παιδια δεν ειναι τυχαιο που το live chat τις βετ365 το εχουν κλειστο
πριν το δεκεμβριο οι παιχτες εκαναν καλα κερδη τωρα καποιοι τα σηκωνουν γιατι τα παιχνιδια αρχιζουν και δεν βγαινουν οπως πριν χανουν οι ομαδες τιν ενεργεια τους και αυτο τους δυσαρέστησε δεν θελουν να κερδιζει κανεις
Μου εκαναν οριο καταθεσης 800 ευρω και τωρα μου το εβγαλαν ενω αναλυψη δεν με αφηνουν να κανω
Μας εχουν φακελομενους μεχρι τον λαιμό εχουμε στηλει τα παντα και δεν σε αφηνουν να κανεις αναλυψη τυχαιο δεν νομιζω
ειναι λαμογια παιδια εκλεισαν το live τσατ στα τηλεφωνα δεν απαντανε τους εχω παρει 400 φορες
σε στελνουν μαιλ και σου λενε σε πηραμε τηλεφωνο σπιτι και δεν ησουν με το προσχημα α ξαναστειλω ξανα ολα τα εγραφα και μεχρι τις 30 του μηνος αν δεν τα στειλω θα με φραξουν τον λογαριασμο
και αυριο που θα τα ξαναστειλω ακομα πιο πολλα εγραφα θα με ξαναπουν σε πηραμε τηλεφωνο και δεν ησουν σπιτι για να ταυτοποιησουμε την διευθυνση σου
Για μενα παιδια θα περημενω μεχρι αυριο να στειλω τα χαρτια ξανα και να δω τι θα με πουν. φενεται οτι ειναι λαμογια και κανουν οτι ειναι δυνατον για να μην παρει κερδη ο παιχτης οι ελληνες