Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
για σημερα ισως μια καλη ιδεα θα ηταν ενα στοιχημα που προσφερει η βετ365,γαλλια και γερμανια ασος και οβερ,με σουμα γυρω στο 4,αν και τη γαλλια θα την επαιζα και μια καλυψη στο 2-0.παντως ολα τα ματς των 16 μεχρι τωρα ηρθαν στο 2-3 γκολ..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.369
Πόντοι
2.356
για σημερα ισως μια καλη ιδεα θα ηταν ενα στοιχημα που προσφερει η βετ365,γαλλια και γερμανια ασος και οβερ,με σουμα γυρω στο 4,αν και τη γαλλια θα την επαιζα και μια καλυψη στο 2-0.παντως ολα τα ματς των 16 μεχρι τωρα ηρθαν στο 2-3 γκολ..

Μάλλον για κανένα 100άρικο άσσο Γαλλία Γερμανία ξερό νομίζω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Καλά θα κανεις να καλυψεις το οβερ της γαλλιας

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παιξτε τωρα στο λαιβ Φελιτσιανο Λοπεζ- Ισνερ το Λοπεζ να κερδισει στο 3.
Πηγαινεται μετα να πληρωθειτε. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Παιξτε τωρα στο λαιβ Φελιτσιανο Λοπεζ- Ισνερ το Λοπεζ να κερδισει στο 3.
Πηγαινεται μετα να πληρωθειτε. :grin:
κιρονα τι ειναι αυτο? Μουσακας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: χιουμορ κανω ετσι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Κιρονα ο γατος μου τα βαζει με 2πλασιουσ γατους μερα μεσημερι βραδυ δεν εχει ωρες η μαγκια του :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Τον εχω συναιχεια στο φαγητο για να αντεχει το ξυλο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:ΥΓ  Αν  :zfuck: οσο  :zfuck: ο γατος μου τωρα θα ειχα πηδηξει την μιση θεσσαλονικη σαν τον αλλον που ειπε οτι πηρε  την μιση  αθηνα εγω σαν βορειος θα ειχα παρει την θεσσαλονικη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σκέφτομαι άσσους γαλλία γερμανία αργεντινή , αλλά λέω δεν μπορεί κάτι θα σπάσει  :-

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κιρονα τι ειναι αυτο? Μουσακας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: χιουμορ κανω ετσι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Κιρονα ο γατος μου τα βαζει με 2πλασιουσ γατους μερα μεσημερι βραδυ δεν εχει ωρες η μαγκια του :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Τον εχω συναιχεια στο φαγητο για να αντεχει το ξυλο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:ΥΓ  Αν  :zfuck: οσο  :zfuck: ο γατος μου τωρα θα ειχα πηδηξει την μιση θεσσαλονικη σαν τον αλλον που ειπε οτι πηρε  την μιση  αθηνα εγω σαν βορειος θα ειχα παρει την θεσσαλονικη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τεννις.
Το Μητσαρα βλεπω δε το πιανει ουτε η ζεστη ουτε τιποτα βλεπω. :grin:
Σε εχει βγαλει παλικαρι. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γαλλια και γερμανια ασοι απο ημιχρονα αμφοτερα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Τεννις.
Το Μητσαρα βλεπω δε το πιανει ουτε η ζεστη ουτε τιποτα βλεπω. :grin:
Σε εχει βγαλει παλικαρι. :grin:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ναι ο μητσαρας την βγαζει κατω απο αμαξια με το που με ακουσει να περπαταω πεταγεται και βγαινει απο το αμαξι και ερχεται απανω μου σαν βδελα :) :) :)  Ειναι παλικαρι τι ζεστη τι κρυο δεν καταλαβενει τιποτα :) :) :) :) :) :) Και αμαξια να μην ειχε να κατσει απο κατω θα εμπενε μεσα στην πολυκατικια να αραξει :) :) :) :)  Μια  που ειπες  τενις  κιρονα ο φιλος  που εφυγε μεταναστης και με αφησε να του τζογαρω 300   ευρω που ειχε στην βετ365  με ειχε πει   σε αυτην την βετ365(επαιζε και τενις ο φιλος αφου παρασυροταν χωρις να το θελει :) :))   εχει τοσα  πολλα πραγματα να παιξεις  που κερδισμενος να εισαι  θα παιξεις οτι να ναι αφου εχει ολη την ημερα live και  παρα πολλα αθληματα και παιχνιδια στο live   εμεις  που ειμαστε τζογαδοροι  με ειπε πως να κρατηθουμε πεζουμε τα παντα :) :)  Γιαυτο  εφυγα  στην στοιχιμαν και δεν παιζω allo live :) :) :) :) :)  Δηλαδη  αυτο  που ειχα σκεφτει και εγω το ειχε σκεφτει και αυτος  γιατι παρασυροταν και επαιζε τα παντα :)  Βεβαια  αυτο εχει να κανει γιατι μας πιανει η απληστια και η παρορμυση αρα φτεμε εμεις :) :) Και οχι η βετ365  που σαν εταιρια ειναι καλη :) :) Απλα δεν κανει για μενα που ειμαι παρορμυτικος :) :) :) :) :) :)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ναι ο μητσαρας την βγαζει κατω απο αμαξια με το που με ακουσει να περπαταω πεταγεται και βγαινει απο το αμαξι και ερχεται απανω μου σαν βδελα :) :) :)  Ειναι παλικαρι τι ζεστη τι κρυο δεν καταλαβενει τιποτα :) :) :) :) :) :) Και αμαξια να μην ειχε να κατσει απο κατω θα εμπενε μεσα στην πολυκατικια να αραξει :) :) :) :)  Μια  που ειπες  τενις  κιρονα ο φιλος  που εφυγε μεταναστης και με αφησε να του τζογαρω 300   ευρω που ειχε στην βετ365  με ειχε πει   σε αυτην την βετ365(επαιζε και τενις ο φιλος αφου παρασυροταν χωρις να το θελει :) :))   εχει τοσα  πολλα πραγματα να παιξεις  που κερδισμενος να εισαι  θα παιξεις οτι να ναι αφου εχει ολη την ημερα live και  παρα πολλα αθληματα και παιχνιδια στο live   εμεις  που ειμαστε τζογαδοροι  με ειπε πως να κρατηθουμε πεζουμε τα παντα :) :)  Γιαυτο  εφυγα  στην στοιχιμαν και δεν παιζω allo live :) :) :) :) :)  Δηλαδη  αυτο  που ειχα σκεφτει και εγω το ειχε σκεφτει και αυτος  γιατι παρασυροταν και επαιζε τα παντα :)  Βεβαια  αυτο εχει να κανει γιατι μας πιανει η απληστια και η παρορμυση αρα φτεμε εμεις :) :) Και οχι η βετ365  που σαν εταιρια ειναι καλη :) :) Απλα δεν κανει για μενα που ειμαι παρορμυτικος :) :) :) :) :) :)
Οταν βρεις ισσοροπια να ξεκινησεις παλι.
Ασχετο.Θεσσαλονικη γινεται χαμος με το μπουγατσαν?Το ξερω λιπαρα και συντηρητικα αλλα τι να κανουμε? :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Οταν βρεις ισσοροπια να ξεκινησεις παλι.
Ασχετο.Θεσσαλονικη γινεται χαμος με το μπουγατσαν?Το ξερω λιπαρα και συντηριτητικα αλλα τι να κανουμε? :grin:
αδερφε δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα κοντα στην θεσσαλονικη καπου 80 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη :) δεν ξερω τωρα αυτο το μαγαζι εχω να παω καιρο :)  Παντως  εδω που μενω  τρωμε οι κατοικοι  παρα πολυ μπουγατσα αν και το μερος η πολη μου ειναι μικρη τρωμε μπουγατσα δηλαδη ειναι στο dna μας η μπουγατσα :) :) :) :) :) εχει και μαγαζι με χοιροποιητη μπουγατσα δεν βαζω φουρνους διαφορα ζαχαροπλαστεια κτλ κτλ κτλ :) :) Το εχει η βορεια ελλαδα την μπουγατσα μάλλον :) :) :) :)  Οσον  αφορα  τους χαρακτηρες  οι θεσσαλονικεις δεν εχουν καμια σχεση με εμας που ειμαστε 80 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη αλλος λαος :) :)  2 χρονια που εκανα θεσσαλονικη σαν μαγειρας σε σχολη    εναν φιλο  βρηκα που να τεριαζουν  τα χνωτα μας κτλ κτλ  πιστευω οι τις θεσσαλονικης  δεν ειναι  τοσο εξω καρδια οσο φιμιζονται κτλ.. Εχει  αλλα οχι τοσο οσο φιμιζονται ενταξει παντου μπορεις να βρεις ατομα να τεριαζεται στον χαβαλε κτλ αλλα  στην θεσσαλονικη δεν το βρηκα  στον Νομο  μου μιλαω και κανω χαβαλε κτλ ακομα και με τις καμπιες και τις πασχαλιτσες  :) :) :)  Που λεει ο λογος :)  ΥΓ..  Εχεις  δικιο οταν ισορροπήσω θα ξανα παιξω :grin:  φαντασου αυτος ο φιλος με 2 πτυχια δεν μπορουσε να ισορροποισει αρα δεν ειναι θεμα γνωσης αλλα παθους χωρις γνωση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αδερφε δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα κοντα στην θεσσαλονικη καπου 80 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη :) δεν ξερω τωρα αυτο το μαγαζι εχω να παω καιρο :)  Παντως  εδω που μενω  τρωμε οι κατοικοι  παρα πολυ μπουγατσα αν και το μερος η πολη μου ειναι μικρη τρωμε μπουγατσα δηλαδη ειναι στο dna μας η μπουγατσα :) :) :) :) :) εχει και μαγαζι με χοιροποιητη μπουγατσα δεν βαζω φουρνους διαφορα ζαχαροπλαστεια κτλ κτλ κτλ :) :) Το εχει η βορεια ελλαδα την μπουγατσα μάλλον :) :) :) :)  Οσον  αφορα  τους χαρακτηρες  οι θεσσαλονικεις δεν εχουν καμια σχεση με εμας που ειμαστε 80 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη αλλος λαος :) :)   2 χρονια που εκανα θεσσαλονικη σαν μαγειρας σε σχολη    εναν φιλο  βρηκα που να τεριαζουν  τα χνωτα μας κτλ κτλ  πιστευω οι τις θεσσαλονικης   δεν ειναι  τοσο εξω καρδια οσο φιμιζονται κτλ.. Εχει  αλλα οχι τοσο οσο φιμιζονται ενταξει παντου μπορεις να βρεις ατομα να τεριαζεται στον χαβαλε κτλ αλλα  στην θεσσαλονικη δεν το βρηκα  στον Νομο  μου μιλαω και κανω χαβαλε κτλ ακομα και με τις καμπιες και τις πασχαλιτσες  :) :) :)  Που λεει ο λογος :)   ΥΓ..  Εχεις  δικιο οταν ισορροπήσω θα ξανα παιξω :grin:  φαντασου αυτος ο φιλος με 2 πτυχια δεν μπορουσε να ισορροποισει αρα δεν ειναι θεμα γνωσης αλλα παθους χωρις γνωση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ NO GOAL

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ NO GOAL

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
αααα  ειναι γλυκο :) :)  Ακομα δεν το εχω φαει εδω που ειμαι :) :) :)  Βασικα τρωω μονο δηλαδη μαρεσει πιο πολυ η μπουγατσα που δεν εχει κρεμα :)  Δηλαδη  μπουγατσα με   τυρι με κιμα με πρασο με σπανακι κτλ  πολυ σπανια τρωω μπουγατσα με κρεμα δεν ειναι του γουστου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Απο γλυκα  τρωω  προφιτερολ   καργιοκες  καμια παστα σοκολατινα αυτα  ενταξει και μελι  αγνο παρθενο αλλα αυτο δεν μετραει γιατι η ποσοστητα ειναι 2 κουταλιες του  γλυκου την ημερα :) ενω γλυκα δεν τρως καθε μερα :) :) :) :) :) :) :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:cum:
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 0.5 Γαλλία v Νιγηρία
(Γκολ Αγώνα) 30/06/2014 Κανένα 1.66 Κερδισμένο