gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
man αν με ακολουθησες σημερα εισαι κερδισμενος....δωστε μου κανα κουπονι να παρω τα χιλια πισω.......!!!!!!
man αν με ακολουθησες σημερα εισαι κερδισμενος....δωστε μου κανα κουπονι να παρω τα χιλια πισω.......!!!!!!
αλεξ για μενα προσωπικα κανεις δεν ξερει να παιζει στοιχημα αν υπήρχε περιπτωση καποιος να ξερει να παιζει στοιχημα τωρα θα ηταν στα νησια του σωλομοντα και θα εβγαζε στα νερα που εχουν και λιγα βραχακια με τα ποδια του μυδια για να περασει η ωρα τουΔεν ξερει να παιζει ρε τύπε και του φταιει ο Γκεκας
Η προσευχή δεν μπορεί να αλλάξει τα γεγονότα, μπορεί ωστόσο να φέρει στον άνθρωπο την ορθή πνευματική κατάσταση σε σχέση με αυτάτρωω μονο ψαρια αδερφε , κανω μεσογειακη διατροφη , δηλαδη μονο ψαρουκλες και κανα αστακο , αντε καμια καραβιδα οταν δεν παιζουν αστακοι , εχω βρει την υγεια μου , κρασι και ψαρι , οπως κανουν και οι παππαδες πανω στο αγιον ορος , που εχουν γαμηθει στην ψαρουκλες και στον κρασο και ειναι ολοι φιτ και εχουν ισοροπια ψυχης και δεν τους τραβανε τα παθη τους στο κακο , καθαρο μυαλο αυτοι για την θρησκεια , και εγω καθαρο μυαλο για το στοιχημα
man αν με ακολουθησες σημερα εισαι κερδισμενος....
Η προσευχή δεν μπορεί να αλλάξει τα γεγονότα, μπορεί ωστόσο να φέρει στον άνθρωπο την ορθή πνευματική κατάσταση σε σχέση με αυτά
παιξε απο τωρα κοστα ρικα ολλανδια 4-6 γκολ.....εγω θα βαλω 20 χιλιαρικακιαποτε θα δωσεις ψωμακι??
τρωω μονο ψαρια αδερφε , κανω μεσογειακη διατροφη , δηλαδη μονο ψαρουκλες και κανα αστακο , αντε καμια καραβιδα οταν δεν παιζουν αστακοι , εχω βρει την υγεια μου , κρασι και ψαρι , οπως κανουν και οι παππαδες πανω στο αγιον ορος , που εχουν γαμηθει στην ψαρουκλες και στον κρασο και ειναι ολοι φιτ
ελα αδερφε μην αγχωνεσε εχω και την απόδειξη Αν δεν φανουν μεχρι το μεσημεράκι θα παρεις τηλεφωνο στην γενικη ταχυδρομική Δεν πιστευω να καναν καμια μακακια την εχω για αξιόπιστη εταιρια εχουμε και acs courier εδω αλλα ειπα να τα στειλω με γενικη ταχυδρομικη αν και στην acs εχω γνωστο αλλα ενταξει και η γενικη ταχυδρομικη καλη ειναι δεν εχω παραπανο Αν δεν ερθει μεχρι το μεσιμερι να σου δωσω τα στοιχεια μου να τους παρεις τηλεφωνο Λογικα το μεσιμερι πρεπει να το εχεις το δεμαχρησταρα καλημερα το αλλο δε φανηκε ακομα μηπως κανανε καμια μακακια.
καλημερα οτι τραβαει η ορεξη σου και αυτος που δουλευει στα ορυχεία και αυτος που ειναι εφοπλιστής 1 μεριδα φαγητο τρωνε και μια σαλατα Εγω θα φαω 1 μακαροναδα ολικης αλεσης με σαλτσα φρεσκοτριμενη ντοματα χωριατικη με λιγο σκορδο και κρεμμυδι στο τζιγαρισμα και απο σαλατα μια ντοματοσαλατα με λιγο ελαιολαδο και αλατο ριγανι Οτι τραβαει η ορεξη σου να φαςΣήμερα που δεν έχει παιχνίδια, τι προτείνεις για φαγητό;
Γνωστή η αγάπη των αγιοριτών για το λούτσο... ;)
εχεις να φας γαμησι τοσο γαμησι που θα παππαδιασεις