Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TL7861419120I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  16/10/2013 19:02:44 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σάντος ή Ισοπαλία Σάντος v Ιντερνασιονάλ
(Διπλή Ευκαιρία) 17/10/2013 Κανένα 1.40 Κερδισμένο
2 Κρισιούμα ή Ισοπαλία Κρισιούμα v Πορτουγκέσα
(Διπλή Ευκαιρία) 17/10/2013 Κανένα 1.30 Χαμένο

3 Ατλετικο Παραναένσε ή Ισοπαλία Ατλετικο Παραναένσε v Ατλέτικο Μινέιρο
(Διπλή Ευκαιρία) 17/10/2013 Κανένα 1.25 Κερδισμένο
4 Σάο Πάουλο Σάο Πάουλο v Ναούτικο Ρεσίφε
(Τελικό Αποτέλεσμα) 17/10/2013 Κανένα 1.30 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
4 Επιλογές 1

Χτες όταν το έριχνα το θεωρούσα "κλειδωμένο" από κάθε πλευρά.....
Μελετημένο, στοχευμένο και πονηρεμένο....και να τα αποτελέσματα!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Ουστ!!!!

Υ.Γ. Κανένας δεν έλεγε για την Σάο Πάολο....το μοναδικό που άφησε ο ΟΠΑΠ εκτός!!!! ;) :grin: :grin: :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δύο στα Τέσσερα Χ εχθές στην τετράδα που είχα www.stapan.eu/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-1/]προτείνει...Πολύ[/URL] κόσμο έριξε στον κουβά η νίκη της Πορτουγκέσα.Πριν λίγες ώρες έχασα και με 1 γκολ στο 68ο λεπτό τον αγώνα L.A-Montreal...
Σήμερα δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο,και περιμένω το Π/Σ/Κ πάλι για Ημίχρονα/Τελικά!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μας έβγαλε λίγο την πίστη η Παραναένσε αλλά όλα καλά! :rockon:
Γενικά η Βραζιλία πέρασε για μια ακόμα αγωνιστική καρφί...εντάξει μερικοί  που είχατε ποντάρει στην Κρισιούμα ήταν ένα κάποιο ρίσκο για μια ομάδα που παίζει ανοιχτά και έχει 6 ήττες στην έδρα της απέναντι σε μια έστω και λίγο καλύτερη ομάδα που σκοράρει εύκολα!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μας έβγαλε λίγο την πίστη η Παραναένσε αλλά όλα καλά! :rockon:
Γενικά η Βραζιλία πέρασε για μια ακόμα αγωνιστική καρφί...εντάξει μερικοί  που είχατε ποντάρει στην Κρισιούμα ήταν ένα κάποιο ρίσκο για μια ομάδα που παίζει ανοιχτά και έχει 6 ήττες στην έδρα της απέναντι σε μια έστω και λίγο καλύτερη ομάδα που σκοράρει εύκολα!
Ok συμφωνώ, αλλά αυτά δεν τα έγραψες χτες.....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έχεις νεύρα από τον κουβά?Όποτε θέλω θα την κάνω! :birdman:
Κάντη όποτε θέλεις, αλλά όταν ξέρεις τα αποτελέσματα, είναι μαλακία..... :dancing:

Υ.Γ. Είμαι συναχομένος (μάλλον με κόλλησε ο Χρήστος) και νιώθω μπαφιασμένος, για αυτό έχω νεύρα!!!! :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάντη όποτε θέλεις, αλλά όταν ξέρεις τα αποτελέσματα, είναι μαλακία..... :dancing:

Υ.Γ. Είμαι συναχομένος (μάλλον με κόλλησε ο Χρήστος) και νιώθω μπαφιασμένος, για αυτό έχω νεύρα!!!! :grin: :grin: :grin:
Σόρρυ αλλά μαλακίες λες εσύ!g/g το είχα δώσει το ματς εδώ μέσα...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σόρρυ αλλά μαλακίες λες εσύ!g/g το είχα δώσει το ματς εδώ μέσα...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!
Δεν είπα ότι λες μαλακίες και σόρρυ δεν το είδα το g/g.....
Άμα το είχα δει, θα το "έβλεπα" διαφορετικά το ματς, αφού έχεις μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης!!!!
Μην με εκνευρίζεις και έχω και τον λαιμό μου και δεν μπορώ να φωνάξω!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είπα ότι λες μαλακίες και σόρρυ δεν το είδα το g/g.....
Άμα το είχα δει, θα το "έβλεπα" διαφορετικά το ματς, αφού έχεις μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης!!!!
Μην με εκνευρίζεις και έχω και τον λαιμό μου και δεν μπορώ να φωνάξω!!!!
Δεν πρέπει όμως να επηρεάζεσαι τόσο πολύ από προγνωστικά άλλων!
Για να το ξεκαθαρίσουμε...εγώ είπα ότι η Βραζιλία πέρασε όλη καρφί (επίσης δεν έγραψα για όλα τα ματς εδώ μεσα και μπορείς να με πεις ανετα μχ προφήτη)...και ότι κάποιος θα μπορούσε να την πατήσει μόνο από την Κρισιούμα που δεν ήταν απίθανο να έρθει...αλλά εξήγησα γιατί για μένα ήταν επικίνδυνο!
Πες να σου στείλει κοτόσουπα ο Χρηστάρας! :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν πρέπει όμως να επηρεάζεσαι τόσο πολύ από προγνωστικά άλλων!
Για να το ξεκαθαρίσουμε...εγώ είπα ότι η Βραζιλία πέρασε όλη καρφί (επίσης δεν έγραψα για όλα τα ματς εδώ μεσα και μπορείς να με πεις ανετα μχ προφήτη)...και ότι κάποιος θα μπορούσε να την πατήσει μόνο από την Κρισιούμα που δεν ήταν απίθανο να έρθει...αλλά εξήγησα γιατί για μένα ήταν επικίνδυνο!
Πες να σου στείλει κοτόσουπα ο Χρηστάρας! :grin:
Δεν επηρεάζομαι.....διαβάζω, αναλύω, εκτιμάω και μετά προβλέπω!!!!
Και βεβαίως έχω μια εκτίμηση παραπάνω για κάποιους εδώ μέσα....
Όταν γράφουν κάτι, πάει να πει ότι το έχουν σκεφτεί, έχουν διαθέσει χρόνο δηλ., αυτό εκτιμάω, τον χρόνο που διαθέτουν!!!!
Για άλλους ο χρόνος δεν κοστίζει τίποτα, αλλά για κάποιους είναι χρυσός.....
Οι άνθρωποι που ο χρόνος που διαθέτουν σε οτιδήποτε κάνουν έχει αξία, τότε τους προσέχω σε αυτά που λένε περισσότερο!!!!

Λοιπόν, μετά την διαφωνία μου με τον αξιότιμο gatto, σας βάζω άλλο ένα δεδομένο επιλογής:
Είναι το κίνητρο επίτευξης στόχου!!!!
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε όταν επιλέγουμε ένα ματς, να γνωρίζουμε όσο γίνεται περισσότερο, τους στόχους των ομάδων....
Είναι η αποφυγή υποβιβασμού, είναι ο πρωταθλητισμός, είναι η οικονομική εξυγίανση μέσα από μια απλή παρουσία ή είναι απλώς η δημιουργία μιας ομάδας με μελλοντικούς υψηλούς στόχους που προς το παρόν παίζει για να αφομιώση το σύστημα!!!!
Π.χ. η Βέρντερ Βρ. στην Γερμανία.....από τα αποτελέσματα, αλλά και επειδή την έχω δει, ο στόχος της είναι η δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά προς το παρόν θέλει να αποφύγει το άγχος του υποβιβασμού όσο γίνεται γρηγορότερα....και επειδή βλέπει ότι το επιτυγχάνει, νιώθει την "πολυτέλεια" να κάνει ακόμα και δημόσιες σχέσεις όπως το 3-3 με την Νυρεμβέργη από 3-1 και μετά να πηγαίνει στην φορμαρισμένη Στουντγκάρδη και να παίρνει μάλλον εύκολα την ισοπαλία!!!!
Τώρα τι θα κάνει με την υποδεέστερη Φράϊμπουργκ εντός έδρας?....και μάλιστα ο άσσος δίνει περίπου 1,95!!!

Πλέον όποιος βρίσκει άρθρο που να περιγράφει τους στόχους ή την αναπροσαρμογή των στόχων μιας ομάδας, καλό θα ήταν να το ποστάρει....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε αυτό που λες Geopa μετράνε περισσότερο οι δηλώσεις προπονητή , προέδρου , παιχτών μιας ομάδας...αλλά κι αυτές πολλές φορές μπορεί να είναι παραπλανητικές!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
17/10/2013 21:45 167 ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ 1 1.80 -
17/10/2013 22:30 168 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ Under 1.55 -
17/10/2013 01:30 169 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΓΚΟΪΑΣ 1 1.95 -
17/10/2013 03:00 170 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Goal 1.50 -

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Λοιπον να τονισω πως τα πραγματα ειναι δυσκολα σημερα καθως με μαθηματικη βεβαιοτητα θα χασω οποτε η τακτικη μου σε τεοιες περιπτωσεις ειναι μονα μειωση ποσου πονταρισματος και αποφυγη σημειου..

Ένα ματς που μ αρεσει  (αλλα με πολύ ξυλο) ειναι

Κριουσουμα-Πορτουγκεσα

Η Πορτουγκεσα έχει κανει ενα φοβερο ντεμαραζ αλλα δεν εχει γινει ξαφνικα υπερομαδα.Το θεμα ειναι οτι "χτυπαει" ολα τα ματς εστω και ανορθοδοξα και σημειωνει σχεδον παντα γκολ.Την Κυριακη μετα απο πολυ καιρο ΔΕΝ το εκανε αλλα χανωντας ενα τσουρμο ευκαιριες.
Για μενα ηταν ένα ματς παρομοιο με της Παλερμο που εληξε 1-0 ενω επρεπε να ειναι 1-4 (οχι βεβαια σε τετοιο βαθμο για την Ποροτυγκεσα).
Η Κριουσουμα δεν ειναι "κακια" εντος εδρας προερχεται απο 6ποντη νικη επι της Βασκο και ειναι στο -2 απο Κοριτιμπα (και ζωνη υποβιβασμου).Το θεμα μου ειναι πως στα 6 τελευταια εντος εκτος εχει φαει τουλαχιστον ενα γκολ.
Θα παιξω γκολ/γκολ
Αξιοσημειωτο παντως ειναι πως ειναι οι ομαδες με τα περισσοτερα οβερ φετος...

Ενα αλλο ματς για το σχεδιακι με τα σκορ ειναι το

Γκρεμιο-Κορινθιανς

Προσεχτε χωρις πολλα πολλα σκορ στα τελευταια 6 (εντος&εκτος):
Γκρεμιο (α στηλη) Κορινθιανς (β στηλη)
1-1   0-0
1-2   0-0
1-0   0-0
1-0   2-0 (εντος μονο εδω σκοραρε)
1-0   0-4
0-0   0-0

Το ματς προσφερεται για 1-0,2-0,2-1 για όσους εχουν επιστροφη.
Φυσικα ειναι και το under του αιωνα "κανονικα...και No goal αλλα δε μ αρεσει το no goal

Περιμενω και καποια νεα για Μινεριρο να δω αν στηριξω τον ασσο...

Τι λετε

:think:

Ατζέλο θες κι εσυ κανά κομμάτι βασιλόπιτα;;; :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καποιος φουρνος γκρεμιστηκε και επιασα χτες δυαδα τα 161 162 ασους

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Κ γω ταμειο χτες!!!για να δουμε σημερα τι θα κανουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom