papazits θα σου πω δυο πραγματάκια κι αν θες τα ακούς, δε θες δικό σου πρόβλημα.......
Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, δεν απευθύνομαι μονάχα σε εσένα.......
Εγώ δεν ποντάρω ανατροπές σε πληροφορώ => πολύ σπάνια - αν ρίχνω προτιμώ σκορ το είδες παραπάνω με δελτίο κιόλας..........
Τα ημίτονα/τελικά ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ διαφορετικά παιχνίδια.....
Στο τζόγο ΠΡΕΠΕΙ να χώσεις για να ΠΑΡΕΙΣ βραχυπρόθεσμα κεφάλαιο και σταδιακά μεσοπρόθεσμα............
Δεν σου είπα να ποντάρεις κάτω από 1.6 αλλά κι η λογική ρίχνω πολλά ίδια σημεία στην ίδια χώρα ταυτόχρονα (όπως το έκανες με τα φτυάρια χθες) δε θα σου κάτσει, πόσο μάλλον οι ανατροπές.....
Ακόμα και να πέτυχες τις δύο ανατροπές σήμερα, θα τις ξαναπετύχεις μετά από 100+ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στοίχηματα.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό???
Θα πρέπει να έχεις πρόγραμμα (όχι σαν αυτό που μοιράζω αλλά την άλλη έκδοση), να μπαίνεις και να καταγράφεις τις αποδόσεις, να τις παρακολουθείς και μετά να βγάζεις τους πίνακες.......
Κι αν πληρούν κάποια κριτήρια οι ομάδες που διάλεξες, ε ναι τότε θα ποντάρεις ανατροπή.........
Στον πίνακα αυτόν που σου δείχνω οι 3 ανατροπές με τη σημερινή του χοντρομπαλά Μαρινάκη εμφανίστηκαν.........
Με όρια μέσης τιμής 3.3 - 3.5 (για τον Άσσο μιλάω).
3/32~ 0.1 => 1 στα 10 παρόμοια στοιχήματα......
10 επί 10 πόσο κάνει, χίλια???
Κι αν υπολογίσεις ότι χωρίς φίλτρα οι συνολικοί αγώνες είναι 209 τότε εσύ θα πρέπει να περιμένεις (3/209)^2 ε κάνε την πράξη και βρες την πιθανότητα (στατιστική) εμφάνισης.......
Είναι πάνω από 4000 φορές.......
Θα κάτσω λοιπόν εγώ να αναλύω 4000 ματς για να μου βγουν δύο παρόμοιες ανατροπές μαζί???
Εκτός κι αν νομίζεις ότι αυτοί στις εταιρείες τα έχουν βγάλει έτσι στην τύχη.
Υ.Γ.
Στο 90 σπάσανε και τα 2 δελτία (αχυρώνας και άκωλη), αλλά εγώ έγραψα ότι τα ξαργύρωσα, τι θα καθόμουν να τους περίμενα για να πάρω τι???
Οριακά 10% παραπάνω???
Γενικά ξαργυρώνω αν έχω οριακή απώλεια εκεί στο 20% από ότι θα δίνει στο τέλος. Γιατί πολύ απλά ποντάρω πολλά παιχνίδια και συνέχεια. Κι αν είναι και περασμένη η ώρα όπως τώρα επιβάλλεται το κας άουτ. Κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι λέει μια παροιμία.