apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΒΕΡ
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ ΑΣΣΟΣ
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ ΑΣΣΟΣ
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ ΑΣΣΟΣ
ΗΠΑ, αλλά σιγα την εκπληξη...Για μενα φαβορι είναι οι ΗΠΑ...Καλησπέρα...Καλησπέρα...
Red Έχουν Πέρασει Όλα Τα Φαβορί...Νομοτελειακά Αύριο Ένα Από τα Δύο Πάει Για Έκπληξη...
Εγώ Κάτι Ψυχανεμίζομαι...Αλλά Διάλεξε Έσύ Ποιό Από τα Δύο !!! ;) ;)
πας αντιθετα με τα στανταρακια του ρεντ μαν τυπε?ΗΠΑ, αλλά σιγα την εκπληξη...Για μενα φαβορι είναι οι ΗΠΑ...
ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ NO GOAL
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ NO GOAL
πας αντιθετα με τα στανταρακια του ρεντ μαν τυπε?
το σκεφτηκες καλα?
θα εκτεθεις δικε μου :S
Τι λες ανθρωπε? Δυο στα δυο ειχε. Εκτος αν δεν ξερεις τι είναι το νο γκολ.Απόλυτε Και Σήμερα 1 Στα 2 Είχε !!! Δεν Ειναι Σε Φούλ Φόρμα !! ;)
Τι λες ανθρωπε? Δυο στα δυο ειχε. Εκτος αν δεν ξερεις τι είναι το νο γκολ.
Αρα δεν ξερεις τι είναι το νο γκολ.2-0 Δεν Ηρθε Η Γαλλια Στην Κανονικη Διαρκεια Του Αγωνα Η Κανω Λαθος ???
2στα2 τυπε και συνεχιζειΑπόλυτε Και Σήμερα 1 Στα 2 Είχε !!! Δεν Ειναι Σε Φούλ Φόρμα !! ;)
τυπε αν τα κερδιζες που θα ειχες σκοπο να τα επενδυσεις?μαγκες ειχα παιξει 0-125 γκολ στο μουντιαλ με 55 αποδοση και εχασα την μπαλα.πηγαινα για 55 χιλιαρικα ετσι απλα αλλα ξεκωλοθηκανε.
τυπε αν τα κερδιζες που θα ειχες σκοπο να τα επενδυσεις?
Αρα δεν ξερεις τι είναι το νο γκολ.
2στα2 τυπε και συνεχιζει
καλημερα καλο μηνα αδερφε και σε ολους δωσε κανα ματς στον νιπλ να πιασει μπας και μας βγαλει για κανα σουβλακι τον αυγουστο Πρωτα ο θεος ΥΓ.. Εχθες με λεει ενα παλικαρι να σε δωσω 50 ευρω και να μου το παιζεις στο στοιχιμα Του λεω κρατατο γιατι αν με το δωσεις θα το χασω 100% οταν ισορροπήσω του λεω θα σου πω Ο ματζεστικ του την ειπα που μας ειχε ρηξει μαυρη πετρα στο θρεντ και ξαναμπουκαρε Ματζεστικ σε θελουμε μην μας την κανεις σαν τον γεοπα που έριξε άκυρο απο την ελλαδα μεχρι την γουαδελουπηΕπιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Όχι (NG) Γαλλία - Νιγηρία
Αγώνες 1,70 30/06, 19:00 Κερδισμένο (2-0)
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Όχι (NG) Γερμανία - Αλγερία
Αγώνες 1,75 30/06, 23:00 Κερδισμένο (2-1) καλημερα καλο μηνα...
θα αγοραζα 4 στρεμματα σε νησι των κυκλαδων με μελλοντικη επενδυση να φτιαξω μικρη μοναδα.