gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
10000 ευρω για σημερα στο χ της αμερικης με το βελγιο και στο αντερ της αργεντινης κοντρα στον ρεντμανγουατδεφακ
10000 ευρω για σημερα στο χ της αμερικης με το βελγιο και στο αντερ της αργεντινης κοντρα στον ρεντμανγουατδεφακ
Λυστε μου μια απορια εχασα αυτο το στοιχημα λογω Ελλαδας.τις αλλες ομαδες που τα εχω ποιασει γιατι μου γραφει δεξια χαμενο??
Η βραζιλια , Γερμανια , Αργεντινη και Βελγιο δεν προκριθηκαν?
τύπε, ειχες ποντάρει καμιά 10αριά χιλιάρικα;
ειχα βαλει 1000 ευρω και εχασα 59 χιλιαρικα.
γιατι εχεις βαλει τελικο αποτελεσμα στα 90 λεπτα ενω προκριθικαν περα των 90 λεπτων δηλαδη παραταση και πεναλντι και αν το ειχες καρφωτο θα ηταν ηδη χαμενο απο την απώλεια του αγωνα της ελλαδος για σου ματζεστικ σκανδαλιαρηΛυστε μου μια απορια εχασα αυτο το στοιχημα λογω Ελλαδας.τις αλλες ομαδες που τα εχω ποιασει γιατι μου γραφει δεξια χαμενο??
59 χιλιαρικα εχασα λογω Γκεκααααααα!!!!
Φυσικα ειναι χαμενο ρε τύπε. Χ ηρθαν, δεν κερδισαν. Δεν ειχες παιξει προκριση αλλά νικη. Ελεος. Κι εσυ βγαζεις λεφτα.Λυστε μου μια απορια εχασα αυτο το στοιχημα λογω Ελλαδας.τις αλλες ομαδες που τα εχω ποιασει γιατι μου γραφει δεξια χαμενο??
59 χιλιαρικα εχασα λογω Γκεκααααααα!!!!
γιατι εχεις βαλει τελικο αποτελεσμα στα 90 λεπτα ενω προκριθικαν περα των 90 λεπτων δηλαδη παραταση και πεναλντι και αν το ειχες καρφωτο θα ηταν ηδη χαμενο απο την απώλεια του αγωνα της ελλαδος για σου ματζεστικ σκανδαλιαρη
Φυσικα ειναι χαμενο ρε τύπε. Χ ηρθαν, δεν κερδισαν. Δεν ειχες παιξει προκριση αλλά νικη. Ελεος. Κι εσυ βγαζεις λεφτα.
Δεν ξερει να παιζει ρε τύπε και του φταιει ο Γκεκαςγιατι εχεις βαλει τελικο αποτελεσμα στα 90 λεπτα ενω προκριθικαν περα των 90 λεπτων δηλαδη παραταση και πεναλντι και αν το ειχες καρφωτο θα ηταν ηδη χαμενο απο την απώλεια του αγωνα της ελλαδος για σου ματζεστικ σκανδαλιαρη
Για να παραξεις αδρεναλινη, δεν πρεπει τουλαχιστον να γνωριζεις τι θελεις να ερθει?τυπε ο Ματζε παιζει για την αδρεναλινη και αν βγει κανα ψιλο εχει καλως , δεν θα τρελαθει κιολας
Για να παραξεις αδρεναλινη, δεν πρεπει τουλαχιστον να γνωριζεις τι θελεις να ερθει?
Μαγκες χαλαρωστε ξερω τι παιζω απο λαθος εγινε.....μην βαρατε.
πρεπει να ισορροπήσω αδερφεΧρησταρα μαθαινεις μπαλιτσα τον κοσμο
πρεπει να ισορροπήσω αδερφε
Δηλαδη ανεβαζω ενα κουπονι να σας καυλωσω και πατε να με φατε ζωντανο?? ειμαι ασχετος αχρηστος κτλπ........ωραια παρεα ρε αγορια!!!!!!!