Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Liverpool - Spartak Moscow & RB Leipzig - Besiktas => αστάθμητες αποδόσεις => no bet IMHO.....
Milton Keynes Dons - Chelsea U23 => πτώση δίφραγκου λαστ μισάωρο, έχουμε χρόνο για τελική απόφαση.
Shakhtar Donetsk - Manchester City => άνοδος δίφραγκου λαστ 10λεπτο, μάλλον το αποφεύγω.
Και δύο μεταμεσονύκτια, με τελικές αποφάσεις λέητερ:
Independiente (Arg) - Flamengo RJ (Bra) => καιρός για Άσσο
Santos DG - Herediano => τάση χηναριού (Unibet φίλτρο).

Επισκέπτης
Αφού πιάνεις 2 ταυτόχρονα ανατροπές τώρα ποντάρεις διπλή ευκαιρία με 1.40 απόδοση? :rolleyes:
1.53 είχε μέγιστη τιμή από ότι είδα στο Oddsportal.......
Μετά δηλαδή λες γιατί στη λέει κι o ανένταχτος......
Eγώ τύπε ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ κι ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑ ποτέ εξυπνάδες, απεναντίας έδειξα έναν δρόμο που τον ακολουθεί αρκετός κόσμος που ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ σοβαρά με το άθλημα, τώρα το πώς θα πάτε παραπέρα είναι δικός σας λογαριασμός.

ΖΗΤΩ Η ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αφού πιάνεις 2 ταυτόχρονα ανατροπές τώρα ποντάρεις διπλή ευκαιρία με 1.40 απόδοση? :rolleyes:
1.53 είχε μέγιστη τιμή από ότι είδα στο Oddsportal.......
Μετά δηλαδή λες γιατί στη λέει κι o ανένταχτος......
Eγώ τύπε ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ κι ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑ ποτέ εξυπνάδες, απεναντίας έδειξα έναν δρόμο που τον ακολουθεί αρκετός κόσμος που ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ σοβαρά με το άθλημα, τώρα το πώς θα πάτε παραπέρα είναι δικός σας λογαριασμός.
ειπα εγω ποτέ οτι επιασα 2 ανατροπες ταυτοχρονα? συνελθε .. ανεφερα απλα το γεγονος οτι ειχαν κατσει 2 ανατροπες. οχι οτι τις επαιξα.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ειπα εγω ποτέ οτι επιασα 2 ανατροπες ταυτοχρονα? συνελθε .. ανεφερα απλα το γεγονος οτι ειχαν κατσει 2 ανατροπες. οχι οτι τις επαιξα.
Στη β ολλανδια συνεχιστηκε η παραδοση που θελει καθε δευτερα να βγαζει ανατροπες. και μαλιστα καθισαν και τα δυο !!! 1/2 και αντε γεια

Επισκέπτης
Όταν γράφεις άντε γεια πάει το μυαλό του αναγνώστη αλλού......
Τώρα το ότι γίνονται ανατροπές στην 2η Ολλανδίας είναι σα να μου λες τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια.....
Και η Μάλμε στη Σουηδία κάνει ανατροπές, η Ρόζεμποργκ, η πόρνη Κλαμπ Μπριζ (αναφέρω μερικές από τις χαρακτηριστικές βρώμες).........
Κοιτάς όμως το δέντρο κι όχι το δάσος, με το ζόρι έγινε GG η χασίκλας μπεσίκτας, ενώ δε θα σε ρωτήσω πόσα μπινελίκια θα έριξες στη γερή άμυνα της Λίβερπουλ που σας έστειλε κουβά με το GG......
Kαι σας είχα προειδοποιήσει να μην τα ακουμπήσετε......
Τον ΑΠΟΕΛ γιατί τον πόνταρες άντερο???
Επειδή είχε μέση απόδοση απ' ότι βλέπω γύρω στο 2.1, επομένως το όβερ ήτανε χαμηλούτσικο (γύρω στο 1.65)....
Σας δίνω σχεδόν στο πιάτο το διπλό της Τσέλσι αναπληρωματικής και την τάση προς Άσσο της Σαχτάρ....
Μήπως πρέπει να μπαίνω κάθε δευτερόλεπτο και να δίνω τις επόμενες προβλέψεις, τη στιγμή που παρακολουθώ 50 εταιρείες?
Τη δε Ρεάλ την πόνταρα συνεχώς στο λάηβ γιατί ο Άσσος δεν άξιζε (τιμές προ έναρξης γύρω στο 1.45). Κουβά την πρώτη, κουβά τη δεύτερη, καρφί Άσσος και καθάρισα με αναδρομικό ποντάρισμα.
Το να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, ε δεν είναι του χαρακτήρα μου (για τα στοιχήματα εννοώ - άλλο οι πολιτικές συζητήσεις).

Υ.Γ.
Υπάρχει και το κουμπί της απάντησης, δε χρειάζεται το κογιότ......

Συνημμένα

• ΑΝΑΔΡΟΜΗ.png
    ΑΝΑΔΡΟΜΗ.png
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναπολι ευκολο γκολ γκολ και λειψια ηταν σιγουρα  κι η εκπληξη στο γκολ η μαριμπορ

Επισκέπτης
Eγώ αποφεύγω GG όταν ο Άσσος (είτε το 2) είναι κάτω από 1.5 κι αν ήμουν χθες μεσημέρι μέσα θα έριχνα την παθητική νίκη του Ζομπαχάν που θα ήταν τουλάχιστον 2.30...
Και ξεκολλάτε από τις δημοφιλείς οργανώσεις που παίζονται τετράκις εκατομμύρια εκεί γίνεται το μεγαλύτερο στήσιμο....
Και δεν είναι ανάγκη να το στήσουν οι ίδιες οι ομάδες, αλλά τα στήνουν από κοινού κι οι books δίνοντας λανθασμένες αποδόσεις αν τους συμφέρει να πάνε πολλοί στον κουβά.
Για συνέχεια, σε 20 λεπτά καλό είναι να μην ποντάρετε την Πενιαρόλ (κατά περίεργο λόγο δεν την διαθέτουν πολλές εταιρείες), ενω το Σαουνταμερικάνα ματς δείχνει με χρήση συμμετρίας πιθανότητα 64% για τον Άσσο σε ΠΟΛΛΑ δείγματα.
Άρα γκανιοτικά και να πάει κουβά ο Άσσος (που παίζει στο 1.8-1.9) συμφέρει να τον ποντάρεις. Θα δω όμως για σκορ αλλά δεν πρόκειται να τα πω όλα :grin:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ειδα στον στοιχημαν ενα παιχνιδι απο βολιβια  γκολ γκολ 1.67  

Επισκέπτης
Κοίτα να ξαναπάς κουβά λέω εγώ με τέτοιες αποδόσεις που ποντάρεις γιατί η Σούκρε είναι σφιχτή κωλοτρυπίδα αν το θέλει. Θαχει πλάκα να έλθει καμμιά παθητική νίκη όπως με το Ζομπαχάν.....
Βλέπω ότι η Μarathonbet έριξε τον Άσσο στο Σαουνταμερικάνα ενώ η betΠΟΡΝΗ τον ανεβάζει.
Σκασίλα μου μεγάλη ρίχνω ένα 5ληρο έτσι για την πλάκα, δε θα κάτσω να ξενυχτήσω κοπανάω Άσσο.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Δεν ποντάρουν έτσι.......
ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ :uglystupid: κατ' ελάχιστον......
Να ξέρετε τι σας γίνεται..........
Δώστε ένα 50ρι σε έναν προγραμματιστή να σας φτιάξει ένα ακάπ σόφτγουερ, αν δε θέλετε το τζάμπα λες και σας ζήτησα να πληρώσετε...........

Συνημμένα

• To κοκό στο πιάτο ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ κανένας ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.png
    To κοκό στο πιάτο ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ κανένας ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.png
    15 KB · Εμφανίσεις: 36

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
Δεν ποντάρουν έτσι.......
ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ :uglystupid: κατ' ελάχιστον......
Να ξέρετε τι σας γίνεται..........
Δώστε ένα 50ρι σε έναν προγραμματιστή να σας φτιάξει ένα ακάπ σόφτγουερ, αν δε θέλετε το τζάμπα λες και σας ζήτησα να πληρώσετε...........
πεστα ντουντα αρχοντα του στοιχηματος :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Επισκέπτης
Άσε τα κογιότ, τα quote & τις παραθέσεις λέω εγώ και στο έχω πει 10000000 φορές να κατεβάσεις το πρόγραμμα αρχίζοντας να παίζεις μαζί του για κανένα μήνα και μετά θα αρχίσεις δυναμικότερο ποντάρισμα.
Θα δώσω 2 ματς προς σκέψη => ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ γιατί βαριέμαι => καταγράφω αποδόσεις EUROPA για να εφιστήσω εκεί την προσοχή μου.
Σε μία ώρα έχει στα ΗΑΕ => Ajman - Hatta => κι από ότι βλέπω 2-3 εταιρείες που παίζουν εκεί κάτω άρχισαν να ρίχνουν τον Άσσο.
Επίσης το μοναδικό στη χώρα των γαλόπουλων => Grenoble - Chambly μπας και έλθει 0-1 γκολ, ο άσσος καλό είναι να αποφευχθεί. Βέβαια τα 2 αυτά ματς & της Ινδίας των 16:30 θα μπουν αργότερα στη βάση δεδομένων για μελλοντική αναφορά.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου μετα απο 54 μερες στα ρυζια εβρου επιτελους σπιτι  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: την  υγεια μας να εχουμε :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
κινέζος έγινες τόσο καιρο στα ρύζια
:2funny: μονο που μαζευα μηλα :hi:

1446=Ζουλτε βαρεγκεμ-λΑΤΣΙΟ=οΒΕΡ 2,5

1445=ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ζενιτ=2,5 οβερ

1449=γκιμαραες-κονιασπορ=γκολ-γκολ

1450=ζορια λουανσκ-αθλετικ μπιλμπαο=γκολ-γκολ  υγ..το πρωτο κουπονι στην γειτονια μου μετε απο 54 μερες να δω θα εχω κολοφαρδια καρφωτα οπαπ :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ντιναμο κιεβου 2.5 over  εβερτον 2.5 over ριεκα 2.5  over μπραγκα 2,5 over χοφενχαιμ 2,5 οver

Επισκέπτης
1-0 to Dubai, το είχα μπανίσει καθόσον θυμάμαι κάμποσα πράγματα, γιατί έγραψα ότι 2-3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εταιρείες (τώρα τα ονόματα τι σας νοιάζουν) έριξαν τον Άσσο??
Το παίξατε ή επειδή είναι άγνωστη ώρα προγκάτε?
Δεν πειράζει.......
ΧΩΡΙΣ ΜΟΡ ΙΝΦΟ απλά δίνω διαπιστώσεις τελευταίου μισάωρου......
Apollon - Everton & Atalanta - Lyon => πτώση Άσσου
Austria Vienna - AEK Athens FC => πτώση δίπλας
Rijeka - AC Milan => πτώση χηναριού

[MOVE]ΩΡΑ 21:00 ΚΡΙΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Grenoble - Chambly => πτώση Άσσου με 67% πιθανότητα
με διπλά φίλτρα & 70% άγκολο (μονό φίλτρο λίγα δείγματα)[/MOVE]

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η εβερτον παιζει  χωρις τον προπονητη  της  και χωρις την βασικη ομαδα  ειναι και αποκλεισμενη 

Επισκέπτης
Ναι γιαυτό μας γάμησε ο αρχίδης, τι στο διάολο τον πούτσο τους παίζουν οι Κύπριοι, δεν τους είχαν υπόδουλους οι Άγγλοι, στο διάολο κας άουτ το 2/3 σύστημα για να μην το βλέπω καν..........
Θα μου πεις ότι κάπου πρέπει να κλείσει κι η κωλοτρυπίδα με την κωλοφαρδία τόσων σερί, αλλά σπάστηκα γιατί ήλπιζα ότι θα παίξουν μπάλα οι κουμπάροι κι όχι να :jerking: και 3 φίλτρα τον έδειχναν Άσσο......

Συνημμένα

• Αντε ρε μαλακα Απολλωνα..........png
    Αντε ρε μαλακα Απολλωνα..........png
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom