Χρήστο δε θα διαφωνήσω επ' αυτού καθόσον τα κριάρια της Αυστραλίας έχουν γενικά χαμηλές αποδόσεις στα GG, over αλλά μια κι ο Άσσος ήταν επίσης χαμηλός, ανέβασαν σε λογικές (ευρωπαικές) αποδόσεις το σημείο αυτό. Πάντως αποφεύγω την Αυστραλία γιατί είναι ερασιτέχνες, αν ποντάρω είναι noGG που έχει πάνω από 2.2 είτε 1Χ2.
Δείτε όμως εδώ κάτι άλλο:
Αρκετές εταιρείες έκοψαν το μεταμεσονύκτιο ματς της Ποτόσι. Γιατί???
Ξέρω κι εγώ άντε ρωτάτε τους........
Εγώ το είχα μπανίσει για δίφραγκο που όντως ήλθε, αλλά με ανατροπή......
Εκτός από τα γουδιά της 3ης Γαλλίας, έσπασε ο Άσσος της Γκιμαράες και το διπλό της Λάτσιο. Δε με νοιάζει όμως αφού ρίχνω λιγότερα χρήματα σε Ευρώπη ξέροντας ότι δεν πάω καλά προγνωστικώς.....
Πέρασε όμως η ΔΕ (δεν την πρόλαβα γαμώ τις κωλοελιές νωρίτερα την είχαν 1.60) και στο ημίχρονο το έκανα κας άουτ (έδινε το 93% του τελικού κέρδους - άσχετα αν και τώρα στο 84 παραμένει 0-1 σκασίλα μου).
Προσέξτε όμως το σημερινό ματς => Red Star - Dunkerque στην 3η Γαλλίας....
Αρκετές εταιρείες έχουν παραπλήσιες με το χθεσινό των γουδιών (μιλάμε για τώρα, σε 5 ώρες που αρχίζει δεν ξέρεις πόσο θα αλλάξουν).....
Όμως πόσοι Άσσοι θα συνεχίσουν να σπάνε με παρόμοιες αποδόσεις στην ίδια κατηγορία?
Κι από ότι βλέπω τώρα έχουν μια πτώση.....
Αυτό λοιπόν με καθοδηγεί να το σκέφτομαι σοβαρά για Άσσο τελικό.
Πάμε να βρούμε κανένα βουλγάρικο ή έστω ρουμάνικο (άλλες πουτάνες κι αυτές) κωλοτρυπίδι να βγεί ο θυμός
και τα λέμε το βράδυ!