callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.242
- Πόντοι
- 3.820
o δικος μου ανεβηκε στη κουζινα και μου αρπαξε το παιδακιαυριο θα δωσω τον γατο μαγειριτσα να φαει
o δικος μου ανεβηκε στη κουζινα και μου αρπαξε το παιδακιαυριο θα δωσω τον γατο μαγειριτσα να φαει
ο δικος μου κανει διατροφηo δικος μου ανεβηκε στη κουζινα και μου αρπαξε το παιδακι
χαχαχα..ταισμενο τον ειχα το πουστη αλλα είναι περίεργος.ο δικος μου κανει διατροφη
εμενα κανει βαρη και τρωει 5 γευματα την ημερα καλο πασχα παιδια χρονια πολλα Μπενω να κανω μπανιο και ξυρισμα σιγιου λετερ εβρι μπαντι εβριθινγκ τουμοροουχαχαχα..ταισμενο τον ειχα το πουστη αλλα είναι περίεργος.
Ατλ. Γκοϊανιένσε @ 3,251,20 ευρω na kerdisei η ατελτικο γκοιανιενσε μεσα στην Μποα Η β εθνικη ειναι καλο πρωταθλημα βραζιλιας ειναι 1-1 στο 45
λεω κι εγω, ξεφυγες απο τα λατινοαμερικανικαΜερισκο κόλλησα μονα Εβερτον(Χιλή) και Βαλενσιεν
Χρονια Πολλα Star!λεω κι εγω, ξεφυγες απο τα λατινοαμερικανικα
βαλενσιεν κι εγω τη "βλεπω"
αυτο το σκ σκετη καταστροφη, απ αυτα που εδωσα (κι επαιξα) τιποτα δεν εχει περασει
χρονια πολλα τυπε!
0-3Χρονια Πολλα Star!
Αυτο το ΣΚ έπαιξα μονο με βαση το κίνητρο αλλα οχι πολυ πεθαμενες ομαδες
Μοντερει έκατσε άνετα χτες
Μου χάλασε το freebet η Φιλαδέλφεια στο τσακ χτες αλλα Μοντερει την πίστευα και Μοναρκας
Α Γαλλίας παρακολουθώ περιστασιακά αλλα οκ το 2.15 το δέχομαι για ομαδα που με νίκη "μαλλον" σώζεται σε συνδυασμό με αποτελεσματα που ψιλοπηρε τελευταια..
Το ίδιο και για Χιλή..Η αλλη ειχε την ευκαιρια της την προηγούμενη βδομαδα
Ψηνομουνα και για Μαρσειγ αλλα οχι με τετοια απόδοση ασσο που μπορεί άνετα να δουμε 0-3 πχ
θα κανει ανατροπη στο δευτερο
Ωραιο ομως ουτε αγωνία ουτε τιποταθα κανει ανατροπη στο δευτερο
μακαρι μαν, οτι παιζω στραβωνει στο γκολ....Το βραδυ παντως πιστευω το χουμε
Αμα ειναι ετςι να παίξουμε Βαλενσιεν 2-3μακαρι μαν, οτι παιζω στραβωνει στο γκολ....
τη μονακο την ειχα Χ2 και ο καριολης ο ρεφερι ακυρωσε καθαρο γκολ στο 70-75 της νις επαιρνα καλα φραγκα...
3-3 μπρε...Αμα ειναι ετςι να παίξουμε Βαλενσιεν 2-3