Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαγιόρκα Β - CF Platges de Calvia 1/1 Θιστντ - Τζούρσλαντ 1/1 αποδοση 3

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
και ομως υπαρχει ελπιδα να καθαρισει το ποδοσφαιρο και να τζογαρουμε τα λεφτα μας με αγωνιστικους και μονο ορους

Oι νεαροί της φωτογραφίας αποτυπώνουν την ένταση του αγώνα, τα συναισθήματα που αφήνει ένα παιχνίδι και την ομορφιά του ίδιου του αθλήματος. Ο πιτσιρικάς με το κίτρινο σορτσάκι είναι τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και σπεύδει να παρηγορήσει τον συνομήλικο παίκτη του ΠΑΟΚ, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του τελικού που έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή.

από το σαββατιάτικο τελικό πρωταθλήματος Κ15

Tυπε οι Μπουγατσες επαιξαν χθες οπως επρεπε για να κερδισουν

Αλλοι εχουν τα παραρτηματα, αλλοι μπαινουν με τσαμπουκα μεσα και τους λενε χαστε γιατι θα σας  :birdman:
Ετσι ειναι οι μπισνες... μην ξεχνας και την Ριζουπολη.

Εγω μιλησα με ΠΑΟΚια προχθες και μου ειπανε οτι δεν παιζει να μην παρει το παιχνιδι ο ΠΑΟΚ
Η θα μπουμε μεσα ή θα κερδισουμε ενα απο τα 2 !!!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Tυπε οι Μπουγατσες επαιξαν χθες οπως επρεπε για να κερδισουν

Αλλοι εχουν τα παραρτηματα, αλλοι μπαινουν με τσαμπουκα μεσα και τους λενε χαστε γιατι θα σας  :birdman:
Ετσι ειναι οι μπισνες... μην ξεχνας και την Ριζουπολη.

Εγω μιλησα με ΠΑΟΚια προχθες και μου ειπανε οτι δεν παιζει να μην παρει το παιχνιδι ο ΠΑΟΚ
Η θα μπουμε μεσα ή θα κερδισουμε ενα απο τα 2 !!!
ναι μονο που μετα το γκολ κατσανε ολοι πισω,πεφτανε κατω συνεχεια,διαμαρτυριες επιτηδες σε καθε στημενη φαση να ροκανιστει ο χρονος κτλ.ο τζαβελλας μονο "πεθανε" 4-5 φορες τρωγωντας κανα 10λεπτο.εμενα για φοβο μου κανει αυτο,οχι γι τσαμπουκα.ο υγιεις παοκτσης καταλαβε χτες ποσο μικρους παικτες εχει η ομαδα του.οαση ηθους ηταν μονον ο σαλπι..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα :)  εδω το φιλαρακι ο Ματζεστικ :) :) οταν ηταν μια φορα καψουρης :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
χανια ηρακλης 2-0 δεν ανεβαινει ο ηρακλης ουτε με τζιπ :grin: στην α εθνικη :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
οχι ακομα :) :) κοιτα εχθες εβρεχε ολη την ημερα δεν ηρθε :) :) σημερα ειχε ηλιο οπως το μαιαμι το καλοκαιρι δεν ηρθε :grin: επειδη τον εχω δει να ειναι στην καψουρα με μερικες γατες :) υπαρχει ενα ενδεχωμενο να ειναι ακομα κατι σαν αγαπητικος για να ρηξει καμια γκομενα γατα :) τεσπα θα δειξει :)  Το καλο ειναι οτι οταν  οχι ξεχναγα να τον ταισω αλλα οταν πεινουσε :grin: και δεν με εβρισκε :grin: εφερνε περιστερια στο χαλακι εξω απο την πορτα μου :grin: και τα ετρωγε εκει :grin: :grin: Δηλαδη οτι ετρωγε το εφερνε στο χαλακι μου :grin: ητε των ταιζα ητε οχι γιατι ακομα και να τρωνε φαγητο απο τον ανθρωπο ειναι γατα κεραμιδογατα ηρθε μωρακι απο εξω στην πολυκατοικια κτλ κτλ και κυνηγαει περιστερια σπουργιτια οτι πεταει αρα μπορει να τρωει απο εξω η ενταξει σε πολη ζω πολλα αμαξια κτλ χτυπαμε ξυλο να μην επαθε τιποτα γιατι και εγω αθελα μου παλια που ημουν 24 ωρες το 24 στην σβουρα με το αμαξι καταλαθος το βραδυ ειχα πατησει πολλες γατες :) Η μακακια στην γατα :grin: ειναι οτι τον δρομο τον διασχιζει τυφλα!!! :grin: δεν ειναι σαν το σκυλι που κοιταει κατα καποιον τροπο αν εχει αμαξια :grin: Οποτε μπορει και να την πατισε κανα αμαξι οτι και να γινει θα ενημερωσω :) :) :) :) :) :) :) :) Αλλα ηρθε ελευθερη στο σπιτι και την ειχα ελευθερη :) ενα καλο εχουν οι γατες δεν χανονται ειναι κατι σαν μινι ταχυδρομικα περιστερια :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα :)  162=Μπαρι-Λατινα=1,    163=Μπρεσια-Παντοβα=2,    166=Σπετσια-Σιενα=2,    168=Τσιταντελα-Τσεζενα=1,    171=Ρασιννγκ Κλουμπ-Χιμνασια Λα Πλατα=2    Συστημα!!!! :grin:  4-5 :)  Στον τιγρη(ΟΠΑΠ :grin:) Αξια δελτιου    1,80 :)    Μεγιστο Κερδος    130,77 Ευρω :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Over 1.5 @ 1,18
Μονό 1 × 0,10 € (id: 26966657)
18/04/2014, 01:00 0,10 € 0,12 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Over 1.5 UES - Ατλ. Μάρτε
Primera Division 1,18 18/04, 00:00 :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
:cheesy: :cheesy: :grin: :grin: ειπα σημερα δεν θα πιω και οντως δεν ηπια μονο 1 τσιπουρο σφυνακι το σφυνακι του καφενειου :grin: που ειναι για τσιπουρο :) 2 μεγαλες μπυρες :)  2 ποτυρια κρασι λευκο κερασμενο σε ενα μπιλιαρδαδικο :grin: στο μπιλιαρδο το αμερικανικο οταν σπαω τις μπαλες βαζω τις μονοχρομες η τις διχρομες ολες με ενα σπασιμο :grin: αναλογως τι θα διαλεξω :grin: και την μαυρη στο τελος :grin: :grin: ειμαι τοσο καλος :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλημερα :) Ο γατος ηρθε :) με το που ανοιξα την πορτα ηταν σαν σκοπος στα ουκ :) Ενταξει εχω πολυ μαγκα γατο :) Τον εδωσα 100 γραμμαρια τροφη κρεας απο σακουλακι μιας μεριδας :).. που δεν τρωω ουτε εγω για πρωινο :) να στανιαρει :) Οχι ενταξει αν το βαλουμε αναλογικα το σταφιδοψωμο που αγοραζω το πρωι η το κουλουρι κανουν 0,50 λεπτα η τροφη του γατου 0,45 δεν βαζω μεσα και την ξερη τροφη που εχει για ολη την ημερα :) σε μπολ εξω απο την πορτα μου :grin: :) ενταξει κοντα  ειμαστε :) Τον ταιζω καλα γιατι με το καλο φαγητο εχει και δυναμη να τα βαζει με τις αλλες γατες τις πιο μεγαλες γιατι ειναι 12-13 και μαλλωνει με γατες 3-4 ετων  :) :) :) ας παω και εγω τωρα για εναν ελληνικο καφε :) σιγιου λετερ εβριθινγκ εβρι μπαντι :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα.  Στην στοιχιμαν δεν μπορω να πονταρω και εχω να παιξω πολλα κουπονια φιλων δικα μου κτλ εσας δουλευει το σαιτ τις? :cheesy:  αν ειναι να τους παρω τηλεφωνο και να τους πω οτι δεν επαιξα τα δελτια τους :cheesy:ΥΓ.. Ενας παοκτσης επαιξε 300 ευρω ΠΑΟΚ ασσο με Ολυμπιακο και πηγε αγορασε 15 κιλλα παιδακια για την κυριακη για 5-6 ατομα ατομα :2funny: Με λεει εσεις βαλτε τα τσιπουρα και τις μπυρες :grin: Στο τελος θα γινουμε και αλκολικοι :cheesy: :cheesy: :cheesy: οχι οτι δεν ειμαστε :cheesy:  :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
τεσπα θα τους παρω τηλεφωνο οτι δεν μπορω να παιξω :) :) δεν ειναι πολοι μονο 5 ατομα  :) :) :) σιγιου λετερ εβριθινγκ :) :) :) :) :)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Κανονικά λειτουργεί η ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σε λίγο νέα πρόταση για Παρασκευή και Σάββατο μήπως κάνουμε επιτέλους ανάσταση!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τελικά είναι κλειστά...
Θα παίξουμε αύριο.Οπότε σήμερα δεν ανεβάζω πρόταση,μιας και δε θα παίξω.Στο ιντερνετ δεν παίζω τελευταια...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
Καλησπερα παιδια και καλη Ανάσταση σε όλους
Μεγάλη Παρασκευη επιτάφιος και λιγο μεζεδάκια ...
Οποτε σημερα ειχε αποχή...
Μερικά ψιλα ομως το βραδάκι (3.30 ξημέρωμα) στη Μοναρκας
Η αλλη παιζει στο ΤσουΛου και κατεβάζει δευτερα...
Δεν ειναι ευκολο ματς αλλα με 2/2 νίκες εχει βάσιμες ελπίδες για πλέι οφ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλημερα σε ολα τα παιδια σε ολο τον κοσμο :) ειμαι πιτα απο το αλκολ που με κερασε παοκτσης που επαιξε 10 δελτια των 300 ευρω ασσο τον ΠΑΟΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ :) :) Παιδια ειμαι πιτα οχι τερμα ομως :) αφησα λιγο.. Τεσπα ειμασταν απο το απογευμα παρεα 4 ατομα 4 ποντιοι εγω ειμαι μισος :) οι 3 ζυγιζανε 1500 κιλλα :2funny: :) ο Ενας ειχε παιξε 3000 ευρω τον παοκ ασσο με τον ολυμπιακο :) ηπιαμε φιλαρακια μου τον θερμαικο αλλα εγω εκανα την ψιλο παλαβη γιατι ειμαι 73 κιλλα και οι φιλοι ο καθενας 400 :) Ενταξει δεν ειμαι μαλακας να πηνω το ιδιο :) :) :) Τεσπα πριν λιγο το χαλασαμε και αυτο λογο οτι υπαρχει και αυριο μερα :) Και οτι την κυριακη θα ψησουμε 400 κιλα παιδακια σε ενος φιλου το χωραφι.. Εντομεταξη με λεει ο ενας ποντιος κολλητος φιλος χρηστο παμε για ποτο κατα τις 2 δηλαδη σε 50 λεπτα απο τωρα του λεω ενα ποτο γιατι αν πιουμε και αυριο και την κυριακη που θα ψηνουμε απο που θα βγει το αλκολ :) :) Τεσπα με ειπε στις 2 θα σε παρω τηλεφωνο να βγουμε ολα δικα του :grin: Εχει 150 στρεμματα χωραφια ο φιλος και ειναι κανα 200 κιλα μπουνια και πας στον αγιο πετρο και ψαχνεις φια δουλεια :grin: :grin: Του λεω περιμενω τηλεφωνο σου :) Παιδια καλη ανασταση σε ολους υγεια πανω απο ολα η στοιχιμαν ολα καλα τελικα επαιξα για κανα 7 ατομα ειχα κολλησει απο το μεσημερι με τα τσιπουρα πολυ καλη εταιρια φοβερη εξυπηρετηση :) :) :) ολα καλα :grin: :grin: Ολοι οι φιλοι πηγαν στον κουβα το ιδιο και εμουα :grin: Τεσπα σιγιου λετερ τουμορουου εβρι μπαντι :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom