LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Μετα θα βγαλω και εγω....λεοντα μυκονο ησουν με τον νιπλ...
Για τι με πέρασες;
Μετα θα βγαλω και εγω....λεοντα μυκονο ησουν με τον νιπλ...
Για τι με πέρασες; http://[URL unfurl="true"]www.s2ki.com/forums/index.php?act=module&module=gallery&cmd=viewimage&img=671852&md=1[/img[/URL]]
[/quote]χα χα χα ...αφηνουμε εμεις τον πειραια και τη πειραικη... :headbang3:
χα χα χα ...αφηνουμε εμεις τον πειραια και τη πειραικη...
καλα ρε συ τοσο καιρο το εχουμε πει πειραια λιμανι διπλα μενουμε....απο βρεφη..Γείτονες είμαστε ρε τόσο καιρό και το λες τώρα; :S
καλα ρε συ τοσο καιρο το εχουμε πει πειραια λιμανι διπλα μενουμε....απο βρεφη..
Να πιουμε κανενα καφε...
ελα ντε μεχρι γω το ξερα οτι μενεις περαια, που δεν μου το χες πει προσωπικακαλα ρε συ τοσο καιρο το εχουμε πει πειραια λιμανι διπλα μενουμε....απο βρεφη..
επΘα στειλω πμ.. ;)
ελα ντε μεχρι γω το ξερα οτι μενεις περαια, που δεν μου το χες πει προσωπικα
ο λεοντας
εχουμε μια γυρα εμεις αντε να γινουμε καλα....
ελα ντε μεχρι γω το ξερα οτι μενεις περαια, που δεν μου το χες πει προσωπικα
ο λεοντας
:oΣυγχωρέστε με, είμαι ματιασμένος
μπα...Παράταση σήμερα δεν είχε,ρε λές?
ρε αδελφε μην μου ανοιγεις την ορεξη γιατι εχω φαει μονο καρπουζιγια βραδυ.. :S2/1 @ 20,50
Μονό 1 × 1,20 € (id: 34573791)
30/06/2014, 22:43 1,20 € 24,60 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Ημίχρονο / Τελικό: 2/1 Γερμανία - Αλγερία
Αγώνες 20,50 30/06, 23:00 - Καλησπερα Μολις εφαγα ενα σνιτσελ κοτοπουλο σε κυπριακια πιτα με 2 σαλατες μεσα στην κυπριακια οι σαλατες ηταν μεριδες κανονικες με απο ολλα παιδια μεσα στην πιτα πρεπει να ειχε απο πατατες 1 μεριδα στην κυριολεξια αυτος που εχει το γυραδικο ειναι γνωστος Δηλαδη στην πραγματικοτητα εφαγα 1 σνιτσελ κοτοπουλο 2 σαλατες αλιφες τυροκαυτερη και ουγκαρεζα και μια μεριδα πατατες τηγανιτες α να μην ξεχασω την κυπριακια την πιτα το ψωμακι εκεινη την μακακια 2,50 Καποιοι αλλοι πελατες εβλεπαν το σαντουιτς που με ετοιμαζε ο μαστορας και απο μεσα τους θα λεγανε γιατι αυτον τον βαζει τοσο πολυ Ηπια μια σουρωτη στα καπακια παιδια Αν επερνα γυρο να φαω θα με εβαζε μεσα 1 μεριδα αλλα εκει θα εκαμνα και εμετο απο το πολυ φαη που λεει ο λογος Μια φορα που πηρα γυρο διπλα οι πελατες πρεπει να επαθαν εγκεφαλικο ο γυρος επεφτε ενω με τον εδινε δηλαδη μεχρι να με το δωσει στο χερι ειχε πεσει ενας γυρος για σαντουιτς κατω εκει σε πιτα το παιρνω για να βαλει οσο χωραει και δεν χωραει Το πρωι 50 λεπτα ποδηλατο τα γουστα πληρωνονται
αδερφε φαε μιν το φοβασε το φαγητο να τρως να παιρνεις δυναμεις Πρεπει να εχουμε ελεγχο αν δεν θα πηγαινα το πρωι για ποδηλατο δεν θα το ετρωγα θα ετρωγα μια φετα ολικης αλεσης με λιγο ελαιολαδο απάνω και λιγο τυρι Αλλα και παλι μπορουσα να φαω το ψωμοτιρο δεν εχει σχεση το ποδηλατο που θα κανω Αλλα κανονικα δεν επρεπε να φαω το σαντουιτς απο εξω γιατι εχθες στην ταβερνα εφαγα για 2 μερες οποτε ηταν υπερβολη και απο την στιγμη που ειχα την δυνατότητα να φαω υγειινα στο σπιτι Τεσπα αλλα λογια να αγαπιόμαστερε αδελφε μην μου ανοιγεις την ορεξη γιατι εχω φαει μονο καρπουζιγια βραδυ.. :S