Για το Σάββατο έχω δώσει ήδη μια τριάδα που την πιστεύω πολύ:
Mίλαν 1 με τα μαχαίρια στο στόμα....
Ρεν 1 πολύ καλύτερη του πτώματος που λέγεται Βαλενσιέν
Ρεάλ Μ. 1 χωρίς σχόλια
Κοίταξα προσεκτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου και έβγαλα ακόμα μια τριάδα που θεωρώ ότι όλοι τους έχουν ισχυρό κίνητρο, είναι σούπερ φαβορί και παίζουν εντός έδρας και λόγω των γκελών που έχουν κάνει, προσφέρονται σε πολύ καλές αποδόσεις:
ManU 1στο 1,53....έχει μείνει πίσω, παίζει εντός, η Σαουθάμπτον είναι 4 ολόκληρους βαθμούς από πάνω της, έχει σερί ισάξιο με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και κάνει πρωταθλητισμό.....εεεε αφού κάνει πρωταθλητισμό αυτή δεν μπορεί να κάνει η ΜανΓιού?
Αν ξαναδούμε σε εντός έδρας ματς της ΜανΓιου τέτοια απόδοση απέναντι σε τέτοια ομάδα, σφυρίξτε μου!!!!
ΠΑΟΚ 1 στο 1,60.....θέλει οπωσδήποτε νίκη, παίζει εντός έδρας και με μια ομάδα υπό διάλυση και βοηθό - να τον κάνει ο θεός - προπονητή στον πάγκο. Ενδεκάδα στον Αστέρα κάνει ο Πρόεδρος και μάλιστα χωρίς ντροπή....
ΓαλατάΣαράι 1 στο 1,36.....πόσες γκέλες να κάνει ακόμα?....είναι ήδη 6 πόντους πίσω από Φενερ που φέτος δεν αστειεύεται και παίζει εντός έδρας με μια εντελώς μέτρια ομάδα....μεσοβδόμαδα παίζει Τσου-Λου αλλά εντός και με την Κοπεγχάγη με έπαθλο την 3η θέση...νταξ, άμα δεν πάρει αυτό το ματς, να πάμε να πνιγούμε!!!!
Τα έχω παίξει από σήμερα, διότι εκτιμώ ότι θα πέσουν οι αποδόσεις τους κάτω από το valuebet που είναι τώρα!!!