Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελλαδα μαγκια κλανια και εξάτμιση  αυτο που κανει ο ελληναρας με το αμαξι τα κανανε στην δεκαετια του 1930 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αρε ελλαδαρα  :) :)  βλεπω την κοστα ρικα να βγαζει αιμα απο τον κωλο με την ολλανδια :) :) :) :)  Πλακα κανω........ μην το παρει κανεις τις μετρητής και παιξει ολλανδια χωρις να το βλεπει :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ακομα δεν βλεπω κατι γιαυτον τον αγωνα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Αλλο τι θα θελαμε αλλο τι ειναι η πραγματικοτητα :) :) :) :)
URL]]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
http://[URL unfurl="true"]www.mycarforum.com/uploads/monthly_02_2014/post-52704-0-13005100-1393326083.gif[/img[/URL]]
[/quote]παω  να πιω ενναν ελληνικο εκανα 50 λεπτα mtb :) :) :) :) :) :) :)  ειχα και αερα κοντρα :) να σκεφτω πως να βγαλω τα 6  ευρω που με εφαγαν εχθες οι γερμανοι με τους αλγερινους :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) σιγιου λετερ εβριθινγκ  :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Η ομαδα δεν κινείται :)  ενταξει ο καθενας εχει την ωρα του :grin: :grin: :grin: :grin:  Παιδια  μολις εφαγα μια χωριατικη σαλατα τουμπανο :grin:  2  αυγα ματια χωριατικα :)  Οταν λεμε χωριατικα αυγα παιδια μονος  μου παω σε ενα χωριο κοντα εδω που μενω μπενω στο κοτετσι και παιρνω αν εχει αυγα μεσα απο τον κωλο τις κοτας :) Αυτα που ακουτε δεξια και αριστερα  οτι ειναι χωριατικα αυγα  και τα αγοραζεται σε ποσοτητες 1 τονου :grin: και λετε και σας λενε αυτοι που σας τα πουλανε οτι ειναι χωριατικα τοτε εγω ειμαι Αστροναυτης :grin: :grin:  Χωριατικο αυγο περα απο 10    15 κοτες σε χωριο  που οι κοτες ειναι ολη την ημερα στην αυλη λιαζονται  τρωνε οτι περισευματα εχει απο το νοικοκυριο και τα σκουλικια και τα ζωηφια τις αυλης δεν υπαρχει  Μιλαμε το αυγο το σπαω το ριχνω απο 1,5  μετρο  στο τιγανι και ο κροκος καθετε κατω χωρις να σπασει :)  Προσωπικη μου γνωμη αν σας πουν οτι τα αυγα ειναι χωριατικα και εχει ο αλλος 150  200 κοτες μαζι :)  Οσο και να ειναι σε μια αυλη θα ειναι περιφραγμενες θα ταιζονται με καλαμποκια σιταρια κτλ δεν θα εχουν στην αυλι χορτο να φανε να βοσκισουν πρασιναδα δηλαδη γιατι τοσες πολες κοτες τι να μηνει στην αυλη για χορτο θα το εχουν κανει σκόνη :grin:    Τεσπα τι αυγα εφαγα με τελειωσε το πιπιρι τα μπιλακια που τα βαζεις στοιν τριφτη και τριβεις για φρεσκαδουρα :)  Κατι  αυγα παιδια ειναι σαν να τρως  αστακο και μετα  να φας ακριδα  η διαφορα τις γευσης του γνησιου χωριατικου  αυγου με το αυγο του πτηνοτροφείου η των μαζικα παραγωγης κοτας και καλα χωριατικα τις αυλης :) :)  Τεσπα ας φαω  και 2 ξερα δαμασκινα για το εντερο :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:    

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.177
Πόντοι
5.006
καλησπερα :)  Η ομαδα δεν κινείται :)  ενταξει ο καθενας εχει την ωρα του :grin: :grin: :grin: :grin:  Παιδια  μολις εφαγα μια χωριατικη σαλατα τουμπανο :grin:  2  αυγα ματια χωριατικα :)  Οταν λεμε χωριατικα αυγα παιδια μονος  μου παω σε ενα χωριο κοντα εδω που μενω μπενω στο κοτετσι και παιρνω αν εχει αυγα μεσα απο τον κωλο τις κοτας :) Αυτα που ακουτε δεξια και αριστερα  οτι ειναι χωριατικα αυγα  και τα αγοραζεται σε ποσοτητες 1 τονου :grin: και λετε και σας λενε αυτοι που σας τα πουλανε οτι ειναι χωριατικα τοτε εγω ειμαι Αστροναυτης :grin: :grin:  Χωριατικο αυγο περα απο 10    15 κοτες σε χωριο  που οι κοτες ειναι ολη την ημερα στην αυλη λιαζονται  τρωνε οτι περισευματα εχει απο το νοικοκυριο και τα σκουλικια και τα ζωηφια τις αυλης δεν υπαρχει  Μιλαμε το αυγο το σπαω το ριχνω απο 1,5  μετρο  στο τιγανι και ο κροκος καθετε κατω χωρις να σπασει :)  Προσωπικη μου γνωμη αν σας πουν οτι τα αυγα ειναι χωριατικα και εχει ο αλλος 150  200 κοτες μαζι :)  Οσο και να ειναι σε μια αυλη θα ειναι περιφραγμενες θα ταιζονται με καλαμποκια σιταρια κτλ δεν θα εχουν στην αυλι χορτο να φανε να βοσκισουν πρασιναδα δηλαδη γιατι τοσες πολες κοτες τι να μηνει στην αυλη για χορτο θα το εχουν κανει σκόνη :grin:    Τεσπα τι αυγα εφαγα με τελειωσε το πιπιρι τα μπιλακια που τα βαζεις στοιν τριφτη και τριβεις για φρεσκαδουρα :)  Κατι  αυγα παιδια ειναι σαν να τρως  αστακο και μετα  να φας ακριδα  η διαφορα τις γευσης του γνησιου χωριατικου  αυγου με το αυγο του κτηνοτροφιου η των μαζικα παραγωγης κοτας και καλα χωριατικα τις αυλης :) :)  Τεσπα ας φαω  και 2 ξερα δαμασκινα για το εντερο :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:     
ομελετα με λουκανικα γαλοπουλας χωρια και αγουροντοματα μολιςπριν λιγο και εγω... :grin:  :grin: :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
10000 ευρω για σημερα στο χ της αμερικης με το βελγιο και στο αντερ της αργεντινης κοντρα στον ρεντμανγουατδεφακ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ για μεσημεριανο εφαγα φασολακια με φετα.....μην τρωτε βαρια τωρα το καλοκαιρι ,ειστε και γεροι ανθρωποι και μετα τρεχετε στα νοσοκομεια.....ακου λουκανικα και αυγα.....φατε ελαφρα σαν εμενα να ειστε υγιεις παντα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.177
Πόντοι
5.006
ΥΓ για μεσημεριανο εφαγα φασολακια με φετα.....μην τρωτε βαρια τωρα το καλοκαιρι ,ειστε και γεροι ανθρωποι και μετα τρεχετε στα νοσοκομεια.....ακου λουκανικα και αυγα.....φατε ελαφρα σαν εμενα να ειστε υγιεις παντα
ειναι λαιτ και τα λουκανικα και.τα αυγα... :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η παρατεταμένη χασούρα μου έχει θολώσει το μυαλό και παίζω ό,τι να 'ναι πλέον  :S

Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Λιονέλ Μέσι Αργεντινή v Ελβετία
(Να Σκοράρει Οποτεδήποτε) 01/07/2014 Κανένα 1.72 Ανοικτό
2 Over 10.5 Βέλγιο v ΗΠΑ
(Σύνολο Κόρνερ 2πλής επιλογής) 01/07/2014 Κανένα 2.00 Ανοικτό

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Εγω αφου δεν επιασα ουτε το 1.30 της Γερμανιας μηδενισα τεταρτη φορα στον στοιχιμαν και λεω να παω για ψαρεμα ή για πλεξιμο..
Τα λεφτα πεθαναν..
Το Μουντιαλ μας τσακισε..
Γερμανια και Μεσι απεμειναν μπας και σωσω τιποτα στο τελος..
Σημερα θα μπουν πολλα γκολ Αργεντινη-Ελβετια..Δεν το επαιξα οποτε απο το 20λεπτο θα γινει οβερ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Βραζιλία 1.85 ο άσος, λέει. Και να σκεφτεί κανείς ότι η μόνη ομάδα που πέρασε σχετικά άνετα στους 8 είναι η Κολομβία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom