Αυνάνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
καλημερα σε ολα τα παιδια σε ολο τον κοσμο ειμαι πιτα απο το αλκολ που με κερασε παοκτσης που επαιξε 10 δελτια των 300 ευρω ασσο τον ΠΑΟΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Παιδια ειμαι πιτα οχι τερμα ομως αφησα λιγο.. Τεσπα ειμασταν απο το απογευμα παρεα 4 ατομα 4 ποντιοι εγω ειμαι μισος οι 3 ζυγιζανε 1500 κιλλα ο Ενας ειχε παιξε 3000 ευρω τον παοκ ασσο με τον ολυμπιακο ηπιαμε φιλαρακια μου τον θερμαικο αλλα εγω εκανα την ψιλο παλαβη γιατι ειμαι 73 κιλλα και οι φιλοι ο καθενας 400 Ενταξει δεν ειμαι μαλακας να πηνω το ιδιο Τεσπα πριν λιγο το χαλασαμε και αυτο λογο οτι υπαρχει και αυριο μερα Και οτι την κυριακη θα ψησουμε 400 κιλα παιδακια σε ενος φιλου το χωραφι.. Εντομεταξη με λεει ο ενας ποντιος κολλητος φιλος χρηστο παμε για ποτο κατα τις 2 δηλαδη σε 50 λεπτα απο τωρα του λεω ενα ποτο γιατι αν πιουμε και αυριο και την κυριακη που θα ψηνουμε απο που θα βγει το αλκολ Τεσπα με ειπε στις 2 θα σε παρω τηλεφωνο να βγουμε ολα δικα του Εχει 150 στρεμματα χωραφια ο φιλος και ειναι κανα 200 κιλα μπουνια και πας στον αγιο πετρο και ψαχνεις φια δουλεια Του λεω περιμενω τηλεφωνο σου Παιδια καλη ανασταση σε ολους υγεια πανω απο ολα η στοιχιμαν ολα καλα τελικα επαιξα για κανα 7 ατομα ειχα κολλησει απο το μεσημερι με τα τσιπουρα πολυ καλη εταιρια φοβερη εξυπηρετηση ολα καλα Ολοι οι φιλοι πηγαν στον κουβα το ιδιο και εμουα Τεσπα σιγιου λετερ τουμορουου εβρι μπαντι
Είσαι τυπάρα! καλό πάσχα άρχοντα !