You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]O Παιχτουρας σου υποκλινεται!!!Εγώ στο μουντιάλ θα παίξω το σύστημα με τα "χ". Τους τελευταίους μήνες έβαζα λίγα λεφτά στην μπάντα και ήδη έχω κοντά 700 ευρώ για να μπορώ να παίξω.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα ξεκινήσω με 5 ευρώ και ευελπιστώ στα πρώτα εφτά ματς να έρθει το πρώτο χ, διαφορετικά θα μπούμε μέσα...
5, 10, 20, 40, 80, 160, 320 (συνολικά χρειάζεται 635 ευρώ)
Τα πρώτα έξι ματς του μουντιάλ:
Ημ. Ώρα Πόλη Αγώνας
11/6 16:00 Γιοχάνεσμπουργκ Νότια Αφρική-Μεξικό
11/6 20:30 Κέιπ Τάουν Ουρουγουάη-Γαλλία
12/6 13:30 Γιοχάνεσμπουργκ Αργεντινή-Νιγηρία
12/6 16:00 Πορτ Ελίζαμπεθ Νότια Κορέα-Ελλάδα
12/6 20:30 Ρούστενμπουργκ Αγγλία-ΗΠΑ
13/6 13:30 Πολοκουάνε Αλγερία-Σλοβενία
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
Είμαι μεταξύ North Korea 2001.00 κ New Zealand 3001.00!!!Στο εξωτερικό τα φαβορί για την κούπα...
Spain 5.00
Brazil 6.00
England 7.50
Argentina 8.00
Netherlands 13.00
Germany 13.00
Italy 14.00
France 16.00
Ivory Coast 26.00
Portugal 29.00
Cameroon 51.00
Ghana 51.00
Chile 51.00
Serbia 51.00
Mexico 67.00
Uruguay 81.00
Paraguay 81.00
USA 81.00
Nigeria 101.00
South Africa 101.00
Australia 101.00
Greece 126.00
Denmark 151.00
Switzerland 151.00
Slovenia 251.00
Slovakia 251.00
Japan 301.00
South Korea 301.00
Algeria 301.00
Honduras 501.00
North Korea 2001.00
New Zealand 3001.00
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Γερμανια-Αργεντινη...μια απο αυτες τις δυο θα το σηκωσει!!!!Είμαι μεταξύ North Korea 2001.00 κ New Zealand 3001.00!!!![]()
![]()
![]()
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Σε ενα απο τα τρια εισαι σιγουρα μεσα!!!!Διπλο Αρης-ΑΕΚ, Χ οσφπ-παοκ , ασσο Ατλετικο-Φουλαμ με συστημα 2/3
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Ολυμπιακαρα....σ' αγαπω....παλι θα χατζηλικωσεις ολο τον κοσμο στον Πλανητη!!!!!...αλλες δυο ομαδες σαν και σενα να υπηρχαν...δεν θα υπηρχε Παγκοσμαι οικονομικη κριση!!
[/move]
Επισκέπτης
Εγώ πάντως λέω να παίξω τρελά και να ποντάρω Ελλάδα!!![move]Γερμανια-Αργεντινη...μια απο αυτες τις δυο θα το σηκωσει!!!!![]()
[/move]
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Ετσί και αλλιώς και στο Euro 2004 δεν είχαμε καλύτερη απόδοση,αλλώστε η τύχη βοηθάει τον τολμηρό κ τον τρελό(οι πουτάνες κ οι τρελές έχουνε τις τύχες τις καλές)!!!
Υ.Γ.Ωστόσο δεν προτείνω σε κανέναν αλλόν να παίξει Έλλαδα,δεν θέλω να χάσει άλλος!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Με αναγκαζεις να γραψω αληθειες τωρα....πολλοι γκουρου του στοιχηματος...το εκτιμουν αυτο που γραφεις...για να στειλουν ολο το κοσμο που θα στοιχηματιζει... στην φυλακη!!!!!!...εισαι μαγκας, σε παραδεχομαι!!!!Εγώ πάντως λέω να παίξω τρελά και να ποντάρω Ελλάδα!!!
Ετσί και αλλιώς και στο Euro 2004 δεν είχαμε καλύτερη απόδοση,αλλώστε η τύχη βοηθάει τον τολμηρό κ τον τρελό(οι πουτάνες κ οι τρελές έχουνε τις τύχες τις καλές)!!!
Υ.Γ.Ωστόσο δεν προτείνω σε κανέναν αλλόν να παίξει Έλλαδα,δεν θέλω να χάσει άλλος!!!![]()
![]()
![]()
kostas-jeff
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μην ανησυχεις αδερφε το ουρουγουαη-γαλλια θα ερθει στανταρ χ φορτωσε το..Εγώ στο μουντιάλ θα παίξω το σύστημα με τα "χ". Τους τελευταίους μήνες έβαζα λίγα λεφτά στην μπάντα και ήδη έχω κοντά 700 ευρώ για να μπορώ να παίξω.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα ξεκινήσω με 5 ευρώ και ευελπιστώ στα πρώτα εφτά ματς να έρθει το πρώτο χ, διαφορετικά θα μπούμε μέσα...
5, 10, 20, 40, 80, 160, 320 (συνολικά χρειάζεται 635 ευρώ)
Τα πρώτα έξι ματς του μουντιάλ:
Ημ. Ώρα Πόλη Αγώνας
11/6 16:00 Γιοχάνεσμπουργκ Νότια Αφρική-Μεξικό
11/6 20:30 Κέιπ Τάουν Ουρουγουάη-Γαλλία
12/6 13:30 Γιοχάνεσμπουργκ Αργεντινή-Νιγηρία
12/6 16:00 Πορτ Ελίζαμπεθ Νότια Κορέα-Ελλάδα
12/6 20:30 Ρούστενμπουργκ Αγγλία-ΗΠΑ
13/6 13:30 Πολοκουάνε Αλγερία-Σλοβενία
Επισκέπτης
Μόλις έπαιξα
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΦΟΥΛΑΜ Χ
Με 3€ δίνει 126,72€ και ο θεός βοηθός!!!
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΦΟΥΛΑΜ Χ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Εισαι Παιχτουρας δικε μου!!Μόλις έπαιξα
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΦΟΥΛΑΜ Χ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αντε γεια κοροιδα..η Ολυμπιακαρα ξανακανει το καθηκον της...400 ευρω στο Χ το εχω..και 400 ευρω στο διπλο..απο το πρωι σημερα πηγα εντεχνα να σας πονηρεψω οτι δεν υπαρχει ασσος!!![move]Ολυμπιακαρα....σ' αγαπω....παλι θα χατζηλικωσεις ολο τον κοσμο στον Πλανητη!!!!!...αλλες δυο ομαδες σαν και σενα να υπηρχαν...δεν θα υπηρχε Παγκοσμαι οικονομικη κριση!!![]()
[/move]
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 222
- Πόντοι
- 36
Αντε γεια κοροιδα..η Ολυμπιακαρα ξανακανει το καθηκον της...400 ευρω στο Χ το εχω..και 400 ευρω στο διπλο..απο το πρωι σημερα πηγα εντεχνα να σας πονηρεψω οτι δεν υπαρχει ασσος!!!![]()
![]()
...τα ξαναμαγκωσα παλι...καθηστε να πεινασετε... που το παιζετε στον Τιτανομεγιστο πονηροι!!!!
![]()
![]()
![]()
..[move]Ολυμπιακαρα σε αγαπω!!
![]()
[/move]
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εγώ έριξα στην Ατλέτικο να το σηκώσει... Λίγα όμως..
στο ματς της αεκ και του γιουροπα τι βλεπετε???
X2 i aek
kai
1 / over i athletiko
Επισκέπτης
Μόλις έπαιξα
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΦΟΥΛΑΜ Χ
Το πρώτο σημείο το έπιασα.Μένουν άλλα δύο σημεία!
Ο θεός να συνεχίσει να με βοηθάει
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο πανω σου ειναι ο ΘΕΟΣ!!Το πρώτο σημείο το έπιασα.Μένουν άλλα δύο σημεία!
Ο θεός να συνεχίσει να με βοηθάει![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K