lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ "καθάρισα" με Χ ημίχρονο
δε παρακολουθεις μου φαινεται...Πότε το 'παμε
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Αργεντινή - Ελβετία
Αγώνες 1,93 01/07, 19:00 -
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Βέλγιο - ΗΠΑ
Αγώνες 1,61 01/07, 23:00 αυτα τι ειναι ρε λεοντα...
καλα κατσε να πιασουμε και το αλλο... θα κερασω καφε ξερεις ;)Τώρα τα βλέπω :S
ρε συ τι χαλι ειναι αυτη η αργεντινη?? :Sκαλα κατσε να πιασουμε και το αλλο... θα κερασω καφε ξερεις ;)
πολυ γαμα τα... :'( :'(ρε συ τι χαλι ειναι αυτη η αργεντινη?? :S
καλα κατσε να πιασουμε και το αλλο... θα κερασω καφε ξερεις ;)
εμεις η πειραιωτες ειμαστε κουβαρνταδες...Α ωραία, τζάμπα θα τη βγάλουμε
Και από μένα χ ημίχρονο στο Βέλγιο-ΗΠΑ. Να δούμε...
και εγώ....έπαιξα και την Αργεντινή και το Βέλγιο και πληρωθήκαμε!!!Tαμειο
Εχεις απολυτο δικιο.καλησπερα με καλημερα μαζι Εχω την εντυπωση χωρις να εχω ιδεα απο pc κα θεματα οτι το προγραμμα τις στοιχημαν ειναι πιο βαρύ στο pc μας απο το προγραμμα της βετ365 σαν αδαής το λεω γιατι μπορει να κανω και λαθος
για σου κιρονα Αν θεωρήσουμε οτι η βετ365 εχει πολυ πιο πολλα στο live τις και οτι ειναι σε ολοκληρο τον κοσμο live επρεπε να γινοταν το αντιθετο το προγραμμα τις βετ365 να ηταν πιο βαρυ και τις στοιχιμαν αεραςΕχεις απολυτο δικιο.
Πολυ σημαντικο η ευελιξια.
σιγουρα αυτο που λες ειναι και λογικο αλλα και απο την αλλη μια εταιρια που ειναι μονο στην ελλαδα θα ηταν λογικο και αυτη να ηταν γρηγορη οχι τοσο σε θεματα με το live για γρηγορο ανοιγμα για να μπορεις να παιξεις γιατι αυτο θα ηταν και ελληνικο καπριτσιο δηλαδη .. Να μην θελουν αυτοι να ανοιγουν γρηγορα τα live Αλλα το ευλογο θα ηταν να μπορουσε η σελλιδα τους να ηταν γρηγορη σαν εξυπηρέτηση φορτώματος τις ιδιας τις σελιδας με σελιδα στο οσο live εχουν Κατι το οποιο δεν ειναι προς το παρόνΧρηστο δεν ειναι ετσι.
Για να εχεις το αποτελεσμα της 365 η εταιρεια εχει χωσει πολυ χρημα σε σερβερ,τερματικα μη σε ζαλιζω γενικα κομπιουτεριστικα πραγματα.
Μπορει πχ καποιο σαιτ να εχει μονο ενα αγωνα λαιβ και να σερνεται.