Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Ο λαος δεν την παλευει μια :)  το  λαικο λαχειο εχει φτασει τα 400  τζακ ποτ οποιος το πιασει ξεχρεωνει το χρεος της ελλαδας :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Που ειναι ο λαος του στοιχιματος μαμω το κουμαρι μου μεσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Η Στοιχιμαν στο live κλείνει τα παιχνιδια για 90 λεπτα :) αφήνει τις καθυστερησεις να παίξεις παλι καλα :grin: :cheesy: :cheesy:  Πήρα  ενα Λαικο λαχειο ετσι και αλλιως παλι τζακ ποτ θα γινει :) :) :)  Μολις  εφαγα παιδια μια μακαροναδα  μα μια μακαροναδα με σαλτσα με ντοματα που πηγα στο χωραφι και την εκοψα ο ιδιος απο φιλου το χωραφι :)  με  2  ευρω πηρα  5 κιλλα ντοματες :) χωριατικες :)  Αρε ελλαδα με τα  ωραια σου δεν ειμαι για χειμωνες :) :) :) δεν γουσταρω τα φθινόπωρα :) :) :)  μονο ανοιξη και καλοκαιρι εξω καρδια :)  Δωστε στον λαο μακαροναδα να φαει ειναι φτηνή και νοστιμη  :)  θελω ολο το μπουρδελα κομ  να  :zfuck: οτι κολυμπαει και οτι πεταει απο μουνια :cheesy: :grin: :grin: :grin:  Γαμηστε εχουμε υπογενιτικοτητα  η μαλτα σε μερικα χρονια θα μας περασει σε κατοικους :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Αρε ελλαδαρα να ησουν μονο καλοκερια αν πιασω το λαικο μαγκες με χασατε για 15 μερες θα παω διακοπες μαιαμι και απεναντι λιγο μπαχαμες :cheesy: :cheesy: :cheesy: Μετα παλι ελλαδα με λεφτα μακακας ειμαι να μην ερθω αφου ξερω και την γλωσσα :cheesy: :cheesy:  ενταξει ξερω και τα  ελληνοκυπριακα  :)  Ποτε θα  :zfuck: ενα μανεκεν μαμωτο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ποτε :grin: :grin: :grin:  Ζητω οι ελληνιδες οι χαμηλομπουρδοκλανομουνες :) :) :) :)  Οι πιο ευκολες γκομενες στον πλανητη αν η τζεπη σου σταζει 500ευρα :2funny: :2funny: :2funny: Αρε πουτανα τζαμαικα αν δεν ειχες εγκληματικοτητα γιατι πας στο περιπτερο για τσιγαρα και σε παταει τανκσ :grin: θα ερχουμουν να ζησω για κανα 3μηνο αν επιανα στο στοιχημα 50 ομαδες καρφωτες σαν τον ματζεστικ τον φιλο :grin: :grin: :grin: :grin:  Με τσιμπισαν κατι ψιλοι απο τον γατο παιδια τα ποδια και τα χερια μου εγιναν σαν πασχαλιτσες απο τα πρηξίματα  μολις εβαλα στον μητσο 1 σταγωνα 4,5 ευρω στον σβερκο να φυγουν οι ψιλοι γιατι τον ξεζουμισαν μαμω τους ψιλους μου μεσα μου πινουν το αιμα του πιο γκαυλιαρη γατου του υπερ περαν :)  Αυτη η ξεκωλιαρα η γκομενα του τον κολλησε μην την ρηξω ddd  στο φαγητο τρωει και το φαγητο του γατου μου ο μαλακας ποτε θα μαθει  απο γκομενες  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: γραφοντας χωνεψα και την μακαροναδα κανω μια σαλτσα ναπολιτεν παιδια ουτε μαγειρας να ημουν που ειμαι :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Ζητω το κιλελερ η αγροτια μας εφαγε ο ηλιος βγαινεις να κανεις ποδηλατο και μαυριζεις  τζαμπα :) Καλο αυτο αλοι πληρωνουν σολαριουμ :) Ευτιχως που δεν ειμαι σουιδος :2funny: Και τα βγαζω απο μεσα μου ζητω το μουνι οποιασδηποτε ρατσας δεν ειμαστε ρατσιστας ο καλος ο μηλος ολα τα αλεθει :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εχω παει κουβα κατα 200 ευρω απο την αρχη της διοργανωσης.
Οχι ακομα στα μακρας διαρκειας(1ος σκορερ, νικητρια ομαδα).
Μεχρι και στα κορνερ τον ηπια τις προαλλες(μα γαλλια-νιγηρια............21 κορνερ???????)
Επαιξα και μια 3αδα ελλαδα-ρικα, αργεντινη-ελβετια, γαλλια-νιγηρια ή κολομβια-ουρουγουαη(δεν θυμαμαι) για 7 ή 8 γκολ.....και μπηκαν......4 σε 3 ματς!  :headbang:
Τελευταιες ευκαιριες να ρεφαρω και να βγαλω και κατι  :grin:, οι προημιτελικοι και τα ημιτελικα.
Θα παιξω ενα απλο δελτιακι με 5 ευρω, θα βαλω ολους τους προημιτελικους Χ(πλυν της Ολλανδιας την οποια θα παιξω 1Χ) και οτι γινει. Αστα διαλα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για αυριο 10000 ευρω στον ασο της γαλλιας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οδηγουμαστε σε δυο ημιτελικους, που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι....

Γερμανια-Βραζιλια.

Ολλανδια-Αργεντινη.

Το καλυτερο ματς των προημιτελικων θα ειναι κατα την αποψη μου.... το Αργεντινη-Βελγιο.
Το Βελγιο εχει παρα πολυ καλη ομαδα και δεν αποκλειω να κανει την υπερβαση και να αφησει την Αργεντινη απ' εξω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οχι μαν καλυτερα ειναι να τα κανω 35000 και να αγορασω το σουβλατζιδικο
Αμα βλεπεις Γαλλια....και την πιστευεις...μαγκια σου.

Εγω Γερμανια πιστευω....οτι θα περασει απο αυτον τον προημιτελικο. :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βλεπω γαλλια καθοτι ειναι πιο πληρης και σοβαρη ομαδα απο τους αλλους που προχτες τρομαξαν να βαλουν ενα γκολ στην αλγερια

φυσικα θα ειναι ματς με σφιχτη αμυνα και λιγα γκολ ισως οριακα ενα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
βλεπω γαλλια καθοτι ειναι πιο πληρης και σοβαρη ομαδα απο τους αλλους που προχτες τρομαξαν να βαλουν ενα γκολ στην αλγερια

φυσικα θα ειναι ματς με σφιχτη αμυνα και λιγα γκολ ισως οριακα ενα
Συμφωνω μαζι σου, ως προς το οριακα ενα γκολ....οποια ομαδα κερδισει.
θα ειναι και αυτο το ματς ....παιχνιδι τακτικης και με βαση να μην φανε γκολ, οι ομαδες.

Οι Γαλλοι εχουν την φαντασια και οι Γερμανοι την πειθαρχια και το πεισμα, στο παιχνιδι τους.Αντε να δουμε αυριο, ποιος θα περασει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης βραζιλια κολομβια θα παιξω Χ

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω μαζι σου, ως προς το οριακα ενα γκολ....οποια ομαδα κερδισει.
θα ειναι και αυτο το ματς ....παιχνιδι τακτικης και με βαση να μην φανε γκολ, οι ομαδες.

Οι Γαλλοι εχουν την φαντασια και οι Γερμανοι την πειθαρχια και το πεισμα, στο παιχνιδι τους.Αντε να δουμε αυριο, ποιος θα περασει...

εγω απο μακροχρονια εχω παιξει στην bet365 , να φτασει η Γαλλια ημιτλικο , τελικο & να το παρει (3 διαφορετικα στοιχηματα).Την πιστευω , αλλα οι κωλογερμανοι ειναι παντα επικινδυνοι και σουφρες.Οιδωμεν

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε παιδιά σημερα το κουπονι εχει europa league κατι τυχαίες ομάδες από την ευρωπη ... τι βλεπετε?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγω απο μακροχρονια εχω παιξει στην bet365 , να φτασει η Γαλλια ημιτλικο , τελικο & να το παρει (3 διαφορετικα στοιχηματα).Την πιστευω , αλλα οι κωλογερμανοι ειναι παντα επικινδυνοι και σουφρες.Οιδωμεν
Μπαλα ειναι....ολα ειναι πιθανα.

Εγω απο τις 11/6/2014 επαιξα για Νικητες διοργανωσης Μουντιαλ Βραζιλιας 2014 σε πρακτορειο Ο.Π.Α.Π. της περιοχης μου, 5 ομαδες....

Ολλανδια(με 35 αποδοση)-Αργεντινη-Βελγιο(με 20 αποδοση)-Γερμανια-Ρωσια.

Απο αυτες οι 4 ειναι τωρα στους 8.

Να δουμε την συνεχεια.

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

redmanftw

Ενεργό Μέλος