μετά το κύπελλο να χάσει και το πρωτάθλημα…

Με λίγα λόγια δεν …μας έκατσε καλά η φάση αφού πέσαμε σε ένα σωρό αδιάφορα παιχνίδια και εγώ σε τέτοια δεν ποντάρω. Θα την βγάλουμε …σπαρτιάτικα λοιπόν με τις επιλογές που ήδη έχω βάλει από χθες το βράδυ στις Κάρτες Σαβ/κου.

Επειδή όμως σήμερα με …τρώει το χέρι μου λέω να παίξω ένα συστηματάκι και να κυνηγήσω τίποτα δυνατά σπασίματα. Αναφέρω ενδεικτικά 3-4 παιχνίδια.

239. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ

Η Μπίλεφελντ έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και ίσως σε αυτό το αδιάφορο παιχνίδι να βρει τρόπο για να …λύσει ένα μέρος από αυτά.

251. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλο μίσος που προέρχεται κυρίως από κοινωνικοπολιτικές αντιθέσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να χαριστεί η Λιβόρνο και οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό είναι της πλάκας.

257. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΕΝΑ

Ναι, το ξέρουμε όλοι ότι η Φιορεντίνα είναι καλύτερη. Μιλάμε όμως για ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Τοσκάνης και δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.

260. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ

Αν μου βρει κάποιος έναν καλό λόγο για να ποντάρω στη Νέουσταντ η οποία είναι αδιάφορη και που ασχολείται μόνο με τον τελικό του κυπέλλου, τότε ναι, θα πάω να ποντάρω τον άσσο του 1.45…

Φίλες και φίλοι το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι δυστυχώς για πολλά πολλά. Προτείνω σύνεση και εγκράτεια λοιπόν…

Υ.Γ.1: Οι επιλογές που έχω κάνει από τη Σκανδιναβία βασίζονται κυρίως στη δυναμικότητα των ομάδων. Στην Αργεντινή αντιθέτως, βασίζονται στις απουσίες των ομάδων.

Υ.Γ.2: Εάν και εφόσον γίνει επιτέλους το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός βλέπω πιο πιθανή την επικράτηση του ΠΑΟΚ, κυρίως λόγω καυτής έδρας. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο μόνο κακές δεν είναι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ BOOKONE1

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ

262

ΡΙΝΤ - ΚΑΡΝΤΕΝ

1

279

ΜΙΑΛΜΠΙ -  ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 

2

305

ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

2

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ BOOKONE1

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ

254

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

1

256

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝ

2

274

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ  -  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

2

291

ΤΡΟΜΣΟ  - ΣΤΑΡΤ

1

302

ΝΑΣΙΟΝΑΛ  ΜΑΔΕΙΡΑ -  ΜΠΡΑΓΚΑ

2

Bookone1

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
η ριντ και η τρομσο παιζονται πολυ

στους ντερμπι της Ιταλιας βλεπω πιο πολυ τη παλερμο

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
η ριντ και η τρομσο παιζονται πολυ

στους ντερμπι της Ιταλιας βλεπω πιο πολυ τη παλερμο

Το πρώτο κουπόνι πήγε ήδη στον κουβά  :tickedoff: Είπα να βάλω τη Μπέτις μέσα, είδα την απόδοση στο 1,5 και την τίμησα. Τι ήθελα να τη βάλω;  :headbang:

Δεύτερο κουπόνι της ημέρας και έπαιξε μονό αποδεκτό την Παλέρμο. Αντε να δούμε...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Το πρώτο κουπόνι πήγε ήδη στον κουβά  :tickedoff: Είπα να βάλω τη Μπέτις μέσα, είδα την απόδοση στο 1,5 και την τίμησα. Τι ήθελα να τη βάλω;  :headbang:

Δεύτερο κουπόνι της ημέρας και έπαιξε μονό αποδεκτό την Παλέρμο. Αντε να δούμε...
γαμησε τα.... κωλομαδα...εκει εκει στη β εθνικη

εγω την παλερμο δεν θα την παιξω γιατι ειναι πολυ αμφιρροπο και κρισιμο παιχνιδι αλλα βλεπω πιο πολυ τους γηπεδουχους
οπως επισης βλεπω και κατα οσφπ

επαιξα και  ροζεμποργκ τοτεναμ φρεντρικστατ

στο μπασκετ πεφτει χρημα στη νικη της μπαρτσα με διαφορα 6,5 ποντους

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω σημερα εχω παρει

απο β δανιας : Φρεντεριτσια ασος, Λινγκμπι ασος
απο αγγλια : Τσελσι ασος
απο σουιδια : Ελφσμποργκ διπλο

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια δυνατα με 1 παλερμο 1 τολουκα 1 αρχεντινος τζουνιορς 1 σταμπαεκ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostas-jeff

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αντε μπας και ισοφαρισει ο γαυρος και πληρωθουμε....Επειδη οτι παιζει ολος ο κοσμος σε στελνει κατευθειαν βαθια στον κουβα ή το παιζεις σε αποδοσεις του κωλου....καταντησα να παιζω τα αμφιροπα μονα χ και το επομενο αν χασω σε διπλασιο πονταρισμα παλι χ κ.λ.π μπας και παρουμε κανα χαρτζηλικι τι να κανεις?Αν δεν κατσει ο γαυρος εχουμε φουλαμ-ατλετικο,βερντερ-μπαγερν,ατλετικο-σεβιλλη και ιντερ-μπαγερν απο τα επομενα και οτι προκυψει απο τα ελληνικα πλει-οφ...και βλεπουμε μεχρι να αρχισει το μουντιαλ !!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Να μας ζησει ο θρυλος..........δινει λεφτα σε ολους τους Ελληνες!!!!!! :rockon:....θρυλε σε αγαπω! :rockon:[/move]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μπαοκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ!!!!!(στοιχηματικά το λεω, όχι οπαδικα δεν ειμαι παοκ...)

Μπραβο μπαοκαρα, 4 αποδοση ημιχρονο-τελικο να βγαλουμε κατι υποχρεωσεις  :zfuck: :zfuck: :2on1: :pipa2: :dancing:

Επισκέπτης
Έπαιξα σήμερα 3 ευρώ τα παρακάτω
226  Χ
234  Χ
245  2
254  Χ
289  Χ

Έπιασα 4/5.Έχασα το 289 που ήρθε 1...
Με 3€ θα έπαιρνα 830€.Είχα σκεφτεί να το παίξω τριάδες αλλά η απληστεία...
Πήρα τ'αρχίδια μου τώρα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
226  Χ
234  Χ
245  2
254  Χ
289  Χ

Έλα ρε φίλε αυτά δεν παίζονται παρολί!Παίζε τα ένα συστηματάκι 3-4-5 με τα ίδια περίπου λεφτά για να μην χτυπιέσαι άλλη φορά...

Επισκέπτης
Η απληστία μεγάλε...Ξεκίνησα να παίξω 3 παιχνίδια με 3 ευρώ,και λέω κάτσε να βάλω Χ την Παλέρμο,δε βάζω και το Νορβηγικό χ;Και την πάτησα...

Αυτό το γκολ με έκαψε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Η απληστία μεγάλε...Ξεκίνησα να παίξω 3 παιχνίδια με 3 ευρώ,και λέω κάτσε να βάλω Χ την Παλέρμο,δε βάζω και το Νορβηγικό χ;Και την πάτησα...

Αυτό το γκολ με έκαψε...
Ωραίος ύμνος!Να τον βάλεις για ήχο στο κινητό!  :grin:
Τα Χ σπανίζουν στις Νορβηγίες και γι' αυτό πληρώνουν καλά...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
226  Χ
234  Χ
245  2
254  Χ
289  Χ

4 Χ και διπλο καρφι ρε φιλε?

Επισκέπτης
4 Χ και διπλο καρφι ρε φιλε?

Aυτά είναι εμπνεύσεις της στιγμής.
Στις 17/04/2010 είχα παίξει
ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Χ 3,25
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ  1 3,50
ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1 2,45
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΛΥΟΝ Χ 3,10

Με 2,10€ πήρα 180€.Εμπνεύσεις είναι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Ανανέωση:  Δευτέρα  10/5  12.30μμ

Καλημέρα. Για σήμερα έχω στο μυαλό μου ένα συστηματάκι που αποτελείται από δύο στάνταρ, και τέσσερα ζητούμενα. Συνολικά έξι παιχνίδια δηλαδή όπου θα ζητάω πεντάδες.

Τα στάνταρ μου είναι η Ελσίνκι και η Χέρκουλες. Η πρώτη είναι σαφώς ανώτερη της νεοφώτιστης Ούλου και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα.

Η Χέρκουλες μόνο με νίκη θα συνεχίσει να έχει ελπίδες ανόδου και μέσα στην δυνατή έδρα της είναι σε θέση να κερδίσει τη χαλαρή και ψιλοαδιάφορη Κόρδοβα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κόρδοβα είναι πολύ κακή μακριά από την έδρα της ενώ μέσα στο «Χοσέ Ρίκο Περέθ» έχει μόνο μία νίκη σε 12 παιχνίδια.

Πάμε τώρα στα ζητούμενα. Ξεκινάω με Σουηδία και το τυπικά διπλό της Γκέτεμποργκ. Λέω τυπικά διότι οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα (Ούλεβι). Πρόκειται λοιπόν για τοπικό ντέρμπι. Το αφεντικό της πόλης όμως, ήταν, είναι και θα είναι η Γκέτεμποργκ.

Δεύτερο ζητούμενό μου είναι η Χέλσινμποργκ. Η ομάδα του Κάρλσον πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα. Η Γκέφλε για τα δεδομένα της τα πηγαίνει καλά. Εντός έδρας όμως έχει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς, ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Τρίτο μου ζητούμενο είναι το διπλό της Νόρκεπινγκ. Φιλοξενείται από τη Βάσμπι η οποία είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και πρόκειται για μια ομάδα που δέχεται εύκολα το τέρμα. Στο φινάλε, όταν παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο μια απόδοση της τάξεως του 1.95…

Τέταρτο και τελευταίο ζητούμενο είναι ο άσσος της Λανούς. Η ομάδα παλεύει για μια θέση στο Σουνταμερικάνα και θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε διότι την τελευταία αγωνιστική παίζει έξω με την Ιντεπεντιέντε. Η Σαν Λορέντζο έχει ξεμείνει τελείως από στόχους και έχει τέσσερις σερί ήττες στο «Σιουδάδ Ντε Λανούς».

Αυτό λοιπόν είναι το συστηματάκι που προτείνω για σήμερα. Θα παίξουμε λίγα και θα πάμε για αρκετά…

Επισκέπτης
Μετά το χθεσινό κάζο,έπαιξα ένα δελτίο με 3 αγώνες και 1,5€

324  Χ
325  1
327  Χ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom