Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Λεω να ξαναπιασω το nba μπας και γυρισει, σημερα 2 μιλγουόκι και 1 σαν αντόνιο (με τα πλεονεκτηματα του ΟΠΑΠ)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
πολυ περιεργα ολα αυτα...
και το chat  κλειστο ποσο καιρο.
το θεμα ειναι ποσο θα τραβηξει ολο αυτο...και αμα βρουμε λυση.
απο τι τραπεζα τι ζητησες ακριβρωςς??
απο την τραπεζα ειχα ζητησει ενα χαρτι να πιστοποιεί οτι εχω λογαριασμό στην τραπεζα με το ονοματεπωνυμο  μου :) με τις σχετικες υπογραφες απο τους προισταμενους και τις σφραγιδες τις τραπεζας :) Σε εγραφο.  Αυριο θα ζητήσω  χαρτι κίνησης λογαριασμού καταθέσεων αναλήψεων :) Θα τους  στειλω ξανα την ταυτότητα μου :)  Θα τους στειλω ξανα τον λογαρισμο τηλεφωνου σταθερου με την διεύθυνση μου :)   και θα τους στειλω απο τα κεπ επικυρωμένη την διεύθυνση μου  :) Αν απο μεσα μου με αυτα που κανουν :) μαλλον πανε να φανε τα λεφτα του κοσμακη :) γιατι αυτα τα εκανα :) και με προσχημα το οτι με καλεσαν στο σπιτι και δεν ημουν πρεπει να τα ξαναστειλω :) Αρες μαρες κουκουναρες :) ΥΓ.. Καταργησαν το live  chat  προς το παρων τουλάχιστον.  Στα τηλεφωνα δεν απαντουν ουτε για πλακα :)  Αν αυτη η εταιρια που την υποστιριζαμε τοσο καιρο και με τα κερδη που λεει οτι εχει τα κανει αυτα.. Παει να πει 1 πραγμα κατι σιγουρα  τρεχει αυτα που ζητανε δεν ταν ζητουσαν  ουτε οι εταιριες μαϊμού που εκεινες ηταν οντως μαιμου(και το εκαναν σκοπιμα την επαναληψιμοτητα των στοιχείων για να μας εκνευρίσουν) :)  Τεσπα  αυριο θα τα ξανακανω ολα και ακομα πιο πολλα :)  Θα δουμε  προς το παρον αναμονή :)  

aris22

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως εγω που τους εστειλα λογαριασμο με τις κινησεις του λογαριασμου
που εχω δηλωσει στην bet δεν το δεχτηκανε.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
παντως εγω που τους εστειλα λογαριασμο με τις κινησεις του λογαριασμου
που εχω δηλωσει στην bet δεν το δεχτηκανε.
κατι γίνεται... το μονο σιγουρο. Οσους γνωστους εχω μονο καταθεση δεχονται μιλαμε δεχονται καταθεση :headbang: ας βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει :grin: :grin:.. και δεν δεχονται αναλυψη(ενω εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες ενέργειες)  Αυτο τι παει να πει :headbang:(μας δουλευουν και μας κλεβουν με τον νομο.. Ενω κανονικα αφου δεν σου δινει τα λεφτα δεν θα επρεπε και να  τα δέχεται  :) Ειμαστε και εμεις τα αρωστακια που σαν τυφλοι απο το παθος πεζουμε χωρις να μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας και ακομα καταθετουμε  :) :)

Επισκέπτης
Παιδιά πείτε κάποια standarakia να πάμε ταμείο και να χυσω στο στοματάκι της μονικάς..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παιδιά πείτε κάποια standarakia να πάμε ταμείο και να χυσω στο στοματάκι της μονικάς..
αδερφε αν τα ξέραμε θα τα παίζαμε εμείς :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Η λογικη λεει οτι μετα τις διακοπες των χριστουγεννων εχει χαθει η φορμα η αγωνιστικη κατασταση και οτι πρεπει να παιζουμε ακομα πιο συνετα  :) Η ρομα κερδισε η γιουβεντους το θελει αλλα η αποδοση στον ασσο ειναι για μενα αποτρεπτικη με την ιντερ αν σου κανει το παιζεις αλλα υπηρχε διακοπη αν δεν υπηρχε διακοπη θα το επαιζα και εγω  :)Τι να σου πω στην εδρα τις η Γιουβεντους ειναι καστρο καλυτερα θα ηταν στο χαλαρο ενα οβερ αυτο το παιχνιδι αυτα :) :) :) :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

στον ερωτα στον πολεμο στο στοιχημα και στην κλωτσια στα αρχιδια δεν υπαρχουν στανταρ αποτελεσματα τυπε μονο πονος....

Επισκέπτης
αδερφε αν τα ξέραμε θα τα παίζαμε εμείς :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Η λογικη λεει οτι μετα τις διακοπες των χριστουγεννων εχει χαθει η φορμα η αγωνιστικη κατασταση και οτι πρεπει να παιζουμε ακομα πιο συνετα  :) Η ρομα κερδισε η γιουβεντους το θελει αλλα η αποδοση στον ασσο ειναι για μενα αποτρεπτικη με την ιντερ αν σου κανει το παιζεις αλλα υπηρχε διακοπη αν δεν υπηρχε διακοπη θα το επαιζα και εγω  :)Τι να σου πω στην εδρα τις η Γιουβεντους ειναι καστρο καλυτερα θα ηταν στο χαλαρο ενα οβερ αυτο το παιχνιδι αυτα :) :) :) :)
εγώ  έπαιξα ένα  σκρατς  και κέρδισα 25ε...και τα ξόδεψα κατευθείαν....ξέρετε που.. :rockon:  :rockon:  :rockon:

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ο ΟΠΑΠ εβαλε ολη την Α εθνικη ΙΤΑΛΙΑΣ :grin: μονα αποδεκτα :grin: τυχαιο δεν νομιζω Την εβαλε γιατι υπήρχε η διακοπη των χριστουγεννων  και οι ομαδες ειναι ανετιμες ακομα ρεαλ μαδριτης βαλενθια κτλ εχασαν   :) Τεσπα παιδια υγεια παω για ενα νες ζεστο στις 10 θα δουμε την Γιουβε-ιντερ :) αυτα :) :) :) σιγιου λετερ τουναιτ αφτερ αγωνα γιουβε-ιντερ :) :) :) :) :) :) :) :)

aris22

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κατι γίνεται... το μονο σιγουρο. Οσους γνωστους εχω μονο καταθεση δεχονται μιλαμε δεχονται καταθεση :headbang: ας βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει :grin: :grin:.. και δεν δεχονται αναλυψη(ενω εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες ενέργειες)   Αυτο τι παει να πει :headbang:(μας δουλευουν και μας κλεβουν με τον νομο.. Ενω κανονικα αφου δεν σου δινει τα λεφτα δεν θα επρεπε και να  τα δέχεται   :) Ειμαστε και εμεις τα αρωστακια που σαν τυφλοι απο το παθος πεζουμε χωρις να μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας και ακομα καταθετουμε  :) :)

κοιτα..εννοειται οτι δεν κανω καταθεση μετα απο ολα αυτα μεχρι να
ανοιξει η αναληψη.
απλως εχω μεσα υπολοιπο και παιζω με αυτα.αμα μηδενισο
δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω.
εχουνε βαλει και οριο για 30μερες 800Ε καταθεση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ο ΟΠΑΠ εβαλε ολη την Α εθνικη ΙΤΑΛΙΑΣ :grin: μονα αποδεκτα :grin: τυχαιο δεν νομιζω Την εβαλε γιατι υπήρχε η διακοπη των χριστουγεννων  και οι ομαδες ειναι ανετιμες ακομα ρεαλ μαδριτης βαλενθια κτλ εχασαν  :) Τεσπα παιδια υγεια παω για ενα νες ζεστο στις 10 θα δουμε την Γιουβε-ιντερ :) αυτα :) :) :) σιγιου λετερ τουναιτ αφτερ αγωνα γιουβε-ιντερ :) :) :) :) :) :) :) :)

Παντα μονα αποδεκτα τα χει τυπε (για τη φετινη χρονια μιλαω), οπως και ολες τις μεγαλες κατηγοριες, δηλ αγγλια γερμανια, ισπανια νομιζω δεν τα χει ολα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποσα γκολ εχει βαλει ο παικταρας της Τσετσενα που θελει να φερει ο καβουρης?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom