Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.477
- Πόντοι
- 12.756
Σου φυλαξα βασιλοπιτα!
Το φλουρι το κερδισε η Πορτουγκεσα!
εχει τιποτα σημερα η θα κοιμηθουμε με τις κοτες ?
Σου φυλαξα βασιλοπιτα!
Το φλουρι το κερδισε η Πορτουγκεσα!
διαλεξα Ασσο ΠΑΟΚ και 2ΠΛΟ Γιουβεντους γιατι πιστευω θα κερδισουνσωστα να επιχειρηματολογουμε ο καθενας για τα παιχνιδια του να ακουμε οι αλλοι και αναλογα να πουμε την γνωμη μας αν ακολουθησουμε η οχι.. Σε 20 λεπτα θα πω γιατι διαλεξα αυτην την 2αδα καπως μπακαλιστικα γιατι ειμαι και παιδι τις πιατσας
2 μπλε? Η ενα κοκκινο και ενα μπλε χαρτονομισμα?διαλεξα Ασσο ΠΑΟΚ και 2ΠΛΟ Γιουβεντους γιατι πιστευω θα κερδισουν
η επαναληψη ειναι μητηρ της μαθησεωςαφου το ειπες χθες ρε χρηστο..
να φαω αντζελο 1 πιατο βραστο τωρα για βραδυ η μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως και 1 αυγο βραστο?2 μπλε? Η ενα κοκκινο και ενα μπλε χαρτονομισμα?
sosta το πρωι μπορει να εριξε κανα 100 τονους σε βροχη Παω για μασα κανε οβερ7,5 τον αγωνα ποντιχαμ wakefield kernao χαμομιλιΤο βραστο εχει και υγρασια εκει σε σενα
2 μπλε? Η ενα κοκκινο και ενα μπλε χαρτονομισμα?
ρε θα μας μαζεψουν..βαλε ενα τετοιο , 3,52 δινει συνολο
Αντε νυχτα ραντεβου οταν αρχισουν παραναενσε πορτουγκεζα κτλ.
Γεια σας XristosΦρεσκο νεο χρηστο ο κουαριαρελα 20 μερες εκτος :S :S
οκ εδω Οποτε θα μας χρωσταει ολο το μπουρδελα κομ απο ενα κερασμα γιατι αυτη η 2αδα(η 3αδα αν βρεις κατι ) ειναι αχαστη
δεν υπαρχει τιποτα αχαστοΆχαστη ???
Να Βάλω & Το Σπίτι Μου Επάνω ??? ;)
αφου δεν ζουμε για παντα γιατι πρεπει να κραταμε το μισος μας για παντα εδω το στοιχηματικο μου <μισος > Πρεπει να ανοιξουμε το μυαλο μας μην παιζοντας τον ΠΑΟΚ επειδη με εχει παρει τα νεφρα στο στοιχημα Κλεινω το μυαλο μου βαζω φραγμους και δεν το αφηνω ελευθερο απο παντου μπορουμε να παρουμε μεροκαματο ακομα και απο τον ΠΑΟΚΤο Ξέρω Χρηστάρα Πλάκα Κάνω !!! ;)
Απλά Μου Κάνει Έντύπωση που Αποφάσισες Πάλι Να Ασχοληθείς Στοιχηματικά Με Την Ομαδα Σου Τον ΠΑΟΚ !