Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σωστα να επιχειρηματολογουμε ο καθενας για τα παιχνιδια του να ακουμε οι αλλοι και αναλογα να πουμε την γνωμη μας αν ακολουθησουμε η οχι.. Σε 20 λεπτα θα πω γιατι διαλεξα αυτην την 2αδα καπως μπακαλιστικα γιατι ειμαι και παιδι τις πιατσας :2funny: :grin: :grin:
διαλεξα Ασσο ΠΑΟΚ και 2ΠΛΟ Γιουβεντους γιατι πιστευω θα κερδισουν :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Το βραστο εχει και υγρασια εκει σε σενα :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
:2funny: :2funny:2 μπλε? Η ενα κοκκινο και ενα μπλε χαρτονομισμα? :grin:

βαλε ενα τετοιο , 3,52 δινει συνολο

100euro.jpg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Φρεσκο νεο χρηστο ο κουαριαρελα 20 μερες εκτος :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Αντε νυχτα :sleeping:ραντεβου οταν αρχισουν παραναενσε πορτουγκεζα κτλ. :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φρεσκο νεο χρηστο ο κουαριαρελα 20 μερες εκτος :S :S
Γεια σας Xristos

Υπάρχει φανταστική δράση Σε-Εξέλιξη αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς ο Ολυμπιακός επισκέπτεται τον Πλατανιά και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανθρακικό για την Σουπερλίγκα, μαζί με το ντέρμπι Άρης ν ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την Α1 Μπάσκετ. Για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την απόλαυση, σκεφθήκαμε να σας προσφέρουμε ένα δωρεάν μπόνους €5. Δεν χρειάζετε να κάνετε κατάθεση και δεν υπάρχουν κόλπα. Για να αποκτήσετε το μπόνους σας, εισάγετε τον κωδικό προσφοράς σας 40848L73JJ μεταβαίνοντας στις Υπηρεσίες, κάνοντας κλικ στα Μέλη, επιλέγοντας Προσφορές και μετά Εισαγωγή Κωδικού Προσφοράς. Μη ξεχνάτε ότι πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό του μπόνους τρεις φορές πριν μπορέσετε να κάνετε ανάληψη.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό ή όποιο άλλο θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα μέσω Ζωντανή Συνομιλία, email ή στο Δωρεάν Τηλέφωνο +800 44 144 359, ή εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο +44 1782 684633 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα της bet365

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε emails σχετικά με προσφορές κάντε κλικ εδώ.

Η bet365 υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, λεπτομέρειες στο .

Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις . Nαι το διαβασα αντζελο μην φοβασε το πολυ να χασουμε :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αυτο το μπονους με λιγα λογια μας λεει οτι ποντερνουμε 15 ευρω  σε μια λογικη  αποδωση κοντα στο 1,70 :grin: δικα μας ευρω :grin: + τα 5 ευρω αυτα του μπονους  και περνουμε το μπονους αυτο κατευθειαν :grin: :grin: χωρις να το παιξουμε μεμονομενα μεχρι να γινει 15 ευρω :grin: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
οκ εδω :grin: Οποτε θα μας χρωσταει ολο το μπουρδελα κομ απο ενα κερασμα γιατι αυτη η 2αδα(η 3αδα αν βρεις κατι ) ειναι αχαστη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άχαστη ???  :think:
Να Βάλω & Το Σπίτι Μου Επάνω ???  ;)  :)

Edit: Ολυμπιακός Είμαι...Αλλα Στοιχηματικά Έχω Χρόνια Να Τον Ακουμπήσω !!!
      Διότι Όπως Λέει & Ο Χρηστάρας Άλλο Το Συναίσθημα & Αλλό Το Στοίχημα &
      Δυστυχώς Για Μένα Δεν Μπορώ Να Τα Ξεχωρίσω !!!  :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Το Ξέρω Χρηστάρα Πλάκα Κάνω !!!  ;)
Απλά Μου Κάνει Έντύπωση που Αποφάσισες Πάλι Να Ασχοληθείς Στοιχηματικά Με Την Ομαδα Σου Τον ΠΑΟΚ !  :)

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να δώσω και γω με την σειρά μου την τριαδούλα την άχαστη για σήμερα

πόντε πρέτα
παραναένσε
και κρισιούμα-πορτουγκέσα χ

για τα άλλα πιστεύω 1 την σαν λορέ
και χ σαντος-ιντερνασιοναλ αυτα και καλη επιτυχια να έχουμε μαγκες     :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το Ξέρω Χρηστάρα Πλάκα Κάνω !!!  ;)
Απλά Μου Κάνει Έντύπωση που Αποφάσισες Πάλι Να Ασχοληθείς Στοιχηματικά Με Την Ομαδα Σου Τον ΠΑΟΚ !  :)
αφου δεν ζουμε για παντα γιατι πρεπει να κραταμε το μισος μας για παντα :grin: εδω το στοιχηματικο μου <μισος :grin:> :grin: Πρεπει να ανοιξουμε το μυαλο μας μην παιζοντας τον ΠΑΟΚ επειδη με εχει παρει τα νεφρα :grin: στο στοιχημα :grin: Κλεινω το μυαλο μου βαζω φραγμους και δεν το αφηνω ελευθερο :grin: απο παντου μπορουμε να παρουμε μεροκαματο ακομα και απο τον ΠΑΟΚ  :grin: :grin: :grin::grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εάν θέλεις να γίνεις ένας αισιόδοξος άνθρωπος και να καταλάβεις τη ζωή, τότε πάψε να πιστεύεις σ' αυτά που λένε και γράφουν, αλλά να παρατηρήσεις και να αναλύσεις :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom