Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
ντουνταρα μην λες για φίλτρα μπερδεύεις τον πατσιτς.... και μια αφιλτράριστη κυπριακή μπυρα κεο δωρο σου είπα μην χαλας τσαμπα σαλιο μαζι του εγω μόνο την ταναπου την σιτι εχασα χτες με χιναρι ξερο  και 1χ φεγενορτ  και 3 οβερ  γαμω  τις αγγλιδούλες τις αξύριστες αυτά σημερα ρεπο τελος 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
over αρσεναλ ερυθρο αστερα over μαρσειγ over σοσιεδαδ over over φιτεσε

Επισκέπτης
ανένταχτε εμείς τι κάνουμε γαμώ τα κουμμούνια της βουλγαρίας, εμ με τρώει κι εμένα ο πισινός κι έριξα και δεύτερο δελτίο 4/5 όπου περνάνε (έως τώρα) τα 3, μένει να κάνει ανατροπή η Λουντουγκόρετς, δεν το κάνω κας άουτ γιατί δε δίνει ούτε το 30% ας το χάσω να πάει να γαμηθεί, όμως ερυθρό αστέρα δεν ακουμπάω στο διάολο να πάνε κι αυτοί. Μακρυά από κουμμούνια.....
Δεν έχει και φτυάρια που να πάρει και να σηκώσει ΓΚΡΡΡΡ...........
Αν με στείλουν κουβά οι κωλοβούλγαροι θα πάω να βρω καμμιά βρωμιάρα βουλγάρα κάτω Καλαμάτα κι ας είναι όπως είναι, έτσι θα τη γαμήσω σα γουρούνι να βγάλω το άχτι......

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΣΑΜΠΛΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΥΛΙ και παίζει με 10 για να δούμε θα περάσει ο Άσσος των γαλόπουλων.....

Συνημμένα

• 5αδα.png
    5αδα.png
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Ορίστε περίπτωση που κάθεται μια στις 100 :headbang:
Από το 1ο μισάωρο η φιλοξενούμενη έπαιζε με 10, τρώνε και 3 κίτρινες, 9-2 τα κόρνερ, στα τελευταία 20 λεπτά μονότερμα και μέχρι πέναλτι έδωσε ο διαιτητής στο 85 αλλά έσπασε ο Άσσος :cussing:
Kαι το είχα παίξει μονό τούτο παιχνίδι (εις διπλούν το έριξα και στο λάηβ) να πώς γαμιέται το σύστημα και θα σε εκδικηθεί όταν έχεις σερί επιτυχιών....
Να γαμηθεί στον κώλο έριξα κι άλλα στον Άσσο εναντίον της μουNIΣ

Συνημμένα

• ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΡΙΑΡΙΑ..............png
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΡΙΑΡΙΑ..............png
    70 KB · Εμφανίσεις: 27

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ορίστε περίπτωση που κάθεται μια στις 100 :headbang:
Από το 1ο μισάωρο η φιλοξενούμενη έπαιζε με 10, τρώνε και 3 κίτρινες, 9-2 τα κόρνερ, στα τελευταία 20 λεπτά μονότερμα και μέχρι πέναλτι έδωσε ο διαιτητής στο 85 αλλά έσπασε ο Άσσος :cussing:
Kαι το είχα παίξει μονό τούτο παιχνίδι (εις διπλούν το έριξα και στο λάηβ) να πώς γαμιέται το σύστημα και θα σε εκδικηθεί όταν έχεις σερί επιτυχιών....
Να γαμηθεί στον κώλο έριξα κι άλλα στον Άσσο εναντίον της μουNIΣ
μια στις 120 μη σε πω..

Επισκέπτης
Μα τους έβλεπα τους μαλάκες δηλαδή, σα γουδιά έπαιζαν, άντε στο διάολο σήμερα, έχω ρίξει όλα τα μπινελίκια, μα τούτο ήτανε γαμίσι μέχρι τα αυτιά, όχι ότι έχανα και πολλά, όμως νευριάζεις με τα γουδιά, τέσπα το έβαλε η πουτάνα η Φίτεσε στο 84 με το ζόρι κας άουτ με 80% από το τελικό κέρδος και στα 2 δελτία, εντάξει βγήκε κάτι σήμερα......
Μα γαμώ της Γης τον άξονα τόσο υψηλές πιθανότητες με δικλείδες επάνω, μέσες τιμές και να σου σπάνε τα νεύρα μέχρι να γίνει 1-0.........
Ώρα να ανεβάσουμε πολλαπλασιαστή.......

Συνημμένα

• ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΤΕ................png
    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΤΕ................png
    243,2 KB · Εμφανίσεις: 53

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]:hi: :hi: :hi:καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του συμπαντος :hi: :hi: :hi[/move]:

[move]δεν ξερω ισως ειναι και η χριστουγενιατικη ατμοσφαιρα αλλα στα προποτζηδικα της γειτονιας μου στα φρουτακια γινεται χαμος απο κοσμο ενα μεγαλο μπραβο στον οπαπ και την ελληνικη κυβερνηση θα μεινει ο ελληνας ξεβρακωτος  :grin:[/move]

[move]υγ αν δεν βγει το ΠΑΟΚ Παναθα ασσος οι μισοι ελληνες τζογαδοροι  θα τρωνε βελανιδια  :grin:[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: :hi: :hi: [move] μποντζορνο [move]:hi:[/move] [move][move]  κομε[move]σταει :grin:[/move][/move][/move][/move] :hi: 10:50 Melbourne Victory
Adelaide United

αρχιζει σε 3 λεπτα :grin: αυστραλια το 1.75 στο γκολ-γκολ δεν ειναι ασχημο που δινουν οι αγγλοι της βετ365 :grin: :hi:

Επισκέπτης
Χρήστο δε θα διαφωνήσω επ' αυτού καθόσον τα κριάρια της Αυστραλίας έχουν γενικά χαμηλές αποδόσεις στα GG, over αλλά μια κι ο Άσσος ήταν επίσης χαμηλός, ανέβασαν σε λογικές (ευρωπαικές) αποδόσεις το σημείο αυτό. Πάντως αποφεύγω την Αυστραλία γιατί είναι ερασιτέχνες, αν ποντάρω είναι noGG που έχει πάνω από 2.2 είτε 1Χ2.
Δείτε όμως εδώ κάτι άλλο:
Αρκετές εταιρείες έκοψαν το μεταμεσονύκτιο ματς της Ποτόσι. Γιατί???
Ξέρω κι εγώ άντε ρωτάτε τους........
Εγώ το είχα μπανίσει για δίφραγκο που όντως ήλθε, αλλά με ανατροπή......
Εκτός από τα γουδιά της 3ης Γαλλίας, έσπασε ο Άσσος της Γκιμαράες και το διπλό της Λάτσιο. Δε με νοιάζει όμως αφού ρίχνω λιγότερα χρήματα σε Ευρώπη ξέροντας ότι δεν πάω καλά προγνωστικώς.....
Πέρασε όμως η ΔΕ (δεν την πρόλαβα γαμώ τις κωλοελιές νωρίτερα την είχαν 1.60) και στο ημίχρονο το έκανα κας άουτ (έδινε το 93% του τελικού κέρδους - άσχετα αν και τώρα στο 84 παραμένει 0-1 σκασίλα μου).
Προσέξτε όμως το σημερινό ματς => Red Star - Dunkerque στην 3η Γαλλίας....
Αρκετές εταιρείες έχουν παραπλήσιες με το χθεσινό των γουδιών (μιλάμε για τώρα, σε 5 ώρες που αρχίζει δεν ξέρεις πόσο θα αλλάξουν).....
Όμως πόσοι Άσσοι θα συνεχίσουν να σπάνε με παρόμοιες αποδόσεις στην ίδια κατηγορία?
Κι από ότι βλέπω τώρα έχουν μια πτώση.....
Αυτό λοιπόν με καθοδηγεί να το σκέφτομαι σοβαρά για Άσσο τελικό.
Πάμε να βρούμε κανένα βουλγάρικο ή έστω ρουμάνικο (άλλες πουτάνες κι αυτές) κωλοτρυπίδι να βγεί ο θυμός :woldman: και τα λέμε το βράδυ!

Συνημμένα

• Pourquoi.png
    Pourquoi.png
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Σαμ οφ δε λαστ μπετς.png
    Σαμ οφ δε λαστ μπετς.png
    53 KB · Εμφανίσεις: 27

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Ντουνταρα είσαι θεος ρε φιλέ  από φτυάρια σε γουδιά από γουδιά σε κριάρια  αντε να δουμε τι αλους επικούς τίτλους θα δωσεις  εγώ πάντως με τα φτυάρια είμαι

Επισκέπτης
Μerci :grin: θα βγάλουμε κι άλλους τίτλους τιμής!
Braunschweig - Holstein Kiel => υψηλότερες πιθανότητες να έλθει το άγκωλο & λιγότερες η δίπλα, τέσπα ρίχνω παθητικό δίφραγκο με ρίσκο καθόσον δεν είμαι και τόσο καλός στους γερμαναράδες......
Η καριόλα η Πάρμα των μακαρονάδων ισοφαρίστηκε, την είχα δίπλα τέσπα δεν πειράζει, θα δούμε αν το φακ μου έκανε καλό (μια χαρχάλα ήτανε :grin:)

Υ.Γ.
1) Ρίχτε Άσσο στο Zapresic - Cibalia είναι 1-1 (1-0 στο πρώτο λεπτό & 1-1 στο δέκατο). Η βάση έδινε 4/5 Άσσους, ΟΚ λίγα δείγματα αλλά το ρισκάρω.
2) Ανάλυση γαλοπούλων 3ης => Ερυθρός Αστέρας - Δουνκέρκη => δείτε τη φωτογραφία, ρίχνω Άσσο και να καβαληθούνε στον κώλο.....

Συνημμένα

• Μιάμιση ώρα πριν........png
    Μιάμιση ώρα πριν........png
    45 KB · Εμφανίσεις: 26

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move] :hi: :hi: :hi: :hi:καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου :hi: :hi: :hi: :hi:[/move]

1770=Γιουβεντους-Ιντερ=Γκολ-Γκολ

1876=ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΑ=UNTER

1741=Παναιτωλικος-Ολυμπιακος=2

1717=Ρεαλ-Μαδριτης-Σεβιλλη=Οβερ   3,5 καρφωτα στον Οπαπ :) τα ποσοστα ειναι καλυτερα στο ιντερνετ αλλα τι να κανουμε εχουμε προποτζηδες φιλους και βγαινουμε και λιγο εξω να παρουμε λιγο αερα :grin: :grin: :hi: :hi:

το πονταρισμα ειναι 1.50 ευρω  μεγιστο κερδος 8,72 ευρω :hi:

Επισκέπτης
Γαμώ την Κροατία σας και γαμώ ό,τι βαστιέστε ρε καριόλια του κερατά, καλά σκοτωθήκατε εκεί πάνω παλιομπινέδες, έπρεπε να σας είχανε γαμήσει οι Αμερικάνοι με ναπάλμ, τα καριόλια λίγο πριν λήξει το ημίτονο 1-2 (με 4 κίτρινες η φιλοξενούμενη). Τώρα έγινε 2-2 τέλος πάντων το αφήνω και τους χύνω.......
Δίνω γρήγορες αναλύσεις επόμενων ματς γιατί δεν πρόκειται να μπαίνω εδώ μέσα κάθε 5 λεπτά και να λέω τι συμβαίνει....

Maritzburg Utd - Baroka => τώρα λάηβ αραπάδες, άγκωλο πάει με κωλάντερο αλλά δεν αξίζουν, οπότε παίζεις έδρα.
Niort - Reims => πτώση δίπλας
Helmond - Eindhoven FC => πτώση Άσσου
KSV Roeselare - Cercle Brugge KSV => πτώση δίπλας
Spezia - Foggia => πτώση Άσσου
Dundee FC - Aberdeen => πτώση δίπλας

και Ελένης καυλωμένης σεξοκουκουβάγιας τα δύο ισπανικά των 22:00 έχουν πτώση στους Άσσους.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θα παιξω στοιχημα τα  γαλλικα  ενα γκολ στο ημιχρωνο στον στοιχημαν 

Επισκέπτης
Τηλεφωνάω στο Μυρτίλο αλλά μινάρει να ρίξει την αραπιά, καλό κουβά τότε......

Υ.Γ.
Καράτε παίζουν στην Κροατία, κόκκινη η φιλοξενούμενη 1-5 οι κίτρινες!!!!

Συνημμένα

• Κασ αουτ και καβαληθειτε........png
    Κασ αουτ και καβαληθειτε........png
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
0-1 ο κωλοαστέρας με την άλλη την καριόλα την Δουνκέρκη στο ημίτονο, του τράβηξα κας άουτ για να μην το βλέπω και γίνομαι χειρότερα :cussing: κι αν κάνουν ανατροπή να καβαληθούνε όλες οι γαλλίδες με πακιστανούς και λοιπούς.....
Παλιοβρώμες κι αυτές όλο αρωματίζονται για να μη βρωμάνε οι σκρόφες..........
Ρε τι γουδιά είναι αυτοί........
Τόση ανάλυση, τόσα προγνωστικά επάνω και δεύτερη φορά να σου σπάνε τα νεύρα....
Και να πεις ότι το έπαθα πριν μέρες, χθες είχαμε τα άλλα γουδιά........
Οι καριόληδες του Κίελου μαλακίστηκαν, εμ ήθελα κι αποδόσεις 4.50 με την παθητική νίκη, ε δε μου αρκούσε το noGG.....
Και δεν έριξα και φράγκα στην Αραπιά που τελικά έληξε 3-0..........
Έριξα τα δύο ισπανικά Άσσους των 22:00 αν πάω κουβά και με την Ισπανία θα τα ακούσει η σεξοκουκουβάγια βραδυάτικα ΓΚΡ.....

Με ανάλυση νεύρων => Sheffield Utd - Bristol City => Άσσος
Dundee FC - Aberdeen => 1Χ ΔΕ
Spezia - Foggia να καβαληθεί στον κώλο κι η Φότζια άλλη ψωλαρπάχτρα.....

Επισκέπτης
Δείτε 4 ίδια σκορ 1-2 Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ούτε ο Μαρινάκης δεν τα στήνει έτσι.......
Και τα 2 είναι ανατροπές...........
Κας άουτ στις 2 δυάδες για να βγει η χασούρα των γουδιών με κάτι ψίχουλα κέρδος και τέλος για σήμερις......

Συνημμένα

• Μιλάμε για μεγάλα γουδιά........png
    Μιλάμε για μεγάλα γουδιά........png
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Κασ αουτ λόγω γουδιών........png
    Κασ αουτ λόγω γουδιών........png
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 32

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
gKOL πριν το 50" λεπτο περθ γκλορι -νιουκαστλ τζετσ αυστραλια

[move] :hi: :hi: :hi:καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του πλανητη  :hi: :hi: :hi:[/move]

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
σπερααααααααααααααααααααα

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
ντουνταρα σε παρακαλώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού  ....κράξε  τα γαμημενα τυρόγαλα της Λάρισας με χ  είχα 5αδα για 780 ευρο  και βαζουν γκολ στο 94 ελεεεεεεεοςςςςςςςςςςςς βρομοτυρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom