Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
support@stoiximan.gr
Προς εμένα Σήμερα στις 11:18 π.μ.
Επιτυχημένη ανάληψη από το Stoiximan μέσω τράπεζας!

Αγαπητέ

Καλησπέρα από το Stoiximan. Να σε ενημερώσουμε ότι δόθηκε εντολή για κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα  EUR στον τραπεζικό σου λογαριασμό που μας έχεις γνωστοποιήσει η οποία αφορά στην πρόσφατη ανάληψη που έκανες από τον λογαριασμό που διατηρείς στο Stoiximan.
Ενημερώνουμε επίσης ότι απαιτούνται περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσουν πλέον οι τράπεζες την διαδικασία και να είναι διαθέσιμα τα χρήματα στον προσωπικό σου λογαριασμό.

Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σου για την όποια πληροφορία ή διευκρίνιση.
Για οποιαδήποτε απορία έχεις, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο support@stoiximan.gr

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Εξυπηρέτηση μελών
Stoiximan
καλοφαγοτα!!!
θα φανε καλα τα κοριτσα  :boobies: :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έμπολι και Παλέρμο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τα πρακτορεία ειναι ανοιχτά ξέρει κανείς;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
support@stoiximan.gr
Προς εμένα Σήμερα στις 11:18 π.μ.
Επιτυχημένη ανάληψη από το Stoiximan μέσω τράπεζας!

Αγαπητέ

Καλησπέρα από το Stoiximan. Να σε ενημερώσουμε ότι δόθηκε εντολή για κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα  EUR στον τραπεζικό σου λογαριασμό που μας έχεις γνωστοποιήσει η οποία αφορά στην πρόσφατη ανάληψη που έκανες από τον λογαριασμό που διατηρείς στο Stoiximan.
Ενημερώνουμε επίσης ότι απαιτούνται περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσουν πλέον οι τράπεζες την διαδικασία και να είναι διαθέσιμα τα χρήματα στον προσωπικό σου λογαριασμό.

Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σου για την όποια πληροφορία ή διευκρίνιση.
Για οποιαδήποτε απορία έχεις, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο support@stoiximan.gr

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Εξυπηρέτηση μελών
Stoiximan

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγινα και εγω μελος μαν

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Ανοιχτά  ειναι τα πρακτορεία  του ΟΠΑΠ :)  

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγινα και εγω μελος μαν
αυριο μαζι με τα χαρτια που θα ξαναστειλω στην βετ365 :) θα κανω ταυτοποίηση στην στοιχιμαν :) Εχω την εντυπωση πως η βετ365 θελει να εκνευρίσει  όλους τους ελληνες με τις καθυστερησεις που κανει :) :) τις εσκεμμένες...  τις   Αδικαιολόγητες!!!!. :) Να εκνευριστεί ο κοσμος και να αρχισει να ποντερνει χωρις μυαλο χωρις συνεση :) :) :)

Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν.
Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός
μτφρ: δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή

aris22

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλη χρονια....
εχει βρει κανεις ακρη με την bet365??
δεν τους βρισκω πουθενα.
ολα τα χαρτια μεσο τραπεζας δεν τα δεχονται.
τι ακριβως θελουμε μεσο τραπεζας??
μηπως παει για κλεισιμο??

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλη χρονια....
εχει βρει κανεις ακρη με την bet365??
δεν τους βρισκω πουθενα.
ολα τα χαρτια μεσο τραπεζας δεν τα δεχονται.
τι ακριβως θελουμε μεσο τραπεζας??
μηπως παει για κλεισιμο??
εχουν πολοι φιλοι το ιδιο προβλημα :) προσπαθουν μαλλον(με αυτα που δειχνουν) να φανε τα λεφτα του κοσμου :) Το αν πανε για κλείσιμο η οχι δεν ξερω :) Αλλα λειτουργούν ύπουλα :) Και εγω τους  εστειλα λογαριασμο απο τραπεζα με σφραγιδες κτλ :) Λογαριασμο σταθερου τηλεφωνου με το ονομα μου την διευθυνση μου την ταυτοτητα μου έγχρωμη. Και  μου εστειλαν 2 μαιλ το πρωτο το εκανα  εδω αντιγραφη επικοληση και καλα με πηραν τηλεφωνο και δεν ημουν και ξαναχρειαζονται ξανα τα εγραφα.  Το 2 μαιλ ειναι στην λογιστρια μου που  μου λενε να τους στειλω τον 1  κωδικο  ασφαλειας  οταν ειχα γραφτει πριν 6 χρονια 7 ενω μας δεινουν το δικαιωμα να αλλαζουμε που φυσικα τον εχω αλλαξει με τις προτροπες τις δικες τους να αλλαζουμε συχνα πυκνά τον 4 ψηφιο κωδικο και τον κωδικο προσβασης μας :)  Η κοινι λογικη λεει οτι  τα κερδη που εβγαλαν πριν τις γιορτες οι παιχτες οσοι δεν εκαναν αναλυψη και ειναι πολλοι μαλλον αυτοι θελει να τους εκνευρισει με σκοπο να κανουν αψυχολογιτες κινήσεις και να πονταρουν ασυναισθητα τα λεφτα και να τα χασουν  :) Λειτουργει βρωμικα και υπουλα.  Καταργησαν το live  chat  τους εχω παρει 500 φορες τηλεφονο δεν το σηκώνουν :)  Ας  Σκεφτει ο καθενας μονος του τι νομιζει οτι συμβαίνει :)    Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται :) λαμογια του κερατα :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αντε ρε εμπολα βαλε γκολ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο αλλος που μας εχει ζαλισει με την τσεζενα δε θα βγει σημερα; :grin:

aris22

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχουν πολοι φιλοι το ιδιο προβλημα :) προσπαθουν μαλλον(με αυτα που δειχνουν) να φανε τα λεφτα του κοσμου :) Το αν πανε για κλείσιμο η οχι δεν ξερω :) Αλλα λειτουργούν ύπουλα :) Και εγω τους  εστειλα λογαριασμο απο τραπεζα με σφραγιδες κτλ :) Λογαριασμο σταθερου τηλεφωνου με το ονομα μου την διευθυνση μου την ταυτοτητα μου έγχρωμη. Και  μου εστειλαν 2 μαιλ το πρωτο το εκανα  εδω αντιγραφη επικοληση και καλα με πηραν τηλεφωνο και δεν ημουν και ξαναχρειαζονται ξανα τα εγραφα.  Το 2 μαιλ ειναι στην λογιστρια μου που  μου λενε να τους στειλω τον 1  κωδικο  ασφαλειας  οταν ειχα γραφτει πριν 6 χρονια 7 ενω μας δεινουν το δικαιωμα να αλλαζουμε που φυσικα τον εχω αλλαξει με τις προτροπες τις δικες τους να αλλαζουμε συχνα πυκνά τον 4 ψηφιο κωδικο και τον κωδικο προσβασης μας :)  Η κοινι λογικη λεει οτι  τα κερδη που εβγαλαν πριν τις γιορτες οι παιχτες οσοι δεν εκαναν αναλυψη και ειναι πολλοι μαλλον αυτοι θελει να τους εκνευρισει με σκοπο να κανουν αψυχολογιτες κινήσεις και να πονταρουν ασυναισθητα τα λεφτα και να τα χασουν  :) Λειτουργει βρωμικα και υπουλα.  Καταργησαν το live  chat  τους εχω παρει 500 φορες τηλεφονο δεν το σηκώνουν :)  Ας  Σκεφτει ο καθενας μονος του τι νομιζει οτι συμβαίνει :)     Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται :) λαμογια του κερατα :)

πολυ περιεργα ολα αυτα...
και το chat  κλειστο ποσο καιρο.
το θεμα ειναι ποσο θα τραβηξει ολο αυτο...και αμα βρουμε λυση.
απο τι τραπεζα τι ζητησες ακριβρωςς??

silencious

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
H Β365 σιγουρα δεν παει για κλεισιμο. Αν φυγει απο την Ελλαδα δεν γνωριζω.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
καποιο σιγουρακι για κανα ματσακι εχουμε?  :think:

Stories