Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παντα μονα αποδεκτα τα χει τυπε (για τη φετινη χρονια μιλαω), οπως και ολες τις μεγαλες κατηγοριες, δηλ αγγλια γερμανια, ισπανια νομιζω δεν τα χει ολα
δεν θυμόμουν και ακριβως γιατι επαιζα βετ365  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παιδια σαν να ξύπνησε λιγακι η ιντερ προς το τελος του ημιχρονου σαν :grin: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
έλα αδελφέ τεβες τι γίνεται.. :)
αδερφε ηθελα να δω τον αγωνα στο προποτζιδικο αλλα με το που πηγε 10 και 1 δευτερολεπτο ο προποτζης εκλεισε  :) Ο κολλητος πηγε για υπνο ηταν συναχομενος οποτε λεω να παω στο σπορ καφε μονος χωρις χαβαλε δεν λεει ας παω σπιτι να αραξω να δω τον αγωνα :)  Ολα καλα αδερφε υγεια εσυ πως παει πως εισαι? σε βλεπω εισαι δυνατος παιχτης :) :) :) ετσι να σε παει με ψυχραιμία να παιζεις :) Εγω και ο νιπλ ειμαστε του λαιβ και μας παει αιμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Αντζελο και παιδια  αυριο που θα στειλω τα παντα στην βετ365 θα στειλω και λογαριασμο νερου και σταθερου τηλεφωνου και κινηση λογαριασμο τραπεζης και την ταυτοτηα μου ξανα και ενα προφιτερολ που φτιαχνουν εδω καλα προφιτερολ αν με πουν παλι καμια μακακια δεν θα νευριασω γιατι δεν βγαινει τιποτα απλα θα ξερουμε οτι μας φαγανε τε λεφτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
πιστευω πολυ στον ασσο της εβερτον μετα το 70...ειδων μεν!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
αδερφε ηθελα να δω τον αγωνα στο προποτζιδικο αλλα με το που πηγε 10 και 1 δευτερολεπτο ο προποτζης εκλεισε  :) Ο κολλητος πηγε για υπνο ηταν συναχομενος οποτε λεω να παω στο σπορ καφε μονος χωρις χαβαλε δεν λεει ας παω σπιτι να αραξω να δω τον αγωνα :)  Ολα καλα αδερφε υγεια εσυ πως παει πως εισαι? σε βλεπω εισαι δυνατος παιχτης :) :) :) ετσι να σε παει με ψυχραιμία να παιζεις :) Εγω και ο νιπλ ειμαστε του λαιβ και μας παει αιμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Αντζελο και παιδια  αυριο που θα στειλω τα παντα στην βετ365 θα στειλω και λογαριασμο νερου και σταθερου τηλεφωνου και κινηση λογαριασμο τραπεζης και την ταυτοτηα μου ξανα και ενα προφιτερολ που φτιαχνουν εδω καλα προφιτερολ αν με πουν παλι καμια μακακια δεν θα νευριασω γιατι δεν βγαινει τιποτα απλα θα ξερουμε οτι μας φαγανε τε λεφτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά αδελφέ το παλευουμε..γραφτους στα παπάρια σου μαν εγώ εκανα φραγή λογαριασμού το απογευμα έτσι για το όλο νταλαβερι..μέσα τους έχω..εγώ βρει την υγεια μου με τη στοιχιμαν.. :)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
καλά αδελφέ το παλευουμε..γραφτους στα παπάρια σου μαν εγώ εκανα φραγή λογαριασμού το απογευμα έτσι για το όλο νταλαβερι..μέσα τους έχω..εγώ βρει την υγεια μου με τη στοιχιμαν.. :)
Τι τρέχει ρε μάγγες με την bet. Δλδ αν ζητησω αναληψη 100 ευρουλακια που εχω μεσα τωρα δε θα μου τα δωσουν  :think:

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Η Γουεστ χαμ εχει πολυ καλη ομαδα φετος φιλε. 15 κορνερ εχει κερδισει...  :rolleyes:
μαζι σου...αλλα εχω ενα σκατοπροαισθημα!!!οσο για την μπετ....κατι γινεται και μαλλον κλαφτα1!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ετσι αδερφε να εισαι παντα καλα :) :) :) :) :) :) :) :)και εγω αυτο θα κανω αλλα εχω λεφτα μεσα αδερφε πραγματικα με χαλασαν την ζαχαρενια μου την διαθεση μου δεν θελω να παιξω αλλο σε αυτους ξενερωσα κατι σαν καμια γκομενα που την παρακαλας να γαμησεις και αντι αυτου την βγαζεις στα γουστα σε τρωει τα λεφτα και εκει που περιμενης να  :zfuck: δεν σε αφηνει αλλα συνεχιζει ομως να τρωει τα λεφτα και να ειναι μαζι σου δηλαδη νιοθω κοροιδο με περικεφαλεα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Τι τρέχει ρε μάγγες με την bet. Δλδ αν ζητησω αναληψη 100 ευρουλακια που εχω μεσα τωρα δε θα μου τα δωσουν  :think:
αλλου ζεις εσύ δεν εχεις παρει χαμπαρι..  :think::κανένα χρονο εχεις να παίξεις στην βετ365. :think:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ωχ μπηκε ο Ποντόλσκι μέσα καυλωμένος..  :bigdick: :bigdick:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
ετσι αδερφε να εισαι παντα καλα :) :) :) :) :) :) :) :)και εγω αυτο θα κανω αλλα εχω λεφτα μεσα αδερφε πραγματικα με χαλασαν την ζαχαρενια μου την διαθεση μου δεν θελω να παιξω αλλο σε αυτους ξενερωσα κατι σαν καμια γκομενα που την παρακαλας να γαμησεις και αντι αυτου την βγαζεις στα γουστα σε τρωει τα λεφτα και εκει που περιμενης να  :zfuck: δεν σε αφηνει αλλα συνεχιζει ομως να τρωει τα λεφτα και να ειναι μαζι σου δηλαδη νιοθω κοροιδο με περικεφαλεα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :)
αλλάζει τοτε..με τις καργιολες.. :tickedoff: φιλαράκι είχε 500 ευρώ απο προχθες και τα επαιξε απο τα νεύρα του που δεν μπορούσε να τα σηκώσει.. :'(

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Τι τρέχει ρε μάγγες με την bet. Δλδ αν ζητησω αναληψη 100 ευρουλακια που εχω μεσα τωρα δε θα μου τα δωσουν  :think:
μαλλον πανε να φανε τα λεφτα του κοσμακη μαν στην πουστια με τις δικαιλογιες να στελνεις συνεχως δικαιολογιτικα κτλ κτλ ακομα και στην μπουρδελο εταιρια(μια αλλη εταιρια) που ειχα στηλει παλια  που εστειλα τα χαρτια 4-5 φορες τοσα πολλα δεν με ζητισαν για ταυτοποιηση αλλα εδω η αιτιολογια οτι σε πηραμε τηλεφωνο και δεν το σηκωσες μα καλα πως να το σηκωσω αφου δεν ημουν σπιτι  :2funny: και ξαναστειλτα και στειλε τον πρωτο 4τεραψηφιο αριθμο που ειχες πριν 6-7 χρονια  :2funny: :2funny: τι ειμαι μαντις τον εχω αλλαξει 4-5 φορες με προτροπη δικια τους με μαιλ τους να τα αλλαζουμε για τους χακερς  :2funny: Παιδια μαλλον μπλεξαμε ασχημα με τις κουφαλες :2funny: :2funny: τεσπα θα δειξει :) :) :) υγεια :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
αλλάζει τοτε..με τις καργιολες.. :tickedoff: φιλαράκι είχε 500 ευρώ απο προχθες και τα επαιξε απο τα νεύρα του που δεν μπορούσε να τα σηκώσει.. :'(
αυτο ακριβως θελουν να πετυχουν  :) Το 90% που ξερω παιζουν βετ365 φαντασου αν εκνευριστει το 30% και παιξει αψυχολογητα δηλαδη χωρις συνεση θα βγαλουν τα μαλιοκεφαλα τους θα μας  φανε και τις καταθεσεις και τα κερδη ειναι κουφαλες αγριες σε αφηνουν να κανεις καταθεση τα λαμογια και δεν σε αφηνουν να κανεις αναλυψη τι να πω παιδια μπλεξαμε εχω χασει απο τα νευρα μου ενταξει εγω φταιω 250 ευρω με το να παιζω οτι να ναι τεσπα σε αυτο εγω φταιω ειμαι παρορμυτικος αλλα υπαρχει προτροπη απο αυτο που μας εκαναν δηλαδη θα ειχα κανει την αναλυψη μου το ιδιο και εγω τεσπα μην δικαιολογουμε μπορουσα να περιμενω εγω φταιω :) υγεια :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
πραγματικα ηθελα να παιξω το γκολ γκολ για το 2 ημιχρονο το εδινε 2,62 αλλα με τα λαμογια μαμω το σπιτι τους δεν το επαιξα αφου και να κερδιζα ξερω οτι δεν θα τα παρω  :) :) :) :) :) :)

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον παιδες μην τρελενεστε,εγω στην 365 παιζω πολλα χρονια,τον τελευταιο καιρο με τις ταυτοποιησεις και τις μαλακιες που ζητανε το γυρισα στην μπετφαιρομως εχω ενα γνωστο στην εξυπηρετιση πελατων τησ 365 και τον ρωτησα τι καραγκιοζηλικιαειναι αυτα που κανουν και μου  απαντησε οτι δεν προλαβαινουν,τα χαρτια που παραλαμβανουν ανα ημερα ειναι απειρα και δεν μπορουν να τα τακτοποιησουν.Πιο πιθανο ειναι να μας φαει λεφτα η γιουρομπανκ απο κανα κανονι παρα η 365,δεν θα γινουν ρεζιλι,θεμα ημερων ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom