Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

Επισκέπτης
Τρελλή απότομη πτώση στο δίφραγκο για την Ουντινέζε, οι 46 από τις 47 εταιρείες άλλαξαν απότομα τις αποδόσεις......
Φίλτρα δεν προέκυψαν αλλά η γενική μέθοδος βασιζόμενη στην Interwetten (max bookie odd) έδειξε 3/5 δίπλες για την Ιταλία, αλλά και γενικά έχει τάση προς 2..........
Του κοπάνησα 30Ε και στα @@ρια μου!
Όσο για τα φτυάρια θα τα πούμε άλλη μέρα έχουμε κι ελιές γιατί πρέπει να λαδώσουμε :smitten:

Επισκέπτης
Μάλλον όχι αφού δεν είδα αντιδράσεις, έριξα κι άλλα 20 για να θυμηθώ τα ρουμάνικα κωλαράκια της Φυλής κάποτε που :knockinb:, οπότε βγήκαν ακόμη περισσότερα.....
Mε γρήγορη ανάλυση Girona - Alaves => ρίχτε το Άσσο (είναι 0-0 στο ημίτονο)....
Θα σας δώσω κι ένα ύποπτο παιχνίδι => Sportivo Luqueno - Diaz σε 2 ώρες περίπου......
Αναβλήθηκε χθες κι αρκετές εταιρείες το έκοψαν, σταδιακά όμως το επαναφέρουν......
Βαριέμαι να ψάχνω τέτοια ώρα, κουρασμένο το σώμα και η ντούντα, το μυαλό ροχαλίζει, τέσπα του κοπάνησα 10Ε έτσι για το χαβαλέ στον Άσσο.

[move]Αν ποντάρεις με τέτοια μεθοδολογία έχεις άνετα
ένα τρυφερό κωλαράκι κάθε εβδομάδα της τάξης των 40-50Ε
και κάνεις καβάτζες για ακριβότερα κωλαράκια ;)
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΡΙΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ => ]

Συνημμένα

• Ρουμάνικα κωλαράκια Φυλής 20Ε.png
    Ρουμάνικα κωλαράκια Φυλής 20Ε.png
    263,2 KB · Εμφανίσεις: 207
  • Τζαστ φορ φαν.png
    Τζαστ φορ φαν.png
    103 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
2-0 στο τζάκ μπάμ ο αχυρώνας, βέβαια τυγχάνει να είναι κι η σεξοκουκουβάγια ονλάην και να παρλάρει :woldman: οπότε ήταν αναμενόμενη η πόσιτιβ έντερτζι της για την Ισπανία......
E να μην κρατήσω και κάτι για την πάρτη μου????
0-0 κας άουτ στο 89 η άκωλη η Άσκολι, πέρασε κι άλλο ένα μονό στοίχημα ;)
Ε πόσα άλλα να πετύχω, να έχω 90% ευστοχία σε καθημερινή βάση, να πετυχαίνω και σκορ, ε δεν πρέπει να πας κουβά και κάποιες μέρες?

Συνημμένα

• Η σεξοκουκουβάγια φταίει ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.png
    Η σεξοκουκουβάγια φταίει ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.png
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 127

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
2-0 στο τζάκ μπάμ ο αχυρώνας, βέβαι τυγχάνει να είναι κι η σεξοκουκουβάγια ονλάην και να παρλάρει :woldman: οπότε ήταν αναμενόμενη η πόσιτιβ έντερτζι της για την Ισπανία......
E να μην κρατήσω και κάτι για την πάρτη μου????
0-0 κας άουτ στο 89 η άκωλη η Άσκολι, πέρασε κι άλλο ένα μονό στοίχημα ;)
Στη β ολλανδια συνεχιστηκε η παραδοση που θελει καθε δευτερα να βγαζει ανατροπες. και μαλιστα καθισαν και τα δυο !!! 1/2 και αντε γεια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
4 εως  6  μπαγερν  με την παρι και  την ρομα 4 εως  6  με την καραμπαγκ  2 εως τρια  τερματα τσελσι  ατλετικο  και 4 εως 6 μπαρτσελονα 

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
4 εως  6  μπαγερν  με την παρι και  την ρομα 4 εως  6  με την καραμπαγκ  2 εως τρια  τερματα τσελσι  ατλετικο  και 4 εως 6 μπαρτσελονα 
αυτο το 4-6 μαλακια ειναι. καλυτερα βαλε τα over 3.5 σχεδον ιδια αποδοση παιζει. σε κατσει κανα 7+ να τραβας τα βυζια σου θες?

Επισκέπτης
papazits θα σου πω δυο πραγματάκια κι αν θες τα ακούς, δε θες δικό σου πρόβλημα.......
Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, δεν απευθύνομαι μονάχα σε εσένα.......
Εγώ δεν ποντάρω ανατροπές σε πληροφορώ => πολύ σπάνια - αν ρίχνω προτιμώ σκορ το είδες παραπάνω με δελτίο κιόλας..........
Τα ημίτονα/τελικά ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ διαφορετικά παιχνίδια.....
Στο τζόγο ΠΡΕΠΕΙ να χώσεις για να ΠΑΡΕΙΣ βραχυπρόθεσμα κεφάλαιο και σταδιακά μεσοπρόθεσμα............
Δεν σου είπα να ποντάρεις κάτω από 1.6 αλλά κι η λογική ρίχνω πολλά ίδια σημεία στην ίδια χώρα ταυτόχρονα (όπως το έκανες με τα φτυάρια χθες) δε θα σου κάτσει, πόσο μάλλον οι ανατροπές.....
Ακόμα και να πέτυχες τις δύο ανατροπές σήμερα, θα τις ξαναπετύχεις μετά από 100+ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στοίχηματα.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό???
Θα πρέπει να έχεις πρόγραμμα (όχι σαν αυτό που μοιράζω αλλά την άλλη έκδοση), να μπαίνεις και να καταγράφεις τις αποδόσεις, να τις παρακολουθείς και μετά να βγάζεις τους πίνακες.......
Κι αν πληρούν κάποια κριτήρια οι ομάδες που διάλεξες, ε ναι τότε θα ποντάρεις ανατροπή.........
Στον πίνακα αυτόν που σου δείχνω οι 3 ανατροπές με τη σημερινή του χοντρομπαλά Μαρινάκη εμφανίστηκαν.........
Με όρια μέσης τιμής 3.3 - 3.5 (για τον Άσσο μιλάω).
3/32~ 0.1 => 1 στα 10 παρόμοια στοιχήματα......
10 επί 10 πόσο κάνει, χίλια???
Κι αν υπολογίσεις ότι χωρίς φίλτρα οι συνολικοί αγώνες είναι 209 τότε εσύ θα πρέπει να περιμένεις (3/209)^2 ε κάνε την πράξη και βρες την πιθανότητα (στατιστική) εμφάνισης.......
Είναι πάνω από 4000 φορές.......
Θα κάτσω λοιπόν εγώ να αναλύω 4000 ματς για να μου βγουν δύο παρόμοιες ανατροπές μαζί???
Εκτός κι αν νομίζεις ότι αυτοί στις εταιρείες τα έχουν βγάλει έτσι στην τύχη.

Υ.Γ.
Στο 90 σπάσανε και τα 2 δελτία (αχυρώνας και άκωλη), αλλά εγώ έγραψα ότι τα ξαργύρωσα, τι θα καθόμουν να τους περίμενα για να πάρω τι???
Οριακά 10% παραπάνω???
Γενικά ξαργυρώνω αν έχω οριακή απώλεια εκεί στο 20% από ότι θα δίνει στο τέλος. Γιατί πολύ απλά ποντάρω πολλά παιχνίδια και συνέχεια. Κι αν είναι και περασμένη η ώρα όπως τώρα επιβάλλεται το κας άουτ. Κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι λέει μια παροιμία.

Συνημμένα

• Ανάλυση ανατροπών.png
    Ανάλυση ανατροπών.png
    88 KB · Εμφανίσεις: 40

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
ρε φιλέ ντουνταρα αφού το παλικάρι είναι ανεπίδεκτο μαθήσεως  του λεω παίξε τα φτυαριά αντερ και μου ποσταρει  τα οβερ της προηγούμενης εβδομάδας.... εδώ και 6 μήνες με πέταξε η 365 γιατί τους είχα πιποσει και ο τύπος παπατζιτς μας πουλάει τρελιτσα...ελεος  μην χανεις τζαμπα σαλιο φιλε ντουνταρα  και κανε κανενα κονε για τενεκέ λαδι  ... μην με μαδήσεις όμως ...  αλληλεγγύη  στους τζογαδόρους πορνους  χαχα

Επισκέπτης
ανενταχτε μου γ*μηθηκε η σουφρα σημερα κι η καθε τρυπα, ε ειναι οι πρωτες μερες.
Τελος παντως ολοι να εχετε καλη τυχη με οποια μεθοδο κι αν ακολουθησετε. Και φυσικα τα κερδη να τα αξιοποιησετε σε καλα κοριτσια.
Τελικα περασε ο Ασσος της Παραγουαης. Για αυριο δε νομιζω να πονταρω Τσαμπιονς γιατι δε με παει γενικως. Χιλιες φορες Ισημερινο & φτυαρια.
Καλο βραδυ παω να κρατησω μερικες αποδοσεις και υπνο.

Επισκέπτης
Όπα το είδα αργότερα, νόμιζα ότι είχε αύριο Τσάμπιονς, καριόλα κούραση με ψόφησες....
Τέσπα έριξα σκορ 0-1, 0-2 & 0-3 τον βρωμιάρη, τα έγραψα στης σεξοκουκουβάγιας.......
Θα δώσω μια φωτογραφία γιατί είμαι έτοιμος να πέσω κάτω: την ανάλυση μισή ώρα νωρίτερα.
Σε γενικές γραμμές ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η συμμετρία, αν και δε μπορείς να ξέρεις τι παίζει εκτός κι αν μαζέψεις χιλιάδες δείγματα (έχω γύρω στα 8Κ).....
Τέλος πάντων όποτε έχεις λίγα δείγματα κοιτάς με τις ίδιες δικλείδες τι συμβαίνει στον Άσσο αλλά και στο 2.
Σημειωτέον => ΝΑ ΜΗΝ => ξεγελιέστε με τα χηνάρια. Απόδοση 4 στην ισοπαλία μπορεί να έχει Άσσος του 1.40 αλλά και του 1.6 επομένως αν ψάχνετε για ισοπαλίες να κοιτάτε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και τον Άσσο (είτε το 2). Ακόμα στο 62ο λεπτό παραμένει 0-1 το σκορ και μη σας ξενίζει αυτό. Μπορεί να λήξει 0-1, να πως προχθές η Λας Πάλμας "κόλλησε" 1-0 από νωρίς.
Δείτε το Ζομπαχάν και το βαπόρι από την Περσία => Zob Ahan - Naft Tehran, με μια πρώτη ματιά αξίζει να ρισκάρεις παθητική νίκη υπέρ της γηπεδούχου δεδομένων των μικρών αποδόσεων noGG & Άσσου.

Συνημμένα

• Ανάλυση αποδόσεων μισή ώρα προ έναρξης.png
    Ανάλυση αποδόσεων μισή ώρα προ έναρξης.png
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 39

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
[move]:hi: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου :hi: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: [/move]

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
ντουνταρα στην ανάλυση είσαι θεούλης... γαμω τα φτυαριά του περου....αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο είναι τσιλικι  και όπως είπαμε ένα τενεκέ λαδι  να αγοράσω  οπωσδήποτε σε νορμαλ τιμή  ...είπαμε αλληλεγγύη

Επισκέπτης
Ανενταχτε:
1) Τα φτυάρια είναι τα αγαπημένα μου γιατί ρίχνω γέλιο όταν έχω φάει κουβαδάκια (γιατί κουβά δεν πάμε μόνιμα :grin:) από κάτι Μ**ΝΙΑ της λάσπης όπως η Τσέλσι, η Ατλέτικο και η Παρί....
Εδώ όμως ΦΤΑΙΩ εγώ, αμ έλα που σε τρώει ο κώλος και θες παραπάνω χρήμα για το ΧΧΧ........
Αφού στα κύπελλα Αγγλίας έχω υψηλό ποσοστό γιατί να ρίξω 4/5 σύστημα, αντί για 2/3??
Καλά να πάθω, ευτυχώς που αγγουρώθηκε ο γαύρος.....
2) Λάδι διάολε δε μπορώ να σου δώσω από αυτό που έχω για την πάρτη μου εννοείται. Το χαρίζω (σε μικρά δείγματα) σε κανένα γκομενάκι :grin: αν μου φέρεται καλά ;)
Βάλε και φιλικές σχέσεις που έχω, χμ πόσα να μου μείνουν?
Το να σου δώσω β' διαλογής ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. Ας το πάρει το λιοτρίβι.

Συνημμένα

• Σας το είπα αρκετές ώρες νωρίτερα.png
    Σας το είπα αρκετές ώρες νωρίτερα.png
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • jh.png
    jh.png
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 36
  • jh1.png
    jh1.png
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • jh2.png
    jh2.png
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Πουτανα Τσελσι, Ατλετικο & @@Παρι.....png
    Πουτανα Τσελσι, Ατλετικο & @@Παρι.....png
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 36

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
αδελφέ ντουνταρα να αγορασω θέλω όχι να μου χαρίσεις τελοσπαντων  παρε τώρα χ την σαχταρ 1Χ την φεγενορτ και 1 τον ερυθρο αστέρα αυριο  φιλικά  στον αδελφο ντουνταρα και στους πορνοτζογαδορους.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
ρε φιλέ ντουνταρα αφού το παλικάρι είναι ανεπίδεκτο μαθήσεως  του λεω παίξε τα φτυαριά αντερ και μου ποσταρει  τα οβερ της προηγούμενης εβδομάδας.... εδώ και 6 μήνες με πέταξε η 365 γιατί τους είχα πιποσει και ο τύπος παπατζιτς μας πουλάει τρελιτσα...ελεος  μην χανεις τζαμπα σαλιο φιλε ντουνταρα  και κανε κανενα κονε για τενεκέ λαδι  ... μην με μαδήσεις όμως ...  αλληλεγγύη  στους τζογαδόρους πορνους  χαχα
τι εχεις παθει και ασχολεισαι μαζι μου ρε. τι σε εκανα πια. οοοχου..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
γκολ γκολ λιβερπουλ ασσο σαχταρ  και γκολ γκολ ναπολι  και λειψεια γκολ γκολ

Stories

Νέο!

Stories