Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Απο πανω σου ειναι ο ΘΕΟΣ!! :rockon: :rockon:...Ενημερωση προς τους θαυμαστες μου...παω να εξαργυρωσω και θα σας λειψω για μια ωρα!!.........[move]Η Ισπανικη ομαδα θα το σηκωσει!! :rockon: :rockon:[/move]
Καλό θα ήταν όμως Παίχτουρα , την άλλη φορά να γράψεις πριν από τον αγώνα αυτά που έπαιξες...

Επισκέπτης
Έπιασα και το δεύτερο παιχνίδι με το γκολ του Νταβίντσι.Περιμένω το Χ στο Ατλέτικο Φούλαμ και παίρνω το αεροπορικό για Βουδαπέστη  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η ΠΛΗΡΗ εκσπερματωση του Παιχτουρα...πιανω(καινουργιο παρολι απο τα σημερινα κερδη μου) και το Χ του Αρη με την Α.Ε.Κ...και περιμενω τους Ισπανους για 3000 ευρω...φιλε πουτανγαμων...το παιχνιδι των Ισπανων το δινω πριν αρχισει....οπως και του Ολυμπαικου το ειχα αποκλεισει τον ασσο απο το πρωι σημερα....αντε γεια κοροιδα τωρα!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μόλις έπαιξα

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ  2
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ   Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΦΟΥΛΑΜ  Χ
Με 3€ δίνει 126,72€ και ο θεός βοηθός!!!
[move]Εισαι παιχτουρας μεγαλε....συνεχιζεις....ποιανου εχεις μοιασει?? :think: :think:[/move]

Επισκέπτης
Μεγάλε,είναι εμπνεύσεις.Δεν είχα σκοπό να παίξω στοίχημα για 1 εβδομάδα μετά την ήττα της Κυριακής.Και το μεσημέρι μου ήρθε να παίξω την τριάδα που είπα.Τηλ/σα στον πράκτορα και το έριξε και το απόγευμα πέρασα και το πήρα!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεγάλε,είναι εμπνεύσεις.Δεν είχα σκοπό να παίξω στοίχημα για 1 εβδομάδα μετά την ήττα της Κυριακής.Και το μεσημέρι μου ήρθε να παίξω την τριάδα που είπα.Τηλ/σα στον πράκτορα και το έριξε και το απόγευμα πέρασα και το πήρα!
[move]Εισαι ΜΕΓΑΣ!! :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
Μακάρι να έρθει Χ και ο τελικός,να πάρω τα λεφτά να αγοράσω αύριο αεροπορικό για τη Βουδαπέστη,να σας καλύψω και με εκτενές ρεπορτάζ της Erotica Parade που διεξάγεται εκεί!Έχει προσφορά η MALEV 129€ το εισητήριο με επιστροφή!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μακάρι να έρθει Χ και ο τελικός,να πάρω τα λεφτά να αγοράσω αύριο αεροπορικό για τη Βουδαπέστη,να σας καλύψω και με εκτενές ρεπορτάζ της Erotica Parade που διεξάγεται εκεί!Έχει προσφορά η MALEV 129€ το εισητήριο με επιστροφή!
[move]Θα ελθει!! :rockon:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεγαλε και ανεπαναληπτε Παιχτουρα επαιξα 0 ως 3 κορνερ. Αποδοση 50 Χ 9 ευρουλακια = 450
[move]Το σημερινο δωρο του Ο.Π.Α.Π ειναι ο κωδικος 112(ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ) με αποδοση 2.40....το εχω παιξει απο το μεσημερι 300 ευρω!! :rockon: :rockon:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Επισκέπτης
Μάλλον αντί για τη Βουδαπέστη θα πάω στην Κούβά!!!Θα δω και τους Αφους Κάστρο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Ξαναεκσπερματωσα..... τριτη φορα που αλλαζω σλιπ σημερα!!!! Γκοοοοοοοοοολ!!!.....φυσικα εχω σε αλλο παρολι την καλυψη του Χ!! :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
Τι μικρός ρε φίλε,σε 2 μήνες πατάω τα 36 (και μυαλό δεν έχω βάλει  :2funny:)
Άντε ρε,και 8-8 να έρθει στ'αρχίδια μου εμένα.Χ θέλω και ας είναι όσο να 'ναι!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι μικρός ρε φίλε,σε 2 μήνες πατάω τα 36 (και μυαλό δεν έχω βάλει  :2funny:)
Άντε ρε,και 8-8 να έρθει στ'αρχίδια μου εμένα.Χ θέλω και ας είναι όσο να 'ναι!
[move]Εχεις μελλον...σε λιγες μερες παταω τα 47 και μυαλο δεν εχω βαλει!!! :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εμενα σημερα με εστειλε ο γαυρος......

ευτυχως ψιλοσωθηκε η παρτιδα με το χ της αεκ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Εχω βγαλει και πενταρι στο Λοττο τωρα το ειδα στο site του Ο.Π.Α.Π...μου εχει ανοιξει και δεν μου κλεινει....εχω αρχισει και σκεφτομαι Λουτρακι!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom