Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βλεπουμε για σημερα τιποτα;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ανανέωση:  Κυριακή  16/5  09.30πμ

Καλημέρα. Σήμερα τελειώνει το Καμπιονάτο και οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι μόλις δύο. Η πρώτη αφορά στον πρωταθλητή. Η Ρόμα περιμένει δώρο από τη Σιένα μήπως και κάνει το θαύμα. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και χρόνια και πως συνεργάζονται σε πολλούς τομείς! Συνηθίζουν λοιπόν να φέρνουν πολύ βολικά αποτελέσματα ή να βοηθά η μία την άλλη…

Πιστεύω λοιπόν ότι η Σιένα θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να κόψει το πρωτάθλημα από την Ίντερ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, ακόμα θυμάμαι όμως το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μιλάνο όπου η Ίντερ κέρδισε στα …χασομέρια με 4-3 και ο Μουρίνιο έκανε… κωλοτούμπες στο κέντρο του γηπέδου σαν τον Αρχοντίδη στο Γουέμπλει! Στο φινάλε να πάω να παίξω 1.30 και με μειονέκτημα ενός τέρματος, δεν το κάνω ακόμα και να είμαι … υπό καταστολή από χάπια!

Σήμερα κρίνεται επίσης μια θέση για το Champions League. Τη διεκδικούν η Σαμπντόρια με την Παλέρμο.

Η Σαμπντόρια έχει πλεονέκτημα 2 πόντων και φιλοξενεί τη φιλική προς αυτήν Νάπολι. Με λίγα λόγια δηλαδή το όνειρο για την Παλέρμο τελείωσε κάπου εδώ. Αν λοιπόν ακούσουν (που θα το ακούσουν) ότι η Σαμπντόρια κερδίζει τη Νάπολι, τότε η ψυχολογία τους θα πέσει και μόνο εύκολο δεν θα είναι να κερδίσουν μέσα στο Μπέργκαμο την …ξεροκέφαλη Αταλάντα. Το 1.40 του διπλού κάτω από αυτές τις συνθήκες γίνεται απαγορευτικό.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Ιταλία δεν μου λένε τίποτα από στοιχηματικής απόψεως. Σας επισημαίνω όμως τις εξαιρετικές πραγματικά αποδόσεις που έχει δώσει ο ΟΠΑΠ στα under. Δεν είναι δυνατόν να παίζει Κάλιαρι – Μπολόνια και Πάρμα – Λιβόρνο και να μου δίνεις τα under στο 2.30! Θα μαζέψω λοιπόν ότι μπορώ από αυτές τις αποδόσεις και θα φτιάξω ένα συστηματάκι από ζητούμενα.

Σήμερα διεξάγεται και η τελευταία αγωνιστική στη Δανία. Τα παιχνίδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα ήθελα να τα δούμε λίγο μαζί.

Η Μπρόντμπι με την Έσμπιεργκ διεκδικούν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύει η διαφορά τερμάτων και τα έφερε η μοίρα να βρίσκονται και οι δύο στο +5! Η Έσμπιεργκ φιλοξενεί στο «Μπλου Γουότερ Αρενα» την αδιάφορη Νόρτζελαντ και θα πάρει τη νίκη.

Η Μπρόντμπι όμως, έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, αφού παίζει εκτός έδρας με τη Ράντερς η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το κακό για την Μπρόντμπι δεν είναι μόνο ότι θα πρέπει να πάρει το διπλό, αλλά ότι θα πρέπει να σκοράρει μια φορά παραπάνω από την Έσμπιεργκ.

Επειδή όμως η τελευταία έχει τα φόντα να βάλει 2-3 γκολ στην Νόρτζελαντ, θα πρέπει κάτι αντίστοιχο να προσπαθήσει να κάνει και η Μπρόντμπι. Έτσι λοιπόν θα ποντάρω στον άσσο της Έσμπιεργκ και θα ρισκάρω στο over στο Ράντερς – Μπρόντμπι.

Όσον αφορά στο υποβιβασμό, θα παλέψουν η Άαρχους με τη Ράντερς. Η πρώτη φιλοξενεί την Οντένσε και θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Ράντερς που λέγαμε προηγουμένως. Πιστεύω ότι η Άαρχους θα κάνει το καθήκον της και θα περιμένει να ακούσει τα …ευχάριστα νέα από το άλλο παιχνίδι.

Τέλος, είδα την απόδοση στο Κοπεγχάγη – Σοντερίσκε και ας μου επιτραπεί η λέξη… κουφάθηκα! Έδωσαν 1.45 στον άσσο σε ένα ματς που αν κάναμε μια αντιστοιχία στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν σαν να λέμε Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός. Το 1.45 είναι υπερβολική απόδοση καθώς η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη είναι σκάλες ανώτερη σαν ομάδα. Υποψιάζομαι όμως τη λογική που είχαν όταν έβγαλαν αυτή την απόδοση…

Η Κοπεγχάγη σου λέει, είναι αδιάφορη. Η Σοντερίσκε όμως κινδυνεύει και θέλει έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά. Φαίνεται όμως ότι το γεγονός πως η Σοντερίσκε είναι στο -3 (στα γκολ) και η Άαρχους στο -8 δεν το έλαβαν σοβαρά υπόψη τους.

Δηλαδή τι πιστεύουν; Ότι η Άαρχους θα ρίξει καμιά πεντάρα στη δευτεραθλήτρια Οντένσε; Αυτά είναι αστεία πράγματα! Η Σοντερίσκε θα παραμείνει στην κατηγορία ακόμα και αν ηττηθεί από την Κοπεγχάγη και ταυτόχρονα κερδίσει η Άαρχους. Αρκεί βέβαια να μην δεχθεί 5-6 γκολ. Αν χάσει π.χ. με ένα σκορ της τάξεως του 1-0 στο τέλος του αγώνα θα συμμετάσχουν και οι παίκτες της Σοντερίσκε στη φιέστα των γηπεδούχων!

Πάμε τώρα στην τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει, καθώς υπάρχουν 5 ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και μόνο 2 από αυτές θα τη γλιτώσουν.

Την Βαγιαδολίδ ξεγράψτε την! Παίζει στη Βαρκελώνη και ο υποβιβασμός είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος. Μένουν λοιπόν άλλες δύο θέσεις για το …ταξίδι. Η μία που θα την γλιτώσει είναι σίγουρα η Σανταντέρ η οποία φιλοξενεί την αδιάφορη Σπόρτινγκ Χιχόν. Μένουν λοιπόν η Χερέθ, η Τενερίφη και η Μάλαγα. Η τελευταία φιλοξενεί στο «Λα Ροζαλέδα» τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλος ο ντουνιάς παίζει το διπλό.

Να σταθούμε όμως μισό λεπτό σε αυτό το παιχνίδι; Υπάρχει κανείς από εσάς που να πιστεύει ότι θα πάρει η Ρεάλ το πρωτάθλημα; Ασφαλώς και όχι! 35-0 να κερδίσει η «βασίλισσα» και πάλι θα μείνει μακριά από τον θρόνο της καθώς η Μπαρτσελόνα έχει πολύ εύκολο έργο με τη Βαγιαδολίδ. Και ποιος μου λέει λοιπόν εμένα, ότι η Ρεάλ θα έχει όρεξη να συνεχίσει να παλεύει όταν θα ακούσει από το ράδιο πως η Μπάρτσα καθάρισε το παιχνίδι;

Δεν μπορεί λοιπόν να κάνει κανένα δωράκι και ταυτόχρονα πολύ καλές δημόσιες σχέσεις; Θα μου πείτε ότι δεν τα κάνουν αυτά οι μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ… Ναι ε; Εγώ θυμάμαι όμως ότι πέρσι η Οσασούνα σώθηκε με τη νίκη που πέτυχε την τελευταία αγωνιστική επί της Ρεάλ.

Η Μάλαγα, αν χάσει αυτό το παιχνίδι, δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Έστω και το Χ να πάρει όμως, θα έχει πολλές πιθανότητες να της σκαπουλάρει. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια ομάδα που έχει φέρει τις περισσότερες ισοπαλίες στην Πριμέρα.  Και στο φινάλε τι είναι προτιμότερο να παίξω; Το 1.15 του διπλού με το οποίο γελά ο κόσμος;

Πάμε τώρα στην Τενερίφη. Παίζει στο Μεστάγια με τη Βαλένθια και είχα όλη την καλή διάθεση να ποντάρω στην έκπληξη, μέχρι που είδα τις αποδόσεις και μου κόπηκε το χαμόγελο! Μα είναι δυνατόν να δώσουν 2.55 στο διπλό;

Μιλάμε για ένα ματς, το οποίο αν γινόταν πριν από 4 αγωνιστικές, η τιμή του διπλού θα ήταν τουλάχιστο πενταράκι. Να ρισκάρω στη Μάλαγα σε αυτές τις αποδόσεις το καταλαβαίνω. Στην Τενερίφη όχι. Και ας κερδίσει με όσα γκολ διαφορά θέλει!

Για το τέλος άφησα την ουραγό Χερέθ την οποία σχεδόν όλοι την έχουν ξεγραμμένη. Ξέρετε τι είδα εγώ όμως; Ότι αν η Μάλαγα, η Βαγιαδολίδ και η Τενερίφη χάσουν από Ρεάλ, Μπάρτσα και Βαλένθια αντίστοιχα και ταυτόχρονα η Χερέθ πάρει το διπλό, τότε η ομάδα του Γκοροσίτο θα σωθεί! Αυτό θα συμβεί διότι η Χερέθ υπερισχύει στις ισοβαθμίες.

Το να συμβεί αυτό το σενάριο δεν είναι καθόλου απίθανο και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Χερεθ δεν τα παρατάνε και ότι θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε με θαύμα. Έστω και με ρίσκο λοιπόν, πάω στο διπλό…

Στην Ελβετία, θα… φάνε τα μουστάκια τους για τον τίτλο η Γιουνγκ Μπόις με τη Βασιλεία και θα ήθελα πολύ να το δω αυτό το παιχνίδι, όχι όμως και να το ποντάρω…

Στην τελευταία αγωνιστική της Τουρκίας δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα ενδιαφέρον. Η Φενέρ θα κερδίσει την Τράμπζονσπορ και θα κατακτήσει τον τίτλο. Κρίμα για τη συμπαθή Μπούρσασπορ η οποία παραλίγο να έπαιρνε αυτή το πρωτάθλημα, κάτι που θα ισοδυναμούσε με βόμβα μεγατόνων στην Τουρκία!

Στην Αργεντινή, παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου η Εστουδιάντες με την Αρχεντίνος. Σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική συνηθίζω να ποντάρω στην ομάδα που έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα. Η Αρχεντίνος λοιπόν, αν πάρει τη νίκη κατακτά τον τίτλο, ότι και αν κάνει η Εστουδιάντες μέσα στην έδρα της Κολόν. Μέσα στο γήπεδο της Ουρακάν θα βρεθούν χιλιάδες οπαδοί της πρώην ομάδας του Ντιέγκο Μαραντόνα και πιστεύω θα την βοηθήσουν μετά από πάρα πολλά χρόνια να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Το 1.75 του διπλού θα το τιμήσω…

Όσον αφορά στα Σκανδιναβικά, οι επιλογές μου έχουν να κάνουν κυρίως με την ποιότητα και τις απουσίες κάποιων ομάδων (δείτε απουσιολόγο).

Στην Βραζιλία τέλος, υπάρχουν πολλές ομάδες που θα κατέβουν με πολλούς αναπληρωματικούς και είναι οι εξής:

Ιντερνασιονάλ (θα προφυλάξει παίκτες λόγω Λιμπερταδόρες)

Γκρέμιο (θα προφυλάξει παίκτες λόγω κυπέλλου Βραζιλίας)

Σάντος (θα προφυλάξει παίκτες λόγω κυπέλλου, καθώς παίζει στον τελικό με τη Γκρέμιο)

Σάο Πάολο (θα προφυλάξει παίκτες λόγω Λιμπερταδόρες)

Κρουζέιρο (θα προφυλάξει παίκτες λόγω Λιμπερταδόρες, καθώς παίζει με τη Σάο Πάολο που λέγαμε πριν)

Φίλες και φίλοι μετά όλο αυτό το κείμενο πάω να ρίξω 2-3 ώρες ύπνο για να συνέλθω. Ελπίζω εγώ να κοιμάμαι και η …τύχη μου να δουλέψει.

kostas-jeff

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για ολα αυτα που αναλυεις παραπανω συμφωνω κυριως με ισπανια που εχω ασχοληθει...
ενα καλο συστηματακι που βλεπω ειναι:

Βαλενθια-τενεριφη x 3,50
                    Οσασουνα -χερεθ  2 2,30
                    παοκ-αεκ          x 3,20
και σε ζητουμενα  Μαλαγα-ρεαλ      1x
                    Μπουρσα-μπεσικτας x2 

για τα 2 ζητουμενα ισχυει το ιδιο μαθαινουν οτι δεν βγαινουν πρωταθλητες και απογοητευονται +οτι η μπεσικτας κυνηγαει 3η θεση και εχει κακες σχεσεις με την μπουρσα..
  τωρα τα x βεβαια ειναι δυσκολα παντα αλλα τα πιστευω οποτε τα παιζω και οτι κατσει1

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Saturday 15 May, 2010 1:22:02 PM 0A410****************
Package 1 BET(S) ON 3 SELECTIONS

Lyon
French Ligue 1 Lyon v Le Mans - Full Game Coupon Win @ 1.130

Chelsea (n)
English FA Cup Chelsea (n) v Portsmouth - Full Game Coupon Win @ 1.190

Sevilla
Spanish La Liga Almeria v Sevilla - Full Game Coupon Win @ 1.490

Bet placed @
-----------------------

Aυτο ειναι το βασικο μου combobet για σημερα...... η θα διπλασιασω τα λεφτα μου ή θα παω φυλακη ... εχω βαλει παρα πολλα €

------------------------

Τέλος για αύριο εβαλα και λιγα στο Μαλαγα-Ρεαλ --> Διπλο ημιχρονο / Ασο τελικο με αποδοση 81 !!! στην και στην διαθεσιμη ακομα αυτη η αποδοση

--------

SSGT-i --> Πολυ Οικονομου βλεπεις :P

Κωλος χθες .... εκατσε η 3αδα ....

Αναμονη σημερα το ημιχρονο/τελικο ανατροπη της ρεαλ.

-------

2αδα για σημερα που να διπλασιζει το κεφαλαιο μου ειναι

Εσμπιεργκ ασος και Ρομα οβερ 2.5

-------

Last bet ..... Asian Handicap Esbierg -1 @ sbobet.com 1.80

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απλώς το αναφέρω και δεν προτρέπω,στο Καλιθέα-Βύζαντας(έναρξη 17:30)το Χ είναι στο 2,15!!!
Αν έρθει Χ ανεβαίνει ο Βύζας αυτόματα και η Καλιθέα παίζει μπαράζ.Με νίκη Καλιθέας (στο 2,15 απόδοση) ανεβαίνει η Καλιθέα.
Υ.Γ. Κούγια πάλι τα διαρχί σε βλέπω να παίρνεις! :thefinge:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Απλώς το αναφέρω και δεν προτρέπω,στο Καλιθέα-Βύζαντας(έναρξη 17:30)το Χ είναι στο 2,15!!!
Αν έρθει Χ ανεβαίνει ο Βύζας αυτόματα και η Καλιθέα παίζει μπαράζ.Με νίκη Καλιθέας (στο 2,15 απόδοση) ανεβαίνει η Καλιθέα.
Υ.Γ. Κούγια πάλι τα διαρχί σε βλέπω να παίρνεις! :thefinge:

δεν ειναι για στοιχημα αυτο το ματς....μακρια :P

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να δω τωρα θα ασχολουμαστε με σκανδιναβιες;;;1 μηνας περιπου μεχρι το μουντιαλ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πουτανα νουμανθια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τσάρλτον 1 !  :sunglasses:

Βλέπω και κάτι ωραία 3.10 για την Μπάγερν το Σάββατο...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω σημερα επαιξα ΑΙΚ ..... ε του πουστη να δω μεχρι που θα φτασει για να νικησει.....

Monday 17 May, 2010 4:44:41 PM 46A10*********
SOCC AIK Solna
Swedish Allsvenskan AIK Solna v Atvidabergs - Full Game Coupon Win @ 1.740

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κατρακυλάει παντού ο άσσος της ΑΕΚ!Κανείς τους βέβαια δεν ξέρει ότι αύριο ετοιμάζονται σκηνικά στην εξέδρα...αν και  ο άσσος με αυτόν τον Ολυμπιακό μπορεί να έλθει ακόμα και σε πολεμο κλίμα!

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναθλητές , βρήκα μπουκιε που μου δίνει μπαγερν 4 , αξίζει? φοβάμαι τον πούστομουρίνιο :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
4???????????Που το βρήκες?  :new_shocked:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σε πριβατε μπουκιε , παίζω 2-3 χρόνια εκεί. Αξίζει η μπάγερν ?

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αντε να δουμεεεεε , καλη μας τύχη ( να πάθει καμία τροφική ο μουρίνιοοοοο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: )

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ανανέωση:  Τρίτη  18/5  11.20πμ

Καλημέρα. Από το κουπόνι που μας πέρασε πιάσαμε ένα κάρο σημεία τα οποία δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα υπενθυμίσω. Παρόλα αυτά όμως, δεν …ευλογώ γένια για αυτό, διότι πρόκειται για παιχνίδια που οι περισσότεροι παίκτες ενδεχομένως να τα είχαν εντοπίσει.

Θα σταθώ όμως σε κάποια άλλα παιχνίδια για τα οποία αναφερθήκαμε εκτενώς. Στην Ιταλία για παράδειγμα όταν μιλήσαμε για το σπάσιμο (με το πλεονέκτημα γκολ) της Ίντερ. Στην Ισπανία για το Χ που δώσαμε στον αγώνα της Μάλαγα με τη Ρεάλ! Στη Γαλλία για τον εντοπισμό της παγίδας στο Λοριάν – Λιλ. Πρόκειται για ένα διπλό της τάξης του 1.50 το οποίο έριξε στον κουβά κόσμο και κοσμάκη!

Στη Β Γαλλίας είχαμε πει την Παρασκευή για το καλοπληρωμένο διπλό της Βαν (5.75)! Ακόμα και χθες και ενώ έπεφτε παντού (και στον ΟΠΑΠ) το διπλό της Χέρκουλες δώσαμε ξερό Χ το παιχνίδι και είχαμε αναλύσει το γιατί.

Α, να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στις απίστευτες τιμές των under στα παιχνίδια της Κυριακής στο Καμπιονάτο τα οποία είπαμε να τα παίξουμε σε σύστημα και όσοι το ακολούθησαν βγήκαν κερδισμένοι.

Όλες αυτές ήταν φάκες με περιεχόμενο πανάκριβα τυράκια. Για αυτά τα παιχνίδια ναι, να μείνω αξύριστος για 10 μέρες και να μείνω μόνος μου σε ένα δωμάτιο αγκαλιά με την αγιαστούρα! Μετά από τόσα χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ σημαντικότερο να λες στον κόσμο τι να μην παίζει, παρά να προτείνεις τα αυτονόητα…

Σήμερα πάντως δεν βλέπω ιδιαίτερες εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα έχω έτοιμο ένα συστηματάκι με τρία διπλά και δύο άσσους. Θα ποντάρω στο διπλό των Χάλμσταντ, Τζουργκάρντεν και Μάλμε οι οποίες παίζουν στο σουηδικό κύπελλο με σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους. Οι αποδόσεις που έχουν δωθεί δεν είναι ευκαταφρόνητες.

Θα ποντάρω επίσης στον άσσο της Μίλγουολ κυρίως λόγω της καυτής έδρας των Λονδρέζων. Θα κολλήσω και τον άσσο της Λιμπερτάδ διότι η Γουαδαλαχάρα εξακολουθεί να έχει πολλές απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν 2 τραυματίες αλλά και 5 διεθνείς που έχουν ενσωματωθεί με το Μεξικό.

Υ.Γ. Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε εγκαίρως την KINGBET στην οποία σήμερα προσφέρεται δωρεάν το DVD με το παγκόσμιο κύπελλο της Αγγλίας του 1966. Πρόκειται για ένα Μουντιάλ από το οποίο έμειναν αλησμόνητα κάποια παιχνίδια και καλό είναι οι παλιοί να τα θυμηθούν και οι νεότεροι να τα μάθουν…

Υ.Γ. 2: Αν πάντως πάρετε την εφημερίδα κάντε τον κόπο και διαβάστε το κείμενο που έχω γράψει για τον Ολυμπιακό και τον Σωκράτη Κόκκαλη και πείτε μου αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε και για ποιους λόγους…

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γαμα μας ρε gti με το μαλακα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μιας και στο άλλο θρεντ μιλάμε για το Μουντιάλ...με βάση το πρόγραμμα πιστεύω ότι ο Ρούνει έχει καλές ελπίδες για πρώτος σκόρερ!Θα ποντάρω μάλλον και σε κάνα Ολλανδό...Ρόμπεν και Φαν Πέρσι πληρώνουν καλά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom