Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
ο οπαπ απο το κουπονι του πρεπει να εβγαλε κανα 3,5 εκατομμυρια ματς που ειναι προγραμματισμενα για την παρασκευοσαβατοκυριακοδευεριατικα :grin: Μονοπολιο οτι θελει κανει :grin: Ενταξει εμεις πχ αν οχι ολοι πεζουμε ιντερνετ αν γουσταρουμε :grin: Αλλα ο κοσμος που δεν παιζει ιντερνετ παιζει σε εμας :2funny: :2funny: Οταν κανει ο σκιουρος στοιχηματικη εταιρια θα ζητησω να με προσλαβει σαν κραχτη θα του γραφω 100 ατομα την εβδομαδα :2funny: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Καλα ας μην έσπαγε το εμπάργκο και θα σου λέγα εγω
η στοιχημαν ωραια εξυπηρετηση παντως :) σε περνουν τηλεφωνο σε μιλανε στο μικρο ονομα το μονο που δεν τους ρωτησα :grin: :grin: αν εχουν καμια κολ γκερλ να  :knockinb: :grin: :cheesy: :cheesy: :grin:  :grin: :grin: Γουσταρω στοιχιμαν θα ζητησω κανα διαφημιστικο φανελακι γιατι εχω καμια 10ρια τις pokerstars αφου εχω εναν φιλο που εχει παιξει 5 τετρακις ωρες ποκερ δεν ξερω αν εχει παρει και καποτες η βαζελινη pokerstars :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: δεν πεζεται ο φουστης :cheesy: :cheesy: :cheesy: στο ποκερ :cheesy: :cheesy: :cheesy: τι μαρκες εχει παρει τι καπελα μπλουζες μπουφαν μονο δεν εχει  :knockinb: την γκομενα αυτου που εχει την pokerstars :) :) δοξα σοι ο θεος δεν κανω παρεα με τζογαδορους :cheesy: :cheesy: :cheesy:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.311
Πόντοι
1.106
η στοιχημαν ωραια εξυπηρετηση παντως :) σε περνουν τηλεφωνο σε μιλανε στο μικρο ονομα το μονο που δεν τους ρωτησα :grin: :grin: αν εχουν καμια κολ γκερλ να  :knockinb: :grin: :cheesy: :cheesy: :grin:  :grin: :grin: Γουσταρω στοιχιμαν θα ζητησω κανα διαφημιστικο φανελακι γιατι εχω καμια 10ρια τις pokerstars αφου εχω εναν φιλο που εχει παιξει 5 τετρακις ωρες ποκερ δεν ξερω αν εχει παρει και καποτες η βαζελινη pokerstars :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: δεν πεζεται ο φουστης :cheesy: :cheesy: :cheesy: στο ποκερ :cheesy: :cheesy: :cheesy: τι μαρκες εχει παρει τι καπελα μπλουζες μπουφαν μονο δεν εχει  :knockinb: την γκομενα αυτου που εχει την pokerstars :) :) δοξα σοι ο θεος δεν κανω παρεα με τζογαδορους :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Στοιχισουπερμαν και γρήγορος Χρηςταρα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Στοιχισουπερμαν και γρήγορος Χρηςταρα
ασε απο τους ιους που εχει το λαπτοπ μου δεν μπορω να δω βιντεακια οχι στο yoytoyb :2funny: αλλα τσοντιτσες :) καλα αυτοι που βγαλαν τους ιους για τα pc δεν τρεποντε λιγακη  :2funny: :grin: :grin: την ψωνισα :grin: :grin: δεν μπορω να δω ταινιες κανονικες :grin: :grin: Με λεει ο κολλητος θελει φορματ λεω καντο με λεει θελει τον δισκο να βρω :grin: του λεω να σου φερω τον δισκο του καφετζη μου :2funny: :2funny: Οχι αυτο αλλα εδωσα και 3 ευρω σε ενα πακιστανακι φυλαρακι κολλητος καθε σαββατοκυριακο με τσιμπαει 3 ευρω την ταινια :) του λεω σημερα την προηγουμενη ταινια που με εδωσες εβλεπα μεσα απο τον κωλο ενος αμερικανου την ταινια :) καμερα 1 :) Με λεει αυτην την ειδα για σημερα :) δεν εχει τιποτα μπροστα :) :) :) Του λεω θα την παρω αν παλι δεν βλεπεται οπως με τους τους 300 την επομενη φορα θα με δωσεις ενα λαπτοπ δωρο :grin: :grin: :grin: για να βλεπω ταινιες χωρις το μισο σινεμα μεσα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.462
Πόντοι
5.006
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλο πασχα με υγεια και ευτυχια..... :grouphug: αδελφε χρησταρα.....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλο πασχα με υγεια και ευτυχια..... :grouphug: αδελφε χρησταρα.....
επισις αδερφε μου.... :) :) :) περαστικα και παλι :)  :) :)ΥΓ.. ρωταω εναν ολυμπιακο το πρωι στην αγορα στον δρομο :) Του λεω τωρα στον τελικο με ποιον εισαι με λεει με κανεναν :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τι φουφαλα ειμαι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.462
Πόντοι
5.006

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.462
Πόντοι
5.006
Ποτε θα ερθεις αδελφε να κανουμε καμια επιδρομη με το νιπλ....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Ποτε θα ερθεις αδελφε να κανουμε καμια επιδρομη με το νιπλ....
αδερφε μου θα ειχα ερθει ηδη :) αλλα ο κολλητος που ειναι αθηνα μονιμας  :)ερχεται αυριο :) Και ειπα να μην ερθω ενταξει τον κολλητο δεν μπορω να τον αφησω μονο :) Αφου ειμαστε και οι 2 του ιδιου στιλ μαλακιλικι στο φουλ και εχουμε και αλλους φιλους ανεξαρτητους.. Αλλα ενταξει μαζι παμε λωκομπαρα πρεπει να  :knockinb: λιγακι :cheesy: οχι αυτο γενικα ειμαστε και οι 2 το ιδιο μακακες και ειπα να κατσω :) :) Θα ειχα ερθει ηδη :) :) :) Το θεμα ειναι οτι θα ερθω τωρα χωρις να μεσολαβουν γιορτες αρα πρεπει να περασει αυτο το 15νθημερο που θα ειναι ο κολλητος εδω μετα κανα μηνα να ηρεμισουμε :) Και μετα εχει ο θεος :) ημουνα σε διλιμα αδερφε να ερθω να μην ερθω αλλα και ο κολλητος εμενα εχει να τον αφηνα μονο του στις γιορτες οχι οτι δεν εχουμε φιλους και παρεες κτλ εχουμε.. Αλλα ενταξει ο κολλητος κολλητος ειναι ενας :) :) :) :) :) :) :) :) Υγεια να εχουμε φιλε μου καποια στιγμη θα ερθω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
χρονια πολλα ΑΝΤΖΕΛΟ με υγεια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα :) η τσελσι  :pipa1: η συτι :pipa2: Αυριο θα παιξουν στην λιβερπουλ :grin: :grin: :grin: :grin: οι αγγλοι και τις καλτσες που ειχαν οταν ηταν 2 ετων :) :) :) :) :) Μολις εφαγα ενα δρακουλινι πω εσκασα :grin: Και πηνω τωρα μια μεγαλη μπυρα βεργινα :grin: :grin: :grin: Μην τρελαθω τωρα και βαλω οβερ την ρομα κανα  4  ευρω :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Δεν λεω τιποτα για πρωταθλημα :grin: γιατι αγγλια στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Over 2.5 @ 2,00
Μονό 1 × 0,10 € (id: 27174300)
19/04/2014, 22:47 0,10 € 0,20 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Φιορεντίνα - Ρόμα
Serie A 2,00 19/04, 22:00 - :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
1,20 ευρω  na kerdisei η ατελτικο γκοιανιενσε μεσα στην Μποα :grin: :) Η β εθνικη ειναι καλο πρωταθλημα βραζιλιας :) :) :) ειναι 1-1 στο 45

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom