Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαλακας εισαι και φενεσαι και τον τουρισμο σου τον εχω γραμμενο στα αρχιδια μου
Αν σου βγαλω κουπονι μπετ τζογαρισμενο 5 εκατομμυρια αυριο θα κατσεις να σε γαμησω με τουριστικες καποτες ?

φιλαρακο θα στο πω πολυ απλα γιατι κουραζεις και δεν ξερεις τι ειναι χαβαλες μιλας και ασχημα κιολας χωρις λογο.εδω στοιχημα παιζουμε κουπονια ανεβαζουμε ο καθενας οτι θελει παιζει.το αν ειναι αληθεια η ψεμα αυτα που παιζουμε δεν μας νοιαζει.οποτε αν δεν γουσταρεις μαζευτα και τραβα στον ορεστη να τον παρηγορησεις τοσο απλα.και εσυ ανεβασες πλαστα κουπονια του οπαπ αλλα ουτε το σχολιασα....στα παπαρια μου εσυ τι ασχολεισαι? κουτσομπολης εισαι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
5 λιτρα για την παρτη σου αν θα θελησεις θα στα στηλω θα παρω μια νταμιντζανα θα την δωσω στον παραγωγο να την γεμησει και θα πιεις το καλυτερο τσιπουρο με γλυκανισο που εχεις πιει. Οταν με εδωσε ο παραγωγος 2 τσαμπια σταφυλια να δοκιμασω οταν εφαγα τραβουσα μαλακια ταυτοχρονα  να ξερεις οτι το σταφυλι ειναι το α και το ω στο τσιπουρο δεν υπαρχει αυτο το τσιπουρο φιλε μου :) Το βυτιοφορο θα στο γεμισω οταν πιασω το τζοκερ :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πες μου οταν ειναι για το τζοκερ να πω στον οδηγο να ξεκινησει για σενα  :grin: :grin: :grin: :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
την ξεχασαν εκει Ματζεστικ  :-

13006521-famous-european-beach-navagio-in-zakynthos-island-greece-part-of-ionian-islands.jpg

θα το γυρισε τοτε για το waffle house λογω κρισης!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
φιλαρακο θα στο πω πολυ απλα γιατι κουραζεις και δεν ξερεις τι ειναι χαβαλες μιλας και ασχημα κιολας χωρις λογο.εδω στοιχημα παιζουμε κουπονια ανεβαζουμε ο καθενας οτι θελει παιζει.το αν ειναι αληθεια η ψεμα αυτα που παιζουμε δεν μας νοιαζει.οποτε αν δεν γουσταρεις μαζευτα και τραβα στον ορεστη να τον παρηγορησεις τοσο απλα.και εσυ ανεβασες πλαστα κουπονια του οπαπ αλλα ουτε το σχολιασα....στα παπαρια μου εσυ τι ασχολεισαι? κουτσομπολης εισαι?

Αυτο το θεμα με τον Ορεστη τι ειναι ρε μαγκες ??  :think: :think: παιζει πουθενα καμια περιληψη ? γιατι καθε μερα το βλεπω να γεμιζει σελιδες και φοβαμαι να το ανοιξω  :sunglasses:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Εγω δεν εχω κανεναν λογο ρε ΜΑΛΑΚΑ να ανεβασω πλαστα κουπονια ουτε να κανω διαφημιση φραγκα ή λογαριασμους που υποτιθεται οτι εχω
Εσυ κουνιεσαι με φωτοσοπιασμενες εικονες και μας ζαλιζεις τα αρχιδια με το αν εχεις φραγκα ... στααααα αρχιδια μας

Και σου επαναλμβανω... αν σου βγαλω αυριο κουπονι μπετ τζογαρισμενο με 5 εκατομμυρια..θα κατσεις να σε γαμησω με ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτο το θεμα με τον Ορεστη τι ειναι ρε μαγκες ??  :think: :think: παιζει πουθενα καμια περιληψη ? γιατι καθε μερα το βλεπω να γεμιζει σελιδες και φοβαμαι να το ανοιξω  :sunglasses:

ο ορεστης εφαγε χιλοπιτα και τον παρηγορει ολο το σαιτ και του λενε πως να παιξει μπαλιτσα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
Εγω δεν εχω κανεναν λογο ρε ΜΑΛΑΚΑ να ανεβασω πλαστα κουπονια ουτε να κανω διαφημιση φραγκα ή λογαριασμους που υποτιθεται οτι εχω
Εσυ κουνιεσαι με φωτοσοπιασμενες εικονες και μας ζαλιζεις τα αρχιδια με το αν εχεις φραγκα ... στααααα αρχιδια μας

Και σου επαναλμβανω... αν σου βγαλω αυριο κουπονι μπετ τζογαρισμενο με 5 εκατομμυρια..θα κατσεις να σε γαμησω με ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ?

Ρε πιπη εισαι ωραιο τυπακι αλλα εισαι συνεχεια στην τσιτα ρε αδερφε .. τα παιρνεις στην γκρανα ασχημα τυπε  :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Δεν υπαρχει αυτος πρεπει να παρεις ναρκωτικα για να τον παρακολουθησεις...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
ο ορεστης εφαγε χιλοπιτα και τον παρηγορει ολο το σαιτ και του λενε πως να παιξει μπαλιτσα.

Thanks man ,
Καταλαβα , θα ειναι ολοι οι αστερες του μπου εκει μεσα και θα κεντανε , θα ειναι και ο Αλεξ ο Καζανοβας να βοηθησει τον παιχτη....ο Μπολντυς εγραψε κανα καλο ? γιατι εχει και αυτος εμπειρια μεγαλη  :2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

μιλα κοσμια φιλε δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.Για τα πλαστα κουπονια του οπαπ που ανεβασες δεν σχολιασα κατι.χαλαρωσε και κανε τουρισμο σε σαιτ ειμαστε.Απολαυσε το ποτακι σου.Σεβασου τους συνομιλητες σου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Thanks man ,
Καταλαβα , θα ειναι ολοι οι αστερες του μπου εκει μεσα και θα κεντανε , θα ειναι και ο Αλεξ ο Καζανοβας να βοηθησει τον παιχτη....ο Μπολντυς εγραψε κανα καλο ? γιατι εχει και αυτος εμπειρια μεγαλη  :2funny: :2funny: :2funny:
του εγραψε να παει την αννα για χορο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
Δεν υπαρχει αυτος πρεπει να παρεις ναρκωτικα για να τον παρακολουθησεις...

:2funny: :2funny: :2funny: και εγω ετσι που γεμιζαν οι σελιδες κατι τετοιο ψιλιαστηκα  :2funny: :2funny:

Πλακα κανω με τον Τουριστα που εχει 1.000.000.00 στην paypal

οκ τυπε  :sunglasses: παιξε μπαλιτσα οπως γουσταρεις

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μιλα κοσμια φιλε δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.Για τα πλαστα κουπονια του οπαπ που ανεβασες δεν σχολιασα κατι.χαλαρωσε και κανε τουρισμο σε σαιτ ειμαστε.Απολαυσε το ποτακι σου.Σεβασου τους συνομιλητες σου.

Βγαλε τα κουπονια και πες μου που ειναι πλαστα

Και θα σου βγαλω εγω τα δικα σου να δουνε ποσο μαλακας εισαι...γιατι ουτε να φωτοσοπιασεις δεν ξερεις

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
αφου επιασες το πρωτοχρονιατικο ρε μαν και 9 στα 9 κινο.....ετσι εμαθα
θα σε ειχα παρει ενα μεταξοτο κιμονο πιτζαμα με δρακο κεντιμενο πισω στην πλατη :grin: αυτο που φωρουσε ενος φιλου μου ο πατερας :) στην αγια παρασκευη που πρεπει να ειχαν τοτε τοσα λεφτα που τα 5 αμαξια που ειχαν κατω στο παρκιν τις πολυκατοικιας τα σκεπαζαν με 100δολαρα για να μην καιγονται στον ηλιο το καλοκαιρι :) ξεχασα το ονομα του 19 ετων και φορουσε χρυσο ρολοι ο φιλος μου ναυτης-δισεκατομυριουχος :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα σε ειχα παρει ενα μεταξοτο κιμονο πιτζαμα με δρακο κεντιμενο πισω στην πλατη :grin: αυτο που φωρουσε ενος φιλου μου ο πατερας :) στην αγια παρασκευη που πρεπει να ειχαν τοτε τοσα λεφτα που τα 5 αμαξια που ειχαν κατω στο παρκιν τις πολυκατοικιας τα σκεπαζαν με 100δολαρα για να μην καιγονται στον ηλιο το καλοκαιρι :) ξεχασα το ονομα του 19 ετων και φορουσε χρυσο ρολοι ο φιλος μου ναυτης-δισεκατομυριουχος :)
θελω και μια γουνα για τον χειμωνα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: και εγω ετσι που γεμιζαν οι σελιδες κατι τετοιο ψιλιαστηκα  :2funny: :2funny:

οκ τυπε  :sunglasses: παιξε μπαλιτσα οπως γουσταρεις

μα αυτο του λεω και γω να κανει τουρισμο και να παιξει μπαλιτσα ωραια και ηρεμα..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom