LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Μετα θα βγαλω και εγω....λεοντα μυκονο ησουν με τον νιπλ...![]()
![]()
Για τι με πέρασες;
Μετα θα βγαλω και εγω....λεοντα μυκονο ησουν με τον νιπλ...![]()
![]()
Για τι με πέρασες; http://[URL unfurl="true"]www.s2ki.com/forums/index.php?act=module&module=gallery&cmd=viewimage&img=671852&md=1[/img[/URL]]
[/quote]χα χα χα ...αφηνουμε εμεις τον πειραια και τη πειραικη... :headbang3:
χα χα χα ...αφηνουμε εμεις τον πειραια και τη πειραικη...![]()
καλα ρε συ τοσο καιρο το εχουμε πει πειραια λιμανι διπλα μενουμε....απο βρεφη..Γείτονες είμαστε ρε τόσο καιρό και το λες τώρα; :S
καλα ρε συ τοσο καιρο το εχουμε πει πειραια λιμανι διπλα μενουμε....απο βρεφη..![]()
![]()
Να πιουμε κανενα καφε...![]()
ελα ντε μεχρι γω το ξερα οτι μενεις περαια, που δεν μου το χες πει προσωπικακαλα ρε συ τοσο καιρο το εχουμε πει πειραια λιμανι διπλα μενουμε....απο βρεφη..![]()
![]()
επΘα στειλω πμ.. ;)![]()
ελα ντε μεχρι γω το ξερα οτι μενεις περαια, που δεν μου το χες πει προσωπικα
ο λεοντας![]()
εχουμε μια γυρα εμεις αντε να γινουμε καλα....
ελα ντε μεχρι γω το ξερα οτι μενεις περαια, που δεν μου το χες πει προσωπικα
ο λεοντας![]()
:oΣυγχωρέστε με, είμαι ματιασμένος![]()
Παράταση σήμερα δεν είχε,ρε λές?![]()
ρε αδελφε μην μου ανοιγεις την ορεξη γιατι εχω φαει μονο καρπουζιγια βραδυ.. :S2/1 @ 20,50
Μονό 1 × 1,20 € (id: 34573791)
30/06/2014, 22:43 1,20 € 24,60 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Ημίχρονο / Τελικό: 2/1 Γερμανία - Αλγερία
Αγώνες 20,50 30/06, 23:00 -Καλησπερα
![]()
Μολις εφαγα ενα σνιτσελ κοτοπουλο σε κυπριακια πιτα με 2 σαλατες μεσα στην κυπριακια οι σαλατες ηταν μεριδες κανονικες με απο ολλα παιδια μεσα στην πιτα
![]()
![]()
πρεπει να ειχε απο πατατες 1 μεριδα στην κυριολεξια
![]()
![]()
αυτος που εχει το γυραδικο ειναι γνωστος
Δηλαδη στην πραγματικοτητα εφαγα 1 σνιτσελ κοτοπουλο 2 σαλατες αλιφες τυροκαυτερη και ουγκαρεζα και μια μεριδα πατατες τηγανιτες α να μην ξεχασω την κυπριακια την πιτα το ψωμακι εκεινη την μακακια
![]()
![]()
2,50
Καποιοι αλλοι πελατες εβλεπαν το σαντουιτς που με ετοιμαζε ο μαστορας και απο μεσα τους θα λεγανε γιατι αυτον τον βαζει τοσο πολυ
![]()
![]()
Ηπια μια σουρωτη στα καπακια παιδια
Αν επερνα γυρο να φαω θα με εβαζε μεσα 1 μεριδα αλλα εκει θα εκαμνα και εμετο απο το πολυ φαη που λεει ο λογος
![]()
Μια φορα που πηρα γυρο διπλα οι πελατες πρεπει να επαθαν εγκεφαλικο ο γυρος επεφτε ενω με τον εδινε δηλαδη μεχρι να με το δωσει στο χερι ειχε πεσει ενας γυρος για σαντουιτς κατω
![]()
εκει σε πιτα το παιρνω για να βαλει οσο χωραει και δεν χωραει
![]()
Το πρωι 50 λεπτα ποδηλατο τα γουστα πληρωνονται
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδερφε φαε μιν το φοβασε το φαγητο να τρως να παιρνεις δυναμειςρε αδελφε μην μου ανοιγεις την ορεξη γιατι εχω φαει μονο καρπουζιγια βραδυ.. :S