Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στις εκπλήξεις ξέχασες να δώσεις σημεία  :grin:

η αιωνια μαλακια του φωντα.δινει τα παιχνιδια που ειναι επιφοβα για σπασιμο και αν πιασει 8 στα 10 ,λεει μεγαλη επιτυχια,χωρις να προτινει χ η 2.στην ουσια ειναι παιχνιδια προς αποφυγη γιατι αν τα παιξεις διπλη ευκαιρια δεν κανεις και μεγαλη διαφορα

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η αιωνια μαλακια του φωντα.δινει τα παιχνιδια που ειναι επιφοβα για σπασιμο και αν πιασει 8 στα 10 ,λεει μεγαλη επιτυχια,χωρις να προτινει χ η 2.στην ουσια ειναι παιχνιδια προς αποφυγη γιατι αν τα παιξεις διπλη ευκαιρια δεν κανεις και μεγαλη διαφορα
απο γιουρο :boobies: ξερετε κανενα καλο τραγουδι με καλη αποδοση ξυλοφαβορι δηλ. αποδοση 35η  80

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Ανανέωση:  Σάββατο  15/5  12.15μμ

Προγνωστικά στοιχήματος με βάση τα συμβαίνοντα στο διαδίκτυο!

Οι γραμμές λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο και σας ενημερώνουν ποια παιχνίδια παίρνουν απότομα λεφτά [χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος]!!!

Μαθαίνετε, μισή ώρα πριν αρχίσουν οι αγώνες τα παράξενα πονταρίσματα και θα δείτε και μόνοι σας ότι η επιτυχία είναι μεγάλη!

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε παίχτης είναι το σωστό παίξιμο μας αποδίδει κέρδος. Πρέπει να παίζουμε πρωτίστως τα μονά παιχνίδια που δίνω και μετά την τριάδα, την τετράδα κ.λ.π.

Ένα παράδειγμα: Παίζοντας ένα μονό παιχνίδι στο ίντερνετ 20 ευρώ με απόδοση 2,00 και την τριάδα με 10 ευρώ, αν περάσει το μονό θα είμαστε κερδισμένοι είτε περάσει είτε δεν περάσει η τριάδα! Κλείνω με το να σας πω ότι το σωστό παίξιμο μας αποφέρει  σίγουρο κέρδος και αυτό είναι κάτι που πολύ σύντομα θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Η γραμμή 9011 40 41 43 θα ανανεώνεται κάθε φορά που θα διαπιστώνω ότι … κάτι δεν πάει καλά! Τα «χτυπήματα» της τελευταίας στιγμής είναι συνήθως ύποπτα και θα σας ενημερώνω για αυτά. Καλή επιτυχία να έχουμε…

ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 9011 40 41 43  mediatel από σταθερό 1,43 ε/1΄ από κινητό 1,91ε/1΄ γραμμή παραπόνων 210 9098890. η υπηρεσία απευθύνεται σε ενήλικους. Μινωος 10 16 Αθήνα τ.κ.11743

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ BOOKONE1

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ

252

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

2

276

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ -  ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

1

280

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ -  ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

2

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ BOOKONE1

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ

224

ΚΟΡΔΟΒΑ - ΟΥΕΛΒΑ

Χ

227

ΜΙΑΛΜΠΙ -  ΜΑΛΜΕ

2

241

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ

1

250

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ -  ΜΠΑΓΕΡΝ

2

266

ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΟΝΑΚΟ

1

Bookone1

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Saturday 15 May, 2010 1:22:02 PM 0A410****************
Package 1 BET(S) ON 3 SELECTIONS

Lyon
French Ligue 1 Lyon v Le Mans - Full Game Coupon Win @ 1.130

Chelsea (n)
English FA Cup Chelsea (n) v Portsmouth - Full Game Coupon Win @ 1.190

Sevilla
Spanish La Liga Almeria v Sevilla - Full Game Coupon Win @ 1.490

Bet placed @
-----------------------

Aυτο ειναι το βασικο μου combobet για σημερα...... η θα διπλασιασω τα λεφτα μου ή θα παω φυλακη ... εχω βαλει παρα πολλα €

------------------------

Τέλος για αύριο εβαλα και λιγα στο Μαλαγα-Ρεαλ --> Διπλο ημιχρονο / Ασο τελικο με αποδοση 81 !!! στην και στην διαθεσιμη ακομα αυτη η αποδοση

--------

SSGT-i --> Πολυ Οικονομου βλεπεις :P

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Μόλις κέρδισα 10 ευρώ από το...πουθενά  :grin:
Πάω στο πρακτορείο, ρίχνω το δελτιά μου, αφήνω και τα λεφτά, περιμένω να πάρω το δελτίο στα χέρια μου και είμαι έτοιμος να φύγω. "Περίμενε" μου λέει ο τύπος, κέρδισες 10 ευρώ. "Από που;" αναρωτιέμαι εγώ και μου λέει "Από την άμεση νίκη".
Με το που γυρίζω το ψάχνω στο ίντερνετ να δω τι είναι αυτή η άμεση νίκη

Αντε, να μου πάει και τύχη στο κουπονάκι
Σε τέσσερις άσους, σχετικά εύκολους να έρθουν, τα έχω χώσει. Τσέλσι, Νταντί Γ., Μούρθια και Μπιλμπάο. Αντε να δούμε...

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Σε τέσσερις άσους, σχετικά εύκολους να έρθουν, τα έχω χώσει. Τσέλσι, Νταντί Γ., Μούρθια και Μπιλμπάο. Αντε να δούμε...

Ξανά-μανά πουτάνα Τσέλσι. Πέρασαν όλα τα άλλα και χάσαμε την καριόλα. Και να έλεγα πως έπαιζε με κανένα μεγαθήριο, με την ανύπαρκτη την Πόρτσμουθ έπαιζε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξανά-μανά πουτάνα Τσέλσι. Πέρασαν όλα τα άλλα και χάσαμε την καριόλα. Και να έλεγα πως έπαιζε με κανένα μεγαθήριο, με την ανύπαρκτη την Πόρτσμουθ έπαιζε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μουρθια χ στο 90.μην χτυπιεσαι αδικα

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Πω, πω...φαντάσου να είχε περάσει η Τσέλσι και να μου χάλαγε το δελτίο η Μούρθια στο 90....Εκεί θα ήμουν για αυτοκτονία

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πω, πω...φαντάσου να είχε περάσει η Τσέλσι και να μου χάλαγε το δελτίο η Μούρθια στο 90....Εκεί θα ήμουν για αυτοκτονία

εγω σκεφτομουνα το παλληκαρι με τσελσι σεβιλλη και λυων που το παιξε χοντρα ξερο ασο,στο πεναλντι της πορτσμουθ  μετα απο 4δοκαρια της τσελσι.εκει βαρας το κεφαλι σου αν εμπαινε το πεναλντι...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εγω σκεφτομουνα το παλληκαρι με τσελσι σεβιλλη και λυων που το παιξε χοντρα ξερο ασο,στο πεναλντι της πορτσμουθ  μετα απο 4δοκαρια της τσελσι.εκει βαρας το κεφαλι σου αν εμπαινε το πεναλντι...
Το παλληκαρι, δυστυχως το εχασε αυτο το παρολι, επαιξε με μια στις 27 πιθανοτητες για να βγαλει αποδοση γυρω στο 2 και να παρει δυο φορες τα λεφτα του και ο ΟΠΑΠ που του βγαζω το καπελο, γιατι εχει ριξει πολυ κοσμο στην παγιδα με τα χαντικαπ που βαζει και παει ο κοσμος και τα κοντραρει και αν παρατηρησετε εχει κατσει κοσμος και κοσμακης στο παγωτο...
Ο ΟΠΑΠ κανει καλα τη δουλεια του, ο παικτης τι κανει ειναι το θεμα...
Κοιταξα τα αποτελεσματα του κουπονιου τωρα το βραδυ και ειδα κατι το οποιο δεν μου κανει εντυπωση...Αποδοσεις των 4 και 5 να εχουν περασει και οποιος τα εχει παιξειμαγκια του και κονομα του και ο περισσοτερος κοσμος να ψαχνει τα σιγουρα 1,30 και 1,40, ε ρε παιδια ποιος μας φταιει μετα?Τα δοκαρια?Πως να μην πας φυλακη ετσι???

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το παλληκαρι, δυστυχως το εχασε αυτο το παρολι, επαιξε με μια στις 27 πιθανοτητες για να βγαλει αποδοση γυρω στο 2 και να παρει δυο φορες τα λεφτα του και ο ΟΠΑΠ που του βγαζω το καπελο, γιατι εχει ριξει πολυ κοσμο στην παγιδα με τα χαντικαπ που βαζει και παει ο κοσμος και τα κοντραρει και αν παρατηρησετε εχει κατσει κοσμος και κοσμακης στο παγωτο...
Ο ΟΠΑΠ κανει καλα τη δουλεια του, ο παικτης τι κανει ειναι το θεμα...
Κοιταξα τα αποτελεσματα του κουπονιου τωρα το βραδυ και ειδα κατι το οποιο δεν μου κανει εντυπωση...Αποδοσεις των 4 και 5 να εχουν περασει και οποιος τα εχει παιξειμαγκια του και κονομα του και ο περισσοτερος κοσμος να ψαχνει τα σιγουρα 1,30 και 1,40, ε ρε παιδια ποιος μας φταιει μετα?Τα δοκαρια?Πως να μην πας φυλακη ετσι???

δεν νομιζω,ξερο ασο το εχει παιξει,για δεσ πισω 1,19 ασος.τωρα οποιος συνεχιζει και παιζει στον οπαπ,τι να πω.το θεμα δεν ειναι μονο να κερδιζεις αλλα να μην δινεις ουτε ευρω σε αυτον τον τριτοκοσμικο οργανισμο γιατι συντηρειται μια κατασταση κλοπης των παιχτων με αυτες τις αποδοσεις,αμα πεσουν οι τζιροι τους κατακορυφα τοτε μπορει να αλλαξουν μυαλα.και οσο αναφορα τα σημερινα ο μεσος παιχτης των 20-50ε δυσκολα δεν επαιζε μουρθια..τα μισα δελτια πηγαν κουβα απο αυτο το ματς που χαλασε στο 90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καριολα μπαγερν  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε λίγο ξεκινά Μίτσελ-Κατσίδης(πυγμαχία),νίκη Κατσίδη απόδοση 2,5 στο ίντερνετ μέσος όρος. :rockon:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε λίγο ξεκινά Μίτσελ-Κατσίδης(πυγμαχία),νίκη Κατσίδη απόδοση 2,5 στο ίντερνετ μέσος όρος. :rockon:

Αδερφια ο μποοκιε μου το δίνει 3,2 τον κατσιδη , ξερει κανεις αν αξίζει ? θανκς

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
η λιλ καταφερε  :jerking: να μεινει εκτος τσου λου

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Κι εγω το ιδιο επαθα..Ειχα παιξει επισης Τσελσι κ την καντηλωνα για τα δοκαρια κ το πεναλτι αλλα ευτυχως εχασα κ την Μουρθια στο τελος..Ακομα ειχα πιασει το διπλο της Μπετις..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ξανά-μανά πουτάνα Τσέλσι. Πέρασαν όλα τα άλλα και χάσαμε την καριόλα. Και να έλεγα πως έπαιζε με κανένα μεγαθήριο, με την ανύπαρκτη την Πόρτσμουθ έπαιζε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φιλαρακι ετσι ειναι το χαντικαπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom