Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
Εσύ τρολαρεις ρε καθυστέρηση. Άμα ξαναποσταρεις πριντσκριν θα σε κάνω να ξεψαψεις τον παλιό σου λογαριασμό που έμπαινες στα στριπονηματα.
Μην ξανασπαμαρεις γιατί θα κάνω για πρώτη φορά αναφορά, και μετά θα το πω και στη μαμά μου

:new_shocked: :new_shocked:  :police: :police: :police: :police:

λεγε τι ξερεις  :knuppel:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν γραφει πραγματα που δεν ισχυουν κανεις δεν μπορει να το τσεκαρει , και σιγουρα δεν μπορει να τον μπαναρει αφου δεν προσβαλει αλλον και εκθετει μονο τον ευατο του.
Απο εκει και μετα ολοι τρολαρουμε εχεις δικιο σε αυτο , αλλα υπαρχει μια ελαστικοτητα , αλλιως στο σαιτ θα ειχε μεινει μονο ο Αντισθενης  ;)
Οχι δεν με αφηνει αδιαφορο αν μπαινει καποιος και συνεχως τρολαρει , αλλα δεν μπορω να κανω και κατι , δεν ειναι δικο μου το σαιτ , και αρα οπου θελει γραφει ο καθενας , και στο δρομο θελω να κατεβω και να γαμησω στο ξυλο κατι μαλακες που δεν ξερουν να οδηγουν , και να σπασω κανα ποδι σε κανα πουστη που δεν περπαταει στο πεζοδρομιο και βολταρει στην μεση του δρομου , αλλα πρεπει να ζησουμε και με αυτους τους μαλακες αναμεσα μας..
Εμενα δεν με ενοχλει τοσο το τρολαρισμα , αν και σε αυτο το σαιτ ειναι θεσμος ( βλεπε τον Απολυτο , ασχετο αν καποια εχουν πλακα ) με ενοχλει το μετα Χριστο προφητες που ειχαμε εδω μεσα..πχ που βγαινουν μετα και λενε τις μαλακιες τους ..

:)

δεν είπα πουθενά για μπανάρισμα. Πρότεινα τι είναι καλύτερο να γίνει για να μη σπάει τ' αρχίδια όσων θέλουν να ανταλλάσσουν απόψεις για το στοίχημα. Δεν θα γίνει, αλλά τέλοσπάντων, κουβέντα να γίνεται. Το αν είναι παραμυθάς, ίσως να μην αποδεικνύεται 100%, αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν σου δίνουν μια ένδειξη; Βαριέμαι (και δεν αξίζει) να καθίσω να ψάξω πώς γίνεται, αλλιώς θα σου πόσταρα κι εγώ ένα κουπόνι αξίας 1 εκ. ευρώ. Λες να μη γίνεται φωτοσοπιά, ειδικά με το mac που έχει ο φίλος μας, το οποίο πιθανώς να έχει πρόγραμμα καλύτερο κι από το φωτοσοπ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
άμα είχε 1 μύριο σιγά και έπαιζε στοίχημα και σιγά μην έγραφε στο μπου ρε τύπε  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
Μια μάρκα αμαξιου είχε για νικ, δεν το θυμάμαι τωρα, τον εκραζε κι ο μακλειν (μη μου πεις ότι θυμάσαι κι αυτον)

τον θυμαμαι  :rolleyes: , αλλα να θες μπορω να πω οτι δεν τον θυμαμαι , το θεμα ειναι εσυ που τους θυμασαι ολους ρε πουστη , εγω τον ειχα ξεχασει αυτον αν δεν μου τον θυμιζες..

για την μαρκα αμαξιου που λες δεν μου ερχετε κατι στο νου ...

mclein:
Παράθεση από: panosmpos στις 14/03/07, 01:01

Στο δεύτερο ('μαλακοβάσος') μιλούσα γενικά. Αλλά και απο την  πλευρά σου ειπώθηκαν άσχημα πράγματα οφείλεις να το παραδεχθείς. Για 'όρκους αιώνιας αγάπης' φυσικά δεν ανέφερε κανείς κάτι τέτοιο αλλά να ξεκολλήσετε ο ένας με τον αλλον δεν θα ήταν άσχημο. Όχι μόνο για σας αλλά για όλους μας.

Υ.Γ. Για το άλλο θα μάθω τώρα που είχαμε πει.

Oντως εχεις δικιο οτι απ'την πλευρα μου το παιχνιδι εφτασε στα ακρα ορισμενες φορες (εποχη προ-αποχωρησης)...σημερα ομως νομιζω οτι ημουν εως γαιδουρινα υπομονετικος.....κ φυσικα απολυτα κοσμιος ενω δν θα επρεπε μετα την 1η σελιδα του συγκεκριμενου τοπικ....(εξαιρεση αυτο για το μεγαλο του πουλι...)
Eγω οπως διαπιστωνεις δν εχω προβλημα με κανεναν.....σε ολα τα nicknames ανα topic απαντω με το ιδιο στυλ....απλα ο vasos δν το αντεχει....(ή απλα παιζει θελωντας ν'ανεβασει τα ποστ του....οπως ο ιδιος ανεφερε...εποχη προ-αποχωρησης...)....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ανεβαζω δελτια του στοιχηματος μου σε θρεντ με τιτλο στοιχημα.δεν τρολαρω.Εσεςι τρολαρετε τωρα ακριβως με αυτο που κανετε λες και δεν εχετε με κατι καλυτερο να κανετε.Ανεβαζω φωτος στο θρεντ της τζουλιας εχουν λιγο φωτοσοπ αλλα παρτε λιγο ματι δεν θα χασετε......

Lion7 χαλαρωσε σε σαιτ στο ιντερνετ εισαι.......

καντε τουρισμοοοοοοοο!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
δεν είπα πουθενά για μπανάρισμα. Πρότεινα τι είναι καλύτερο να γίνει για να μη σπάει τ' αρχίδια όσων θέλουν να ανταλλάσσουν απόψεις για το στοίχημα. Δεν θα γίνει, αλλά τέλοσπάντων, κουβέντα να γίνεται. Το αν είναι παραμυθάς, ίσως να μην αποδεικνύεται 100%, αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν σου δίνουν μια ένδειξη; Βαριέμαι (και δεν αξίζει) να καθίσω να ψάξω πώς γίνεται, αλλιώς θα σου πόσταρα κι εγώ ένα κουπόνι αξίας 1 εκ. ευρώ. Λες να μη γίνεται φωτοσοπιά, ειδικά με το mac που έχει ο φίλος μας, το οποίο πιθανώς να έχει πρόγραμμα καλύτερο κι από το φωτοσοπ;

Το μπαναρισμα το ειπα εγω σωστα το ανεφερες , απο κει και μετα οπως λες και εσυ κουβεντα να γινεται , αν ειναι η δεν ειναι παραμυθας δεν μας απασχολει αμεσα , ουτε δικα μας ειναι και τα τρωει ουτε αν δεν εχει φραγκο μας ζηταει δανεικα..
Ολα γινονται και φωτοσοπιες και τα ρεστα , αλλα οπως γραφεις και εσυ δεν αξιζει και θα χαθει και χρονος δικος σου ή οποιου αλλου.
Καλο θα ηταν να μην σπαμαρετε αυτο το θεμα , αλλα απο την στιγμη που το σπαμ και το τρολαρισμα ειναι βασικα στοιχεια του σαιτ ας ζησουμε με αυτα αν θελουμε να ειμαστε μελη εδω .. ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εσύ τρολαρεις ρε καθυστέρηση. Άμα ξαναποσταρεις πριντσκριν θα σε κάνω να ξεψαψεις τον παλιό σου λογαριασμό που έμπαινες στα στριπονηματα.
Μην ξανασπαμαρεις γιατί θα κάνω για πρώτη φορά αναφορά, και μετά θα το πω και στη μαμά μου

δεν ειχα ποτε αλλο λογαριασμο.μαλλον με μπερδευεις με αλλον,

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
άμα είχε 1 μύριο σιγά και έπαιζε στοίχημα και σιγά μην έγραφε στο μπου ρε τύπε  :grin:

μην εισαι απολυτος ποτε τυπε  ;)
Εσυ μπορει να μην εγραφες , αλλα δεν ξερεις τι μπορει να εκανα οι αλλοι αν το ειχαν  ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μεχρι στιγμης τουρισμο κανει μονο ο Nipple και ειναι και χωρισμενος ολοι οι αλλοι δυο 3 δλδ οχι και ολοι μιλαμε για μεγαλο τρολ........Δειτε καμια τζουλια αγορια για το βραδυ και αυριο μπειτε εδω να δειτε το κουπονακι μου μεσω σκιουρου........!!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μην εισαι απολυτος ποτε τυπε  ;)
Εσυ μπορει να μην εγραφες , αλλα δεν ξερεις τι μπορει να εκανα οι αλλοι αν το ειχαν  ;)

εδω στο μπου τυπε ειναι ολοι μιζεροι αφραγκοι και μπατηρηδες....αστους.... και δεν μιλαω για μενα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τον θυμαμαι  :rolleyes: , αλλα να θες μπορω να πω οτι δεν τον θυμαμαι , το θεμα ειναι εσυ που τους θυμασαι ολους ρε πουστη , εγω τον ειχα ξεχασει αυτον αν δεν μου τον θυμιζες..

για την μαρκα αμαξιου που λες δεν μου ερχετε κατι στο νου ...

Δεν ήταν μάρκα αμαξιου μπερδεύτηκα, αυτός ήταν

αυτες ειναι business......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
Δεν ήταν μάρκα αμαξιου μπερδεύτηκα, αυτός ήταν

δεν το θυμαμαι αυτο το νικ  :think: , παντως περιεργο τετοια κατινα που εισα που περασες στο ντουκου οτι θυμαμαι τον μακλειν  :rolleyes:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δεν το θυμαμαι αυτο το νικ  :think: , παντως περιεργο τετοια κατινα που εισα που περασες στο ντουκου οτι θυμαμαι τον μακλειν  :rolleyes:

ξαναλεω απο παντα στο μπου ειχα 1 και μονο λογαριασμο με μπερδευεις με αλλον.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δεν το θυμαμαι αυτο το νικ  :think: , παντως περιεργο τετοια κατινα που εισα που περασες στο ντουκου οτι θυμαμαι τον μακλειν  :rolleyes:

Εδώ θυμοσουν τον λαπλας, είναι εμφανές ότι παρακολουθουσες καιρό το σάιτ :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
Εδώ θυμοσουν τον λαπλας, είναι εμφανές ότι παρακολουθουσες καιρό το σάιτ :sunglasses:
Παιζει να ειμαι και ο μονος που ηταν επισκεπτης επι τοσο καιρο  :sunglasses:
Ειχατε γεμισει κλωνους  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αύριο 26.482 ευρώ στο 1χ της λατσιο και στον ασσο της Τουλούζ, θα ποστάρω και το ποντάρισμα αυριο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια χαρά τα λέει ο Γεώργιος ο καλύτερος (που θα λεγε κι ο thesaint)
Θέλω να δω τις προβλέψεις π.χ. του gl και πρέπει να ψάξω 100 σελίδες πίσω.
Άμα ξαναδώ πολύ σπαμ θα σας γαμησω αυστηρά και ρυθμικα  :fuck2:
επιασα τον ασο της τιχουανα αλλα η πουτανα η σαντος λαγκουνα δεν μου κανε την χαρη για διπλο.....μελετη τωρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
25/01/2014 15:00 128 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-3 Goals 1.75 -
25/01/2014 17:00 160 ΟΛΝΤΑΜ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ Goal 1.55 -
25/01/2014 17:15 206 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Under 1.55 -
25/01/2014 19:00 209 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 1.85 -
25/01/2014 19:30 217 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Ημ.X 2.25 -
25/01/2014 ΧΙΛ 03:00 242 ΙΚΙΚΕ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ 2 2.25 -

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
kalhmera. ρεδ :) :) :) σε αυτο που λες ειναι να κανει με τον ανθρωπο :) :). Αλλος εχει 5 ευρω στην τσεπη και ειναι ολη την ημερα στο στοιχημα και αλλος εχει 1 εκατομυριο και πολα παραπανω και εχουν τον ιδιο παθος με τον τζογο :) ο δικος μου ο πακετινιο ο φιλος ο γνωστος παιζει 2000 την εβδομαδα και εγω 20 ευρω :grin: αλλα εχουμε το ιδιο παθος  :grin: ο τζογος εχει να κανει με τον ανθρωπο :) ειναι πακετινιοι που πεζουν και αλλοι δεν πεζουν :) και ειναι και ο μεσος η φτωχος που παιζει και μεσος η φτωχος πολιτης που δεν παιζει ξερω μια οικογενοια με παρα πολα λεφτα που πεζουν τζογο απο τον πατερα μεχρι τα παιδια :) αλλον που παιζει αν δει 1,20 στο τενις 1000 ευρω για πλακα κτλ. ο τζογος δεν εχει να κανει με το ποσα εχει αλλα με το ποσο σου αρεσει η οχι στην μυκονο ειχα μαθει οτι παιχτικε δελτιο 150000 ευρω ειναι το μεγαλυτερο σε εσοδα πρακτορειο προπο εχει 6 μηχανες να χτυπανε κουπονια αυτος που επαιξε το δελτιο 150000 ευρω τι ηταν καστανας :grin: :grin: ο τζογος ειναι γλυκος παιζουν ολοι :grin: :) :) :) :) :) :) :)ΥΓ.. Παω για ζεστη σοκολατα σιγιου λετερ εβριθινγκ να διαβασω μπας με 1 ευρω βγαλουμε κανα 2000αρο :grin: με την οπισθεν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom