Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλημέρα...Καλημέρα...

Δεν Φτάνει μόνο Να Βλέπεις...Πρέπει & Να "Κόβει Το Μάτι Σου" !!!
Κα Από Ότι Φαίνεται Το Δικο Σου Μάτι Κόβει Αρκετά !!!  ;)  :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Για το Σάββατο έχω δώσει ήδη μια τριάδα που την πιστεύω πολύ:
Mίλαν 1 με τα μαχαίρια στο στόμα....
Ρεν 1 πολύ καλύτερη του πτώματος που λέγεται Βαλενσιέν
Ρεάλ Μ. 1 χωρίς σχόλια

Κοίταξα προσεκτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου και έβγαλα ακόμα μια τριάδα που θεωρώ ότι όλοι τους έχουν ισχυρό κίνητρο, είναι σούπερ φαβορί και παίζουν εντός έδρας και λόγω των γκελών που έχουν κάνει, προσφέρονται σε πολύ καλές αποδόσεις:
ManU 1στο 1,53....έχει μείνει πίσω, παίζει εντός, η Σαουθάμπτον είναι 4 ολόκληρους βαθμούς από πάνω της, έχει σερί ισάξιο με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και κάνει πρωταθλητισμό.....εεεε αφού κάνει πρωταθλητισμό αυτή δεν μπορεί να κάνει η ΜανΓιού?
Αν ξαναδούμε σε εντός έδρας ματς της ΜανΓιου τέτοια απόδοση απέναντι σε τέτοια ομάδα, σφυρίξτε μου!!!!

ΠΑΟΚ 1 στο 1,60.....θέλει οπωσδήποτε νίκη, παίζει εντός έδρας και με μια ομάδα υπό διάλυση και βοηθό - να τον κάνει ο θεός - προπονητή στον πάγκο. Ενδεκάδα στον Αστέρα κάνει ο Πρόεδρος και μάλιστα χωρίς ντροπή....

ΓαλατάΣαράι 1 στο 1,36.....πόσες γκέλες να κάνει ακόμα?....είναι ήδη 6 πόντους πίσω από Φενερ που φέτος δεν αστειεύεται και παίζει εντός έδρας με μια εντελώς μέτρια ομάδα....μεσοβδόμαδα παίζει Τσου-Λου αλλά εντός και με την Κοπεγχάγη με έπαθλο την 3η θέση...νταξ, άμα δεν πάρει αυτό το ματς, να πάμε να πνιγούμε!!!!

Τα έχω παίξει από σήμερα, διότι εκτιμώ ότι θα πέσουν οι αποδόσεις τους κάτω από το valuebet που είναι τώρα!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.951
Πόντοι
12.756
Για το Σάββατο έχω δώσει ήδη μια τριάδα που την πιστεύω πολύ:
Mίλαν 1 με τα μαχαίρια στο στόμα....
Ρεν 1 πολύ καλύτερη του πτώματος που λέγεται Βαλενσιέν
Ρεάλ Μ. 1 χωρίς σχόλια

και εγω χωρις σχολια θα σου πω οτι σε ακολουθησα  ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
και εγω χωρις σχολια θα σου πω οτι σε ακολουθησα  ;)
Ελπίζω με λογικό ποντάρισμα....
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην σε ξαναπαίρνουν τηλ. από την bet365!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Και αν κερδίσουμε θα μας πετάξουν έξω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.951
Πόντοι
12.756
Ελπίζω με λογικό ποντάρισμα....
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην σε ξαναπαίρνουν τηλ. από την bet365!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Και αν κερδίσουμε θα μας πετάξουν έξω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εγω βλεπω σε λιγο καιρο να εχω προβλημα μαζι τους , βλεπω να ζοριζονται πολυ σε μεγαλα στοιχηματα με πολλη υψηλους συντελεστες ... ειδωμεν  :sunglasses: 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Βιτόρια Χ2, Βάσκο τζίτζι, Μάκλεσφιντλ 1

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.284
Πόντοι
2.456
τωρα την αλλη αγωνιστικη θα παιξεις ασσο πορτουγκεσα να ρεφαρεις το 1,5 γκολ τις πορτουγκεσα σημερα.. Μαλλων θεωρισε η πορτουγκεσα οτι δεν γαμιεται θα κερδισω την επομενη στην εδρα μου.. :grin:

Χρησταρα τις θυμασαι τις συζητησεις ε? Δεν μετανιωνω γι αυτο το στοιχημα της Κυριακης..Η ΠΟρτουγκεσα το χε ανετα το γκολ και δημιουργησε κλασικες ευκαιριες..Χαθηκε στις λεπτομερειες...και χτες μας δικαιωσε..
Γενικα θα πρεπει να μη απογοητευομαστε αν υπαρχει χαμενο ενα στοιχημα απο μια ομαδα αρκει στα ματια μας να εχει "βαση" και να στηριζετε σε καποια πραγματικα δεδομενα κι οχι σε "ψευτοπρογνωσεις" φυλλαδων..

Εχω ξαναπει πως ΟΡΙΣΜΕΝΑ sites κερδιζουν απο την χασουρα σας (αν δημιουργησεις λογαριασμο απο το banner τους κτλ κτλ).
Εξαλλου σκεφτειτε το εξης:ειναι δυνατον ένας ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ που εχει το ρεπορταζ μιας ομαδας να μπορει να αναλυει με αποτελεσματικο τροπο 10-20 ματς ενος-δυο πρωταθληματων που του εχει αναθεσει η εφημεριδα του καθε τρεις μερες σχεδον?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.951
Πόντοι
12.756
Χρησταρα τις θυμασαι τις συζητησεις ε? Δεν μετανιωνω γι αυτο το στοιχημα της Κυριακης..Η ΠΟρτουγκεσα το χε ανετα το γκολ και δημιουργησε κλασικες ευκαιριες..Χαθηκε στις λεπτομερειες...και χτες μας δικαιωσε..
Γενικα θα πρεπει να μη απογοητευομαστε αν υπαρχει χαμενο ενα στοιχημα απο μια ομαδα αρκει στα ματια μας να εχει "βαση" και να στηριζετε σε καποια πραγματικα δεδομενα κι οχι σε "ψευτοπρογνωσεις" φυλλαδων..

Εχω ξαναπει πως ΟΡΙΣΜΕΝΑ sites κερδιζουν απο την χασουρα σας (αν δημιουργησεις λογαριασμο απο το banner τους κτλ κτλ).
Εξαλλου σκεφτειτε το εξης:ειναι δυνατον ένας ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ που εχει το ρεπορταζ μιας ομαδας να μπορει να αναλυει με αποτελεσματικο τροπο 10-20 ματς ενος-δυο πρωταθληματων που του εχει αναθεσει η εφημεριδα του καθε τρεις μερες σχεδον?

Τωρα πια με τοσες πληροφοριες απο το ιντερνετ δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να διαβαζει κανεις τους τυπους αυτους , μπορει ο καθενας μονος του να κρινει και να κανει μια προβλεψη αν εχει μια ιδεα και γνωριζει καποια πραγματα ...Τα γραφει και ο Γκεοπας , κινητρα , επιδοση , φορμα , απουσιες κτλ κτλ ...Και ειδικα αν μεινεις συγκεντρωμενος σε ενα πρωταθλημα ή ακομη καλυτερα και σε μια ομαδα και την παρακολουθεις στενα πιστευω εχεις πολλες πιθανοτητες να βγεις κερδισμενος ...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.513
Πόντοι
5.006
Νικ φιλε σε καλη μερια...βασιλοπιτα δεν θελω εχω πονοδοντο. :grin: :cheesy:

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
τι να κανω?εχει ενα πυροβλημα το λαπτοπ!!χαχαχα

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Για σημερα θα παιξω Ειμπαρ-Αλκορκον Χ,Βιτορια-Μποταφογκο Χ,Βασκο Ντα Γκαμα-Γκοιας over!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.513
Πόντοι
5.006
Χρηστο το εστειλα το εμβασμα. :grin: παιχτα γιατι πεφτουν συνεχως. :grin:

Stories

Νέο!

Stories