Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
where is this club bro ?

Ναι ρε πουστη μου , αλλα παλι απο την αρχη  :headbang: αυτη την ειχα συνηθίσει , ταίριαζαν τα γνωτα μας  ... την ειχα κανει και οπως γουσταρα στο γαμησι ...αντε παλι απο την αρχη .. :'(

θα ξεκαθαρισεις απο την αρχη την φαση σου.οχι πολλα τηλεφωνα οχι πανω απο 4 φορες την μερα σαγαπω.οχι τραπεζοματα με γονεις.τις κυριακες κοιμομαστε μεχρι τις 2.συγκατοικηση μετα τα 3 χρονια σχεσης.Γαμος μετα τα 6.θα την τρεναρεις ωραια.Νταξι ειμαι 36 πεστης αλλα θελω να κανω την ζωη μου.Θα βγαινεις με τους φιλους σου.και δηλωσε της οτι πας και σε στριπτηζαδικα.Θα της πεις σεξακι και κανενα ποτακι στο κολωνακι.και μην ξεχασεις οποτε σε καλουν οι φιλοι σου σε παρτυ με μοντελα θα πηγαινεις  μονος σου.τελος!Αν τα δεχτει ολα αυτα εχεις ποιασει λαχειο ακυταριδωτο με λιγο χνουδακι πανω ξερεις το ελαφρυ το καυλιαρικο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δες το ποσταρισμα της Πιτερμπορο...τσεκαρε την ωρα πονταρισματος..και συγκρινε τα 2 κουπονια
Για να καταλαβεις οτι εισαι τοσο πανιβλακας που ουτε να φωτοσοπιασεις δεν ξερεις...
Ουτε ενα κουπονι δεν μπορεις να στησεις...θελεις να συνεχισω ?

Συνημμένα

• rsz_screen_shot_2014-01-21_at_104717_pm.png
    rsz_screen_shot_2014-01-21_at_104717_pm.png
    231,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • rsz_screen_shot_2014-01-22_at_121645_am.png
    rsz_screen_shot_2014-01-22_at_121645_am.png
    155,3 KB · Εμφανίσεις: 18

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και επειδη καταλαβες οτι εκανες μαλακια ξαναεβγαλες παλι κουπονια με την πιτερμπορο...τσεκαρετα και αυτα και παρτα να κανεις τουρισμο
Με το 1.000.000.00 που εχεις στην paypal

Συνημμένα

• rsz_screen_shot_2014-01-21_at_103045_pm.png
    rsz_screen_shot_2014-01-21_at_103045_pm.png
    237,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • rsz_screen_shot_2014-01-21_at_111249_pm.png
    rsz_screen_shot_2014-01-21_at_111249_pm.png
    181,9 KB · Εμφανίσεις: 21

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εμενα δεν θα μπορεις να με δουλεψεις ομως και ας εισαι ο Ματζεστικ
Και σε λιγο θα σου βγαλω και τα κουπονια που ποσταρες για να καταλαβεις και εσυ ο ιδιος οτι εισαι μαλακας με περικεφαλαια

ρε αγορινα το συνεχιζεις πραγματικα βγαλε οτι θες ουτως η αλλως ολα μεσα ειναι δεν εχω αφαιρεσει κατι.αν με ενοιαζε θα τα εβγαζα.στα αρχιδια μου χαβαλε κανουμε.Δεν ειναι το σε δουλευω κανεναν δεν δουλευω τουρισμο κανουμε ποτε θα το καταλαβεις?

Ναι παιδια ειμαι μαλακας με περικεφαλαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Βαλε κιαλλα.......!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παιδια αυριο θα διαβασω και θα βγαλω 15αδα εδω με 1 ευρω να παιρνει κανα 2000 ευρω να βγαλουμε τον χειμωνα :grin: :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ριξτο ρε χρησταρα αυριο να διαλεξουμε......

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
μονο με την ηρεμια.. :) μπορεις να κερδισεις :) με το iive ειναι καθαρα μονα ζυγα δηλαδη καθαρος τζογος δεν εχεις διαβασει βγαζεις γρηγορα μια αποφαση για το αν μπει η οχι αλλο γκολ δηλαδη μαυρο ασπρο ενταξει αν εχεις φορμα το κανεις λιγο αν δεν σε παει ηρεμεις το μυαλο και παιζεις απο πριν μπας και κατσι :) to live ειναι ψυχοφθορο θα το σταματησω και θα παιζω μονο τα μαλαισιακια αλλα και αυτα λιγο :) γιατι και παλι live ειναι :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Χρηστο πραγματικα ο πιπης δεν ξερει τι ειναι χαβαλες και με στεναχωρει.Δεν θελω να εχω αντιδικιες με κανεναν εδω μεσα.πραγματικα κριμα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Χρηστο πραγματικα ο πιπης δεν ξερει τι ειναι χαβαλες και με στεναχωρει.Δεν θελω να εχω αντιδικιες με κανεναν εδω μεσα.πραγματικα κριμα.

Μην στεναχωριεσαι...τρολαρουμε απο το ιντερνετ..λες και σε ξερω προσωπικα ξεκολλα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

το αντίθετο συμβαίνει. Ο Πίπης μάλλον ξέρει από χαβαλέ, γι' αυτό κι αυτός όπως και 2-3 ακόμα εδώ μέσα σε έχουμε πάρει στο χαβαλέ. Απλά στο ξαναέγραψα: πήγαινε αλλού να τρολάρεις κι άσε εδώ να λέμε μόνο για το στοίχημα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
ενταξει ο πιπης ειναι καλο παλικαρι :) μην στεναχωριεσε :) κανουμε χαβαλε :) και παιζουμε και τζογο :) ο καθενας με τα δικα του λεφτα και ποσα :) :) :) το στοιχημα το μουνι τα ουισκια  και τα τσιπουρα ενωνουν τους ανθρωπους :) :) :) :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ενταξει ο πιπης ειναι καλο παλικαρι :) μην στεναχωριεσε :) κανουμε χαβαλε :) και παιζουμε και τζογο :) ο καθενας με τα δικα του λεφτα και ποσα :) :) :) το στοιχημα το μουνι τα ουισκια  και τα τσιπουρα ενωνουν τους ανθρωπους :) :) :) :) :)

Ναι ρε χρησταρα χαβαλε κανουμε και καθεται και επιτιθεται προσωπικα λες και ενοχλησα κανενα με τα κουπονια που ανεβασα.Δλδ σαν να αρχισει να σου την πει εσενα καποιος που ανεβαζεις τα δικα σου στο facebook.Πεταγεται και ο georgebest και λεει και αυτος τα δικα του.......τι να πω πραγματικα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Ναι ρε χρησταρα χαβαλε κανουμε και καθεται και επιτιθεται προσωπικα λες και ενοχλησα κανενα με τα κουπονια που ανεβασα.Δλδ σαν να αρχισει να σου την πει εσενα καποιος που ανεβαζεις τα δικα σου στο facebook.Πεταγεται και ο georgebest και λεει και αυτος τα δικα του.......τι να πω πραγματικα.
ενταξει τα παιδια το λενε απο την πλευρα μηπως και παρασυρεις κανεναν καταλαθος :) οχι  οτι αν κανεις χαβαλε τους πηραζει :) στο fb που εβγαλα μερικα κουπονια απο εσενα και απο το φιλαρακι μου τον νιπλ τα εβγαλα για χαβαλε  :) με ρωτησαν 2 φιλοι μου αν ειναι αληθεια και τους ειπα δεν ειναι δικα μου :).. Για μενα προσωπικα φιλε μου ματζεστικ ειτε παιζει καποιος 1 εκατομμυριο ευρω ειτε 1 ευρω μακαρι να κερδισει θα χαρω :) Μακαρι να βγαλουμε καμια τρελη αποδωση γιατι το στοιχημα ειναι αποδωση :) μην στεναχωριεσε εδω μπορεις να λες οτι γουσταρεις αφου εχουμε δημοκρατια και το στοιχημα χαβαλε θελει και χιουμορ να περναμε καλα :) η χασουρα ειναι ασχημη αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιαυτο υπαρχουν οι μπουκ και εμεις χωρις λεφτα :) :) :) :) :) :) Μην στεναχωριεσε ολα καλα :) Να ερθει και ο γεοπας πισω μου εληψε δεν μπορω να παρει πρωταθλημα η γιουβε χωρις τον γεοπα εδω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

εγώ δεν λέω τα δικά μου. Λέω ένα πολύ απλό πράγμα για πολλοστή φορά: Κάποιοι έχουν καταλάβει πόσο καμμένος και πόσο μυθομανής είσαι και βαριούνται να διαβάζουν τις μαλακίες σου σε ένα θρεντ που μπαίνουν να ανταλλάξουν απόψεις μπας και βγάλουν κανα φράγκο από το στοίχημα. Τι καλύτερο λοιπόν να πας να τα γράφεις αλλού και να αφήσεις το θρεντ ήσυχο;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ενταξει τα παιδια το λενε απο την πλευρα μηπως και παρασυρεις κανεναν καταλαθος :) οχι  οτι αν κανεις χαβαλε τους πηραζει :) στο fb που εβγαλα μερικα κουπονια απο εσενα και απο το φιλαρακι μου τον νιπλ τα εβγαλα για χαβαλε  :) με ρωτησαν 2 φιλοι μου αν ειναι αληθεια και τους ειπα δεν ειναι δικα μου :).. Για μενα προσωπικα φιλε μου ματζεστικ ειτε παιζει καποιος 1 εκατομμυριο ευρω ειτε 1 ευρω μακαρι να κερδισει θα χαρω :) Μακαρι να βγαλουμε καμια τρελη αποδωση γιατι το στοιχημα ειναι αποδωση :) μην στεναχωριεσε εδω μπορεις να λες οτι γουσταρεις αφου εχουμε δημοκρατια και το στοιχημα χαβαλε θελει και χιουμορ να περναμε καλα :) η χασουρα ειναι ασχημη αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιαυτο υπαρχουν οι μπουκ και εμεις χωρις λεφτα :) :) :) :) :) :) Μην στεναχωριεσε ολα καλα :) Να ερθει και ο γεοπας πισω μου εληψε δεν μπορω να παρει πρωταθλημα η γιουβε χωρις τον γεοπα εδω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

μα πως να τον παρασυρω με το δικο μου κουπονι που ανεβαζω?δεν νομιζω οτι ειναι αυτο αλλα λενε......τελος παντον εγω τουρισμο κανω και χαβαλε απο κει και περα ο καθενας οτι καταλαβαινει.η ζωη συνεχιζεταιιιιιι.......

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εγώ δεν λέω τα δικά μου. Λέω ένα πολύ απλό πράγμα για πολλοστή φορά: Κάποιοι έχουν καταλάβει πόσο καμμένος και πόσο μυθομανής είσαι και βαριούνται να διαβάζουν τις μαλακίες σου σε ένα θρεντ που μπαίνουν να ανταλλάξουν απόψεις μπας και βγάλουν κανα φράγκο από το στοίχημα. Τι καλύτερο λοιπόν να πας να τα γράφεις αλλού και να αφήσεις το θρεντ ήσυχο;

Νατο Χρηστο δες εδω δεν λεει οτι παρασυρω κανεναν αντιθετως με λεει καμμενο με λεει μυθομανη και οτι λεω μαλακιες.ενοχλει δλδ που ανεβαζω τα κουπονια που παιζω για να τα δουν και να παιξει οποιος θελει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.644
Πόντοι
12.756

Απο την στιγμη που δεν παραβαίνει τους κανονες που εχει ορισει το σαιτ μπορει να γραφει οπου θελει , αν θες τον διαβαζεις , αν οχι προσπερνα τα μηνυματα , αλλοι κανουν χαβαλε , αλλοι λενε σοβαρα , αλλοι περνανε τον χρονο τους και αλλοι κωλοβαρανε εδω μεσα...Ετσι ειναι και στην ζωη τυπε .. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom