Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
παιδια παντως τις προαλες που πηγα και πηρα κανα 3 κιλλα πορτοκαλια :grin: νομιζα οταν πλήρωσα :grin: :grin: οτι με εβαλε κολοδαχτυλο ο μαναβης :cheesy: μαζι με 2 κιλλα  ντοματες :cheesy: που πήρα βαρανε στα αυτια οι μαναβηδες :cheesy:

aris22

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδες μην τρελενεστε,εγω στην 365 παιζω πολλα χρονια,τον τελευταιο καιρο με τις ταυτοποιησεις και τις μαλακιες που ζητανε το γυρισα στην μπετφαιρομως εχω ενα γνωστο στην εξυπηρετιση πελατων τησ 365 και τον ρωτησα τι καραγκιοζηλικιαειναι αυτα που κανουν και μου  απαντησε οτι δεν προλαβαινουν,τα χαρτια που παραλαμβανουν ανα ημερα ειναι απειρα και δεν μπορουν να τα τακτοποιησουν.Πιο πιθανο ειναι να μας φαει λεφτα η γιουρομπανκ απο κανα κανονι παρα η 365,δεν θα γινουν ρεζιλι,θεμα ημερων ειναι.

δηλ...με λιγα λογια υπομονη.??
δεν εχουνε ατομα ολοκληρη εταιρεια??
η να σου πουνε θελω αυτο και αυτο??
μου λενε κινηση λογαρισμου απο τραπεζα οχι μεσο winbank
παω την στελνω με email και μου λενε δεν μας κανει.τι στο καλο θελουνε.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
δηλ...με λιγα λογια υπομονη.??
δεν εχουνε ατομα ολοκληρη εταιρεια??
η να σου πουνε θελω αυτο και αυτο??
μου λενε κινηση λογαρισμου απο τραπεζα οχι μεσο winbank
παω την στελνω με email και μου λενε δεν μας κανει.τι στο καλο θελουνε.
η υπομονη θα  παει το σαλιγκαρι στην Ιερουσαλήμ :) Ιρλανδικο γνωμικο :) Το πολυ πολυ να μας φανε τα λεφτα αν δεν θα τα φαμε μονοι μας απο τον εκνευρισμο που αυτο θελουν να πετυχουν :) :) και πιστευω το εχουν πετυχει σε αρκετο βαθμο!!! :) Σημερα  ξαναεστειλα ολα τα εγραφα ξανα. Φωτοτυπια  το παραστατικο τραπεζης(αυτο που κραταει η τραπεζα ) απο σημερινη αναλυψη (την εκανα για να φανει κινηση ) μου  :)  +  λογαριασμο τηλεφωνου με την διεύθυνση μου το ονοματεπωνυμο μου  + την  ταυτοτητα μου έγχρωμη + λογαριασμο νερου στο ονομα μου με την διεύθυνση μου εντός 3 μηνών   + το μαιλ μου + νεο κωδικο 4ψηφιο ασφαλειας  Τι αλλο να στειλω δεν ξερω κανα ζευγαρι παντοφλες αν θελουν η σαγιοναρες για το καλοκαιρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

aris22

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα αμα σου πουνε παλι οτι κατι λειπει ελεος τι να πω...
αμα εχεις καποιο νεο πες μας,
παντως τραπεζα δεν εχω βγαλει ακρη τι ζητανε ακριβως. :idiot:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
η υπομονη θα  παει το σαλιγκαρι στην Ιερουσαλήμ :) Ιρλανδικο γνωμικο :) Το πολυ πολυ να μας φανε τα λεφτα αν δεν θα τα φαμε μονοι μας απο τον εκνευρισμο που αυτο θελουν να πετυχουν :) :) και πιστευω το εχουν πετυχει σε αρκετο βαθμο!!! :) Σημερα  ξαναεστειλα ολα τα εγραφα ξανα. Φωτοτυπια  το παραστατικο τραπεζης(αυτο που κραταει η τραπεζα ) απο σημερινη αναλυψη (την εκανα για να φανει κινηση ) μου  :)  +  λογαριασμο τηλεφωνου με την διεύθυνση μου το ονοματεπωνυμο μου  + την  ταυτοτητα μου έγχρωμη + λογαριασμο νερου στο ονομα μου με την διεύθυνση μου εντός 3 μηνών  + το μαιλ μου + νεο κωδικο 4ψηφιο ασφαλειας  Τι αλλο να στειλω δεν ξερω κανα ζευγαρι παντοφλες αν θελουν η σαγιοναρες για το καλοκαιρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σε εμενα παντως ολοκληρωθηκε με επιτυχια η επιβεβαιωση στοιχειων στην bet365 σημερα ! Τα ειχα στειλει πριν 5-6 μερες. Ολα καλα.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Μια ειναι η λύση -----> ΟΠΑΠ

Ζεστο το χρημα στη τσεπη, αν καταφερεις βεβαια να κερδισεις  :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Το Λιλ Εβιαν μπορεί να έρθει οβερ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Το Λιλ Εβιαν μπορεί να έρθει οβερ?
βαση βαθμολογιας καίγονται και οι 2 :) απο εκει και περα η λιλ ειναι ομαδα που παει για το αποτελεσμα καθαρα ομαδα του αντερ :) η εβιαν pio <ντομπρα> ομαδα αν μπορουσαμε να το πουμε αυτο ποδοσφαιρικα :) το οτι τρωει γκολ η εβιαν αλλα και σκοραρει καλυτερα θα ηταν ενα καποιο γκολ-γκολ παρα το οβερ γιατι το ενδεχομενο ισοπαλιας στο τελος να μην χαλασει κανεναν. με το χ ας πουμε το 1-1 η εβιαν θα ειναι 1 βαθμο πανω απο τον υποβιβασμο η λιλ 3 :) κατα καποιον τροπο η λιλ εχει μικρινει πολυ σαν ομαδα μετα την αποχωρηση του αζαρ στην τσελσι τα εδωσε ολα για το γηπεδο της το καινουργιο. Το ενδεχωμενο να προηγηθει η εβιαν χωρις να φαει γκολ μου φενεται καπως δυσκολο και απο την αλλη να προηγηθει στην κατασταση που ειναι η λιλ και να μην το φαει παλι μου φενεται δυσκολο :) δεν ξερω αλλα το οβερ δεν μου βγαινει τοσο ξεκαθαρα :) καθαρα στοιχηματικα αν επαιζα αυτο το παιχνιδι θα το επαιζα 2 ημιχρονο :) :) :) η να σκοραρει πρωτη η εβιαν καλυτερα :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Γεια σας Xristos

Υπάρχει φανταστική δράση Σε-Εξέλιξη αυτό το Σαββατοκύριακο συμπεριλαμβανομένου του αγώνα Μπαρτσελόνα ν Παναθηναϊκός=1+ το χαντικαπ για την Ευρωλίγκα την Παρασκευή, μαζί με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης ν ΠΑΟΚ=2, Παναθηναϊκός ν Εργοτέλης=1 και Ξάνθη ν Ολυμπιακός =2 στην Σουπερλίγκα. Για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την απόλαυση, σκεφθήκαμε να σας προσφέρουμε ένα δωρεάν μπόνους €5. Δεν χρειάζετε να κάνετε κατάθεση και δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny:....κόλπα..... :2funny: :2funny:. Για να αποκτήσετε το μπόνους σας, εισάγετε τον κωδικό προσφοράς σας  :grin: μεταβαίνοντας στις Υπηρεσίες, κάνοντας κλικ στα Μέλη, επιλέγοντας Προσφορές και μετά Εισαγωγή Κωδικού Προσφοράς. Μη ξεχνάτε ότι πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό του μπόνους τρεις φορές πριν μπορέσετε να κάνετε ανάληψη.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια :2funny: :2funny: :2funny: σχετικά με αυτό ή όποιο άλλο θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας :2funny: :2funny:. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες :2funny: την ημέρα μέσω Ζωντανή Συνομιλία :2funny:, email ή στο Δωρεάν Τηλέφωνο +800 44 144 359 :2funny:, ή εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο +44 1782 684633 :2funny: και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς :2funny:,
Η ομάδα της bet365 :2funny:

Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις.

Η bet365 υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, λεπτομέρειες στο .

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με σημαντικές ειδοποιήσεις ή πληροφορίες λογαριασμού, παρακαλούμε προσθέστε την bet365 στην λίστα Ασφαλή Αποστολέα σας ή στις Επαφές σας. Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλούμε όπως έλθετε σε Επικοινωνία μαζί μας ή διαβάστε τις Συνήθεις Ερωτήσεις Ασφαλή Αποστολέα που μπορούν να βρεθούν στη στήλη Λογαριασμός - Συνήθεις Ερωτήσεις, στον τομέα της Βοήθειας κάτω από το μενού Υπηρεσίες.

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε emails σχετικά με προσφορές, για να ξεγραφτείτε, κάντε κλικ εδώ.

An den diavazete tous ellinikous xaraktires, kante click sto View/Encoding/Greek apo ton browser h apo to outlook sas. H omada mas einai diathesimi 24 wres tin hmera. Mporeite na epikoinwnisete mazi mas mesw Ζωντανή Συνομιλία, mesw email, h kaleste dwrean sto 00800 44 144 359 (apo Ellada mono) h sto 00800 12 365 365 (apo Kypro mono). Enallaktika mporeite na kalesete me xrewsi diethnous klisis apo tin Ellada sto 0044 1782 684 633 h apo tin Kypro sto 0044 1782 684 634 kai tha eimaste panta prothymoi na sas eksypiretisoume :2funny: :2funny:. Λοπον.  Χανεις 250  ευρω σου στελνουν μπονους  δεν σε αφηνουν να κανεις αναλυψη(ενω εχεις στηλει τα παντα)  ενω σε αφηνουν να κανεις καταθεση αυτοι οι αγγλοι πρεπει να μας εχουν περασει για κοροιδα με περικεφαλεα η τακτικη τους ειναι χαλια ύπουλη και βρόμικη :)  Δηλαδη για ποσο μακακες μας περνανε :grin: :grin: :grin: τεσπα 1,2  ευρω απο το μπονους γκολ γκολ την  λιλ αλλως δεν θα επαιζα το μπονους τις πικρας :2funny: τις πουστιας :2funny: της απατεωνιας απο την αρχη μου ειχε κανει στο μυαλο αυτο το δεν υπαρχουν κολπα στο μπονους :) κατι λεω.. για να λενε δεν υπαρχουν κολπα :grin: αρα τα ξερουν (εννοείτε οτι τα ξερουν)  γιατι το λενε αφου ειναι σωστη εταιρια και μεγαλη με τεραστια κερδη σε τι αποσκοπη αυτη η λεξη και δεν υπαρχουν κολπα για να τους πιστεψουμε επειδη το λενε η να το καταλαβουμε απο την πραξη και τις μεθοδους τις βετ365 μονοι μας με την δηλωση τους αυτη αυτοανερουνται αν καποιος ειναι σωστος και αλιθινος δεν λεει δεν υπαρχουν κολπα ειναι σωστος τελειωσε  :) παιδια αν κανω την αναλυψη δεν ξαναπαιζω στην βετ365 ουτε με την σκεψη μου :) :) :) :) :) υγεια να εχουμε :)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καμια προταση για ΝΒΑ απόψε?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα :) εχει ενα παιχνιδι τωρα στις 1 :) χιλης  Μπαρνετσεα-Σαντιαγκο Γουορνες το οβερ το εχει η βετ365 αουτσαιντερ :) χιλη και οβερ αουτσαιντερ το παιζεις :) ειναι 2,10  πονταρισμα απο το μπονους 3,5 ευρω :) οβερακια εχουν φερει προιστορια στα αναμετaxi τους παιχνιδια καλο ειναι :)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Γνώμες για την φάση στο Βέροια-Απόλλων Σμύρνης με τον Παυλίδη να (φαίνεται) βγάζει την μπάλα με το χέρι πριν περάσει την γραμμή,ύστερα από δικό του πλασέ και ασθενή επέμβαση του τερματοφύλακα Πίτκα.Η φωτογραφία δεν με έπεισε ότι είναι ξεκαθάρη η φάση μιας και δεν βλέπω το αριστερό χέρι του παυλίδη τι κάνει,ακόμα κι αν έχει κάποια επαφή με την μπάλα ο Γεωργίου :rolleyes: :uglystupid:.Λογικά το 2 ημίχρονο,χ τελικό πρέπει να πλήρωνε καλά  :S :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα :) εχει ενα παιχνιδι τωρα στις 1 :) χιλης  Μπαρνετσεα-Σαντιαγκο Γουορνες το οβερ το εχει η βετ365 αουτσαιντερ :) χιλη και οβερ αουτσαιντερ το παιζεις :) ειναι 2,10  πονταρισμα απο το μπονους 3,5 ευρω :) οβερακια εχουν φερει προιστορια στα αναμετaxi τους παιχνιδια καλο ειναι :)
Over 2.5 @  2.10
Μονό: 3,5  @ €1 07/01/2015 22:56:14 3,50 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AA1289573810I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  07/01/2015 22:56:14 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Μπαρνετσέα v Σαντιάγο Γουόντερερς
(Σύνολο Γκολ) 07/01/2015 Κανένα 2.10 Χαμένο
Σύνολο:  3,5 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  :pipa2: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Ναι @  4.33
Μονό: 1,2  @ €1 07/01/2015 20:56:31 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - RA4395096510F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  07/01/2015 20:56:31 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Λιλ v Εβιάν Τόνον Γκαϊλάρντ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 07/01/2015 Κανένα 4.33 Χαμένο
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00    :pipa1: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom