Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.615
Πόντοι
12.756
Τυπε μου ανοιξες την ορεξη... παω να φαω μια σαλατα του σεφ που εχω στο ψυγειο μου γαμω τους κουβαδες και τα οθωμανικα που μου κανανε τα μπουκερια σημερα
Το πιατο δεξια τι ειναι τυπε ? γιαμι γιαμι  :huh:

Το δεξια ειναι τονος με σογια σως , καλο ειναι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πιπουλη μου κανε τουρισμοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Ασε τις κακιουλες σου και τις ζηλιες σου για την Δευτερα.

Το ειδες το κουπονι ξεκαθαρο ηταν!!!!!!!!!!!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Τυπε οταν τα βγαζεις ενα καθε ημερα εισαι οκ
Οταν τα εβγαλες μαζεμενα εχασες τα αυγα και τα καλαθια

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Σαββατα ειναι κατω , σημερα ηταν εκει νομιζω

Οπου θαναι θα παω και Ρακκαν παω και Χαμα παω και αμα λαχει παω και στο κολωνακι στο Παραγκον ο πιπουλης τουρισμο να κανει και ολα τα αλλα........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.615
Πόντοι
12.756
το φιλαρακι ο νιπλ δεν εχει κεφια θα του στηλω 5 λιτρα τσιπουρο με γλυκανισο 2πλοβρασμενο απο βιολογικα ορεινα σταφυλια χωρις ραντισμα χωρις ποτισμα να γουσταρει :) και μακρια απο τον πολιτισμο 10 χιλιομετρα αυτα τα σταφυλια ειναι πιο καθαρα και απο τα σταφυλια των αρχαιων χρονον :) το τσιπουρο το πουλαει ο παραγωγος αυτος 7 ευρω το λιτρο και το περνουν σαν νερο :)

Το κεφια να εχω ρε Χρησταρα  :'( :'( :'( απο κουβα σε κουβα παμε ... και παλι καλα που βγαζω καλο χρημα στο μπλακτζακ , αλλα εκει χτυπαω 8ωρα , σε λιγο θα μου κολλανε και ένσημα στην vistabet ..
Στειλε τσιπουρο με γλυκανισο γιατι το αλλο το σκετο δεν το μπορω , θα στειλω πανω ενα τετοιο του φιλου μου του Τιγρη που ετρωγε στο διπλα τραπεζι σημερα να το γεμισεις και να το στειλεις πισω και να το παρκαρω στο γκαραζ να εχω καβα

8313367466.jpg

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τυπε οταν τα βγαζεις ενα καθε ημερα εισαι οκ
Οταν τα εβγαλες μαζεμενα εχασες τα αυγα και τα καλαθια

Πιστευω να βλεπεις πως βγαινει το χρημα ολα τα αλλα ξεχασετα..... τωρα δες και λιγο το δασος ασε το δεντρο.Μην με προκαλεις να ανεβασω λογαριασμο πιστωτικης.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ματζεστικ σε μενα στειλε εναν τονο ουισκι σκατς.....τσιπουρο και μαλακιες....κιρρωση θα παθετε

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Στο Ματσουχισα να δωσετε φιλια στη φιλη Ναταλι Θανου!!!!!!!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.615
Πόντοι
12.756
ματζεστικ σε μενα στειλε εναν τονο ουισκι σκατς.....τσιπουρο και μαλακιες....κιρρωση θα παθετε

τσιπουρο και κανα ουζο , γιατι ολα τα αλλα τα πινουν ολοι και οποτε εχω κοσμο σπιτι μου αδειαζουν την καβα , εχουν μαθει και τα πουτανακια τωρα και πινουν ουισκι και εξαφανιζεται

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πιστευω να βλεπεις πως βγαινει το χρημα ολα τα αλλα ξεχασετα..... τωρα δες και λιγο το δασος ασε το δεντρο.Μην με προκαλεις να ανεβασω λογαριασμο πιστωτικης.....

Τυπε...μαθε πως γραφεται ενα ποσο μεγαλυτερο της χιλιαδας...και μετα ελα να μου απαντησεις
Σε εχω σταμπαρει 2 φορες και σου το εχω γραψει οτι κανεις μαλακιες με το να σουταρεις εικονες με ποσα που δεν κατεχεις
Αν εισαι λεφτας με γεια σου με χαρα σου εγω θεωρω οτι εισαι φτωχομπινες και εχω τους λογους μου
Φιλακια και κανε τουρισμο στην Λουτσα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

gl ειδες το κουπονι μου??

για την παρτυ σου μονο!!!!!!!!!!

Κανε δωρο κιτ υγραεριου για αυτοκινητο ενα τονο ξυλα ελιας και κουπονι για πενταστερο ξενοδοχειο στο Σαντασκι με βιζιτα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μονο για βορεοελλαδιτες!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τυπε...μαθε πως γραφεται ενα ποσο μεγαλυτερο της χιλιαδας...και μετα ελα να μου απαντησεις
Σε εχω σταμπαρει 2 φορες και σου το εχω γραψει οτι κανεις μαλακιες με το να σουταρεις εικονες με ποσα που δεν κατεχεις
Αν εισαι λεφτας με γεια σου με χαρα σου εγω θεωρω οτι εισαι φτωχομπινες και εχω τους λογους μου
Φιλακια και κανε τουρισμο στην Λουτσα

μονο για τετοια απαντηση που μου εδωσες φαινεται ποσο μαλακας εισαι

δεν εχεις ποιασει ακομη το νοημα του τουρισμου

κριμα......

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ειδικα για το φτωχομπινες για τα εστιατορια που ανεφερα πρεπει ναμαι μεγαλος αλλα τοσα ξερεις τοσα λες.....ΓΑΤΑΚΙ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl ειδες το κουπονι μου??

για την παρτυ σου μονο!!!!!!!!!!

Κανε δωρο κιτ υγραεριου για αυτοκινητο ενα τονο ξυλα ελιας και κουπονι για πενταστερο ξενοδοχειο στο Σαντασκι με βιζιτα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μονο για βορεοελλαδιτες!!!!
ασε τα γατακια να νιαουριζουν μαν.....εγω ξερω τι εισαι και πονταρω σε σενα και στην ομαδαρα μου την γιουβε

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μονο για τετοια απαντηση που μου εδωσες φαινεται ποσο μαλακας εισαι

δεν εχεις ποιασει ακομη το νοημα του τουρισμου

κριμα......

Μαλακας εισαι και φενεσαι και τον τουρισμο σου τον εχω γραμμενο στα αρχιδια μου
Αν σου βγαλω κουπονι μπετ τζογαρισμενο 5 εκατομμυρια αυριο θα κατσεις να σε γαμησω με τουριστικες καποτες ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Το κεφια να εχω ρε Χρησταρα  :'( :'( :'( απο κουβα σε κουβα παμε ... και παλι καλα που βγαζω καλο χρημα στο μπλακτζακ , αλλα εκει χτυπαω 8ωρα , σε λιγο θα μου κολλανε και ένσημα στην vistabet ..
Στειλε τσιπουρο με γλυκανισο γιατι το αλλο το σκετο δεν το μπορω , θα στειλω πανω ενα τετοιο του φιλου μου του Τιγρη που ετρωγε στο διπλα τραπεζι σημερα να το γεμισεις και να το στειλεις πισω και να το παρκαρω στο γκαραζ να εχω καβα

8313367466.jpg
5 λιτρα για την παρτη σου αν θα θελησεις θα στα στηλω θα παρω μια νταμιντζανα θα την δωσω στον παραγωγο να την γεμησει και θα πιεις το καλυτερο τσιπουρο με γλυκανισο που εχεις πιει. Οταν με εδωσε ο παραγωγος 2 τσαμπια σταφυλια να δοκιμασω οταν εφαγα τραβουσα μαλακια ταυτοχρονα  να ξερεις οτι το σταφυλι ειναι το α και το ω στο τσιπουρο δεν υπαρχει αυτο το τσιπουρο φιλε μου :) Το βυτιοφορο θα στο γεμισω οταν πιασω το τζοκερ :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom