Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γραναδα 2-3 γκολ

μαριτιμο 2-3 γκολ

:rolleyes:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα.  Ενας γνωστος μου  ηρθε μολις τωρα στο προποτζηδικο με ειπες τους εστειλε τα παντα στην βετ365 ακομα και φορολογικη δηλωση τα παντα Απο κεπ την διεύθυνση του  λογαριασμους τηλεφωνου σταθερου κινητου λογαριασμους τραπεζης κινησης τα παντα ειχε 650  ευρω τους τα εστειλε 2 φορες τα παντα ακομα πιο πολλα απο οσα ζητανε και τον στηλαν να τα ξαναστειλει γιατι τον πηρανε τηλεφωνο και δεν το σηκωσε τους πηρε τηλεφωνο και τους εβριζε σπιτια μανες κτλ τωρα εδω ειναι και ειναι και γιατρος παιδια αυτος χαμος με την βετ365 χαμος  μιλαμε ο χαμος :) :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπερα.  Ενας γνωστος μου  ηρθε μολις τωρα στο προποτζηδικο με ειπες τους εστειλε τα παντα στην βετ365 ακομα και φορολογικη δηλωση τα παντα Απο κεπ την διεύθυνση του  λογαριασμους τηλεφωνου σταθερου κινητου λογαριασμους τραπεζης κινησης τα παντα ειχε 650  ευρω τους τα εστειλε 2 φορες τα παντα ακομα πιο πολλα απο οσα ζητανε και τον στηλαν να τα ξαναστειλει γιατι τον πηρανε τηλεφωνο και δεν το σηκωσε τους πηρε τηλεφωνο και τους εβριζε σπιτια μανες κτλ τωρα εδω ειναι και ειναι και γιατρος παιδια αυτος χαμος με την βετ365 χαμος  μιλαμε ο χαμος :) :)
τελικα τα πηρε τα φραγκα τυπε? :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
τελικα τα πηρε τα φραγκα τυπε? :rockon: :rockon: :rockon:
οχι τυπε αλλα τους εβρισε τα σπιτια και τις μανες του ειπαν ξανα να στειλει λογαριασμο εθνικης κινηση της καρτας του :) :) περιμενει και αυτος τωρα :) αλλα τους εβρισε οτι ειχαν και δεν ειχαν :) :) με λεει δεν ξαναπαιζει ουτε στον υπνο του με το που παρει τα λεφτα θα κανει φραγη  :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν :)

126=Γραναδα-Σεβιλλη=Οβερ

230=Λουτον-Σιουρσμπερι=1

128=Μαριτιμο-Νασιοναλ Μαδειρα=Οβερ

Καρφωτα στον Οπαπ :)

Αξια δελτιου 3 ευρω :)

Μεγιστο Κερδος 26,22  ευρω :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παιδια κανα τσακαλι :) να βγαλει κανα λινκ αν μπορει :grin: :grin: :grin: :) Τον αγωνα τις ΑΕΚ Με τον Ατρομητο οταν ερθει εκείνη η ωρα :) :) :) :) :) :) Γήπεδο στην ΑΕΚ :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Τι το εχεις παιξει τυπε  :think:
Τιποτα τυπε :) :grin: Δεν το ειπα για στοιχηματικους λογους :grin: αλλα για ποδοσφαιρικους :grin: :grin: :grin: αλλα αφου παιζουμε και στοιχημα το ενα συνεπάγεται :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: ακολουθει :grin: :grin: το αλλο...  :grin: :grin: :) Παιδια  επειδή κανω παρεα με μαθηματικο με δικτη iq 150  αθελα μου περνω κατι απο την  ιδιοφυΐα του το μυαλο μου ανοιγει :2funny: :2funny:  :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παιδια εφαγα 1 μπριζολαρα με φασολακια στην κατσαρολα :grin: ν τρωει η μανα και τα παιδια τις να μην δινει :grin: και μια ντοματοσαλατα με μισο κιλο ελαιολαδο μεσα :grin:  και 2 φετες ψωμι  :grin:και τωρα αναμονη για χώνεψη :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: και μετα να δουμε και το παιχνιδι ΑΕΚ-Ατρομητου :grin: :grin: :grin:  Κανει τοσο κρυο εδω παιδια που το βραδυ νομιζεις οτι είμαστε στην ανταρκτικη δεν κυκλοφορει ουτε τανκς :grin: :) ζεστουλα :cartman: σπιτι και :sleeping: :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Παιδια εφαγα 1 μπριζολαρα με φασολακια στην κατσαρολα :grin: ν τρωει η μανα και τα παιδια τις να μην δινει :grin: και μια ντοματοσαλατα με μισο κιλο ελαιολαδο μεσα :grin:  και 2 φετες ψωμι  :grin:και τωρα αναμονη για χώνεψη :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: και μετα να δουμε και το παιχνιδι ΑΕΚ-Ατρομητου :grin: :grin: :grin:  Κανει τοσο κρυο εδω παιδια που το βραδυ νομιζεις οτι είμαστε στην ανταρκτικη δεν κυκλοφορει ουτε τανκς :grin: :) ζεστουλα :cartman: σπιτι και :sleeping: :)
εγώ μια ωραία κοτοσουπα με ελιτσες καλαμων..εδώ έχει εδω ψωφο φαντασου σε σένα.. :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
οποιος βγαλει λινγk του αγωνα ΑΕΚ-Ατρομητος θα ειναι ο πιο μαγκας με τα τον gl και τον red :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Ειναι βικινγκ αυτοι αντεχουνε το κρυο  :grin:
η αντοχη στο κρυο ειναι στον ανθρωπο πιστευω :) εγω απο μικρος δεν μαρεσε δεν αντεχα :) ειναι αλλοι μικροι μεγαλοι αντεχουν με κοντομανικα και -9 βγαινουν με κοντομανικα εξω εχω φιλο που τα χριστουεγννα με 3 βαθμους πανω απο το 0 στολιζε το μαγαζι του κανα 2-3 ωρο εξω με λαμπακια τα τζαμια να βαλει σπρέι  με χιονι κατι τετιο κτλ :) και τον κοιτουσα με μπουφαν και σκουφο τον λεω σειρα εχει 3 βαθμους δεν κρυωνεις με λεει οχι ρε τι λες τρελος εισαι :cheesy: εγω αντεχω στην ζεστη :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
η αντοχη στο κρυο ειναι στον ανθρωπο πιστευω :) εγω απο μικρος δεν μαρεσε δεν αντεχα :) ειναι αλλοι μικροι μεγαλοι αντεχουν με κοντομανικα και -9 βγαινουν με κοντομανικα εξω εχω φιλο που τα χριστουεγννα με 3 βαθμους πανω απο το 0 στολιζε το μαγαζι του κανα 2-3 ωρο εξω με λαμπακια τα τζαμια να βαλει σπρέι  με χιονι κατι τετιο κτλ :) και τον κοιτουσα με μπουφαν και σκουφο τον λεω σειρα εχει 3 βαθμους δεν κρυωνεις με λεει οχι ρε τι λες τρελος εισαι :cheesy: εγω αντεχω στην ζεστη :cheesy:
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom