χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλησπερα Ο λαος δεν την παλευει μια το λαικο λαχειο εχει φτασει τα 400 τζακ ποτ οποιος το πιασει ξεχρεωνει το χρεος της ελλαδας Που ειναι ο λαος του στοιχιματος μαμω το κουμαρι μου μεσα Η Στοιχιμαν στο live κλείνει τα παιχνιδια για 90 λεπτα αφήνει τις καθυστερησεις να παίξεις παλι καλα Πήρα ενα Λαικο λαχειο ετσι και αλλιως παλι τζακ ποτ θα γινει Μολις εφαγα παιδια μια μακαροναδα μα μια μακαροναδα με σαλτσα με ντοματα που πηγα στο χωραφι και την εκοψα ο ιδιος απο φιλου το χωραφι με 2 ευρω πηρα 5 κιλλα ντοματες χωριατικες Αρε ελλαδα με τα ωραια σου δεν ειμαι για χειμωνες δεν γουσταρω τα φθινόπωρα μονο ανοιξη και καλοκαιρι εξω καρδια Δωστε στον λαο μακαροναδα να φαει ειναι φτηνή και νοστιμη θελω ολο το μπουρδελα κομ να οτι κολυμπαει και οτι πεταει απο μουνια Γαμηστε εχουμε υπογενιτικοτητα η μαλτα σε μερικα χρονια θα μας περασει σε κατοικους Αρε ελλαδαρα να ησουν μονο καλοκερια αν πιασω το λαικο μαγκες με χασατε για 15 μερες θα παω διακοπες μαιαμι και απεναντι λιγο μπαχαμες Μετα παλι ελλαδα με λεφτα μακακας ειμαι να μην ερθω αφου ξερω και την γλωσσα ενταξει ξερω και τα ελληνοκυπριακα Ποτε θα ενα μανεκεν μαμωτο Ποτε Ζητω οι ελληνιδες οι χαμηλομπουρδοκλανομουνες Οι πιο ευκολες γκομενες στον πλανητη αν η τζεπη σου σταζει 500ευρα Αρε πουτανα τζαμαικα αν δεν ειχες εγκληματικοτητα γιατι πας στο περιπτερο για τσιγαρα και σε παταει τανκσ θα ερχουμουν να ζησω για κανα 3μηνο αν επιανα στο στοιχημα 50 ομαδες καρφωτες σαν τον ματζεστικ τον φιλο Με τσιμπισαν κατι ψιλοι απο τον γατο παιδια τα ποδια και τα χερια μου εγιναν σαν πασχαλιτσες απο τα πρηξίματα μολις εβαλα στον μητσο 1 σταγωνα 4,5 ευρω στον σβερκο να φυγουν οι ψιλοι γιατι τον ξεζουμισαν μαμω τους ψιλους μου μεσα μου πινουν το αιμα του πιο γκαυλιαρη γατου του υπερ περαν Αυτη η ξεκωλιαρα η γκομενα του τον κολλησε μην την ρηξω ddd στο φαγητο τρωει και το φαγητο του γατου μου ο μαλακας ποτε θα μαθει απο γκομενες γραφοντας χωνεψα και την μακαροναδα κανω μια σαλτσα ναπολιτεν παιδια ουτε μαγειρας να ημουν που ειμαι Ζητω το κιλελερ η αγροτια μας εφαγε ο ηλιος βγαινεις να κανεις ποδηλατο και μαυριζεις τζαμπα Καλο αυτο αλοι πληρωνουν σολαριουμ Ευτιχως που δεν ειμαι σουιδος Και τα βγαζω απο μεσα μου ζητω το μουνι οποιασδηποτε ρατσας δεν ειμαστε ρατσιστας ο καλος ο μηλος ολα τα αλεθει