Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Απόλλων Καλαμαριάς v Ηρακλής
(Γκολ Αγώνα) 04/01/2015 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  9,00   το καλυτερο στοιχημα :) στο στοιχημα ειναι το σημειο :) Ενταξει εχασα 2 ευρω :) Αλλα εχω εναν φιλο φανατικο οπαδο του Ηρακλη σε καθε Νικη του Ηρακλη για να παει γουρι με κερναει Μια μεγαλη μπυρα αμστελ :) οπου η μπυρα κανει 2 ευρω :) Μετα χαρας την πίνω :) Οποτε τωρα σαν να πληρωσα την μπυρα εγω που θα πιω αυριο :) Αυριο θα τον δω τον φιλο για να την κερασει :) Αν βαλω τις μπυρες που εχω πιει μεχρι τωρα Απο τον φιλο του ηρακλη χαλαλι και τα 2 ευρω στο οβερ 1,5 :)
:grin: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ευτιχως ειναι και αυτος ο φιλος :) φανατικος οπαδος του ηρακλη :) και πηνω μπυρα σχεδον καθε εβδομαδα :) Απο τον δρομο με φωναζει με λεει πανε πιες μια μπυρα του λεω κατσε μεσημέρι ειναι ακομα... :grin: το βραδυ. :grin: Εσυ πληρωσε την :)  του λεω :grin: :grin: :grin: και μην στεναχωριέσαι θα την πιω :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
ευτιχως ειναι και αυτος ο φιλος :) φανατικος οπαδος του ηρακλη :) και πηνω μπυρα σχεδον καθε εβδομαδα :) Απο τον δρομο με φωναζει με λεει πανε πιες μια μπυρα του λεω κατσε μεσημέρι ειναι ακομα... :grin: το βραδυ. :grin: Εσυ πληρωσε την :)  του λεω :grin: :grin: :grin: και μην στεναχωριέσαι θα την πιω :grin:
:2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
η γιουναιτεντ που να βγει οβερ :) τζαμπα το προγνωστικό που εδωσα στο παλικαρι :) Τεσπα υγεια :) επειδη αυτος με το 10ευρω ειναι φανατικος παναθηναικος παω στο προποτζηδικο να τον δω να κλαψει στον ωμο μου γιατι στο μπασκετ τους το δωσαμε στο χερι ο χρηστιδης ακομα χύνει :) :) μαμω την βαλενθια που δεν ειχε ισοφαρίσει το 1 ημιχρονο και μαμω την ρεαλ που δεν ειχε βαλει 2 γκολ στο 1 ημιχρονο :) Αχ αχ θα παω να φαω 1 προφιτερολ τωρα μπας και γλυκαθω απο την πικρα :) συγιου λετερ εβρι μπαντι τουναιτ αφτερ ναιτ :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα :) σε ολα τα παιδια :) :) δεν ειχα διαβασει το ρεπορταζ τις μπαρτσελονα με την σοσιεδαδ. Τωρα που τα διαβασα ειχαν στην 11 μεσι νευμαρ και βλεποντας το παιχνιδι και οι 2 ηταν στον παγκο :) ετσι και αλλιως το παιχνιδι το εβλεπα 1χ για τους δικου μου λογους που το επαιξα στον ΟΠΑΠ :) Τεσπα απλα καποιος που θα δει το ρεπορταζ και δει ενδεκαδες και θελει να παιξει μπαρτσελονα θα ψιλοφαει τον παπα του :) :) :) :) :) ενταξει τωρα παιζουν και οι 2 μεσα :) παντως ο προπονητης τις μπαρτσα δεν με λεει και πολλα :) χανει η ρεαλ και αφηνει εκτος μεσι και νευμαρ :) Η σοσιεδα παιζει αμυνα οπως παιζαμε οταν ημασταν μικροι σε αθλητικο σωματειο του μπασκετ μαν του μαν δεν περναει ουτε μυγα :) κωλο ισπανια σε αυτο το πραγμα η αγγλια ειναι 1000 φορες ανωτερη μπορει να μην εχουν εθνικη ομαδα αλλα δεν εχουν αυτην την σκοπιμοτητα που εχουν οι νοτιοι :) και εμεις οι ελληνες :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
η κολο κολο εχασε πεναλντι οποτε 1  ευρω οβερ 0,5 ημιχρονο με 1,5 οβερ παρατασης του αγωνα γκρενομπλ -Μαρσειγ :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
1 Over 1.5 Γκρενόμπλ v Μαρσέιγ
(Στοίχημα γκολ παράτασης) 04/01/2015 Κανένα 1.83 Κερδισμένο
2 Over 0.5 Κόλο Κόλο v San Marcos De Arica
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 04/01/2015 Κανένα 3.40 Χαμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 1 1,00 0,00
Συνολικό στοίχημα: 1,00  Συνολικά κέρδη:  0,00  :pipa2:  τσιμπουκιδης :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
δεν κερδισε η Ρεαλ Μαδριτης δεν κερδισε Η μπαρτσελονα  δεν κερδισε η βιγιαρεαλ δεν κερδιε η μαλαγα δεν κερδισε η Αθλετικ Μπιλμπαο   κερδισε η σεββιλη που ηταν στο παιχνιδι τις για τα σκυλια το ειδα το παιχνιδι βασικα δεν μαρεσει καθολου το ισπανικο ποδοσφαιρο αλλα αναγκαστικα το βλεπω γιατι παιζουμε στοιχημα :) να διαμορφονω νουμε γνωμη ηταν για τα σκυλια :grin: τις ανδαλουσιας η σεβιλλη :)ΥΓ.. Να το παιζω μαρεσει :) θα ελεγα ιδιαίτερα  στο τελος εχω παρει λεφτα και αν δεν ακουσει καποιος τους στοιχηματογραφιαδες και δεν παρασυρθει στο τελος με τις βαλιτσες :) τα δανεικα το κινητρο φυσικα :) :) δηλαδη στο τελος οι ισπανοι μοιαζουν τους ελληνες :grin:  κτλ κτλ μπορει να σωσει την μιση χρονια χασουρας(που λεει ο λογος αλλα πρεπει να γινει συνδιασμος πολλων ομαδων για το ποσοστο με καποιο καλουτσικο πονταρισμα )αν τον ευνοήσει και η έμπνευση του :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Τον ολυμπιακο τον εκανε ο ΟΠΑΠ 1,02 σε λιγο βλεπω να τον κανει και 0,07 σαν τον τζειμς μποντ :2funny: :grin: αυτοι στον ΟΠΑΠ τους γουσταρω γιατι ειναι κουβαρνταδες :) Εξω καρδια ειναι στον ΟΠΑΠ  :cheesy: :2funny: :cheesy: στο κεφι στο χορο και στο τραγουδι να κερνανε αποδοσεις δωρα κτλ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
η κολο κολο το εφαγε στην αντεπιθεση οποιος καποιος απο εμας αν διαβαζε τα ρεπορταζ θα νομιζε οτι η κολο κολο ηταν ο σουπερμαν και η αρικα η γιαγια μου η μαρικα :) Δεν παιζει καλα η κολο κολο δεν το γυρναει ουτε με μπουμερανκ :grin:  Αρε και κερδισω το τζοκερ θα κανω την  εβδομαδα 3  φορες μασαζ με τα αιθερεα μου τα ελαια τις κρεμες μου τα ετσι μου τα αλλιώτικα μου :) Ξερω να ζω η κουφαλα  εγκεφαλικα γιατι πρακτικα δεν θα πιασω ποτε το τζοκερ :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
η κολο κολο το εφαγε στην αντεπιθεση οποιος καποιος απο εμας αν διαβαζε τα ρεπορταζ θα νομιζε οτι η κολο κολο ηταν ο σουπερμαν και η αρικα η γιαγια μου η μαρικα :) Δεν παιζει καλα η κολο κολο δεν το γυρναει ουτε με μπουμερανκ :grin:   Αρε και κερδισω το τζοκερ θα κανω την  εβδομαδα 3  φορες μασαζ με τα αιθερεα μου τα ελαια τις κρεμες μου τα ετσι μου τα αλλιώτικα μου :) Ξερω να ζω η κουφαλα  εγκεφαλικα γιατι πρακτικα δεν θα πιασω ποτε το τζοκερ :)
Ποιο joker αν επαιζες αναποδα ολη  την ισπανια Α ήταν σαν να το εχεις κερδισει :grin:.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σοσιεδαδ ρε μουνια :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
η 3αδα Σοσιεδαδ, Βαλενθια και Αλμερια στον ΟΠΑΠ εδινε 252 αποδοση :) δεν βαζω την βιγιαρεαλ γιατι ηρθε χ :) στην βετ365 μπορει να ηταν και 300 αποδοση :) μονο 3 παιχνιδια απο τα τρανταχτα φαβορι που εσπασαν :) Αρα το στοιχημα ειναι 1000% αποδοση ειτε το θελουμε ειτε οχι ετσι ειναι :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η 3αδα Σοσιεδαδ, Βαλενθια και Αλμερια στον ΟΠΑΠ εδινε 252 αποδοση :) δεν βαζω την βιγιαρεαλ γιατι ηρθε χ :) στην βετ365 μπορει να ηταν και 300 αποδοση :) μονο 3 παιχνιδια απο τα τρανταχτα φαβορι που εσπασαν :) Αρα το στοιχημα ειναι 1000% αποδοση ειτε το θελουμε ειτε οχι ετσι ειναι :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εκανα ενα προχειρο υπολογισμο ολους τους αγωνες στην Α ισπανια περιπου 100 με 105 χιλιαδες αποδοση στο ευρω   :).Αρα βαζοντας 6 ευρω...=joker :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Εκανα ενα προχειρο υπολογισμο ολους τους αγωνες στην Α ισπανια περιπου 100 με 105 χιλιαδες αποδοση στο ευρω   :).Αρα βαζοντας 6 ευρω...=joker :2funny:
και 100 αποδοση να πιασουμε με 1 παιχνιδι δεν μας πειράζει   :) πχ στο live :grin: :grin:  αρκει να πιστεψουμε τον εαυτο μας :) Ο αλλος στον  ΟΠΑΠ κιριλε :) :) επαιξε 12 ομαδες :new_shocked: 21 ευρω καρφωτα :) και τις επιασε :) οι πιθανοτιτες να τις πιασει ειναι 1 στις 531441 μαθηματικα παντα :) Οποτε εχουμε και λεμε το να παιζουμε μονα αποδεκτα η 2αδες πολλα λεφτα αλλα με αγχος στρες και αγωνια :) χωρις αποδοση ειναι προτιμοτερο πχ να παιζουμε 5-6 ομαδες 5  ευρω και ας χασουμε γιατι το στοιχημα ειναι αποδοση και γιατι αυτες τις 5 ομαδες με 5 αλλος με 3 ευρω που θα παιξει κτλ θα τις παίξει  παιξουμε χωρις αγχος :) Το μεγαλο πονταρισμα εχει παθος αρα αγχος το αγχος εχει κλεισιμο του νου του μυαλου μας :) οποτε με ήρεμη καρδια μπορουμε να φτάσουμε ψιλα :) να βγαλουμε ενα μεροκαματο :) καρδια με αγωνια ο κουβας ειναι στην γωνια :)  Καρδια με ηρεμια :) τα κερδη ερχονται απο την  καισαρεια :cheesy: :cheesy: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Αν το νερό παίνρει διαύγεια από την ηρεμία, το μυαλό ακόμη πιο πολύ! Το πνεύμα του σοφού, γαληνεμένο, γίνεται ο καθρέφτης του σύμπαντος, είδωλο ολόκληρης της πλάσης  :) Καληνύχτα  στην  τσαρκοπαρεα και οχι μονο :) Σιγιου λετερ τουμοροου τουναιτ ις κουβας :cheesy: γουαι passion only χωρις μαιντ  :cheesy: :cheesy: :grin: αριβερντετσι αμιγκος :grin: ΥΓ.. ο Γατος γυρισε  εφαγε 3 κιλα κροκετες που  λεει ο λογος  :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλημερα :)  h bet365  εβγαλε 400 εκατομμύρια  αλλα το τσατ το εχει κλειστο :grin: στα τηλεφωνα δεν απαντανε μαλλον ειναι κλειστα να το πω καλυτερα :) στειλαμε λογαριασμο σταθερου τηλεφωνου ακομα να γινει πιστοποίηση ενταξει :)  Τεσπα παω να φαω μια μπουγατσα με τυρι και ενα κακο ζεστο :) θα παιξω και ενα κινο θελω να συνεισφέρω στον πολιτισμο :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom