Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
το πρωι θα ξυριστω ειμαι πανεμορφος :) πανεμαγκας :) ειμαι γαμαω απλα μολις μπηκα σπιτι εχω πιει τα αντερα μου :) ενταξει ειμαι πολυ μακγας παιδια δεν συγκρυνομαι γαμαω και δεν δερνω :cheesy: :cheesy: :cheesy: ενταξει ειμαι αλλανι σκετο πω ρε τι μαγκας ειμαι :) τεσπα ενταξει.. :) :) :) :)ΥΓ Ταμειο με λουκερνη αν την επαιζα 15000 ευρω :) :) :) :) ζητω το πασοκ :) 
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν :)  Τελειωσε μου εφηγε το οπαδικο :) :) :) δεν χρειαζεται παραπανω :) :) :) :) δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα :) πραγματικα :) ενταξει ο καθενας θελει να κερδιζει η ομαδα του ειναι λογικο :) :) :) :) ενταξει υγεια να εχουμε :) :)Ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται :) :) :)  Λοιπον  πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας στο στοιχημα  :) Το μονο εμποδιο που ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να μην παμε στο ταμειο ειναι η μη πιστη στον εαυτο μας :) :) και στην αληθεια :) :) Το ξερω ειμαι κουραστικος αλλα αυτη ειναι η μονη και πραγματικια αληθεια για το στοιχημα η πιστη στον εαυτο μας :) :) :) ειδα τα σημερινα αποτελεσματα τα πονταρισματα κτλ :) :) Μερικα πραγματα πρεπει να μην τα παιζουμε αν δεν αξιζουν οχι οτι στηνονται τα ματς :) δεν συμφαιρει τους μπουκ να στηνουν τα ματς :) Αυτο ειναι ντεφακτο :) :) :) απλα παιζουν 11 εναντιων 11 :) :) η ψυχη :) :) :) :) ισορροπει το ταλεντο :) :) :) :) μην βλεπετε τα φορτωμενα παιχνιδια :) :) :) :) :) :) Μην βλεπετε τις αποδωσεις που πεφτουν :) :) :) :) Παρα μοναχα πιστεψτε στον εαυτο σας :) :) :) :)  σιγιου λετερ εβρι μπαντι :) :) :) :) Να ειστε καλα να ειμαστε :) :) :) :) :) καλη μεγαλη πεμπτη :) :) :) :) :) :) :) :) να εχουμε :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
ο γατος μου σημερα ενω εβρεχε ολη την ημερα σχεδον :) :) :)  δεν εμφανιστηκε :) :) μαλλον η τον πατησε κανα αμαξι :grin: η ειναι καψουρης :grin: :grin: :grin: :grin: την πεφτω αδερφε ηπια 2 τσιπουρα σφυνακια και 4 μεγαλες μπυρες αυριο τιποτα :) :) μονο στοιχημα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ο γατος μου σημερα ενω εβρεχε ολη την ημερα σχεδον :) :) :)  δεν εμφανιστηκε :) :) μαλλον η τον πατησε κανα αμαξι :grin: η ειναι καψουρης :grin: :grin: :grin: :grin: την πεφτω αδερφε ηπια 2 τσιπουρα σφυνακια και 4 μεγαλες μπυρες αυριο τιποτα :) :) μονο στοιχημα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Μην ανησυχεις ...Ο Μητσος εχει παει να γαμησει...αφου το ξερεις..... :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Μην ανησυχεις ...Ο Μητσος εχει παει να γαμησει...αφου το ξερεις..... :rockon: :rockon: :rockon:
ναι αυτο με καθησυχαζει :) ειναι που τον εχω δει να βαραει καψουρα :) αλλιως δεν θα το πιστευα :) :) :) Τεσπα ελευθερο τον συναντησα ηρθε σε εμενα μωρακι δεν τον ευνουχισα που με ειπε ο κτηνιατρος για να μην μου φυγει κτλ κτλ :) :) :) Απλα οταν βρεχει ερχοταν σπιτι σφαιρα :grin: :grin: :grin: τεσπα υγεια καληνυχτα :) :) :) :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παλέρμο Άσσος

Άιντραχτ 2-3 Γκολ

Έμπολι Διπλό

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Εμπολι εχει 2 σερί ηττες εκτος μαν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι ρε συ οκ απλα τη φοβαμαι
δωσε κι εναλλακτικά τιποτα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
Άσσος,οβερ ειναι στα ίδια περίπου 1.85.Η ΝΥ δεν εχει κανει ακομα κεφτε αλλα δεν έπαιξε και με την πλήρη ενδεκάδα.Εχει πολλα αμυντικά κενά ίσως και λογω των πειραματισμών αν και πάντοτε ηταν αδύναμη πισω..Για να κερδίσει θεωρώ πως πρέπει να βαλει δυο γκολ γιατι θεωρώ πως θα φάει ενα ειδικα απο την Φιλαδέλφεια.Φετος η Φι εχει ολα τα ματς της γκολ γκολ και σου σπάει τον πουτσο με την άμυνα που παιζει..Αυτο λιγο με προβληματίζει για κανα τρελό μπλοκάρισμα της ΝΥ..Θεωρητικά παντως πιστευω πως θα χτυπήσει πιο έντονα το ματς του ΜΣαββατου..2.10 σημερα..
25 ευρω απο free bet "Νίκη ΝΥ και ναι" (3.60) + Φιλαδέλφεια - Χιουστον 1 (2.10) απόδοση 7,56
:grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
Συντήρηση Ατζέλο γιατι ΜΔευτερα και ΣΚ εχει φουλ ματς και ΒΟΥ Βραζιλίας κι ολα
Ομως ενα ψιλό ΝΥ ειπαμε έπαιξε
Νομίζω κατα σειρα γκολ οβερ ενα
Δυσκολο ματς παντως
:grin:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
και ομως υπαρχει ελπιδα να καθαρισει το ποδοσφαιρο και να τζογαρουμε τα λεφτα μας με αγωνιστικους και μονο ορους

Oι νεαροί της φωτογραφίας αποτυπώνουν την ένταση του αγώνα, τα συναισθήματα που αφήνει ένα παιχνίδι και την ομορφιά του ίδιου του αθλήματος. Ο πιτσιρικάς με το κίτρινο σορτσάκι είναι τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και σπεύδει να παρηγορήσει τον συνομήλικο παίκτη του ΠΑΟΚ, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του τελικού που έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή.

από το σαββατιάτικο τελικό πρωταθλήματος Κ15

Συνημμένα

• paok-olympiacos_.jpg
    paok-olympiacos_.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Εχει ψωμι Χαουζ το Μουλουσου αλλα θελει υπομονή
Υπαρχει αγωνιστικη που δεν "πρέπει" να παίξεις τιποτα...

υπαρχει αγωνιστικη που πρεπει να παιξουμε τα αντερα μας ?? αν ειναι να μου την πεις

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
υπαρχει αγωνιστικη που πρεπει να παιξουμε τα αντερα μας ?? αν ειναι να μου την πεις
Οχι ρε δε λεω αυτο λεω πως πολλοί παιζουν για να παίξουν αντί να μην παίξουν τιποτα
ΥΓ Ο Ολυμπιακος Βόλου τι έκανε στο Κογκο Παλας χτες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom