Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ DUDABET
Εξαιτίας της βραδυνής συναισθηματικής φόρτισης, κηρύσσουμε 48ωρη αναστολή κάθε είδους ενημερώσεων περί στοιχηματικών δραστηριοτήτων κάτι ανάλογο ως ένδειξη πένθους :S
Φυσικά κι είναι η προσωπική μας χαρά όλα τα κορίτσια να εκπληρώνουν τους στόχους που ονειρεύονται κάνοντας μια νέα ζωή :hi: όμως οφείλουμε ως επίσημη εταιρεία προγνωστικών :woldman: να τοποθετούμαστε επισήμως σε τέτοια συμβάντα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]:hi: :hi: Καλησπερα και καληνυχτα στα καποκαπακια  στο καλυτερο σαιτ του κοσμου και θρεντ της γης :grin: :grin: [/move]:grin:  [move]αρχισαν και οι δεσμευσεις λογαριασμων σε οσους χρωστανε εφορια εδω στο μπουρδελα κομ κανουμε ρεπορταζ  :grin: :grin: :grin:[/move]

Επισκέπτης
44 είμαι και στο 73ο έγινε 2-1 το σκορ, ε τα υπόλοιπα στης σεξοκουκουβάγιας www.bourdela.com/forum/index.php?topic=261502.22785]δείτε εκεί[/url]

[move]
Όταν αυτό που σκέφτεσαι το εκφράζεις με γράμματα & αριθμούς
τότε ασφαλώς κάτι ξέρεις για αυτό (Λόρδος Κέλβιν)
[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: kαλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου της γης του πλανητη του γαλαξια του συμπαντος του υπερπεραν της μεσης γης των χομπιτ του αρχοντα των δαχτυλιδιων ζητω το μπουρδελα κομ ζητω η 28 Οκτωβριoy  ζητω η juve η liverpool ζητω το πασοκ παιδι ψωμι ελευθερια ζητω η ΕΛΛΑΔΑ το Εθνος ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ζητω η ορθοδοξια ΜΑς πατριδα θρησκεια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  :hi: :hi: :hi:  [/move]

[move]παιξτε οτι εχετε και δεν εχετε στο 2πλο τοΥ ΠΑΟΚ μεσα στην Ακριτικη Ξανθη[/move]  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

[move]ΝΤΟΥΝΤΑΡΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ :hi: :hi: :hi: :hi: :grin:[/move]

[move]ΑΝΤΖΕΛΟ ΑΔΕΡΦΕ  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:[/move]

:grin: h <χωρα μου> :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: kαλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου της γης του πλανητη του γαλαξια του συμπαντος του υπερπεραν της μεσης γης των χομπιτ του αρχοντα των δαχτυλιδιων ζητω το μπουρδελα κομ ζητω η 28 Οκτωβριoy  ζητω η juve η liverpool ζητω το πασοκ παιδι ψωμι ελευθερια ζητω η ΕΛΛΑΔΑ το Εθνος ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ζητω η ορθοδοξια ΜΑς πατριδα θρησκεια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  :hi: :hi: :hi:  [/move]

[move]παιξτε οτι εχετε και δεν εχετε στο 2πλο τοΥ ΠΑΟΚ μεσα στην Ακριτικη Ξανθη[/move]  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

[move]ΝΤΟΥΝΤΑΡΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ :hi: :hi: :hi: :hi: :grin:[/move]

[move]ΑΝΤΖΕΛΟ ΑΔΕΡΦΕ  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:[/move]

:grin: h <χωρα μου> :grin: :grin: :grin:
γεια σου αδελφε μαγκα και τσιφτη  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
KV Mechelen - Genk => 13/18 δείγματα ήλθαν δίπλες ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ.........
Από σήμερα τα ξημερώματα που έριξα ναπάλμ σε κάτι κριάρια & Περού φτυάρια μιλάμε χοντρός κουβάς ΓΚΡ.....

EDIT AFTER 5 minutes..........
Ρε τα καριόλια 1-0 από το 3ο λεπτό καλά γίνεται της πουτάνας σήμερα, αν είχα ποντάρει ακριβώς τα ανάποδα θα είχα γερό ταμείο....
Τι στο διάολο πέσαμε στην ανάποδη κοψιά, θα δω πότε θα σταματήσει η γκίνια, δεν κάνω τίποτα κας άουτ και βάζω φουλ τις αναδρομές...

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Δεν έχω περάσει εγω αποδω αδερφέ να φέρω λιγο θετική ενεργεια . Κοιτά τωρα πως θα Αλαξει η τύχη σου . Καλή επιτυχίαααααα

Επισκέπτης
Λέω στον άλλον στην Οχιά, ότι έχω νεύρα και με έχει πάει ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΒΑ αλλά στα @@ρια του.....
Μπαίνει ο παυλοςΧ2 (γκαντέμης) και ποστάρει ώρα 22:12 και στο 12ο λεπτό 1-0 η Κατόλικα.........
616 ποστς => 6+1+6=13, ο γρουσούζικος αριθμός....
Πλην επί πλην ίσον συν και ρεφάραμε το 70% της βραδυνής χασούρας :dancing:

Συνημμένα

• ΓΑΜΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.png
    ΓΑΜΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.png
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Ο άλλος μας γράφει στα @@ρια........png
    Ο άλλος μας γράφει στα @@ρια........png
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΣΣΟΣ.png
    ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΣΣΟΣ.png
    228,3 KB · Εμφανίσεις: 55

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Πες οτι έφερα θετική ενεργεια και άστα τα υπόλοιπα που με λες και Καντεμη απο πάνω . Με τη θεωρία των αριθμών μου θυμίζει το λασκο στα παιδια της νύχτας . Τα πρόλαβες η εισαι νέοπας και δεν τα θυμάσαι ;

Επισκέπτης
Μα ώρες-ώρες με γκαντέμιαζες, θα μου πεις ήταν κι ο Μυρτίλος μαζί, τέσπα δε θυμάμαι την ταινεία, ξέρω κι εγώ νυχτιάτικα είμαι ψιλοχάλια, νέος δεν είμαι 44.5 έφτασα τώρα μη μου λες να ψάχνω σε Google, τα λέμε στης σεξοκουκουβάγιας τα υπόλοιπα.
Φτου γαμώ το σόι του, δεν έριξα περισσότερα στην Κατόλικα, αλλά αυτό είναι δεν πρέπει να ξεφεύγεις πολύ μέχρι να ρεφάρεις.

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
καλησπέρα στα παιδια με θετική διάθεση  ρασιγκ κλαμπ αρουμπα _ ριβερτ πλαι αρουμπα οβερ η 1  μπογιακα Τσικο _ Λεόνες 1 η οβερ

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
φιλέ  Ντουνταρα  ακόμα δεν έμαθαν την ορολογία φτυάρια?  φτυάρια είναι το πρωτάθλημα του περου με αστείο ποδόσφαιρο  είναι λες και παίζουν χωρίς κεντρικούς

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Σε λιγο εχει 8 παιχνιδια απο το πρωταθλημα φτυαρια. Παιξτε τα ολα οοοβερ.

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
τα φτυαριά φίλος δεν βγάζουν γκολ  ρωτά τον μετρ του περου ματζικο  Ντουνταρα

Επισκέπτης
Μακρυά από φτυάρια!
Καλά η Παλμέιρας καβαλήθηκε στον κώλο και με πήγε η κουβά, η άλλη η πουτάνα με ανατροπή έσπασε το noGG και τελικά 1 στα 3 στη μονά της Βραζιλίας, αλλά στα @@ρια μου αφού κάνω κας άουτ το τελικό σκορ της Λας Πάλμας ένα πεντάλεπτο πριν λήξει με τέτοια απόδοση, ε βγάλαμε ένα στούντιο ακόμη.....

Συνημμένα

• ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ.png
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ.png
    146,6 KB · Εμφανίσεις: 33

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
γενικά ρε φιλέ παπατζή  δεν βγάζουν γκολ τα φτυαριά  ρωτά τον ντουνταρα

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
ασε που σε 8 σημερινά περου φτυαριά  ειχε 6 αντερ κατάλαβες πονηρέ παπατζή... όμως δεν ακους τι  να σε κανω ανεπίδεκτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom