Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Απο την στιγμη που δεν παραβαίνει τους κανονες που εχει ορισει το σαιτ μπορει να γραφει οπου θελει , αν θες τον διαβαζεις , αν οχι προσπερνα τα μηνυματα , αλλοι κανουν χαβαλε , αλλοι λενε σοβαρα , αλλοι περνανε τον χρονο τους και αλλοι κωλοβαρανε εδω μεσα...Ετσι ειναι και στην ζωη τυπε .. :)

Απαντησες δικαια αλλα λυπαμαι δεν θα καταλαβουν........

Ειδες τι σου ειπα για την γκομενα?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Νατο Χρηστο δες εδω δεν λεει οτι παρασυρω κανεναν αντιθετως με λεει καμμενο με λεει μυθομανη και οτι λεω μαλακιες.ενοχλει δλδ που ανεβαζω τα κουπονια που παιζω για να τα δουν και να παιξει οποιος θελει.
φιλε μου προσωπικα σε παω και ολα τα παιδια γιατι να μην σας παω δεν εχω λογο :) ο καθενας τα λεφτα του παιζει με την συνηδηση του :) :) :) το αν παρασυρεις κανεναν δεν το ειπα με την προηποθεση οτι λες ψεματα φιλαρακη μου :) απλα μηπως το ενοησαν ετσι τα παιδια και εχουν καπως ψηλα τους τονους :) :) Καμια φορα καταλαθος γινομαστε ευξαπτοι το εχω παθει και εγω εδω και το μετανιωσα την επομενη στιγμη :) Μην στεναχωριεσε ολα καλα.. Και ο φιλος μου ο πακετινιο παιζει χιλιαδες ευρω αλλα δεν παιζω ουτε ενα ευρω τα κουπονια του :) αντε το εχω κανει κανα 2 φορες αλλα επαιξα τοσα οσα μπορουσα να παιξω και οχι παραπανω  :) :) :) Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει εισαι μια χαρα οπως ολοι εδω μεσα :)ΥΓ.. γκουτναιτ απο μενα σιγιου λετερ τουμορου εβρινθινγκ :) :) :) :) :) :) :) :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
θα αντεξεις ενα νεο πρηξιμο απο την αρχη??

Αληθεια γιατι σε σουταρε? εκανες μαλακια?

1. Οχι και αυτο με προβληματιζει αρκετα για την συνεχεια
2. Την ειχα γραψει στ αρχιδια μου λεει , και της περασε  :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
φιλε μου προσωπικα σε παω και ολα τα παιδια γιατι να μην σας παω δεν εχω λογο :) ο καθενας τα λεφτα του παιζει με την συνηδηση του :) :) :) το αν παρασυρεις κανεναν δεν το ειπα με την προηποθεση οτι λες ψεματα φιλαρακη μου :) απλα μηπως το ενοησαν ετσι τα παιδια και εχουν καπως ψηλα τους τονους :) :) Καμια φορα καταλαθος γινομαστε ευξαπτοι το εχω παθει και εγω εδω και το μετανιωσα την επομενη στιγμη :) Μην στεναχωριεσε ολα καλα.. Και ο φιλος μου ο πακετινιο παιζει χιλιαδες ευρω αλλα δεν παιζω ουτε ενα ευρω τα κουπονια του :) αντε το εχω κανει κανα 2 φορες αλλα επαιξα τοσα οσα μπορουσα να παιξω και οχι παραπανω  :) :) :) Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει εισαι μια χαρα οπως ολοι εδω μεσα :)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα στ αρχιδια μας  :rockon: :rockon: :rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
1. Οχι και αυτο με προβληματιζει αρκετα για την συνεχεια
2. Την ειχα γραψει στ αρχιδια μου λεει , και της περασε  :S

οντως εσυ το πιστευεις οτι την ειχες γραψει??δλδ ρε μαν δεν την εβλεπες καθε μερα αλλα μερα παρα μερα?

ισα ισα δλδ αν ειναι και πανω απο 30 θα τσουρουφλιζοτανε για γαμους κτλπ.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
οντως εσυ το πιστευεις οτι την ειχες γραψει??δλδ ρε μαν δεν την εβλεπες καθε μερα αλλα μερα παρα μερα?

ισα ισα δλδ αν ειναι και πανω απο 30 θα τσουρουφλιζοτανε για γαμους κτλπ.....

Μην το γαμησουμε στο οφ τοπικ.
Μπορει και να την ειχα γραψει λιγο , αλλα τραβαγα ζορια επιχειρηματικά καποια περιοδο και δεν ημουν και η καλυτερη παρεα, αυτη εκανε τουρισμο με τα λεφτα μου ολη μερα καθε μερα..Σπιτι μου εμενε μονιμα, την εβλεπα καθε μερα..
Για γαμο δεν ειχα θεματα , δεν γουσταρε , και ουτε και εγω .

Παμε ον τοπικ τωρα  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μια χαρά τα λέει ο Γεώργιος ο καλύτερος (που θα λεγε κι ο thesaint)
Θέλω να δω τις προβλέψεις π.χ. του gl και πρέπει να ψάξω 100 σελίδες πίσω.
Άμα ξαναδώ πολύ σπαμ θα σας γαμησω αυστηρά και ρυθμικα  :fuck2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
Μια χαρά τα λέει ο Γεώργιος ο καλύτερος (που θα λεγε κι ο thesaint)
Θέλω να δω τις προβλέψεις π.χ. του gl και πρέπει να ψάξω 100 σελίδες πίσω.
Άμα ξαναδώ πολύ σπαμ θα σας γαμησω αυστηρά και ρυθμικα  :fuck2:

:-* :-* :-*  καυλιαρα νανε μου  :-* :-* :-*  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ολα στο πιατο τα θες , ψαξε και λιγο μωρη  :birdman: που θες να τα τσεπωσεις με τα προγνωστικα του gl χωρις να κουραστεις κιολας  :birdman:

Παιξε προγνωστικα Ρεντ αν εχεις αντερα  :birdman:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Απο την στιγμη που δεν παραβαίνει τους κανονες που εχει ορισει το σαιτ μπορει να γραφει οπου θελει , αν θες τον διαβαζεις , αν οχι προσπερνα τα μηνυματα , αλλοι κανουν χαβαλε , αλλοι λενε σοβαρα , αλλοι περνανε τον χρονο τους και αλλοι κωλοβαρανε εδω μεσα...Ετσι ειναι και στην ζωη τυπε .. :)

αν γράφει πράγματα που δεν ισχύουν, ίσως και να παραβαίνει τους κανόνες του σάιτ. Βαριέμαι να τους ψάξω και να τους διαβάσω, αλλά τελοσπάντων λίγο πολύ όλοι τρολάρουμε παρόλο που αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες. Απλά ρε φίλε, όταν μπαίνει κάποιος σε ένα θρεντ και συνεχόμενα τρολάρει, εσένα σε αφήνει εντελώς αδιάφορο; Οκ, αυτός είναι καμμένος και το κάνει. Οι άλλοι ίσως να μην γουστάρουν να διαβάζουν διαρκώς τις μαλακίες του. Δεν είναι πιο σωστό να πάει να τις γράφει αλλού και όποιος θέλει να παραμυθιάζεται να πηγαίνει εκεί και να τον διαβάζει;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:-* :-* :-*  καυλιαρα νανε μου  :-* :-* :-*  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ολα στο πιατο τα θες , ψαξε και λιγο μωρη  :birdman: που θες να τα τσεπωσεις με τα προγνωστικα του gl χωρις να κουραστεις κιολας  :birdman:

Παιξε προγνωστικα Ρεντ αν εχεις αντερα  :birdman:

Αύριο β' Ιταλία το αυτί μου μυρίζει πολλά αντερ, έχεις κανένα μαφιοζικο ινφο;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η κπρ πότε παίζει ρε τύποι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
αν γράφει πράγματα που δεν ισχύουν, ίσως και να παραβαίνει τους κανόνες του σάιτ. Βαριέμαι να τους ψάξω και να τους διαβάσω, αλλά τελοσπάντων λίγο πολύ όλοι τρολάρουμε παρόλο που αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες. Απλά ρε φίλε, όταν μπαίνει κάποιος σε ένα θρεντ και συνεχόμενα τρολάρει, εσένα σε αφήνει εντελώς αδιάφορο; Οκ, αυτός είναι καμμένος και το κάνει. Οι άλλοι ίσως να μην γουστάρουν να διαβάζουν διαρκώς τις μαλακίες του. Δεν είναι πιο σωστό να πάει να τις γράφει αλλού και όποιος θέλει να παραμυθιάζεται να πηγαίνει εκεί και να τον διαβάζει;

Αν γραφει πραγματα που δεν ισχυουν κανεις δεν μπορει να το τσεκαρει , και σιγουρα δεν μπορει να τον μπαναρει αφου δεν προσβαλει αλλον και εκθετει μονο τον ευατο του.
Απο εκει και μετα ολοι τρολαρουμε εχεις δικιο σε αυτο , αλλα υπαρχει μια ελαστικοτητα , αλλιως στο σαιτ θα ειχε μεινει μονο ο Αντισθενης  ;)
Οχι δεν με αφηνει αδιαφορο αν μπαινει καποιος και συνεχως τρολαρει , αλλα δεν μπορω να κανω και κατι , δεν ειναι δικο μου το σαιτ , και αρα οπου θελει γραφει ο καθενας , και στο δρομο θελω να κατεβω και να γαμησω στο ξυλο κατι μαλακες που δεν ξερουν να οδηγουν , και να σπασω κανα ποδι σε κανα πουστη που δεν περπαταει στο πεζοδρομιο και βολταρει στην μεση του δρομου , αλλα πρεπει να ζησουμε και με αυτους τους μαλακες αναμεσα μας..
Εμενα δεν με ενοχλει τοσο το τρολαρισμα , αν και σε αυτο το σαιτ ειναι θεσμος ( βλεπε τον Απολυτο , ασχετο αν καποια εχουν πλακα ) με ενοχλει το μετα Χριστο προφητες που ειχαμε εδω μεσα..πχ που βγαινουν μετα και λενε τις μαλακιες τους ..

:)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
Αύριο β' Ιταλία το αυτί μου μυρίζει πολλά αντερ, έχεις κανένα μαφιοζικο ινφο;

Αυριο θα ακουσει η μυτη μου για Β Ιταλιας , θα κοιταξω αυριο και οτι βρω θα σου πω .. δεν ξερω ομως αν ειναι αντερακια , μπορει να ειναι και σημεια η γκολ γκολ ..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μην τυχον και ξαναδωσεις ΚΠΡ , τοσες ομαδες παιζουν με αυτη την πουτανα εχεις κολλησει που μας εχει γαμησει στους κουβαδες ?
το 90% των αγώνων της έρχεται under τύπε,πάει φουλ για άνοδο και πάλι στην πρέμιερ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Georgebest μην τρολλαρεις αλλο το κουρασες ριξε κανα κουπονι να βαλω κανα χιλιαρικο να βγει κανα ψιλο..........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.642
Πόντοι
12.756
το 90% των αγώνων της έρχεται under τύπε,πάει φουλ για άνοδο και πάλι στην πρέμιερ

οπου θελει να παει , ας παει και στο διαπλανητικο πρωταθλημα πρωτης εθνικης  , φτανει να μην την δινεις εσυ σε προγνωστικο.
Εσυ στο μυαλο σου να εχεις οτι αυτη η ομαδα σταματησε να υπαρχει  :sunglasses: εκλεισε το μαγαζακι , τελος , φινιτο , game over  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Georgebest μην τρολλαρεις αλλο το κουρασες ριξε κανα κουπονι να βαλω κανα χιλιαρικο να βγει κανα ψιλο..........

Εσύ τρολαρεις ρε καθυστέρηση. Άμα ξαναποσταρεις πριντσκριν θα σε κάνω να ξεψαψεις τον παλιό σου λογαριασμό που έμπαινες στα στριπονηματα.
Μην ξανασπαμαρεις γιατί θα κάνω για πρώτη φορά αναφορά, και μετά θα το πω και στη μαμά μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom