Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Aνένταχτε, ρίχνω Τσάμπιονς Αγγλίας σύστημα 5/6 και πετύχαινα τα 4 έως το 70, μετά καβαλήθηκαν και έπιασα 3 με το τρίτο το μακρύτερο.....
Και παραδόξως η Φούλαμ νίκησε με 1-0 και σκεφτόμουν να την έριχνα παθητική νίκη.....
Ακολούθως τρώω διπλό κουβά με την πόρνη Λέστερ, και τη Νόργουιτς (μεμονωμένα), καυλί και στη Νότια Αφρική κι ευτυχώς που η Τσβόλε μου έκανε το χατήρι και έγινε 1-2 γρήγορα (την ποντάρισα Άσσο από αρχή), έριξα κι άλλα στοιχήματα (5ληρα και 10ρικο στο τέλος) τράβηξα κας άουτ σε ορισμένα (δείχνω ένα).
Έριξα ΔΕ Χ2 την Ίντερ αλλά αν δώσει λίγο κέρδος θα φάει κας άουτ δε θα το περιμένω άσε να βγάλουμε μια Φυλής συνολικά για σήμερα, που δε με πήγε καθόλου καλά.....
Ευτυχώς που έχω ένα καλούτσικο κεφάλαιο και ποντάρω αυξητικά. Και τα έχω μαζέψει σχεδόν όλα σε μία εταιρεία πλέον. Δεν πιστεύω να μου κάνουν καμμιά πουστιά γιατί θα ανέβω να τους γαμήσω ό,τι έχουν και δεν έχουν και θα με δείτε στις εφημερίδες.
Τώρα για να ρίξω κράξιμο και βρισίδι για τη Λάρισα, άστο γιατί θα παρεξηγηθεί κανένας Λαρισαίος και δεν είναι σωστό να βρίζουμε πόλεις, όλοι Έλληνες είμαστε.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 31

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Ντου  ειχα το διπλο της ΛΕΣΤΕΡ - τον 1 της ΜΠΕΡΝΛΙ και το χ της ΚΡΙΣΤΑΛ
ΕΠΑΙΖΑ Χ  BRΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ..,
Περιμενω αυριο ενα μπας και παρω 4 στα 5 ρε συ,

Επισκέπτης
Nα προσπαθήσεις να σε κατευθύνει η σεξοκουκουβάγια. Eγώ το έχω πει και δεν με πιστεύουν είτε νομίζουν διάφορα, αλλά αυτή η γυναίκα ώρες-ώρες με την παρουσία της φέρνει μεγάλη τύχη.
Τυπικά έριξα 50 λεπτά για να βγει στρογγυλό το τελικό ποσό της Βίσταμπετ. Έτσι βγάλαμε κάτι παραπάνω από μια Φυλής, έστω με ζόρια....
Η Εσπανιόλα παρουσίασε τρομερή πτώση στον Άσσο το τελευταίο μισάωρο κι έτσι τον κοπάνησα δίχως σκέψη. Η ΚΠΡ καβαλήθηκε, έπεσαν 4 γκολ στο συνημίτονο (0-0 έληξε το ημίτονο). Θα μου πεις πάλι κουβάς, αλλά το γαμώτο είναι ότι αν τα έπαιζα μεμονωμένα ακόμη και τα μισά έδιναν οριακά το κεφάλαιο.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Καβαλιεστε.png
    Καβαλιεστε.png
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Nα προσπαθήσεις να σε κατευθύνει η σεξοκουκουβάγια. Eγώ το έχω πει και δεν με πιστεύουν είτε νομίζουν διάφορα, αλλά αυτή η γυναίκα ώρες-ώρες με την παρουσία της φέρνει μεγάλη τύχη.

φιλε λες να ξερη και τα νουμερα του τζοκερ η εστω του λοτο να τη στηλω κανα π.μ. να μου τα δωκει :rockon: :rockon: μπας και πληρωσο το τεββε :S :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]:hi: :hi: :hi: Καλημερα στο Καλυτερο Σαιτ και Θρεντ  του Πλανητη  :hi: :hi: :hi: :hi:[/move]

[move]:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

[move]:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:[/move]

[move]:afro: :afro: :afro: :afro: :afro:[/move]

[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
καλημέραααα

κάνα καλό για σήμερα?

men40

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2017
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα και το χ του απολλων με τον αστερα βλεπω να ερχεται

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Στοιχηματικα το 2 του ΠΑΟ πληρώνει πολυ καλά. Δύσκολα όμως θα κερδίσει γιατί δεν εχει και ομαδα.
Εγω έπαιξα Κολωνια με Φραιμπουργκ, Οβιεδο με Οσασουνα και Λουγκανο με Λωζαννη 1.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]:hi: :hi: :hi: καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου :hi: :hi: :hi:[/move]

πιστευω οτι υπαρχει συσχετιση της μικρης ομαδας του ΠΑΟΚ με της μεγαλης η μικρη εχασε με 0-1 φυσικα ο μικρος ΠΑΟ στα under20 σουπερ λιγκ ειναι πρωτος :) αλλα τα αγωνιστικα δεδωμενα εκει.. Αλλα δεν αξιζει Και ο ασσος  1 ευρω στο 2πλο της Παναθα μεσα στην τουμπα απο εμενα :hi:

Παναθηναϊκός @ 10,00
Μονό: 0,8 Στήλες @ €1
10/12/2017 14:15:05 0,80 0,00
Εκτύπωση Επιβεβαιωση Στοιχηματος - LG7987091710I - Ίντερνετ Ώρα στοιχήματος: 10/12/2017 14:15:05
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ v Παναθηναϊκός
(Τελικό Αποτέλεσμα)
10/12/2017 Κανένα
10,00
Ανοικτό
Στοίχημα:  0,8 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  8,00  :grin: 8 eyrw sto tsepaki :grin:

kepler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
428
Πόντοι
301
Υπάρχει τίποτα καλό για το βράδυ?

kepler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
428
Πόντοι
301
Μόνο σοβαρές προτάσεις! (και όσο πιο σίγουρα τόσο πιο καλά)

Επισκέπτης
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63986/]click here[/url] ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ???

Κας άουτ και τα δύο δελτία ώστε να βγει το χαρτζιλίκι (το πρώτο είναι αυτό που βλέπετε) το άλλο ήταν 20Ε....
Kαι γιατί έριξα 20ρικο??  :rolleyes:
Τι νόημα έχει τώρα να ανεβάζω πίνακες, έκανα τη γνωστή ανάλυση μόλις έκλεισαν οι αποδόσεις το παρακολοθούσα και λάηβ......
Θα ρισκάρω όμως για τα ρουμάνικα κωλαράκια της :smitten: ένα 5ληρο στο σκορ 0-2, αφού ως νοτιαφρικάνικο δεξί εξτρέμ  :rockon: νίκησα 2-0 το κωλαράκι της Ραμόνας!

Τα έχω πει.......
1) Γραφτείτε στο Oddsportal
2) Kατεβάστε το software από το μαγαζί => 3) Bρήκε μια κοπέλα του χώρου να σας εμπνέει

Αλλιώς παρατήστε το Στοίχημα..........

Συνημμένα

• ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ.png
    ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ.png
    190,1 KB · Εμφανίσεις: 31

kepler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
428
Πόντοι
301
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63986/]click here[/url] ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ???

Κας άουτ και τα δύο δελτία ώστε να βγει το χαρτζιλίκι (το πρώτο είναι αυτό που βλέπετε) το άλλο ήταν 20Ε....
Τι νόημα έχει τώρα να ανεβάζω πίνακες, έκανα τη γνωστή ανάλυση μόλις έκλεισαν οι αποδόσεις το παρακολοθούσα και λάηβ......
Θα ρισκάρω όμως για τα ρουμάνικα κωλαράκια της :smitten: ένα 5ληρο στο σκορ 0-2, αφού ως νοτιαφρικάνικο δεξί εξτρέμ  :rockon: νίκησα 2-0 το κωλαράκι της Ραμόνας!

Τα έχω πει.......
2) Kατεβάστε το software από το μαγαζί => 3) Bρήκε μια κοπέλα του χώρου να σας εμπνέει

:rockon:  :hi:

Επισκέπτης
κέπλερ, υπάρχει και το κουμπί της απάντησης αφού γράφεις από κάτω, ρίξε και μια θετική ψήφο αν θες στην κριτική :grin:
Δίνω πληροφορίες:
1) ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΡΑ 22:00.......
Δε βγάζω άκρη καν.......
2) Curico Unido - O'Higgins ώρα 22:00 μου προξενεί εντύπωση που οι αποδόσεις του Άσσου είναι σταθερές γενικά. Δεν το έχω μελετήσει ακόμη αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα ποντάρεις έδρα.
3) Sportivo Trinidense - Sp. Luqueno & Libertad Asuncion - Nacional Asuncion αμφότερα έχουν πτώση στο δίφραγκο με το πρώτο περισσότερη. Δεν ξέρω τι στο διάολο θα κάνω, γιατί αποδόσεις του 1.65 περίπου δε με εμπνέουν. Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα ποντάρω κάποιο λάηβ όταν πάει τουλάχιστον 1.85 (όπως τα κωλαράκια της Ραμόνας) και φυσικά να βγαίνουν κι οι πιθανότητες.
4) Racing Club - Gimnasia L.P. (αύριο) πτώση Άσσου
5) Τέλος δείτε και τον Άσσο της Πενιαρόλ (άνευ μελέτης) αλλά κι εδώ παίζεις έδρα - είναι αγώνες μπαράζ.

Catania - Matera σε 7 λεπτά σταθερές εκνευριστικά αποδόσεις στον Άσσο, WTF......
Αφηνω επίτηδες το 5ληρο στα κωλαρακια κι ας το χάσω!

Συνημμένα

• ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΦΟΡΤΣΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.png
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΦΟΡΤΣΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.png
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 28

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055

Τα έχω πει.......

Ρε παίκτη είσαι πολύ γρήγορος!Δεν  σε προλαβαίνουμε!!!
0-2 στο 58’ !!!

Επισκέπτης
Όσοι προλάβατε τα τρυφερά ρουμάνικα κωλαράκια της Ραμόνας και το ρίξατε, κάντε το κας άουτ αν σας δίνει έστω 50% κέρδος, σκορ είναι αυτό........
Εγώ θα το αφήσω έως τέλους, στα @@ρια μου για το 5ληρο (στο 84ο παραμένει 0-2)....
Έριξα 1-1 σκορ την Κατάντια, αλλά δε βγαίνουν τα κουκιά, όμως 40% πιθανότητα για 3.2-3.4 μέση τιμή ισοπαλίας αξίζει να το ρισκάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom