You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
απο την τραπεζα ειχα ζητησει ενα χαρτι να πιστοποιεί οτι εχω λογαριασμό στην τραπεζα με το ονοματεπωνυμο μου με τις σχετικες υπογραφες απο τους προισταμενους και τις σφραγιδες τις τραπεζας Σε εγραφο. Αυριο θα ζητήσω χαρτι κίνησης λογαριασμού καταθέσεων αναλήψεων Θα τους στειλω ξανα την ταυτότητα μου Θα τους στειλω ξανα τον λογαρισμο τηλεφωνου σταθερου με την διεύθυνση μου και θα τους στειλω απο τα κεπ επικυρωμένη την διεύθυνση μου Αν απο μεσα μου με αυτα που κανουν μαλλον πανε να φανε τα λεφτα του κοσμακη γιατι αυτα τα εκανα και με προσχημα το οτι με καλεσαν στο σπιτι και δεν ημουν πρεπει να τα ξαναστειλω Αρες μαρες κουκουναρες ΥΓ.. Καταργησαν το live chat προς το παρων τουλάχιστον. Στα τηλεφωνα δεν απαντουν ουτε για πλακα Αν αυτη η εταιρια που την υποστιριζαμε τοσο καιρο και με τα κερδη που λεει οτι εχει τα κανει αυτα.. Παει να πει 1 πραγμα κατι σιγουρα τρεχει αυτα που ζητανε δεν ταν ζητουσαν ουτε οι εταιριες μαϊμού που εκεινες ηταν οντως μαιμου(και το εκαναν σκοπιμα την επαναληψιμοτητα των στοιχείων για να μας εκνευρίσουν) Τεσπα αυριο θα τα ξανακανω ολα και ακομα πιο πολλα Θα δουμε προς το παρον αναμονήπολυ περιεργα ολα αυτα...
και το chat κλειστο ποσο καιρο.
το θεμα ειναι ποσο θα τραβηξει ολο αυτο...και αμα βρουμε λυση.
απο τι τραπεζα τι ζητησες ακριβρωςς??
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.122
- Πόντοι
- 5.006
:oΛεω να ξαναπιασω το nba μπας και γυρισει, σημερα 2 μιλγουόκι και 1 σαν αντόνιο (με τα πλεονεκτηματα του ΟΠΑΠ)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Περυσι στα πλειοφ τα πηγαινα καλα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.122
- Πόντοι
- 5.006
Περυσι στα πλειοφ τα πηγαινε καλα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
κατι γίνεται... το μονο σιγουρο. Οσους γνωστους εχω μονο καταθεση δεχονται μιλαμε δεχονται καταθεση ας βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει .. και δεν δεχονται αναλυψη(ενω εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες ενέργειες) Αυτο τι παει να πει (μας δουλευουν και μας κλεβουν με τον νομο.. Ενω κανονικα αφου δεν σου δινει τα λεφτα δεν θα επρεπε και να τα δέχεται Ειμαστε και εμεις τα αρωστακια που σαν τυφλοι απο το παθος πεζουμε χωρις να μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας και ακομα καταθετουμεπαντως εγω που τους εστειλα λογαριασμο με τις κινησεις του λογαριασμου
που εχω δηλωσει στην bet δεν το δεχτηκανε.
Επισκέπτης
Παιδιά πείτε κάποια standarakia να πάμε ταμείο και να χυσω στο στοματάκι της μονικάς..
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 366
Παιδιά πείτε κάποια standarakia να πάμε ταμείο και να χυσω στο στοματάκι της μονικάς..
και εγω και εγω !! η μονικα ποια ειναι ? ?
Επισκέπτης
μια ιερόδουλη στη φυλής.lolκαι εγω και εγω !! η μονικα ποια ειναι ? ?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
αδερφε αν τα ξέραμε θα τα παίζαμε εμείς Η λογικη λεει οτι μετα τις διακοπες των χριστουγεννων εχει χαθει η φορμα η αγωνιστικη κατασταση και οτι πρεπει να παιζουμε ακομα πιο συνετα Η ρομα κερδισε η γιουβεντους το θελει αλλα η αποδοση στον ασσο ειναι για μενα αποτρεπτικη με την ιντερ αν σου κανει το παιζεις αλλα υπηρχε διακοπη αν δεν υπηρχε διακοπη θα το επαιζα και εγω Τι να σου πω στην εδρα τις η Γιουβεντους ειναι καστρο καλυτερα θα ηταν στο χαλαρο ενα οβερ αυτο το παιχνιδι αυταΠαιδιά πείτε κάποια standarakia να πάμε ταμείο και να χυσω στο στοματάκι της μονικάς..
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
στον ερωτα στον πολεμο στο στοιχημα και στην κλωτσια στα αρχιδια δεν υπαρχουν στανταρ αποτελεσματα τυπε μονο πονος....
Επισκέπτης
εγώ έπαιξα ένα σκρατς και κέρδισα 25ε...και τα ξόδεψα κατευθείαν....ξέρετε που..αδερφε αν τα ξέραμε θα τα παίζαμε εμείς Η λογικη λεει οτι μετα τις διακοπες των χριστουγεννων εχει χαθει η φορμα η αγωνιστικη κατασταση και οτι πρεπει να παιζουμε ακομα πιο συνετα Η ρομα κερδισε η γιουβεντους το θελει αλλα η αποδοση στον ασσο ειναι για μενα αποτρεπτικη με την ιντερ αν σου κανει το παιζεις αλλα υπηρχε διακοπη αν δεν υπηρχε διακοπη θα το επαιζα και εγω Τι να σου πω στην εδρα τις η Γιουβεντους ειναι καστρο καλυτερα θα ηταν στο χαλαρο ενα οβερ αυτο το παιχνιδι αυτα
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 366
εγώ έπαιξα ένα σκρατς και κέρδισα 25ε...και τα ξόδεψα κατευθείαν....ξέρετε που..
ετσι !!! το 5ευρω σε τσιγαρα ή κοκακολα διαιτης στη καντινα μετα ?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
ο ΟΠΑΠ εβαλε ολη την Α εθνικη ΙΤΑΛΙΑΣ μονα αποδεκτα τυχαιο δεν νομιζω Την εβαλε γιατι υπήρχε η διακοπη των χριστουγεννων και οι ομαδες ειναι ανετιμες ακομα ρεαλ μαδριτης βαλενθια κτλ εχασαν Τεσπα παιδια υγεια παω για ενα νες ζεστο στις 10 θα δουμε την Γιουβε-ιντερ αυτα σιγιου λετερ τουναιτ αφτερ αγωνα γιουβε-ιντερ
Επισκέπτης
δεν καπνίζω κάνω γυμναστική για να είμαι Ντούρος στο σεξετσι !!! το 5ευρω σε τσιγαρα ή κοκακολα διαιτης στη καντινα μετα ?
κατι γίνεται... το μονο σιγουρο. Οσους γνωστους εχω μονο καταθεση δεχονται μιλαμε δεχονται καταθεση ας βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει .. και δεν δεχονται αναλυψη(ενω εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες ενέργειες) Αυτο τι παει να πει (μας δουλευουν και μας κλεβουν με τον νομο.. Ενω κανονικα αφου δεν σου δινει τα λεφτα δεν θα επρεπε και να τα δέχεται Ειμαστε και εμεις τα αρωστακια που σαν τυφλοι απο το παθος πεζουμε χωρις να μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας και ακομα καταθετουμε
κοιτα..εννοειται οτι δεν κανω καταθεση μετα απο ολα αυτα μεχρι να
ανοιξει η αναληψη.
απλως εχω μεσα υπολοιπο και παιζω με αυτα.αμα μηδενισο
δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω.
εχουνε βαλει και οριο για 30μερες 800Ε καταθεση.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
ο ΟΠΑΠ εβαλε ολη την Α εθνικη ΙΤΑΛΙΑΣ μονα αποδεκτα τυχαιο δεν νομιζω Την εβαλε γιατι υπήρχε η διακοπη των χριστουγεννων και οι ομαδες ειναι ανετιμες ακομα ρεαλ μαδριτης βαλενθια κτλ εχασαν Τεσπα παιδια υγεια παω για ενα νες ζεστο στις 10 θα δουμε την Γιουβε-ιντερ αυτα σιγιου λετερ τουναιτ αφτερ αγωνα γιουβε-ιντερ
Παντα μονα αποδεκτα τα χει τυπε (για τη φετινη χρονια μιλαω), οπως και ολες τις μεγαλες κατηγοριες, δηλ αγγλια γερμανια, ισπανια νομιζω δεν τα χει ολα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ποσα γκολ εχει βαλει ο παικταρας της Τσετσενα που θελει να φερει ο καβουρης?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
www.aek365.com/a-374100/to-ghpedo-htan-polu-sk-a.htm]http://www.aek365.com/a-374100/to-ghpedo-htan-polu-sk-a.htm[/url]
κλασικος Γιουγκοσλαβος ολο ζαλιζει αρχιδια
κλασικος Γιουγκοσλαβος ολο ζαλιζει αρχιδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K