Πάλι 2 στα 3 έπιασα
Το προχθεσινο μου μηνυμα για τους τρεις αγωνες το διαβασες?Δεν το παιζω μετα Χριστον προφητης ουτε θελω να στο παιξω δασκαλος, αλλα απο προσωπικη εμπειρια και βλεποντας οτι κανεις, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εκανα και γω και που ετσι χτυπουσα και γω το κεφαλι μου, τελικα εβαλα μυαλο με τις τριαδες και το γυρισα σε δυαδες με τον τροπο που περιγραφω πιο πανω και σε πληροφορω δεν το μετανοιωσα καθολου...
Ειναι πολυ απλο, οταν κατι παει στραβα, το αλλαζεις και δοκιμαζεις κατι αλλο μπας και παει καλυτερα...
Φιλε μου, δεν ειναι μονο παιχνιδι αυτο που κανεις και συ και ολοι μας, αλλα ειναι και λεφτα αυτο το πραγμα και στους χαλεπους αυτους καιρους, γιατι να τα πετας, εστω και αυτα τα 3 ευρω που συνηθως παιζεις(στη δουλεια σου, εχεις αναλογισθει ποσο ειναι το ωρομισθιο σου?) και ω τι συμπτωση, ετσι ακριβως εκανα και γω, συνηθως κυνηγουσα τρια Χ με πονταρισμα 3 ευρω για να παρω κοντα στο κατοσταρικο και εχανα το ενα παιχνιδι...
Τωρα, αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να παιξεις ιντερνετ, ή δε θελεις, ειναι προσωπικο σου θεμα και δε μπορω να σου πω τιποτα, αλλα ακομα και στο μονοπωλιο υπαρχουν και δυαδες σε καποια πρωταθληματα πλεον...
Και να σου πω κατι αλλο...
Χωρια απο τη διαπιστωση οτι εχανα εναν αγωνα στους τρεις, η φοβεροτερη διαπιστωση ηταν οτι εχανα τον τριτο κατα σειρα που επαιζα, δηλαδη εβρισκα μια δυαδουλα που τη θεωρουσα ισχυρη και εβαζα τον τριτο αγωνα για να ανεβασω τα κερδη μου και καλα και στο 90% των περιπτωσεων, αυτον και εχανα και φυσικα κτυπουσα το κεφαλι μου μετα.
Δηλαδη αν μπορουσα να παιξω αυτα τα δυο και με 3 ευρω επαιρνα 30, σχεδον μεροκαματο, θα με-σε χαλαγε?Οχι βεβαια, αλλα μας πιανει απληστια, οτι ολα τα ξερουμε και μπορουμε να τα κανουμε...
Βλεπω οτι παιζεις γενναια, δηλαδη παιζεις αποδοσεις καλες, ε αυτες που πιανεις κιολας, μην τις χαραμιζεις, μεγαλο κριμα δεν ειναι???
Ειπα οτι δεν το παιζω ειδημονας, αλλα αλλαζοντας καποια πραγματα, ειδα οτι αλλαξε η κατασταση προς το καλυτερο..