Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.175
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Ολλανδία - Μεξικό
Αγώνες 2,10 29/06, 19:00 -
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Κόστα Ρίκα - Ελλάδα
Αγώνες 1,90 29/06, 23:00 :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
 :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  :zfuck: :zfuck: νιπλ ντουετο σημερα μπορει να γινει και κουαρτετο.... :rockon: :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πείτε μου κάτι γιατί είμαι άσχετος από αυτά. Έπαιξα νικητή αγώνα Κόστα Ρίκα. Κέρδισα ή έχασα;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γκαντεμιά! Κάποιος με γρουσούζεψε!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα :) :)  Αντζελο στείλε μου μια το τηλεφωνο σου το χρειάζονται :) :) :) Στην μεταφορική εταιρία :)  :) :)  Μου ειπαν το πιο σημαντικο ειναι το τηλέφωνο :) :) :) :) γιατι και διεύθυνση να  μην εχουν σε βρίσκουν απο το τηλέφωνο :) :) :) :) :) Περιμένω το νουμερο σου :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Καλημερα αγκεν :) :) δεν παει αλλο τερμα :grin: :grin: :grin: :grin: κόβω την υπερβολη :grin: :grin: :grin: εχθες ενω ειχα χορτάσει  παλι έτρωγα και έπινα σαν φουστης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Δεν παει αλλο μαμω την φουτανα μου :) :) :) :) :) Τερμα νετα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.175
Πόντοι
5.006
καλησπερα :) :)  Αντζελο στείλε μου μια το τηλεφωνο σου το χρειάζονται :) :) :) Στην μεταφορική εταιρία :)  :) :)  Μου ειπαν το πιο σημαντικο ειναι το τηλέφωνο :) :) :) :) γιατι και διεύθυνση να  μην εχουν σε βρίσκουν απο το τηλέφωνο :) :) :) :) :) Περιμένω το νουμερο σου :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ξυπνήστε  μην κοιμαστε αλλο :) :) :) :) :) :) βγητε εξω παντε δουλέψτε καντε γυμναστικη γαμηστε καμια γκομενα :cheesy: :cheesy: :cheesy: μην καθεστε μπροστα στο pc  :) :) :) :) :) :) :) :) :) Καντε σεξ με καποτα παντα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Ολες οι ελληνιδες ειναι παρθενες και καλα παιδια :)  μαμηστε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Μην περιμενετε να ερθει η γκομενα απο μονη της δεν θα το κανει ποτε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Αν δεν βρεξουμε τον κωλο μας ψαρια δεν βγαζουμε :) :) :)  Ειναι καλοκαιρι πηδήξτε και για τον χειμώνα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Αφηστε το στοιχημα για λιγο δεν τελειωνει  :) :) :) :) :) φατε :) :) :) πιείτε με μετρο οχι με υπερβολη :) :) :) :) :)  

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
χρωσταω τεβε δεη και ικα ελλαδαρα  :zfuck: την κοστα ρικα :) :) Αυτο ειναι απο εχθες πριν τον αγωνα :) :) μετα τον αγωνα την λυπητερή :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
τερμα τα ποτα τερμα οι ρετσινες τερμα τα φαγητα απο εδω και τωρα μονο  :zfuck: και επιστροφη στην φυση :) :) :) :)  Στοιχιμαν για σενα δουλεύουμε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τουσ φιλους ....

θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος ,

πως μπορω να κανω αναληψη κερδων απο στοιχηματικη εταιρεια στο internet γιατι μου ζητανε τραπεζικο λογαριασμο

και τα στοιχεια που εδωσα ( ονομα , επωνυμο , διευθυνση) ειναι διαφορετικα απο τα πραγματικα

ευχαριστω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τουσ φιλους ....

θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος ,

πως μπορω να κανω αναληψη κερδων απο στοιχηματικη εταιρεια στο internet γιατι μου ζητανε τραπεζικο λογαριασμο

και τα στοιχεια που εδωσα ( ονομα , επωνυμο , διευθυνση) ειναι διαφορετικα απο τα πραγματικα

ευχαριστω
καλημερα φιλε μας :) :) δεν εκανες καλα που δεν εδωσες τα πραγματικα σου στοιχεια να τους τα δωσεις ολα οπως ειναι με το Ν και με το Σ :) :) :) :) Παντα δινουμε τα πραγματικα μας στοιχεια γιατι ειναι να παρουμε λεφτα :) :) :) :) Δωστα ολα κανονικα και με τον νομο :) :) :) :) :) :) :) δωσε τραπεζικο λογαριασμο αν δεν εχεις να βγαλεις :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ακομα ειμαι σουρωμενος απο εχθες γιαυτο σας τα πρήζω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τι να κανω να βγω εξω να δουλεψω ζεστη κανει :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
Τι λέτε για Γαλλία σήμερα αξίζει να το παίξουμε το παιχνίδι, προγνωστικά; εννοω ΟΠΑΠ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.175
Πόντοι
5.006

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Τι λέτε για Γαλλία σήμερα αξίζει να το παίξουμε το παιχνίδι, προγνωστικά; εννοω ΟΠΑΠ.
φιλε οτι βλεπεις εσυ αυτο ειναι το πιο σωστο :) Το καλυτερο θα ηταν αν βγαλει καποιος φιλος εδω τι θα παιξει να δεις τις σκεψεις του αν δεν εχεις δικια σου εσυ και θελεις να παιξεις :) :) :) :) :)  Δηλαδη να σου πει καποιος επειδή ρωτάς και οχι επειδη θα το παίξει δεν ειναι σωστο :) :) :) :)  Προγνωστικα δινουμε ολοι αυτα που πεζουμε  ειναι λιγα :) :) :) Πες μας εδω την σκεψη σου και αν εχεις κατι και θες να το παιξεις :) :) :)  εδω βγαζουμε ολοι προγνωστικά :) :) :) :) :)  Σημασία  δεν εχει τι λεμε εμεις αλλα τι λεει μεσα μας η σκεψη μας στον καθενα ξεχωριστα :) :) :) :)  Εσυ τι βλεπεις αυτο να κοιταζεις παντα :) :) :) :) Στο τελος αν δεν εχεις κατι και θελεις να παιξεις sony και καλα τοτε να σκέφτεσαι αυτα που σκέφτεται καποιος αλλος αν σου κανουν η οχι :) :) :) :) Ακομα και τις σκεψεις αλλονων  πρεπει να σκεφτόμαστε αν μας κανουν η οχι :) :) :) Να ξερεις στοιχημα ειναι η πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια :) :) :) :) 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
Σκέφτομαι αν έπαιζε κανείς να έπαιζε σήμερα ξερά ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ. Βαρβάτο ποσό φυσικά.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Σκέφτομαι αν έπαιζε κανείς να έπαιζε σήμερα ξερά ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ. Βαρβάτο ποσό φυσικά.
καλησπερα :) αυτο που λες για το αν παιξουν καποιοι αν το βλεπουν αυτοι οι ιδιοι μπορει να τα παιξουν και το θελουν :) :) :) Για να το πει καποιος εδω οτι φορτωσε η οχι αυτην την 2αδα που λες :) :) :) :) Και παλι ειναι δικαίωμα του αν θελει να το πει η οχι :) :) :) Παντως αν φορτώσω κατι εγω  και το πω εδω πρεπει να ειμαι 2 φορες σιγουρος οτι αυτο που θα πω ειναι αληθεια και οτι το πιστευω και το εχω συλλογιστεί και αποσαφηνίσει μεσα μου :) :) Ειναι στον χαρακτήρα του ανθρωπου :) :) :) Το πιο συμαντικο στο στοιχημα να μην παιζεις καποια σημεια αν δεν τα βλεπεις εσυ ο ιδιος εμεις οι ιδιοι :) :) :)  Εχω εναν φιλο που πληρωνει στην εφορια 100000 ευρω τον χρονο και του αρεσει το στοιχημα :) :)  Αν επαιζα τα κουπονια που παιζει και φορτωνει αυτος  χωρις να τα βλεπω εγω μονο και μονο επειδη τα φορτωνει ο φιλος θα ειχα παει 35 φορες φυλακη και 28 φορες στην ανταρκτικη για μπανιο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ΚΑΡΝΕΖΗ-ΚΑΡΝΕΖΗ-ΚΑΡΝΕΖΗ,ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ
ΚΑΡΝΕΖΗ-ΚΑΡΝΕΖΗ-ΚΑΡΝΕΖΗ,ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΚΟΥΝΑ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ
ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΝ-ΧΟΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΝ-ΠΕΝΤΡΟ,ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΑΝ ΔΕΝΤΡΟ... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom