Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
θα σε ειχα παρει ενα μεταξοτο κιμονο πιτζαμα με δρακο κεντιμενο πισω στην πλατη :grin: αυτο που φωρουσε ενος φιλου μου ο πατερας :) στην αγια παρασκευη που πρεπει να ειχαν τοτε τοσα λεφτα που τα 5 αμαξια που ειχαν κατω στο παρκιν τις πολυκατοικιας τα σκεπαζαν με 100δολαρα για να μην καιγονται στον ηλιο το καλοκαιρι :) ξεχασα το ονομα του 19 ετων και φορουσε χρυσο ρολοι ο φιλος μου ναυτης-δισεκατομυριουχος :)

URL]]

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Βγαλε τα κουπονια και πες μου που ειναι πλαστα

Και θα σου βγαλω εγω τα δικα σου να δουνε ποσο μαλακας εισαι...γιατι ουτε να φωτοσοπιασεις δεν ξερεις

μαν πραγματικα δεν βαριεσαι?? γιατι δεν χαλαρωνεις?? Δες την ζωη λιγο με χαβαλε......σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τα κουπονια σου ρε φιλε τα ανεβασες τα ειδαμε τελιωσε τι ειμαι σαν και σενα?

κανε λιγο τουριμσο ρε παιδακι μου........πεστο και στον ορεστη που επαθε καταθλιψη επειδη τον χωρισε μια Ελληνιδα με κυταριτιδα σιγα υπαρχουν χιλιαδες θα βρει αλλη......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
μαν πραγματικα δεν βαριεσαι?? γιατι δεν χαλαρωνεις?? Δες την ζωη λιγο με χαβαλε......σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τα κουπονια σου ρε φιλε τα ανεβασες τα ειδαμε τελιωσε τι ειμαι σαν και σενα?

κανε λιγο τουριμσο ρε παιδακι μου........πεστο και στον ορεστη που επαθε καταθλιψη επειδη τον χωρισε μια Ελληνιδα με κυταριτιδα σιγα υπαρχουν χιλιαδες θα βρει αλλη......

εμενα που με χωρισε και δεν ειχε κυταριτιδα η καριολα που θα βρω αλλη χωρις ρε Ματζεστικ  :headbang:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

οκ γυρνα το στην πλακα τωρα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
http://[URL unfurl="true"]www.japankimono.co.uk/img/mens-kimono-embroidered/JE-07-fl-dragon-dance-mens-japanese-kimono.jpg[/img[/URL]]

[/quote]ναι φιλε κατι σαν αυτο φορουσε ο πατερας του φιλου μου μια μερα απο το κεντρο εκπεδευσης κανελοπουλος που ειχαμε εξοδο με πηγε σπιτη του και ο πατερας του φορουσε ενα κιμονο σαν και αυτο ειχαν στην αγια παρακσκευη 2 πολυκατικιες 5-6 αμαξια μαγαζια μπουζουξιδικα δικα τους κτλ. Με εδωσε το κινιτο τηλεφωνο ο φιλος μου μεσα στο αμαξι του οταν πηγεναμε στην αγια παρασκευη να με ντισει με χουγκο μπος για το βραδυ. Και δεν ηξερα τι ηταν το κινιτο πατουσα τα κουμπια εχοντας το κινιτο στραμενο στην σιντιερα να αλλαξω τραγουδι.  Με λεει τι κανεις του λεω αλλαζω τραγουδια με λεει ρε συ τηλεφωνο ειναι παρε την μανα σου να την πεις ενα για.. Του λεω τι τιλεφωνο τι ειναι αυτο δεν ειχα κατανοησει οτι υπαρχει τοσο μικρο τηλεφωνο νομιζα οτι ηταν τηλεκοντρολ για την σιντιερα.. και ηταν τοσο μικρο με λεει με το εφεραν απο την αμερικη εμπενε στο τσεπακι του πουκαμισουν και δεν φενοταν εξω. Ενω οταν βγηκαν τα τηλεφονα στην πιατσα το 1 τηλεφονο στον απλο λαο ηταν 3 κιλα στο βαρος :) :) :) :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εμενα που με χωρισε και δεν ειχε κυταριτιδα η καριολα που θα βρω αλλη χωρις ρε Ματζεστικ  :headbang:

Τυπε μου μην αγχωνεσαι στα παρτυ που πας στα ΒΠ με τα πανακριβα ΖΕΝΙΑ κουστουμια ολες λαμπαδες ειναι για την Ανασταση κατι θα βρεις.....!!!!!

Κανε τον τουρισμο σου και θα ερθει μονη της η μοντελα!!!!!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
gl αν κανεις οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο τον αγωνα φορντ ροουντ θα σε παρω και γουνα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756

where is this club bro ?

Τυπε μου μην αγχωνεσαι στα παρτυ που πας στα ΒΠ με τα πανακριβα ΖΕΝΙΑ κουστουμια ολες λαμπαδες ειναι για την Ανασταση κατι θα βρεις.....!!!!!

Κανε τον τουρισμο σου και θα ερθει μονη της η μοντελα!!!!!!!!

Ναι ρε πουστη μου , αλλα παλι απο την αρχη  :headbang: αυτη την ειχα συνηθίσει , ταίριαζαν τα γνωτα μας  ... την ειχα κανει και οπως γουσταρα στο γαμησι ...αντε παλι απο την αρχη .. :'(

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
where is this club bro ?

Ναι ρε πουστη μου , αλλα παλι απο την αρχη  :headbang: αυτη την ειχα συνηθίσει , ταίριαζαν τα γνωτα μας  ... την ειχα κανει και οπως γουσταρα στο γαμησι ...αντε παλι απο την αρχη .. :'(
Kλαμπ Χωρισμενων Απο Γκομενες Χωρις Κυτταριτιδα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οκ γυρνα το στην πλακα τωρα

τωρα εισαι ωραιος........!!

Απλα θελω να σου πω το να με βγαλεις φτωχο ψευτη κακομοιρη μιζερο φωτοσοπακια και οτι αλλο θες δεν θα αλλαξει κατι.Ο Ματζεστικ θαμαι εγω και εσυ θασαι ο Πιπης!!ισα ισα που θα δεχτεις κ κατηγοριες απο καποιους ενω εγω το χαβαλε μου θα κανω που καποιο το εχουν καταλαβει.

φιλικα παντα αγορινα......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια αυριο θα βγαλω κουπονι με αποδοση 24 να παιξετε ολοι να φατε ψωμακι γιατι με τον ρεντ τρωμε κουραμανα εσχατως

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τωρα εισαι ωραιος........!!

Απλα θελω να σου πω το να με βγαλεις φτωχο ψευτη κακομοιρη μιζερο φωτοσοπακια και οτι αλλο θες δεν θα αλλαξει κατι.Ο Ματζεστικ θαμαι εγω και εσυ θασαι ο Πιπης!!ισα ισα που θα δεχτεις κ κατηγοριες απο καποιους ενω εγω το χαβαλε μου θα κανω που καποιο το εχουν καταλαβει.

φιλικα παντα αγορινα......

Εμενα δεν θα μπορεις να με δουλεψεις ομως και ας εισαι ο Ματζεστικ
Και σε λιγο θα σου βγαλω και τα κουπονια που ποσταρες για να καταλαβεις και εσυ ο ιδιος οτι εισαι μαλακας με περικεφαλαια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εμενα δεν θα μπορεις να με δουλεψεις ομως και ας εισαι ο Ματζεστικ
Και σε λιγο θα σου βγαλω και τα κουπονια που ποσταρες για να καταλαβεις και εσυ ο ιδιος οτι εισαι μαλακας με περικεφαλαια

Δε χρειάζεται να βάλεις τίποτα ρε Πιπη, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει καταλάβει τι είναι ο ματζεστικ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom