Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλησπερα :)  Λοιπον στην Βετ365  εστειλα μεχρι  τωρα εκαθαριστικο τραπεζης :)  Την ταυτοτητα μου εγχρωμη, Λογαριασμο Σταθερου τηλεφωνου, με την διευθυνση μου απάνω κτλ.  Και μου έστειλαν να τα ξαναστειλω  :) γιατι λεει με πειραν τηλεφωνο και δεν ημουν στο σπίτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυτοι  τωρα  παιδια επειδη εχω καποια χρηματα μεσα :) Θελουν το παλιο καλο κολπο να τον κανουμε να εκνευριστει και να παιξει και να τα χασει :) :) :)  Αρε τους μπαγασιδες αυτο που εκαναν οι εταιριες μαιμου το κανει και η βετ365 δεν ξερω αν εγινε και σε καποιον  αλλον φιλο τεσπα  τα λεω για να εχουμε να ξερουμε τι μας γίνεται :) δεν θα παιξω ουτε 0,20 λεπτα παιδια :)  Την Τεταρτη θα τους στειλω απο την τραπεζα λογαριασμο κίνησης , ταυτότητα ξανα μανα :) Μαρεσε που εδωσαν και 100 εκατομμυρια οι κουβαρνταδες σε ίδρυμα μακαρι να τα εδωσαν :) και αν τα εδωσαν πιθανον να το εκαναν για φοροαπαλαγες η για να εφησυχάζουν  την κοινη γνωμη γιατι οσο και να το κανουμε ο τζογος δεν ειναι ηθικός κλείνει σπιτια :) Τεσπα αυτα :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Στις 1 δηλαδη σε 15 λεπτα :) εχει εναν αγωνα πρωταθληματος Χιλης :) Ειναι ντερμπι τις πολης με καποια καλη αντιπαλότητα στα τελευταια 6 μεταξύ τους  παιχνίδια η Ουνιον Εσπανιολα εχει 6 Νικες Στα πιο προηγουμενα χρονια ειχαν συναιχεια οβερ και γκολ γκολ :) Αν επαιζα που θα επαιζα αλλα δεν παιζω κατι λογο τις ταυτοποιησης θα επαιζα γκολ-γκολ και οβερ χαλαρα γιατι ειναι η 1 Αγωνιστικη . Αν θα παει καποιος στον ασσο ο ΟΠΑΠ που ειναι ο πιο διαβασμενος μπουκ μεικερ στον πλανητη :) Δινει τον ασσο 1,95 και ο Χιλιανος μπουκ δινει τον Ασσο 1,65  Δεν ξερω στην ιστορια του αν ο ΟΠΑΠ εχει κανει ποτε του δωρα αποδοσεις(σχεδον ποτε δεν εχει κανει :grin: ) :grin: ας πουμε οτι στα χαρτια η ουνιον εσπανιολα ειναι καλυτερη ομαδα που ειναι στα χαρτια :grin: απο την αουνταξ ιταλιανο :grin: και ο χιλιανος μπουκ το δινει 1,65 τον ασσο και ο ΟΠΑΠ το αμερικανακη 1,95 να κονομησουν οι ελληνες :) Τεσπα αυτα :) :) :) :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλημερα :) Καλα φωτισμένα μυαλα να εχουμε :) υγεια και αγαπη σε ολους :) :grin:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
1,5 συριζα η 5.5 νδ !  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.466
Πόντοι
12.756
που εισαι φιλε μου :rockon: :rockon:  :) :) :) :) :) :)

περιμενω την φωτιση για να παιξω κανα δυνατο στοιχημα  :rockon: :rockon: :rockon:

και γω λεω να την κανω απο την bet μου εχουν ζαλισει τ αρχιδια , στειλε εκεινο , στειλε το αλλο , ετσι μου ερχετε να παω να του βρω και να τους πω να πανε να γαμηθουνε ..

λεω να παω στοιχημαν , αλλα η εμφανιση του σαιτ με χαλαει λιγο , δεν πιστευω οτι ειναι πρακτικο , και το εχω μαθει κιολας , anyway ειναι θεμα και συνηθειας  :grin: :grin: :grin:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ποιος ειναι ο κοντος?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
περιμενω την φωτιση για να παιξω κανα δυνατο στοιχημα  :rockon: :rockon: :rockon:

και γω λεω να την κανω απο την bet μου εχουν ζαλισει τ αρχιδια , στειλε εκεινο , στειλε το αλλο , ετσι μου ερχετε να παω να του βρω και να τους πω να πανε να γαμηθουνε ..

λεω να παω στοιχημαν , αλλα η εμφανιση του σαιτ με χαλαει λιγο , δεν πιστευω οτι ειναι πρακτικο , και το εχω μαθει κιολας , anyway ειναι θεμα και συνηθειας  :grin: :grin: :grin:
Υπομονη φιλε μου :) Αυτο  ακριβως σκεφτηκα να φύγω απο την βετ365  δηλαδη φερονται αν βγαλεις καποια λεφτα σαν τσιφουτιδες :) εκανα κανα 2000 χιλιαρικα αναλυψεις μαζι με φιλων κτλ κτλ και τωρα που τους εστειλα τα παντα απο εγραφα κτλ κτλ μου ειπαν οτι με πήραν  τηλεφωνο και δεν ημουν σπιτι  επειδη ξανα εχω μεσα κερδισμενα λεφτα για να εκνευριστω και να τα παιξω αυτο τα φτινα κολπα που εκανε η βεττοτο το παραρτιμα της bwhn  :) με απαγουτευσαν μαλλον στεναχωριουντε αν κερδιζεις ενω αν χανεις σε στελνουν  μηνυμα και σε παρακαλανε μαλιστα σε δινουν και 100  ευρω μπονους αν κανεις να παιξεις κανα 6αμηνο στην σελιδα τους :) Βετ365 και τριχες κατσαρες  με αυτα που ειπε ο κιρονας για τα κερδη τις δεν συμβαδιζει με αυτα που κανει τωρα :) τις πουστιες :) Αυριο τους στελνω τελευταια φορα  ταυτότητες, κινηση λογαριασμου τραπεζας :) θα τους στειλω και απο τα κεπ επικυρωμένη την διεύθυνση μου :) Και αν ξαναπουν οτι σε πήραμε  τηλέφωνο και δεν ησουν σπιτι θα παω στο στουκ στην αγγλια και θα κανω την αναγκη μου γυμνος εξω   απο την εισοδο των γραφειων τους. Στην πλατη μου θα εχω γραψει στα αγγλικα οτι ειστε για χεσιμο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.466
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.466
Πόντοι
12.756
Υπομονη φιλε μου :) Αυτο  ακριβως σκεφτηκα να φύγω απο την βετ365  δηλαδη φερονται αν βγαλεις καποια λεφτα σαν τσιφουτιδες :) εκανα κανα 2000 χιλιαρικα αναλυψεις μαζι με φιλων κτλ κτλ και τωρα που τους εστειλα τα παντα απο εγραφα κτλ κτλ μου ειπαν οτι με πήραν  τηλεφωνο και δεν ημουν σπιτι  επειδη ξανα εχω μεσα κερδισμενα λεφτα για να εκνευριστω και να τα παιξω αυτο τα φτινα κολπα που εκανε η βεττοτο το παραρτιμα της bwhn  :) με απαγουτευσαν μαλλον στεναχωριουντε αν κερδιζεις ενω αν χανεις σε στελνουν  μηνυμα και σε παρακαλανε μαλιστα σε δινουν και 100  ευρω μπονους αν κανεις να παιξεις κανα 6αμηνο στην σελιδα τους :) Βετ365 και τριχες κατσαρες  με αυτα που ειπε ο κιρονας για τα κερδη τις δεν συμβαδιζει με αυτα που κανει τωρα :) τις πουστιες :) Αυριο τους στελνω τελευταια φορα  ταυτότητες, κινηση λογαριασμου τραπεζας :) θα τους στειλω και απο τα κεπ επικυρωμένη την διεύθυνση μου :) Και αν ξαναπουν οτι σε πήραμε  τηλέφωνο και δεν ησουν σπιτι θα παω στο στουκ στην αγγλια και θα κανω την αναγκη μου γυμνος εξω   απο την εισοδο των γραφειων τους. Στην πλατη μου θα εχω γραψει στα αγγλικα οτι ειστε για χεσιμο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  

μουνοπανα πρεπει να ειναι Χρησταρα ... κακοι ανθρωποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom